- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.741
Sanırım benimkiler annelerine çekmişler de ondan babalarına çekseler uslu olurdu yavrularım benimmmmO kadar yer degistirme hareketi yapiyolar mi sahiden ben ne zaman kontrole gitsem sagdaki soldaki diye bakiyor doktorum.
Amin Canm benm :)oooo desene değişik pozisyonlarda göreceğiz hep :) sağlıklı sıhatli olsun kuzucuklar :))
12.haftada ultrasona girdim. 1 tanesine erkek sanirim dedi.diger bebegimi goremedi ama ben resimdeki gibi olmasini isterdim :)sizin cinsiyetler belli mi? belliyse kaçıncı haftada öğrendiniz
Burda hepimiz birbirimizin heycanini paylaşıyoruz dediğin gibi.mutlu haberler hepimizi mutlu ediyor tabi uzuntulerimiz sıkıntılarimizda burda konuştukça azalıyor.biz seninle aynı haftadayız ne gün gideceksin dr.ben salı günü inşaallah.
Yazdıklarını okuyunca bir an önce doğurmak istiyorumKızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca hamileligimi özledim ikiz annesi olmak muhteşem birsey benim ogluşlarım iki aylık oldular bakımı zor uykusuz geceler yetişememek ikisine biraz zorluyor ama çooooook şekerler gittigimiz heryerde ilgi odagıyız insan ister istemez gururlanıyor evimiz şenlik yeri gibi anane babane hala yenge hep bir koşturmaca gün nasıl geçti anlamıyorum ogluşlarım tek yumurta acayip benziyorlar laf aramızda ben bile bazen karıştırıyorum evde tek gündem gaz kaka mama tek sıkıntım büyük oglumla eskisi gibi vakit geçiremem birde kocamla yatagımda yatamıyorum malesef bütün aile salondayız kolani gibi hamileligim çok güzel geçti umarım sizinde öyle geçer dogumda harikaydı ikisini amaliyathanede kucagıma verince hemşire dünyalar benim oldu size şimdiden hayırlı dogumlar
Erkekler çabuk gösteriyor galıba :) inş gönlünde ki olur canım benim12.haftada ultrasona girdim. 1 tanesine erkek sanirim dedi.diger bebegimi goremedi ama ben resimdeki gibi olmasini isterdim :)
Benimde diğer kontrolüm 14+5 de canım hakkımızda hayırlısı artık :)) evet hep bir heyecan hep heyecan :))
Ne kadar güzel yazmışsın allah uzun ömürler versin sizlere ve bebişlerinize bizlerde çok heyecanlıyıx daha yolun çok başındayız darısı bizlerinde başına inş :))Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca hamileligimi özledim ikiz annesi olmak muhteşem birsey benim ogluşlarım iki aylık oldular bakımı zor uykusuz geceler yetişememek ikisine biraz zorluyor ama çooooook şekerler gittigimiz heryerde ilgi odagıyız insan ister istemez gururlanıyor evimiz şenlik yeri gibi anane babane hala yenge hep bir koşturmaca gün nasıl geçti anlamıyorum ogluşlarım tek yumurta acayip benziyorlar laf aramızda ben bile bazen karıştırıyorum evde tek gündem gaz kaka mama tek sıkıntım büyük oglumla eskisi gibi vakit geçiremem birde kocamla yatagımda yatamıyorum malesef bütün aile salondayız kolani gibi hamileligim çok güzel geçti umarım sizinde öyle geçer dogumda harikaydı ikisini amaliyathanede kucagıma verince hemşire dünyalar benim oldu size şimdiden hayırlı dogumlar
Canım Allah bağışlasın evlatlarını.bizde görelim bu güzel günleri inşaallah.doğumun normalmi sezaryanmi oldu?birde kaçıncı haftada oldu?Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca hamileligimi özledim ikiz annesi olmak muhteşem birsey benim ogluşlarım iki aylık oldular bakımı zor uykusuz geceler yetişememek ikisine biraz zorluyor ama çooooook şekerler gittigimiz heryerde ilgi odagıyız insan ister istemez gururlanıyor evimiz şenlik yeri gibi anane babane hala yenge hep bir koşturmaca gün nasıl geçti anlamıyorum ogluşlarım tek yumurta acayip benziyorlar laf aramızda ben bile bazen karıştırıyorum evde tek gündem gaz kaka mama tek sıkıntım büyük oglumla eskisi gibi vakit geçiremem birde kocamla yatagımda yatamıyorum malesef bütün aile salondayız kolani gibi hamileligim çok güzel geçti umarım sizinde öyle geçer dogumda harikaydı ikisini amaliyathanede kucagıma verince hemşire dünyalar benim oldu size şimdiden hayırlı dogumlar
Kızlar 37 hafta sezeryanla oldu dogumum biri 2550 digeri 2880 dogdu şükürler olsun kuveze girmediler şu an hem emziriyorum hemde mama veriyoruz mecburen
Hayırlı cumalar canim .. Guzel haberlerle gel Dualarda buluşalım inşallah. Bende Çarşambayı bekliyorumGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalar bugün birbirimizin bebişlerine de dua edelimbugün kontrolüm var ayrıca heyecanlıyım
Günaydın canım.hayırlı cumalarimiz olsun hepimizin.dularimiz bütün hamişlere özellikle Buradaki arkadaslara inşaallah.kontrolden sonra yaz bizede.Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar bugün birbirimizin bebişlerine de dua edelimbugün kontrolüm var ayrıca heyecanlıyım
canım meleklerini güle güle sağlıkla buyut ınsallah.Herkese merhaba,
Yoğun bakımdaki bebeğimi gördüğümde içim rahatlamıştı muhtemelen özel hastane devletten para almak için yapıyor. Çok iyi bakmışlar ama emme refleksi yanımdakine göre çok iyiyidi. Benim yanımda olan gelen gidenin mikroplarına maruz kaldı. Çok huysuz şimdi çocuğum. İnsanların bu anlayışsızlığına hayranım.
Salı günü evimize geldik. 48 saatin dolması, gaz vs olayların yapılışı ile çıkış verildi.
Şimdi uykusuz her gece... Ama çok güZel bir duygu. Birini babası diğerini ben alıyorum. Saatlerce gözlerinin içine bakıyoruz. Gaz çıkardıklarında Mutlu oluyoruz. Yarın ilk kontrolümüz var. Bakalım kilo durumu ne oldu.
Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?