- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.861
Benm de 4 tane yumurtam var tup bebk tedavisindeki iğnelerden kaynaklı buyumuşler ama son 1 ayda kuçulmeye başladılar bana da doktor dedi bişey yapılmaz kendi kendine kuçulcek yok olcak dedi canm ama bende ağrı falan olmuyorbenim sol tarafımda rahim dışı miyomum var ve bazen çok ağrı yapıyor, ancak drlar yapacak bişey yok diyoronun için genelde sağa yatıyorum.
her hafta mi ne guzel. biz 7. haftada kese görmüştük doktorum bi daha 6 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem. benimki neden böyle uzunmerhaba kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benimde kontrollerin şimdilik her hafta gidiyor ne güzel inş böyle devam eder tüp bebek merkezinde ki doktorum 15 günde bir çağırıyordu şimdi evime yakın bir hastaneye gidiyorum her hafta çağırıyor ne güzel :)))
bende ara ara çok nadir damar atması oluyor kızlar bebekler dönüyor mu ki acaba daha erken dimi hissetmek için sanki içimden bişey kayıyor gibi oluyor çok kısa :)
benim sol tarafımda rahim dışı miyomum var ve bazen çok ağrı yapıyor, ancak drlar yapacak bişey yok diyoronun için genelde sağa yatıyorum.
Kızlar geçmiş olsun.Dikkat edin kendinizede bebişlerede Rabbim büyük geçer inşAllah.Benm de 4 tane yumurtam var tup bebk tedavisindeki iğnelerden kaynaklı buyumuşler ama son 1 ayda kuçulmeye başladılar bana da doktor dedi bişey yapılmaz kendi kendine kuçulcek yok olcak dedi canm ama bende ağrı falan olmuyor
Çok uzun süre nasıl sabrettin masallah :) ben çok telaşliyim sanırımher hafta mi ne guzel. biz 7. haftada kese görmüştük doktorum bi daha 6 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem. benimki neden böyle uzun
merhaba bende araniza yeni katildim. ikiz bebek zormus tum belirtiler resmen iki kat. Tabi sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Hoşgeldin aramıza canım.Evet ikiz bebek teke göre daha zorluymuş daha önce doğum yapmış ikiz anneleride söylüyor.Ama bizler özeliz haliyle zorluğuda daha fazla:)Bu arada sen nasıl dayandın bukdr uzun ben ilk defa iki hafta geçti meraktan öldüm.Belki doktorun hiçbir sıkıntı görmediği için bukdr ara vermiştir diyeceğim ama yinede ilginç burdaki hiçkimse tek keseyi görüp 6 hafta ara vermemiştir sanmıyorum.senin tüp bebekmi normalmi oldu???her hafta mi ne guzel. biz 7. haftada kese görmüştük doktorum bi daha 6 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem. benimki neden böyle uzun
Saol canm ama tup bebekle hamile kalanlarda olabilecek bişey dedi doktor oda bana denk geldi demekki. :) yumurtalar kuçulmeye başlamış zaten sorun olmaz dedi inşallah en kısa zamanda yok olurlarKızlar geçmiş olsun.Dikkat edin kendinizede bebişlerede Rabbim büyük geçer inşAllah.
Bende öyleyim canım:)))hatta kanamam olduğunda kendi dr hariç iki dr daha gitmiştim :)))ben iki haftadır görmüyorum eşime eve ultrasonmu alsak falan gibi cümleler kurmaya başladım baktı ben niyeti bozdum 3.haftayı beklemeden dr a götürmeye karar verdiÇok uzun süre nasıl sabrettin masallah :) ben çok telaşliyim sanırım
Tarihlerimiz aynı sanırm :)merhaba bende araniza yeni katildim. ikiz bebek zormus tum belirtiler resmen iki kat. Tabi sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
İnşAllah canım.Bebişlerimiz iyi olsunda herşey gelip geçiyor zaten.Saol canm ama tup bebekle hamile kalanlarda olabilecek bişey dedi doktor oda bana denk geldi demekki. :) yumurtalar kuçulmeye başlamış zaten sorun olmaz dedi inşallah en kısa zamanda yok olurlar
Valla bende bu sabah eşime soyledm ev tıpı ultrason varmıdr ki kaç bin olursa olsn alırm valla dedm ben de her hafta doktora gidiyorm bişeyler bahane ediyorm bebişler nasıl ki diye meraktan oluyormBende öyleyim canım:)))hatta kanamam olduğunda kendi dr hariç iki dr daha gitmiştim :)))ben iki haftadır görmüyorum eşime eve ultrasonmu alsak falan gibi cümleler kurmaya başladım baktı ben niyeti bozdum 3.haftayı beklemeden dr a götürmeye karar verdi
Biz bugün 6+4 uz eşim hiç duymadı kalp atışlarını sadece 4+3 te tek keseyi gördü. Eşim çooook rahat bi insan onun rahatlığı beni rahatsız ediyor. Kanama oldu Allah verir Allah alır dedi o kadar. Tmm amenna bunu ben de biliyorum ama elimizden geleni yapacağız sonra tevekkül edeceğiz. Rahat adam işte. .. Cumartesi gelecek ilk defa kalp atışlarını duymaya ins :)Bende öyleyim canım:)))hatta kanamam olduğunda kendi dr hariç iki dr daha gitmiştim :)))ben iki haftadır görmüyorum eşime eve ultrasonmu alsak falan gibi cümleler kurmaya başladım baktı ben niyeti bozdum 3.haftayı beklemeden dr a götürmeye karar verdi
ay biliyodum ya ben tek değilim işte eşim bana delirmişim muamelesi yaptı resmen demekki neymiş bütün anneler aynı şeyi hissediyormuş eee zaten hamilelikte yarı çılgınlık hali gerçi hormonlarımız var bizim herşeyi hoşgörmek lazımValla bende bu sabah eşime soyledm ev tıpı ultrason varmıdr ki kaç bin olursa olsn alırm valla dedm ben de her hafta doktora gidiyorm bişeyler bahane ediyorm bebişler nasıl ki diye meraktan oluyorm
Erkeklerin geneli rahat canım ya.Yada öyle görünüyorlar bilmiyorum.Ben araba kullanmayı göze alamadığım için tüp bebek tedavisine başladığımızdan beri peşimde sürüklüyorum mecburen her muayneye gelmek zorunda kaldı:)))Hele kalp atışlarını duysun bide 12 .haftaya Allah ın izni ile gelin onun kıpır kıpır hallerini görsün bak bidaha yanından ayrılıyormu:)))Biz bugün 6+4 uz eşim hiç duymadı kalp atışlarını sadece 4+3 te tek keseyi gördü. Eşim çooook rahat bi insan onun rahatlığı beni rahatsız ediyor. Kanama oldu Allah verir Allah alır dedi o kadar. Tmm amenna bunu ben de biliyorum ama elimizden geleni yapacağız sonra tevekkül edeceğiz. Rahat adam işte. .. Cumartesi gelecek ilk defa kalp atışlarını duymaya ins :)
tup cnm.ya aslinda banada cok uzun geldi endiseliyim bende ama kalp atisini duyduktan sonra demekki bi skintimiz yokki hoca yakin takibe gerek gormedi diye dusundum. bide etrafimda sordugum arkadaslarim hep bizim de oyle oldu ilk haftalar gorulecek yapilacak birsey olmaz bi kalp atisi duyarsin ondan sonra taramalar icin cagirirlar hem fazla ultrason zararli yurtdışında doguma kadar 4-5kez ancak giriliyor dediler. gerci bunu soyleyenler hep tek bebek bekliyordu. buarada bi ara sıkıntı yapip endiselenip 9+4 te baska bi doktora gittik sorun yoktu cok sukur onu atladim ben :). aslinda birazda teslimiyet oldu gibi cok korkuyordum ben kalp durmalarindan falan ama kendimi rahatlatmaya calistim. olacaksa olur zaten Rabbim saglikli gebelikse bize bagislar diye dusundum. bide Allah korusun bisey olsa heralde bendede kanama parca dusurme gibi bisey olurdu. Ay cok uzun yazdim :) neyse durum bu insallah haftaya saglikli bi sekilde görürüm minnaklarimi.Hoşgeldin aramıza canım.Evet ikiz bebek teke göre daha zorluymuş daha önce doğum yapmış ikiz anneleride söylüyor.Ama bizler özeliz haliyle zorluğuda daha fazla:)Bu arada sen nasıl dayandın bukdr uzun ben ilk defa iki hafta geçti meraktan öldüm.Belki doktorun hiçbir sıkıntı görmediği için bukdr ara vermiştir diyeceğim ama yinede ilginç burdaki hiçkimse tek keseyi görüp 6 hafta ara vermemiştir sanmıyorum.senin tüp bebekmi normalmi oldu???
bak sende 9+4 kaçamak yapmışsın:))Benim 6.7..haftalarda kanamam oldu oyüzden çok sık gittim dediğin gibi dr gerek görmediyse çağırmamıştır.Aman canları sağ olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda yeterki.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize.tup cnm.ya aslinda banada cok uzun geldi endiseliyim bende ama kalp atisini duyduktan sonra demekki bi skintimiz yokki hoca yakin takibe gerek gormedi diye dusundum. bide etrafimda sordugum arkadaslarim hep bizim de oyle oldu ilk haftalar gorulecek yapilacak birsey olmaz bi kalp atisi duyarsin ondan sonra taramalar icin cagirirlar hem fazla ultrason zararli yurtdışında doguma kadar 4-5kez ancak giriliyor dediler. gerci bunu soyleyenler hep tek bebek bekliyordu. buarada bi ara sıkıntı yapip endiselenip 9+4 te baska bi doktora gittik sorun yoktu cok sukur onu atladim ben :). aslinda birazda teslimiyet oldu gibi cok korkuyordum ben kalp durmalarindan falan ama kendimi rahatlatmaya calistim. olacaksa olur zaten Rabbim saglikli gebelikse bize bagislar diye dusundum. bide Allah korusun bisey olsa heralde bendede kanama parca dusurme gibi bisey olurdu. Ay cok uzun yazdim :) neyse durum bu insallah haftaya saglikli bi sekilde görürüm minnaklarimi.
Benm eşimin dedği şey kesin bana aldırırsn odemesi benden olur yoktur oyle bişey yook yokk dedi :)ay biliyodum ya ben tek değilim işte eşim bana delirmişim muamelesi yaptı resmen demekki neymiş bütün anneler aynı şeyi hissediyormuş eee zaten hamilelikte yarı çılgınlık hali gerçi hormonlarımız var bizim herşeyi hoşgörmek lazım
evet :) Allah bagislasin seninkileri de nasil gidiyor ?Tarihlerimiz aynı sanırm :)
İnşallah dediğin gibi olur cnm pek bi ilgisiz rahat baba adayı şuan :)Erkeklerin geneli rahat canım ya.Yada öyle görünüyorlar bilmiyorum.Ben araba kullanmayı göze alamadığım için tüp bebek tedavisine başladığımızdan beri peşimde sürüklüyorum mecburen her muayneye gelmek zorunda kaldı:)))Hele kalp atışlarını duysun bide 12 .haftaya Allah ın izni ile gelin onun kıpır kıpır hallerini görsün bak bidaha yanından ayrılıyormu:)))
oyle bi cihaz var cnm ancak evde duzenli kullanmak ne kadar saglikli sorgulanir. ultrason gibi degilde sanurim kalp atisini duyabiliyorsun. tabi iki olunca onun sonucuda kesin olmayabilir :)Benm eşimin dedği şey kesin bana aldırırsn odemesi benden olur yoktur oyle bişey yook yokk dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?