- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.721
Amin canım.Rabbim hayırlısı ile gitmeyi nasib etsin.Unuturmuyuz hiç şuan en kıdemli hamile sensin aramızdaki:)Artık önümüzdeki haftalarda senin güzel haberlerini bekliyor olacağız.Ayy maşallah hafizana bayildim cumartesi cikicaz inşallah yola Allah im güç kuvvet versin inşallah hepimize
Olacak ben inanıyorum bundan sonrası Rabbimin de izni ile musmutlu geçecek ve hepimiz birbirimizin güzel haberleriyle mutlu olacağız.Artık yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilecek alş vrş telaşlarımız başlayacak fikir alş vrşlerinde bulunacağız inşAllah.Evet bende meraktan çatlıyacağım.bakalım ikimizin de bir kız bir oğluşumu olacak gerçekten.ay evet canım ya hep sıkıntı sıkıntı artık bizde gönül rahatlığıyla hamilelik yaşayalım artık bakalım doktorun ne diyecek :))
evet canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :))Olacak ben inanıyorum bundan sonrası Rabbimin de izni ile musmutlu geçecek ve hepimiz birbirimizin güzel haberleriyle mutlu olacağız.Artık yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilecek alş vrş telaşlarımız başlayacak fikir alş vrşlerinde bulunacağız inşAllah.Evet bende meraktan çatlıyacağım.bakalım ikimizin de bir kız bir oğluşumu olacak gerçekten.
Benm bebişlerden biri hep uyuyor diğeri maşallah hareket halinde doktora ikidir gidiyorum aynı hep cinsiyetleri farklı olabilir miOlacak ben inanıyorum bundan sonrası Rabbimin de izni ile musmutlu geçecek ve hepimiz birbirimizin güzel haberleriyle mutlu olacağız.Artık yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilecek alş vrş telaşlarımız başlayacak fikir alş vrşlerinde bulunacağız inşAllah.Evet bende meraktan çatlıyacağım.bakalım ikimizin de bir kız bir oğluşumu olacak gerçekten.
valla bilmiyorum ki canım benimkiler ikidir biri rahat takılıyor üst katta dedi üst katta olan erkeğe benziyor dediBenm bebişlerden biri hep uyuyor diğeri maşallah hareket halinde doktora ikidir gidiyorum aynı hep cinsiyetleri farklı olabilir mi
geçmiş olsun canım benim istirat et o zaman yorma kendinimerhaba arkadaşlar biz kontrole gittik, düşük tehlikesi biraz daha azalmış hamdolsun. İstirahat devam. 3 hafta sonra tekrar muayene var. Bu arada biraz önden gidiyor bebişlerim. 9+2. Sanki ultrasonda biri kıpırdıyordu :) :)
Benimde aynı canım bir tanesi uykucu babasına çekmiş Biride kıpır kıpır :) ama ikizler genelde biri hareketli biri daha uykucu oluyormuş :)Benm bebişlerden biri hep uyuyor diğeri maşallah hareket halinde doktora ikidir gidiyorum aynı hep cinsiyetleri farklı olabilir mi
Çok geçmiş olsun canım.Üç hafta sonraya hiç kalmaz inşaallah.merhaba arkadaşlar biz kontrole gittik, düşük tehlikesi biraz daha azalmış hamdolsun. İstirahat devam. 3 hafta sonra tekrar muayene var. Bu arada biraz önden gidiyor bebişlerim. 9+2. Sanki ultrasonda biri kıpırdıyordu :) :)
Maşallah sizeHerkese koca bir göbüş içinde iki bebişle Merhaba ♡♡
Hepinizin böyle koca koca göbüşleri olsun inşallah
Eki Görüntüle 1770610
senin ikizlerin pozisyon nasıl canım altlı üsttlü mü görünüyorlar yoksa yan yana bide yüzleri birbirine dönük müBenimde aynı canım bir tanesi uykucu babasına çekmiş Biride kıpır kıpır :) ama ikizler genelde biri hareketli biri daha uykucu oluyormuş :)
canım keselerin biri biraz daha üstte biri onun altında ama bebişler büyüyüp hareket ettikce sanırım yerleride değişiyor.Salı günü bakarım nasıllar diye:)senin ikizlerin pozisyon nasıl canım altlı üsttlü mü görünüyorlar yoksa yan yana bide yüzleri birbirine dönük mü
evet ya büyüdükçe dönüyorlar galiba bakalım ne diyecek doktor salı da olmaz şimdi bende perşembe gideceğim galıbacanım keselerin biri biraz daha üstte biri onun altında ama bebişler büyüyüp hareket ettikce sanırım yerleride değişiyor.Salı günü bakarım nasıllar diye:)
Canım pozisyonları çok değişecek ben her gittiğimde farklılardı kızımın biri biraz fazlaca yaramaz her gittiğimde bambaşka bi pozisyondaydı ilk Zamanlar biri önde yatay biri arkada dikey T şeklindeydiler bi ara arkaarkaya paraleldi Zaman'la biri üste biri alta indi bi ara Başbaşa vermişlerdi falan filansenin ikizlerin pozisyon nasıl canım altlı üsttlü mü görünüyorlar yoksa yan yana bide yüzleri birbirine dönük mü
bu soru senin içinde geçerli canımminicikeller
Herkese merhaba,
Yoğun bakımdaki bebeğimi gördüğümde içim rahatlamıştı muhtemelen özel hastane devletten para almak için yapıyor. Çok iyi bakmışlar ama emme refleksi yanımdakine göre çok iyiyidi. Benim yanımda olan gelen gidenin mikroplarına maruz kaldı. Çok huysuz şimdi çocuğum. İnsanların bu anlayışsızlığına hayranım.
Salı günü evimize geldik. 48 saatin dolması, gaz vs olayların yapılışı ile çıkış verildi.
Şimdi uykusuz her gece... Ama çok güZel bir duygu. Birini babası diğerini ben alıyorum. Saatlerce gözlerinin içine bakıyoruz. Gaz çıkardıklarında Mutlu oluyoruz. Yarın ilk kontrolümüz var. Bakalım kilo durumu ne oldu.
Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
oooo desene değişik pozisyonlarda göreceğiz hep :) sağlıklı sıhatli olsun kuzucuklar :))Canım pozisyonları çok değişecek ben her gittiğimde farklılardı kızımın biri biraz fazlaca yaramaz her gittiğimde bambaşka bi pozisyondaydı ilk Zamanlar biri önde yatay biri arkada dikey T şeklindeydiler bi ara arkaarkaya paraleldi Zaman'la biri üste biri alta indi bi ara Başbaşa vermişlerdi falan filan
sizin cinsiyetler belli mi? belliyse kaçıncı haftada öğrendinizO kadar yer degistirme hareketi yapiyolar mi sahiden ben ne zaman kontrole gitsem sagdaki soldaki diye bakiyor doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?