2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Biraz kanamam oldu arkadaşlar 6+2 bugün doğal mıdır ikizlerde acaba kan sulandırıcı iğneden dolayı mı

Biraz kanamam oldu arkadaşlar 6+2 bugün doğal mıdır ikizlerde acaba kan sulandırıcı iğneden dolayı mı
Doktorunla gorustunmu canm ikiz gebeliklerde lekelenme kanama olabiliyormuş ama hemen doktorunla gorus neden kaynaklı anormal kanama mı yoksa belli bi kanama yerinden mı kaynaklı bakması lazm

Benm bebişler 6+4 gunlukken kalp atışlarını duymuştk
ben o zaman 6+1 de gitmesem mi? kendi doktorumun verdiği tarih 7+ 1 e denk geliyor
canım bir doktorunla görüş ve uzan bence. ikizde olablr diyorlar ama sen yinede dinlen ve doktorunu ara

Birdaha olursa bu akşam ya da yarın gidicem doktora. Kan pıhtılaşmasi için olan iğneden olabilir mi ki

Birdaha olursa bu akşam ya da yarın gidicem doktora. Kan pıhtılaşmasi için olan iğneden olabilir mi ki
Ben en ağır olanı kullanıyorm 0,7-14000lıkten ve hergun coraspın kullanıyorm kanama lekelenme olmadı kan pıhtılaşma. Sorunum var o yüzden verildi

Ben en ağır olanı kullanıyorm 0,7-14000lıkten ve hergun coraspın kullanıyorm kanama lekelenme olmadı kan pıhtılaşma. Sorunum var o yüzden verildi
Ben daha önce ilk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada doktor önlem amaçlı verdi. Pıhtılaşma testım yok yani. Korktum baya ins sorun yoktur Rabbim bebeklerimizi korusun ins

Ben daha önce ilk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada doktor önlem amaçlı verdi. Pıhtılaşma testım yok yani. Korktum baya ins sorun yoktur Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Benmde bir duşuğm var test yapılmıştı kan pıhtılaşması çıkmıştı oyle verildi sen coraspin de. Kullanıyormusn belki çok fazla geldi senin dedğin gbi olabilir uzan dinlen canm doktoruna da gtmeyi ihmal etme kanaman çok artarsa en yakın hastaneye gt ben bişey oldumu doktorumu arıyorm saolsn hemen yonlendiriyor beni

Evet iğne coraspin ve progestan kullanıyorum. .oyle yapıcam cnm ins sorun yoktur

Canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.dr nu ara bende kanama olunca coraspini biraktirmisti ama iğneyé devam etmiştik.sen dr kesin tlfnla ara belki ilaçlarda bişey yapar.
Pembe idi sonra kahverengi oldu akıntı. Dr devam ederse acile git dedi dinlen dedi yatıyorum işte

Aaa öyle mi oluyor ki benimde aralarında bazen 3 gün bazen 4 gün fark ediyor bende merak ediyorum çift yumurta mı tek yumurta mı diye hakkımızda hayırlısı :))

Hadi hayırlısı canım benim çok heyecanlu bekleyiş bunlar bende yanlış hatırlamıyorsam 6+5 duydum galıba

Hadi hayırlısı canım benim çok heyecanlu bekleyiş bunlar bende yanlış hatırlamıyorsam 6+5 duydum galıba
Bende kararsizim 6+2 demi gitsem yoksa kendi doktorunu bekleyip 7+2de mi gitsem diye. Erken gidince de 1 hafta stres olma ihtimalim var. Kendi doktorum da hic bilgi vermedi bizde soramadk heyecandan ay cok kararsizimmm

Canum bende kese görmeye gideceğim zaman kanama oldu yoğun adet kanaması gibi hemen doktoruma gittim corasprini kesti doktorum sonrq 6+5 di galiba yine kanamam oldu evime yakın hastaneye gittim hemen serum iğne vurdular ve ogün kalp atışlarını duyduk çok şükür ve birdaha olmadı çok şükür doktorunla konuş canım

Bende kararsizim 6+2 demi gitsem yoksa kendi doktorunu bekleyip 7+2de mi gitsem diye. Erken gidince de 1 hafta stres olma ihtimalim var. Kendi doktorum da hic bilgi vermedi bizde soramadk heyecandan ay cok kararsizimmm
Canım çok merak ediyorsan yakın bir hastaneye git tabi kafana takmayacaksan herkes fatklı zamanlsrda duymuş ama yok kafama takarım dersen bekle canım

Canım geçmiş olsun sana da. Doktorum tekrarlanirsa acile git dedi. Şuan kahverengiye döndü ve durdu. Dinleniyorum ins tekrarlamaz cnm

6+4yada 6+5 gıbı gt bi doktora canm asıl doktorunada zamanında gidersin ben oyle yapmıştm :)

Canım çok merak ediyorsan yakın bir hastaneye git tabi kafana takmayacaksan herkes fatklı zamanlsrda duymuş ama yok kafama takarım dersen bekle canım

6+4yada 6+5 gıbı gt bi doktora canm asıl doktorunada zamanında gidersin ben oyle yapmıştm :)
Sadece cumartesileri gidebiliyorum okuldan dolayi. Ya 6+2de ya 7+2de gidicem.en mantiklisi doktorumu beklemek o zaman ya 7+2 ye dek sabredeyim hem daha net gorulur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…