- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.901
İnş cnm bakalım eşim kalp atışlarını duyunca ne tepki verecek :)eşler öyle canım ya biz daha bir hevesliyiz onlara göre :)
benim eşimde son 2 kontrolüme gelemedi ultrasyon resimlerin gösteriyorum bu çok karışık anlamıyor diyor çalıştığı için gelemiyor ama bu hafta beraber gideceğiz inş. )
Pıhtılaşma için ne kullanıyorsun canım? Ben coraspin ve enox iğne. Kanamam olunca iğneyi 1 gün arayla yapıcam.cnm cok gecmis olsun üzüldüm. bende bu korkulari cok yaşadım ya boyle kaybedersem diye gebelik tespit edilir edilmez daha keseyi gormeden hemen genetik test yaptırdım ve kan pihtilasmasi çıktı iyiki yaptirmisim.toksoplazma testinide kendi istegimle onceden yaptirdim Allah korusun oda cok riskli
İnş cnm .. şükür. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep ins :)benm haftaya canım 1hafta var aramızda :) öyle güzel geçsinde gerçekten çok şükür bugünleri yaşatana
Beni dusun birde 2 hafta varbenim kontrolüme 2 gün var bana geçmiyor günler(
Ben ağlamıştım eşimde ağlamamak için zor tuttu kendiniİnş cnm bakalım eşim kalp atışlarını duyunca ne tepki verecek :)
Pıhtılaşma için ne kullanıyorsun canım? Ben coraspin ve enox iğne. Kanamam olunca iğneyi 1 gün arayla yapıcam.
İnş cnm .. şükür. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep ins :)
İnş çabucak geçer canımBeni dusun birde 2 hafta var
Canım çok geçmiş olsun. Ben işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum. İnsallah bebeklerimiz bizi bırakmaz hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz. ..zeynepzumra bizim aynı olmuş benimde hiç kanamam olmadı kontrole gittigimde bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim dr 5-6 gün olmuş öleli dedi bende o yuzden cok korkuyorum bu hamileliğimde aslında üçüzdü bütün doktorlar erken doğum olur bebekleri kaybedebilirsn dedi bi prof. Muayene oldum 2 gün sonra gel birini sonlandıralm dedi prof.gitcegim bi önceki günü suyum geldi 2 akşam hastanede yattım suyum hep geldi iyice azalnca sonlandırdılar 11 haftalıktım oğlum gitti şimdi kızlarm kaldı onlarada bişey olur diye korkuyorum hep yatıyorum o yuzden
Ben de merakla bekliyorum :)Ben ağlamıştım eşimde ağlamamak için zor tuttu kendini
Tup bebekle hamile kaldınız değilmi pgt falan yapılmşmıydı embriyolarazeynepzumra bizim aynı olmuş benimde hiç kanamam olmadı kontrole gittigimde bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim dr 5-6 gün olmuş öleli dedi bende o yuzden cok korkuyorum bu hamileliğimde aslında üçüzdü bütün doktorlar erken doğum olur bebekleri kaybedebilirsn dedi bi prof. Muayene oldum 2 gün sonra gel birini sonlandıralm dedi prof.gitcegim bi önceki günü suyum geldi 2 akşam hastanede yattım suyum hep geldi iyice azalnca sonlandırdılar 11 haftalıktım oğlum gitti şimdi kızlarm kaldı onlarada bişey olur diye korkuyorum hep yatıyorum o yuzden
ay çok heyecanlı yaa size cinsiyetler ne demişti bana 12 hafta ense ölçümü yaparken birine erkek kesin dedi diğeri sakladı kendini saklayana da 13 hafta diğeri gibi çıkıntısı net değil çıkıtı var ama az dedi kız gibi dedi :) bakalım hakımızda hayırlısıbenim kontrolüm de cumartesi.. 2 hafta olmuş olacak ama içim içime sığmıyor cinsiyetleri de kesinleşir demişti heyecan dorukta:)
çok güzel bir duygu kalp atışlarını dinlemek allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın inş.Canım çok geçmiş olsun. Ben işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum. İnsallah bebeklerimiz bizi bırakmaz hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz. ..
Ben de merakla bekliyorum :)
Aminnnnnnnnnn sağ salim kucağımıza alalım bebişleri inş. :)çok güzel bir duygu kalp atışlarını dinlemek allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın inş.
büyümüşlerdir tabi.. :) inş güzel geçer kontrol.. benim ilk bebeğimin 10. haftada kalbi durduğu için çok stres yapıyorum kontrollerde.. inş sorunsuz geçer... dualarımız sizinle..Teyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
ay çok heyecanlı yaa size cinsiyetler ne demişti bana 12 hafta ense ölçümü yaparken birine erkek kesin dedi diğeri sakladı kendini saklayana da 13 hafta diğeri gibi çıkıntısı net değil çıkıtı var ama az dedi kız gibi dedi :) bakalım hakımızda hayırlısı
Korkum o canim ben diğer 2 kaybında 6 haftalık kaybettim şimdi siz 10 11 hafta diyorsunuz ya o beni strese sokuyor hayirlisayla sağlıkla sihatle sevinçli haberler alırım buke Rabbim bağışlar yavrularını bana kucağıma almayı nasip etsin inşallah cemi cumlemiEbüyümüşlerdir tabi.. :) inş güzel geçer kontrol.. benim ilk bebeğimin 10. haftada kalbi durduğu için çok stres yapıyorum kontrollerde.. inş sorunsuz geçer... dualarımız sizinle..
Canımm benimde akşam 5 te kontrolüm var.Dualarım sizlerle herzaman sizde dualarınızı benden eksik etmeyin emi.Benimde fasulyeciklerim büyümüş olsunlar .Teyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?