- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.821
Onu da hic istemiyorum en guzeli beklemek sanirim kendi doktorumu beklicemhayırlı olsun canım. Çok erken gidersen alttan bakabilirler
Geçmiş olsun canım inş tekrarlamaz yat dinlen canımCanım geçmiş olsun sana da. Doktorum tekrarlanirsa acile git dedi. Şuan kahverengiye döndü ve durdu. Dinleniyorum ins tekrarlamaz cnm
Bencede bekle canım hadi hayırlısıSadece cumartesileri gidebiliyorum okuldan dolayi. Ya 6+2de ya 7+2de gidicem.en mantiklisi doktorumu beklemek o zaman ya 7+2 ye dek sabredeyim hem daha net gorulur hersey
Amin sanada günaydın CanmGunaydin ikiz anneleriii.ağrısız sızısız vede en guzelinden bir gün olsun hepimize
Günaydın.hoşgeldin aramıza canım. Gecelerİ ben bacak arama yastık alıp sola yatıyorum ama gece sagada dönüyorum fark edince yine sola böyle gidiyor:)evet daha şimdiden bel ağrıları başladı ne yazıkki Rabbim ileriki haftalarda yardımcımız olsun.ben önceki sayfalarda bebekleri genelde 18-22haftalarda hissettiklerini okudum canım. Rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasib etsin.Merhaba kızlar bende 2016 ikiz annesiyim iki meleğim olcak ins. Rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Sayfayi yeni gördüm yazilanlari en başından okumadım size bir sorum olucak geceleri hiç rahat uyuyamiyorum siz ne tarafiniza yatıp uyuyorsunuz bide bebeklerinin hareketlerini ne zaman hissetmeye basladiniz
Benm de aynıydı 4+6da tek keseydi kalp atışına 6+4 de gttğimde ise iki kese iki bebek vardı 4+6 da 4,700 lerdeydi galibamerhaba kızlar bende 4+5 de muayne oldum kesem göründü. Tek kese, fakat değerim 4.498 çıktı çoğul gebelik olabilir mi?
Çok teşekkür ederim cevabın için ümitlenmek istemiyorum ama acaba olabilir mi diyorum. Hayırlısı olsun.Benm de aynıydı 4+6da tek keseydi kalp atışına 6+4 de gttğimde ise iki kese iki bebek vardı 4+6 da 4,700 lerdeydi galiba
Ben tup bebekle hamile kaldm transfern 7.gunu bile 76 çıkmıştı betam kan verdim yer de söylemişti çoğul gebelık olabilir diyeÇok teşekkür ederim cevabın için ümitlenmek istemiyorum ama acaba olabilir mi diyorum. Hayırlısı olsun.
Merhaba Canım kan akımı en güzel sola yatınca bebeklere gidiyor tabi sürekli aynı yöne yatmak da iyi değil sol ağırlıklı sağınada yatabilirsin ben öyle yapıyorum ben bebişimin birini daha erken hissettim 15. Haftada maşallah şimdi inşaat yapıyorlar sankiMerhaba kızlar bende 2016 ikiz annesiyim iki meleğim olcak ins. Rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Sayfayi yeni gördüm yazilanlari en başından okumadım size bir sorum olucak geceleri hiç rahat uyuyamiyorum siz ne tarafiniza yatıp uyuyorsunuz bide bebeklerinin hareketlerini ne zaman hissetmeye basladiniz
tüp bebekte olunca bide değeri öyle görünce ihtimal yükseliyor tabi. Benim tüp bebek değil hemde ailede böyle bişey yok. Olursa bizim için mucize olur gerçekten.Ben tup bebekle hamile kaldm transfern 7.gunu bile 76 çıkmıştı betam kan verdim yer de söylemişti çoğul gebelık olabilir diye
Benim en hareketli meleğim sıkıştığı Zaman haber veriyo hemen Prensesi rahat ettircem diye düzgün pozisyon arıyorum artıkminicikeller bende bazen hisseder gibi oluyorum ama eminde olamadım.bide benim kızların biri sagda biri solda sanki ne tarafıma yatsam altta kalan ezilcek rahatsız olcak gibi geliyor
Günaydın Canım.Aminnnn güzelhaberler alalım ben yarın dr gidiyorum fasulyelerimi göreceğim ve acayip özledim :)))Günaydın herkese güzel haberler duyacağımız bir hafta olsun çabucak geçsin inşallah
İnşaallah en kısa sürede geçer canım.Dr sorarsan bizede haber ver ben yrn soracağım ama kesin normal diyecektir rahim büyüyor diyorlar ne zaman ağrıyor desem:)))
ne güzelll ya bende hissedeyim artık hissedemeyince iyilermi kötülermi diye düşünmek daha zor.benim daha en az 4 haftam var hissetmek için.Benim en hareketli meleğim sıkıştığı Zaman haber veriyo hemen Prensesi rahat ettircem diye düzgün pozisyon arıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?