2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Burda hepimiz birbirimizin heycanini paylaşıyoruz dediğin gibi.mutlu haberler hepimizi mutlu ediyor tabi uzuntulerimiz sıkıntılarimizda burda konuştukça azalıyor.biz seninle aynı haftadayız ne gün gideceksin dr.ben salı günü inşaallah.

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca hamileligimi özledim ikiz annesi olmak muhteşem birsey benim ogluşlarım iki aylık oldular bakımı zor uykusuz geceler yetişememek ikisine biraz zorluyor ama çooooook şekerler gittigimiz heryerde ilgi odagıyız insan ister istemez gururlanıyor evimiz şenlik yeri gibi anane babane hala yenge hep bir koşturmaca gün nasıl geçti anlamıyorum ogluşlarım tek yumurta acayip benziyorlar laf aramızda ben bile bazen karıştırıyorum evde tek gündem gaz kaka mama tek sıkıntım büyük oglumla eskisi gibi vakit geçiremem birde kocamla yatagımda yatamıyorum malesef bütün aile salondayız kolani gibi hamileligim çok güzel geçti umarım sizinde öyle geçer dogumda harikaydı ikisini amaliyathanede kucagıma verince hemşire dünyalar benim oldu size şimdiden hayırlı dogumlar

Yazdıklarını okuyunca bir an önce doğurmak istiyorum kaçıncı haftada doğum yaptın Canm birde kaçar kilo doğdular

Benimde diğer kontrolüm 14+5 de canım hakkımızda hayırlısı artık :)) evet hep bir heyecan hep heyecan :))

Ne kadar güzel yazmışsın allah uzun ömürler versin sizlere ve bebişlerinize bizlerde çok heyecanlıyıx daha yolun çok başındayız darısı bizlerinde başına inş :))

Canım Allah bağışlasın evlatlarını.bizde görelim bu güzel günleri inşaallah.doğumun normalmi sezaryanmi oldu?birde kaçıncı haftada oldu?

Azzya canim hayirli ugurlu olsun Allah anali babali büyütsün insallah. bizlerede saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar 37 hafta sezeryanla oldu dogumum biri 2550 digeri 2880 dogdu şükürler olsun kuveze girmediler şu an hem emziriyorum hemde mama veriyoruz mecburen

Merhaba, neden mama veriliyor? Yani mecburen yazdığınız için soruyorum. Her halükarda mama vermek mi gerekiyormuş. Ben şuan 13 haftalık ikizlere hamileyim. Ve aklıma takılan sorulardan biriside acana ikisinide emzirebilecekmiyim, Süt yetermi vs. Bu sebeple sormak istedim. pek mama vermek taraftarı da değilim aslında. Bu yüzden bu konu düşündüğüm konulardan birisi.

canım meleklerini güle güle sağlıkla buyut ınsallah.
merak ettiğim meme mı mama mı veriyorsun. anne sutu yeter mı kı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…