2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba kızlar bende 2016 ikiz annesiyim iki meleğim olcak ins. Rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Sayfayi yeni gördüm yazilanlari en başından okumadım size bir sorum olucak geceleri hiç rahat uyuyamiyorum siz ne tarafiniza yatıp uyuyorsunuz bide bebeklerinin hareketlerini ne zaman hissetmeye basladiniz

Günaydın.hoşgeldin aramıza canım. Gecelerİ ben bacak arama yastık alıp sola yatıyorum ama gece sagada dönüyorum fark edince yine sola böyle gidiyor:)evet daha şimdiden bel ağrıları başladı ne yazıkki Rabbim ileriki haftalarda yardımcımız olsun.ben önceki sayfalarda bebekleri genelde 18-22haftalarda hissettiklerini okudum canım. Rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasib etsin.

merhaba kızlar bende 4+5 de muayne oldum kesem göründü. Tek kese, fakat değerim 4.498 çıktı çoğul gebelik olabilir mi?

merhaba kızlar bende 4+5 de muayne oldum kesem göründü. Tek kese, fakat değerim 4.498 çıktı çoğul gebelik olabilir mi?
Benm de aynıydı 4+6da tek keseydi kalp atışına 6+4 de gttğimde ise iki kese iki bebek vardı 4+6 da 4,700 lerdeydi galiba

Çok teşekkür ederim cevabın için ümitlenmek istemiyorum ama acaba olabilir mi diyorum. Hayırlısı olsun.
Ben tup bebekle hamile kaldm transfern 7.gunu bile 76 çıkmıştı betam kan verdim yer de söylemişti çoğul gebelık olabilir diye

Merhaba Canım kan akımı en güzel sola yatınca bebeklere gidiyor tabi sürekli aynı yöne yatmak da iyi değil sol ağırlıklı sağınada yatabilirsin ben öyle yapıyorum ben bebişimin birini daha erken hissettim 15. Haftada maşallah şimdi inşaat yapıyorlar sanki

V vera nur banada doktorum genel olarak sola yat geceleri sagına yatabilirsin dedi değişimli olarak hem sag hem sola yatıyorum ama iki türlüde rahat degilim bazı geceler kasık agrısından uyuyamıyorum

minicikeller bende bazen hisseder gibi oluyorum ama eminde olamadım.bide benim kızların biri sagda biri solda sanki ne tarafıma yatsam altta kalan ezilcek rahatsız olcak gibi geliyor

minicikeller bende bazen hisseder gibi oluyorum ama eminde olamadım.bide benim kızların biri sagda biri solda sanki ne tarafıma yatsam altta kalan ezilcek rahatsız olcak gibi geliyor
Benim en hareketli meleğim sıkıştığı Zaman haber veriyo hemen Prensesi rahat ettircem diye düzgün pozisyon arıyorum artık

V vera nur banada doktorum genel olarak sola yat geceleri sagına yatabilirsin dedi değişimli olarak hem sag hem sola yatıyorum ama iki türlüde rahat degilim bazı geceler kasık agrısından uyuyamıyorum
İnşaallah en kısa sürede geçer canım.Dr sorarsan bizede haber ver ben yrn soracağım ama kesin normal diyecektir rahim büyüyor diyorlar ne zaman ağrıyor desem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…