- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.761
hayırlı cumalar canım kontrolden gelince bizlere de yaz canımGünaydın kızlarrrr hayırlı cumalar bugün birbirimizin bebişlerine de dua edelimbugün kontrolüm var ayrıca heyecanlıyım
Canım ben 33 yaşındayım.Benim doktorum ense kalınlığı ölçümleri normal çıkınca genetik bir incelemeye gerek yok dedi o yüzden de istemedi.biraz pahalı bir test..Fakat şöyle bir durum var bebeklerde bir problem varsa nasıl bir yol izleyeceğin önemli her haliyle kabulum aldırmam diyorsan ve yapılan ultrasonlarda risk görülmediyse gerekliliği olmayan bir test benim fikrim.Tabi ense kalınlığı ölçümünde veya sonraki detay ultrasonda risk çıkarsa ozaman yaptırmak mantıklı.Doktorun bence seni yönlendirecektir bu konuda.Bebişlerimiz Rabbime emenet inşaallah hepimiz hiçbir risk çıkmadan hayırlısı ile alırız kucağımıza.hanımlar
35 yaş üstü olan var mı benim gibi. bebekler için hangi testler yapıldı. ben harmony testini duydum. güvenilirmiş. fikri olan var mı
Hayırlı cumalar canm ense kalınlığına nasıl bakılıyor kendi doktorumz mu bakıyor yoksa kan falan mı veriyoruz yarına benm de yapılcak ama hiç bi bilgm yok fiyatı nasıl pahalımıCanım ben 33 yaşındayım.Benim doktorum ense kalınlığı ölçümleri normal çıkınca genetik bir incelemeye gerek yok dedi o yüzden de istemedi.biraz pahalı bir test..Fakat şöyle bir durum var bebeklerde bir problem varsa nasıl bir yol izleyeceğin önemli her haliyle kabulum aldırmam diyorsan ve yapılan ultrasonlarda risk görülmediyse gerekliliği olmayan bir test benim fikrim.Tabi ense kalınlığı ölçümünde veya sonraki detay ultrasonda risk çıkarsa ozaman yaptırmak mantıklı.Doktorun bence seni yönlendirecektir bu konuda.Bebişlerimiz Rabbime emenet inşaallah hepimiz hiçbir risk çıkmadan hayırlısı ile alırız kucağımıza.
Canım ikizlerde genelde kan almıyorlar çünkü doğru değerleri vermiyor.Bende dr ultrasonla ense kalınlığını ölçttü sonra burnuna bakıldı ( sebeb down sendromu ihtimali olan bebeklerde ense kalınlığı 3,5 üzerinde ve burun kemikleride daha geç oluşmaya başlıyormuş daha basık oluyormuş)sonra kalbine bakıldı ve dolaşım sistemine yine down sendromu riskinde buralarda da bulgular oluyormuş çıkan sonuçları analize gönderdi ve bakarkende normal göründüğünü söylemişti sonuçlarda çok şükür iyi geldi.ben sdce 66 tl fark verdim ölçümler analiz için dışarıya gönderildi.Hayırlı cumalar canm ense kalınlığına nasıl bakılıyor kendi doktorumz mu bakıyor yoksa kan falan mı veriyoruz yarına benm de yapılcak ama hiç bi bilgm yok fiyatı nasıl pahalımı
Benm bebeklerden biri hep gttğmde uyuyor ona nasıl bakcaklarki :) inşallah güzel haberler alırız allahım sağlıklı insan suretınde bebekler nasip etsin inşallah çok teşekkür ederm bende nasıl bakcaklar ağrı falan olcak mi diye korkuyordumCanım ikizlerde genelde kan almıyorlar çünkü doğru değerleri vermiyor.Bende dr ultrasonla ense kalınlığını ölçttü sonra burnuna bakıldı ( sebeb down sendromu ihtimali olan bebeklerde ense kalınlığı 3,5 üzerinde ve burun kemikleride daha geç oluşmaya başlıyormuş daha basık oluyormuş)sonra kalbine bakıldı ve dolaşım sistemine yine down sendromu riskinde buralarda da bulgular oluyormuş çıkan sonuçları analize gönderdi ve bakarkende normal göründüğünü söylemişti sonuçlarda çok şükür iyi geldi.ben sdce 66 tl fark verdim ölçümler analiz için dışarıya gönderildi.
çok korkuyorumCanım ikizlerde genelde kan almıyorlar çünkü doğru değerleri vermiyor.Bende dr ultrasonla ense kalınlığını ölçttü sonra burnuna bakıldı ( sebeb down sendromu ihtimali olan bebeklerde ense kalınlığı 3,5 üzerinde ve burun kemikleride daha geç oluşmaya başlıyormuş daha basık oluyormuş)sonra kalbine bakıldı ve dolaşım sistemine yine down sendromu riskinde buralarda da bulgular oluyormuş çıkan sonuçları analize gönderdi ve bakarkende normal göründüğünü söylemişti sonuçlarda çok şükür iyi geldi.ben sdce 66 tl fark verdim ölçümler analiz için dışarıya gönderildi.
Amin Canım.Senin gebelik kayıpların var sanırım korkuların çok normal o yüzden.Ama Rabbim'in izni ile hepimiz bebeklerimizi sağ salim sağlıklı sıhhatli vakitli olarak kucağımıza alacağız inşaallah.Mübarek cuma günü hürmetine Rabbim hepimize şifa versin.çok korkuyorum( Allaha emanet bebeklerımız Rabbım imtihanımızı kolay eylesin sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Aminnn canım sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasib etsin Rabbim hepimize.normal ultrason.Bende de hareket eden yüzünden çok uğraştı pozisyon yakalayıp ölçene kdr yarım saat takla attı bebişim:)yanına minik bi çikolata al sen ultrasona girmeden onu ye bak kıpır kıpır olur:)Benm bebeklerden biri hep gttğmde uyuyor ona nasıl bakcaklarki :) inşallah güzel haberler alırız allahım sağlıklı insan suretınde bebekler nasip etsin inşallah çok teşekkür ederm bende nasıl bakcaklar ağrı falan olcak mi diye korkuyordum
çikolata enerjimi veriyorki bebeklere ooooo ben günde bir iki çikolata kesin yiyorum zaten ama dedğini yarına kesn deniycemAminnn canım sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasib etsin Rabbim hepimize.normal ultrason.Bende de hareket eden yüzünden çok uğraştı pozisyon yakalayıp ölçene kdr yarım saat takla attı bebişim:)yanına minik bi çikolata al sen ultrasona girmeden onu ye bak kıpır kıpır olur:)
Hayırlı cumalar canim .. Guzel haberlerle gel Dualarda buluşalım inşallah. Bende Çarşambayı bekliyorum
Günaydın canım.hayırlı cumalarimiz olsun hepimizin.dularimiz bütün hamişlere özellikle Buradaki arkadaslara inşaallah.kontrolden sonra yaz bizede.
hayırlı cumalar canım kontrolden gelince bizlere de yaz canım
benimde sadece en kalınlıklarına kalp atışına boylarına falan bakıldı normal muayne ücreti dışında para ödemedim doktorum da kanı önermedi zatenCanım ikizlerde genelde kan almıyorlar çünkü doğru değerleri vermiyor.Bende dr ultrasonla ense kalınlığını ölçttü sonra burnuna bakıldı ( sebeb down sendromu ihtimali olan bebeklerde ense kalınlığı 3,5 üzerinde ve burun kemikleride daha geç oluşmaya başlıyormuş daha basık oluyormuş)sonra kalbine bakıldı ve dolaşım sistemine yine down sendromu riskinde buralarda da bulgular oluyormuş çıkan sonuçları analize gönderdi ve bakarkende normal göründüğünü söylemişti sonuçlarda çok şükür iyi geldi.ben sdce 66 tl fark verdim ölçümler analiz için dışarıya gönderildi.
canım benim bebişlerden biriin hep sırtı dönük oluyordu bu gitiğimde muayne sırası beklerken 1 tane çikolata yedim. sonra muaynede yine sırtı dönüktü doktora dedim çikolatada işe yaramamış ama doktor hafif göbüşüme vurunca biraz harekete geçti çikolata ye 1 tane canım :)Benm bebeklerden biri hep gttğmde uyuyor ona nasıl bakcaklarki :) inşallah güzel haberler alırız allahım sağlıklı insan suretınde bebekler nasip etsin inşallah çok teşekkür ederm bende nasıl bakcaklar ağrı falan olcak mi diye korkuyordum
oy maşallah kuzucuklara ben sormuştum pozisyonlarını canım :) daha öncedende ayrıntılıya girdin tekrar mı gireceksin canım ek ücret ödeyecek misin? doktoru sevmek önemli tabi ki :)Kızlar kontrolden çıktım geçen bi arkadaş bebişlerin pozisyonlarıyla ilgili bir soru sormuştu benimkiler gene pozisyon değiştirmişçok şükür riskli bi durum yok haftaya açlık tokluk şekere bakılcak kana idrara bakılcak detaylıya katalım seni yine dedi doktorumdan çok memnunum ya maşallah birde bebişlerin gelişimi zaten öndeydi biraz daha ilerlemişler kuzularım bizde böyle
Canım 20. Haftada girdiğim detaylıyı burada meşhur başka bi özel doktora gitmiştim ona para verdim ama kendi doktoruma sadece muayene ücreti veriyorum detaylı ultrasona gönderdiğinde ona para vermiyorumoy maşallah kuzucuklara ben sormuştum pozisyonlarını canım :) daha öncedende ayrıntılıya girdin tekrar mı gireceksin canım ek ücret ödeyecek misin? doktoru sevmek önemli tabi ki :)
Maşallah bebişlere.Çok sevindim iyi olmalarına canım.Hep böyle devam etsinler.Sen normal hayatına devam ediyorsun değilmi yani dışarı çıkıyorsun vs hep evde dinlenmede değilsin?Kızlar kontrolden çıktım geçen bi arkadaş bebişlerin pozisyonlarıyla ilgili bir soru sormuştu benimkiler gene pozisyon değiştirmişçok şükür riskli bi durum yok haftaya açlık tokluk şekere bakılcak kana idrara bakılcak detaylıya katalım seni yine dedi doktorumdan çok memnunum ya maşallah birde bebişlerin gelişimi zaten öndeydi biraz daha ilerlemişler kuzularım bizde böyle
Canım benim aslında çok da devam ediyor sayılmam yürümüyorum mesela hatta yürüyemiyorum evde kendi halimdeyim yormamaya dikkat ediyorum çok çabuk yoruluyorum artık o yüzden dikkatliyim kızlar size önerim olacak beslenmenize dikkat edin ben hergün aç karnıma iki kaşık pekmez içiyorum beş tam ceviz süt tahin pekmez yiyorum ve bebeklerimin gelişimleri Rabbime şükür önde hep tabi doktorunuza sorun öyle yiyinMaşallah bebişlere.Çok sevindim iyi olmalarına canım.Hep böyle devam etsinler.Sen normal hayatına devam ediyorsun değilmi yani dışarı çıkıyorsun vs hep evde dinlenmede değilsin?
iyiymiş o zaman canım bende çok merak ediyorum detaylı ultrasyonu :))Canım 20. Haftada girdiğim detaylıyı burada meşhur başka bi özel doktora gitmiştim ona para verdim ama kendi doktoruma sadece muayene ücreti veriyorum detaylı ultrasona gönderdiğinde ona para vermiyorum
Canım çok geçmiş olsun.benim kanamam oldu ama benimki kanama bölgeleri vardı çok fazla birbuçuk aylık yatak istirahatı yaptım.kahverengi benim hala akıntım var.ama seninki daha zormuş Rabbim şifa versin.dinlen sen zaten tedbirini almışsin takdir Allah in.bu arada kırmızı kanamanmi devam ediyor ??Merhaba ben 14 haftalık ikiz annesi adayım ve tup bebekle hamile kaldım ama bir haftadır sebebi bilinmeyen kanamam var 5 farklı doktora gittim hepsi aynı dedi şimdi 3 gündür kahverengi su gibi kanamam var kesilmiyor doktora gitmeye korkar oldum valla dusecekse düşer yapacak birsey yok yatırmak gereksiz hastanede dedi progesteron ve iğne oluyorum ve korkuyorum ikinci gebeliğin birinci kürtaj oldum böyle olan varmi yardım lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?