- 16 Mayıs 2009
- 51
- 60
- 288
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.781
Canim hic moralini bozmaMerhaba ben 14 haftalık ikiz annesi adayım ve tup bebekle hamile kaldım ama bir haftadır sebebi bilinmeyen kanamam var 5 farklı doktora gittim hepsi aynı dedi şimdi 3 gündür kahverengi su gibi kanamam var kesilmiyor doktora gitmeye korkar oldum valla dusecekse düşer yapacak birsey yok yatırmak gereksiz hastanede dedi progesteron ve iğne oluyorum ve korkuyorum ikinci gebeliğin birinci kürtaj oldum böyle olan varmi yardım lutfenn
Günaydın canım. Sanada musmutlu huzurlu haftasonlarıGünaydın herkeseee umarım güzell bir haftasonu olsun
Hoşgeldin canım aramıza.daha çok erken başka sıkıntın yoksa boyuna takılma bebislerin.arti kendini hiç tek hamilelerle kıyaslama bence.ben tüp bebek hamişiyim ve bende 12.haftaya kdr kan sulandırıcı progestAn iğne folik asit kullandım tedbir amaçlı veriyorlar bende test yaptirmamistim.inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız evlatlarımizi.Merhaba arkadaşlar ben de ekimde ikiz annesi olacağım ins. Dün 6+1 ve 5+6 idi bebeklerim. Biri daha küçük ve boyları 3.8 ve 2.7 mm.
Sizin bu haftada ne kadardı ikiz oldukları için mi küçükler acaba? Çünkü bir arkadaşın tek bebek 6+2 de 6mm imiş. Biraz telaş yaptım açıkçası :)
İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim. İkinci hamileligim ve ikizler. O yüzden telaşliyim.
Kan pıhtılaşmasi için test yapilmadi ama koruma amaçlı coraspin progestan ve kan sulandirici iğne enox 0.4 ml kullanıyorum.
Sizler daha tecrubelisiniz benden .. yardımlarınızı bekliyorum. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)
Hoş buldum cnm aminnnn ins Rabbim nasip eder kucağımıza almayi. Ben klomen + catlatma ignesi ile hamileyim. İki taraftada ikiz var bizim. Çevremde şuan ikiz hamile yok o yüzden buraya yazdım zatn buradaki arkadaşlar her konuda daha yardımcı ve anlayışlı :) ben 5. Aya kadar kullanıcam iğne. . Şuana kadar sadece peçeteye gelen hafif pembe kanama oldu çok az o kadar. İnsallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz .. :)Hoşgeldin canım aramıza.daha çok erken başka sıkıntın yoksa boyuna takılma bebislerin.arti kendini hiç tek hamilelerle kıyaslama bence.ben tüp bebek hamişiyim ve bende 12.haftaya kdr kan sulandırıcı progestAn iğne folik asit kullandım tedbir amaçlı veriyorlar bende test yaptirmamistim.inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız evlatlarımizi.
Benim de küçük biri cnm korkma.. buradaki Anne adaylarımız tecrübeli bizden :) yardımcı olacaklardır.Merhabalar en yeniniz benim sanirim dun 5+1de iki tane kese gorduk biri digerinden 1 gun kucuktu. Doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atislari icin. bir yandan cok uzun geldi bir yandan beklemek zaten zor. Diger kesede buyur dimi genelde internette okudugumda keselerin hep biri digerinden daha kucukmus sorun olmaz sanirim degil mi
Canım o değişecektir belki de böyle gidecektir belli olmaz benim kızlarım arasında da fark var ama ikisinde sağlıklı çok şükür geride olmadıkları sürece takılma aradaki farkaMerhabalar en yeniniz benim sanirim dun 5+1de iki tane kese gorduk biri digerinden 1 gun kucuktu. Doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atislari icin. bir yandan cok uzun geldi bir yandan beklemek zaten zor. Diger kesede buyur dimi genelde internette okudugumda keselerin hep biri digerinden daha kucukmus sorun olmaz sanirim degil mi
Hoşgeldin Can'ım hayırlı olsun inşallah daha çok küçükler ve minişlerMerhaba arkadaşlar ben de ekimde ikiz annesi olacağım ins. Dün 6+1 ve 5+6 idi bebeklerim. Biri daha küçük ve boyları 3.8 ve 2.7 mm.
Sizin bu haftada ne kadardı ikiz oldukları için mi küçükler acaba? Çünkü bir arkadaşın tek bebek 6+2 de 6mm imiş. Biraz telaş yaptım açıkçası :)
İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim. İkinci hamileligim ve ikizler. O yüzden telaşliyim.
Kan pıhtılaşmasi için test yapilmadi ama koruma amaçlı coraspin progestan ve kan sulandirici iğne enox 0.4 ml kullanıyorum.
Sizler daha tecrubelisiniz benden .. yardımlarınızı bekliyorum. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)
Bende vermedim canım kan.zaten doğru vermiyor.Kızlar doktordan gelıyorm bebeklerın ense kalınlına baktı gayet ıyı dedı ama kan tahlılı falan ıstemedı bebeklerden bırıne erkek olabılır bı cıkıntı var ama kesın erkek dıyemem dedı bugun 11+3 gün olduk hıc bı kan tahlılı ıstemedı ıkılı teste gerek yok ıkız olduğu ıcın dedı o kadar sızler bu haftalarda kan falan verdnzmı
Gözün aydın canım bende sadece ölçüm yapıldı çok şükür herşey iyi çıktın kan almadılar yanlış sınuç veritor diye bana da ikili tedtimde birinde çukıntı var erkek gibi dedi hatta bu pipi dedi bakalım haftaya kontrolüm var ne diyecek doktorumuz geçen birinide kıza benzetti haklımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsınlarda :)Kızlar doktordan gelıyorm bebeklerın ense kalınlına baktı gayet ıyı dedı ama kan tahlılı falan ıstemedı bebeklerden bırıne erkek olabılır bı cıkıntı var ama kesın erkek dıyemem dedı bugun 11+3 gün olduk hıc bı kan tahlılı ıstemedı ıkılı teste gerek yok ıkız olduğu ıcın dedı o kadar sızler bu haftalarda kan falan verdnzmı
Sanada iyi haftasonları canım :))Günaydın herkeseee umarım güzell bir haftasonu olsun
Merhaba arkadaşlar ben de ekimde ikiz annesi olacağım ins. Dün 6+1 ve 5+6 idi bebeklerim. Biri daha küçük ve boyları 3.8 ve 2.7 mm.
aramıza hoşgeldiniz kızlar bebim ikizlerde de hala gün farkı var doktor normal dedi hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşMerhabalar en yeniniz benim sanirim dun 5+1de iki tane kese gorduk biri digerinden 1 gun kucuktu. Doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atislari icin. bir yandan cok uzun geldi bir yandan beklemek zaten zor. Diger kesede buyur dimi genelde internette okudugumda keselerin hep biri digerinden daha kucukmus sorun olmaz sanirim degil mi
Canım teşekkürler :) önerilerine açığım beslenme konusunda fikirlerini bekliyorum :)Hoşgeldin Can'ım hayırlı olsun inşallah daha çok küçükler ve minişlerbüyüdükçe değişecektir en önemli tavsiye beslenmene dikkat et
İnşallah cnm benim 1 gun var aralarında ama küçük olan çok minnak :) aralarında gün olduğu için çift yumurta ikizi ve farklı cinsiyet te olduklarını düşünüyorum ben :)aramıza hoşgeldiniz kızlar bebim ikizlerde de hala gün farkı var doktor normal dedi hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirelim inş
Allahım bebişlerimizi kucağmıza sağlıklı bişeklde almayı nasip etsin inşallah ama insan merakta etmiyor değil kızmı erkek mi diye heycanlı bekleyiş başladıGözün aydın canım bende sadece ölçüm yapıldı çok şükür herşey iyi çıktın kan almadılar yanlış sınuç veritor diye bana da ikili tedtimde birinde çukıntı var erkek gibi dedi hatta bu pipi dedi bakalım haftaya kontrolüm var ne diyecek doktorumuz geçen birinide kıza benzetti haklımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsınlarda :)
İçim rahatladı çok saolun kendi kendime dedm doktor öylesine mi bakıyor yoksa kan falan da istemeynce sasrdmBende vermedim canım kan.zaten doğru vermiyor.
inşallah ya hayırlısı ile gelsnler... kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktorum çok geç değil mi? acaba bu cumartesi için randevu alsam görünür mü kalp atışları 6+2 olucaz. karından bakılsın istiyorum sadecearamıza hoşgeldiniz kızlar bebim ikizlerde de hala gün farkı var doktor normal dedi hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirelim inş
Benm bebişler 6+4 gunlukken kalp atışlarını duymuştkinşallah ya hayırlısı ile gelsnler... kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktorum çok geç değil mi? acaba bu cumartesi için randevu alsam görünür mü kalp atışları 6+2 olucaz. karından bakılsın istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?