2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnş cnm bakalım eşim kalp atışlarını duyunca ne tepki verecek :)

Pıhtılaşma için ne kullanıyorsun canım? Ben coraspin ve enox iğne. Kanamam olunca iğneyi 1 gün arayla yapıcam.

benm haftaya canım 1hafta var aramızda :) öyle güzel geçsinde gerçekten çok şükür bugünleri yaşatana
İnş cnm .. şükür. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep ins :)

Beklemek çok zor benide 3 hafta sonra cagırdı bide hic bana ikili üçlü test yapmadınız dedim geldiğinde 4 lü test yaparız dedi yaptıran var mı? benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu şimdi kızlarıma bişey olucak diye aklım çıkıyor hep dinlemeye calışıyorum hissetmeye çalışıyorum

zeynepzumra bizim aynı olmuş benimde hiç kanamam olmadı kontrole gittigimde bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim dr 5-6 gün olmuş öleli dedi bende o yuzden cok korkuyorum bu hamileliğimde aslında üçüzdü bütün doktorlar erken doğum olur bebekleri kaybedebilirsn dedi bi prof. Muayene oldum 2 gün sonra gel birini sonlandıralm dedi prof.gitcegim bi önceki günü suyum geldi 2 akşam hastanede yattım suyum hep geldi iyice azalnca sonlandırdılar 11 haftalıktım oğlum gitti şimdi kızlarm kaldı onlarada bişey olur diye korkuyorum hep yatıyorum o yuzden

Ben ağlamıştım eşimde ağlamamak için zor tuttu kendini

Canım çok geçmiş olsun. Ben işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum. İnsallah bebeklerimiz bizi bırakmaz hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz. ..

Ben ağlamıştım eşimde ağlamamak için zor tuttu kendini
Ben de merakla bekliyorum :)

Tup bebekle hamile kaldınız değilmi pgt falan yapılmşmıydı embriyolara

benim kontrolüm de cumartesi.. 2 hafta olmuş olacak ama içim içime sığmıyor cinsiyetleri de kesinleşir demişti heyecan dorukta:)
ay çok heyecanlı yaa size cinsiyetler ne demişti bana 12 hafta ense ölçümü yaparken birine erkek kesin dedi diğeri sakladı kendini saklayana da 13 hafta diğeri gibi çıkıntısı net değil çıkıtı var ama az dedi kız gibi dedi :) bakalım hakımızda hayırlısı

Canım çok geçmiş olsun. Ben işe gidiyorum ama gelir gelmez yatıyorum. İnsallah bebeklerimiz bizi bırakmaz hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz. ..

Ben de merakla bekliyorum :)
çok güzel bir duygu kalp atışlarını dinlemek allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın inş.

Teyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
büyümüşlerdir tabi.. :) inş güzel geçer kontrol.. benim ilk bebeğimin 10. haftada kalbi durduğu için çok stres yapıyorum kontrollerde.. inş sorunsuz geçer... dualarımız sizinle..

benimde aynı senin gibi birine erkek dedi ama öbürü bi türlü dönmedi nazlı kız mı acaba:)

büyümüşlerdir tabi.. :) inş güzel geçer kontrol.. benim ilk bebeğimin 10. haftada kalbi durduğu için çok stres yapıyorum kontrollerde.. inş sorunsuz geçer... dualarımız sizinle..
Korkum o canim ben diğer 2 kaybında 6 haftalık kaybettim şimdi siz 10 11 hafta diyorsunuz ya o beni strese sokuyor hayirlisayla sağlıkla sihatle sevinçli haberler alırım buke Rabbim bağışlar yavrularını bana kucağıma almayı nasip etsin inşallah cemi cumlemiE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…