- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.881
Evet sadece kalp atışı dinleniyor ama iki bebek olunca ne nerde bilemem ikisinin de kalp atışını dinliyorm diye tekinin dinlermişim:)oyle bi cihaz var cnm ancak evde duzenli kullanmak ne kadar saglikli sorgulanir. ultrason gibi degilde sanurim kalp atisini duyabiliyorsun. tabi iki olunca onun sonucuda kesin olmayabilir :)
Onu bende duydum zararlı değil diye biliyorum ama eşim onun içinde duyamazsın gece gece acile taşınırız gereksiz stres deyip aldırmadıoyle bi cihaz var cnm ancak evde duzenli kullanmak ne kadar saglikli sorgulanir. ultrason gibi degilde sanurim kalp atisini duyabiliyorsun. tabi iki olunca onun sonucuda kesin olmayabilir :)
sayfaları okurken bende tam bunu içimden geçiriyordum ki senn yorumunu gördüm :)Yeni hamileyken kk'da bazılarının hamilelik takviminde 20. Haftayı gösteriyordu ayyy acaba ben bu haftalara gelebilecek miyim diye iç geçiriyordum şimdi Nasıl geçti diyorum doğuma giderkende aaa ne çabuk geçti hiç anlamadım diyelim inşallah
bende aynı eşyi düşündüm okurken canım ya rabbm bizede og ünleri gösterir inşallah vakt geçmiyor gibi böyle :) bebişler doğana kadar da böyle olacak sanırım. kontrole 2 hafta var geçer mi ki diyorum?Ben sizlere özeniyorum şu 12. Haftayı bir atlatsak :)
merhaba bende araniza yeni katildim. ikiz bebek zormus tum belirtiler resmen iki kat. Tabi sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Aramıza hoşgedin canım valla ben 8 hafta da tüp bebe merkezini bıraktım 10 haftada başka doktora gittim 2 hafta sonra bşka doktora gittim yani 12,haftamda bu doktor haftayada gel dedi 13 haftamda gittim tekrar sonra yine hafta ya gel dedi yani bu hafta 14 haftam olacak inş. tekrar gideceğim. 6 hafta iyi dayanmışsın sen ben kese görüldükten sonra doktorum 15 gün sonra görüşelim dedim 15 gün geçmedi banaher hafta mi ne guzel. biz 7. haftada kese görmüştük doktorum bi daha 6 hafta sonra gel dedi haftaya gidicem. benimki neden böyle uzun
Geçer cnm tabi ama benim cumartesi günü. Ben diyorum çabuk geçsin. Tabi kanama korkuttu onunda etkisi var. Ne heycanli telaşlı stresli süreç :) çok şükür rabbimebende aynı eşyi düşündüm okurken canım ya rabbm bizede og ünleri gösterir inşallah vakt geçmiyor gibi böyle :) bebişler doğana kadar da böyle olacak sanırım. kontrole 2 hafta var geçer mi ki diyorum?
en güzelini yapmışsın canım :)) insanın hep göresi var dimiBende öyleyim canım:)))hatta kanamam olduğunda kendi dr hariç iki dr daha gitmiştim :)))ben iki haftadır görmüyorum eşime eve ultrasonmu alsak falan gibi cümleler kurmaya başladım baktı ben niyeti bozdum 3.haftayı beklemeden dr a götürmeye karar verdi
walla oyle oldu kızlar :) hayretlerinizle gazami gelsem yoksa ihmalmi ettim diye uzulsemmi bilemedim :) ama Allah korusun kanama gibi birsey olsa bende daha sik giderdim ihmal etmezdim.Bende öyleyim canım:)))hatta kanamam olduğunda kendi dr hariç iki dr daha gitmiştim :)))ben iki haftadır görmüyorum eşime eve ultrasonmu alsak falan gibi cümleler kurmaya başladım baktı ben niyeti bozdum 3.haftayı beklemeden dr a götürmeye karar verdi
eşler öyle canım ya biz daha bir hevesliyiz onlara göre :)Biz bugün 6+4 uz eşim hiç duymadı kalp atışlarını sadece 4+3 te tek keseyi gördü. Eşim çooook rahat bi insan onun rahatlığı beni rahatsız ediyor. Kanama oldu Allah verir Allah alır dedi o kadar. Tmm amenna bunu ben de biliyorum ama elimizden geleni yapacağız sonra tevekkül edeceğiz. Rahat adam işte. .. Cumartesi gelecek ilk defa kalp atışlarını duymaya ins :)
ben 6+6da kese ve kalp atisini ayni anda duydum. doktor 6hafta sonra gel dedi. suan 11+4teyim haftaya 12.haftamda doktora gidecem iste. bi de arada skinti yapıp 9+4ye bi ultrasona daha girdim ben. onu hoca cagirmadigi icin yazmadim msja. aslinda dusununce ayni sey seninki ile; sen 8-10-12 de gormussun bebisleri bende haftaya 12.hafta içinde senin gibi 3.kez gormus olacagim. bence saglikli giden bi gebelikse her haftada abarti biraz . tabiki biz her hafta gormek isterizde fazla evham ve endisede bebege zarar. Rabbim hepsini korusumAramıza hoşgedin canım valla ben 8 hafta da tüp bebe merkezini bıraktım 10 haftada başka doktora gittim 2 hafta sonra bşka doktora gittim yani 12,haftamda bu doktor haftayada gel dedi 13 haftamda gittim tekrar sonra yine hafta ya gel dedi yani bu hafta 14 haftam olacak inş. tekrar gideceğim. 6 hafta iyi dayanmışsın sen ben kese görüldükten sonra doktorum 15 gün sonra görüşelim dedim 15 gün geçmedi bana
cnm cok gecmis olsun üzüldüm. bende bu korkulari cok yaşadım ya boyle kaybedersem diye gebelik tespit edilir edilmez daha keseyi gormeden hemen genetik test yaptırdım ve kan pihtilasmasi çıktı iyiki yaptirmisim.toksoplazma testinide kendi istegimle onceden yaptirdim Allah korusun oda cok riskliBenim ilk bebeğimde hiç kanama olmadı ve 10. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin kaybettim. O yüzden korkum 2 kat
yumurta bendede sonradan baya yumurtam oldu çünkü bizim de tüp bebek. Ama miyom ancak sezeryanda ameliyat ediliyor. Olsun bebeklerim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla zamanında doğsunda o kadarcık ağrısı olcak elbetBenm de 4 tane yumurtam var tup bebk tedavisindeki iğnelerden kaynaklı buyumuşler ama son 1 ayda kuçulmeye başladılar bana da doktor dedi bişey yapılmaz kendi kendine kuçulcek yok olcak dedi canm ama bende ağrı falan olmuyor
Geçer Allah'ın izniyle :)sanki öyle bişey :)) neyse ne kaldı ki şunun şurasında 20 haftaya dimi diyeceğim ama daha 6 hafta var geçer mi ?
Tam ismini bilmiyorum ama ev tipi bir cihaz var kalp atışını dinleyebileceğn hatta kk'da birkaç arkadaş almıştı ama ben bebişleri bulamazsam daha çok panik olurum diye almamıştımValla bende bu sabah eşime soyledm ev tıpı ultrason varmıdr ki kaç bin olursa olsn alırm valla dedm ben de her hafta doktora gidiyorm bişeyler bahane ediyorm bebişler nasıl ki diye meraktan oluyorm
benm haftaya canım 1hafta var aramızda :) öyle güzel geçsinde gerçekten çok şükür bugünleri yaşatanaGeçer cnm tabi ama benim cumartesi günü. Ben diyorum çabuk geçsin. Tabi kanama korkuttu onunda etkisi var. Ne heycanli telaşlı stresli süreç :) çok şükür rabbime
benim kontrolüme 2 gün var bana geçmiyor günlerbende aynı eşyi düşündüm okurken canım ya rabbm bizede og ünleri gösterir inşallah vakt geçmiyor gibi böyle :) bebişler doğana kadar da böyle olacak sanırım. kontrole 2 hafta var geçer mi ki diyorum?
amin canım amin rabbim korusun bebişleri bu doktorla yeni tanıştım alışma aşamasındayız galıba bakalım bu hafta gidince ne zaman çağıracak :)ben 6+6da kese ve kalp atisini ayni anda duydum. doktor 6hafta sonra gel dedi. suan 11+4teyim haftaya 12.haftamda doktora gidecem iste. bi de arada skinti yapıp 9+4ye bi ultrasona daha girdim ben. onu hoca cagirmadigi icin yazmadim msja. aslinda dusununce ayni sey seninki ile; sen 8-10-12 de gormussun bebisleri bende haftaya 12.hafta içinde senin gibi 3.kez gormus olacagim. bence saglikli giden bi gebelikse her haftada abarti biraz . tabiki biz her hafta gormek isterizde fazla evham ve endisede bebege zarar. Rabbim hepsini korusum
bende duydum bu cihazı canım bende almadım biraz pipirikliyim ben her gece acile giderdim herhaldeTam ismini bilmiyorum ama ev tipi bir cihaz var kalp atışını dinleyebileceğn hatta kk'da birkaç arkadaş almıştı ama ben bebişleri bulamazsam daha çok panik olurum diye almamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?