- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.841
Müthiş bi duygune güzelll ya bende hissedeyim artık hissedemeyince iyilermi kötülermi diye düşünmek daha zor.benim daha en az 4 haftam var hissetmek için.
İnan günleri tek tek saymaktan bitab düştük:)bu sbh eşimle işe gelirken diyoruz yeni bir hafta daha başladı çok şükür.ben ilk defa 16 gündür görmüyorum ve hakkaten geçmedi geçen hafta.Bende diyeceğim bir daha bana iki üç hafta sonra gel demesin.En azından tekmeciklerini hissedene kdr:)))Müthiş bi duyguhissetmezken her hafta doktor kontrolüne gidiyordum hatta doktora da söyledim beni iki üç haftaya bir çağırmayın ben çok endişeleniyorum görmeyince hoş siz iki haftaya çağırsanızda ben her hafta gelirim yine de diyordum ama şimdi kıpır kıpırlar her hafta doktora gerek kalmıyor Melek'lerim biz iyiyiz buradayız annecim diyorlar zaten seninde az kalmış canm hemencik geçer o 4 hafta
Yeni hamileyken kk'da bazılarının hamilelik takviminde 20. Haftayı gösteriyordu ayyy acaba ben bu haftalara gelebilecek miyim diye iç geçiriyordum şimdi Nasıl geçti diyorum doğuma giderkende aaa ne çabuk geçti hiç anlamadım diyelim inşallahİnan günleri tek tek saymaktan bitab düştük:)bu sbh eşimle işe gelirken diyoruz yeni bir hafta daha başladı çok şükür.ben ilk defa 16 gündür görmüyorum ve hakkaten geçmedi geçen hafta.Bende diyeceğim bir daha bana iki üç hafta sonra gel demesin.En azından tekmeciklerini hissedene kdr:)))
Kızlar doktordan gelıyorm bebeklerın ense kalınlına baktı gayet ıyı dedı ama kan tahlılı falan ıstemedı bebeklerden bırıne erkek olabılır bı cıkıntı var ama kesın erkek dıyemem dedı bugun 11+3 gün olduk hıc bı kan tahlılı ıstemedı ıkılı teste gerek yok ıkız olduğu ıcın dedı o kadar sızler bu haftalarda kan falan verdnzmı
Bende size bakıyorm aynısnı diyorum valla demekki hepimizde aynı duyguları yaşıyoruzYeni hamileyken kk'da bazılarının hamilelik takviminde 20. Haftayı gösteriyordu ayyy acaba ben bu haftalara gelebilecek miyim diye iç geçiriyordum şimdi Nasıl geçti diyorum doğuma giderkende aaa ne çabuk geçti hiç anlamadım diyelim inşallah
Çok teşekkür ederm bende bilmedğime korkmuştm doktor hiç kan tahlili istemedi niyeki diye ama saoln öğrenmiş oldmbende 12.haftamda gittiğimde sadece ense kalınlığına ve burun kemiklerine baktı kan testi istemedi ikiz olduğu için anlamsız olur bizim için sonuçlar dedi
Hayırlı olsun allahım analı babamı buyutmeyı nasip etsin inşallahSelam kızlar bende 2014 ikiz annesiyim 2016 tekiz annesi olcam simdi de..ikizlerime hamileyken bende sizin gibi surekli gun sayıyordum simdi Nasıl gecti 35 hafta anlamadim sayilir
ay maşallah ikizlere kardeş geliyor demek ki ikizlerin cinsiyeti neydi şimdi ki bebeşin cinsiyeti ne canım allah tamamına erdirsin inş. canımSelam kızlar bende 2014 ikiz annesiyim 2016 tekiz annesi olcam simdi de..ikizlerime hamileyken bende sizin gibi surekli gun sayıyordum simdi Nasıl gecti 35 hafta anlamadim sayilir
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah ikizleriniz kaçıncı haftada kaçar kilo doğdular acabaSelam kızlar bende 2014 ikiz annesiyim 2016 tekiz annesi olcam simdi de..ikizlerime hamileyken bende sizin gibi surekli gun sayıyordum simdi Nasıl gecti 35 hafta anlamadim sayilir
Bence çoğu ikiz anneleri hep aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyor şu haftalarda beni kilo alımları ve erken doğum kafamı kurcalıyor çok şükür bi sorumumuz yok ama endişeleniyorsun işteBende size bakıyorm aynısnı diyorum valla demekki hepimizde aynı duyguları yaşıyoruz
Benm hissettiğim ilk sanki seyirme aslında daha çok kelebek kanat çırpıyormuş gibiydimerhaba kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benimde kontrollerin şimdilik her hafta gidiyor ne güzel inş böyle devam eder tüp bebek merkezinde ki doktorum 15 günde bir çağırıyordu şimdi evime yakın bir hastaneye gidiyorum her hafta çağırıyor ne güzel :)))
bende ara ara çok nadir damar atması oluyor kızlar bebekler dönüyor mu ki acaba daha erken dimi hissetmek için sanki içimden bişey kayıyor gibi oluyor çok kısa :)
Allah evlatlarını bağışlasın yeni doğacak olan bebişinide hayırlısı ile alırsın kucağına inşaAllah.ikizlere hamileyken nasıl geçti hamileliğin.Birde tekmi baktın ikizlerine.sen deneyimli annesin arada uğrayıp bizimle deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz.Selam kızlar bende 2014 ikiz annesiyim 2016 tekiz annesi olcam simdi de..ikizlerime hamileyken bende sizin gibi surekli gun sayıyordum simdi Nasıl gecti 35 hafta anlamadim sayilir
sizlerede günaydin arkadaslar benimde yarin doktor randevum var cok merak ediyorum hersey yolundami diye hepimizin allah yardimcisi olsun zaman hic gecmiyorGünaydın Canım.Aminnnn güzelhaberler alalım ben yarın dr gidiyorum fasulyelerimi göreceğim ve acayip özledim :)))
Amin canım.İyidir inşaAllah bebişlerimiz.Kaç haftalık bebişlerin?sizlerede günaydin arkadaslar benimde yarin doktor randevum var cok merak ediyorum hersey yolundami diye hepimizin allah yardimcisi olsun zaman hic gecmiyor
sanki öyle bişey :)) neyse ne kaldı ki şunun şurasında 20 haftaya dimi diyeceğim ama daha 6 hafta var geçer mi ?Benm hissettiğim ilk sanki seyirme aslında daha çok kelebek kanat çırpıyormuş gibiydi
benim sol tarafımda rahim dışı miyomum var ve bazen çok ağrı yapıyor, ancak drlar yapacak bişey yok diyorGünaydın.hoşgeldin aramıza canım. Gecelerİ ben bacak arama yastık alıp sola yatıyorum ama gece sagada dönüyorum fark edince yine sola böyle gidiyor:)evet daha şimdiden bel ağrıları başladı ne yazıkki Rabbim ileriki haftalarda yardımcımız olsun.ben önceki sayfalarda bebekleri genelde 18-22haftalarda hissettiklerini okudum canım. Rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?