- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.921
büyümüşlerdir annesi, inşallah güzel haberler alırsınızCanımm benimde akşam 5 te kontrolüm var.Dualarım sizlerle herzaman sizde dualarınızı benden eksik etmeyin emi.Benimde fasulyeciklerim büyümüş olsunlar .
İnşallah canimmm seninkiler benimkilere ablalik abilik yapicaklarCanımm benimde akşam 5 te kontrolüm var.Dualarım sizlerle herzaman sizde dualarınızı benden eksik etmeyin emi.Benimde fasulyeciklerim büyümüş olsunlar .
bana da öyle geldi canım :)benimde aynı senin gibi birine erkek dedi ama öbürü bi türlü dönmedi nazlı kız mı acaba:)
dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inş. büyümüştürler tabi :))Teyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
ay ne güzel bebişleri göreceksin bakalım doktorun ne diyecek canım sağlıklı sıhatli olsunlar bide cinsiyetleri belli olmuştur belki :)Canımm benimde akşam 5 te kontrolüm var.Dualarım sizlerle herzaman sizde dualarınızı benden eksik etmeyin emi.Benimde fasulyeciklerim büyümüş olsunlar .
Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Dualarım hepimiz için. Korku hep var ama bol dua ins.Korkum o canim ben diğer 2 kaybında 6 haftalık kaybettim şimdi siz 10 11 hafta diyorsunuz ya o beni strese sokuyor hayirlisayla sağlıkla sihatle sevinçli haberler alırım buke Rabbim bağışlar yavrularını bana kucağıma almayı nasip etsin inşallah cemi cumlemiE
Embriyoların genetğine bakılıp sağlıklı olanların transfer edilmesi ben o yontemle hamileym canmHylhyl1 pgt ney bana hiç öyle bişey denmedi
canim sakin olmaya calis bende kalp durmasi ndan cok korkuyorum ama elimizden bisey gelmez. her hafta kontrolede gitsek hatta hergun bile gitsen dun durmus diyebilirler Allah korusun. cunku eger pihlasma dusuk onlemleri gibi onlemler alindi ise kalp durmasi icin artik yapilacak birsey yok. cunku hic bi kontrolde kalp ritimi bozuk veya yavas sorunlu yada iyi denmiyorki biz onlemini alalim sadece kalp atisi var yada yok deniyor.acikcasi ben kendimi boyle rahatlatmaya çalışıyorum ben onlemlerini aldim Rabbim nasip etmeyecekse herhaftada kontrole gitsem buna care bulamayiz sadece kotu yada kayip bi durum varsa bunu erken ogrenmis olurum okadar. o yuzden onceki gebeligindede sakin kendini suclama.Minicik bir kac hucreye kalp atisi veten Rabbim insallah devaminida getirsin korusun meleklerimizi.büyümüşlerdir tabi.. :) inş güzel geçer kontrol.. benim ilk bebeğimin 10. haftada kalbi durduğu için çok stres yapıyorum kontrollerde.. inş sorunsuz geçer... dualarımız sizinle..
Canımm benimde akşam 5 te kontrolüm var.Dualarım sizlerle herzaman sizde dualarınızı benden eksik etmeyin emi.Benimde fasulyeciklerim büyümüş olsunlar .
Teyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
Amin cnm amin. Çok haklısın. Ben de 1 gun arayla pıhtılaşma için iğne vuruyorum. Coraspin ve progestan kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz. Daha yolumuz uzun :)canim sakin olmaya calis bende kalp durmasi ndan cok korkuyorum ama elimizden bisey gelmez. her hafta kontrolede gitsek hatta hergun bile gitsen dun durmus diyebilirler Allah korusun. cunku eger pihlasma dusuk onlemleri gibi onlemler alindi ise kalp durmasi icin artik yapilacak birsey yok. cunku hic bi kontrolde kalp ritimi bozuk veya yavas sorunlu yada iyi denmiyorki biz onlemini alalim sadece kalp atisi var yada yok deniyor.acikcasi ben kendimi boyle rahatlatmaya çalışıyorum ben onlemlerini aldim Rabbim nasip etmeyecekse herhaftada kontrole gitsem buna care bulamayiz sadece kotu yada kayip bi durum varsa bunu erken ogrenmis olurum okadar. o yuzden onceki gebeligindede sakin kendini suclama.Minicik bir kac hucreye kalp atisi veten Rabbim insallah devaminida getirsin korusun meleklerimizi.
fasulyeler elma kadar olmuştur artık:) cinsiyetini de öğrenirsin ayy bende heyecanlandım valla
Aminnn kızlar.İnşAllah güzel haberler verir doktorum.Hepimiz musmutlucuk haberler alalım bebişlerimizide hayırlısı ile kucağımıza alır sonra uykusuz geceler için sohbet ederiz inşAllahhh
Bide ben varım :)evet biz seninle aynı gibi bişeyiz:)evet banada bir erkek bir kız dediler salı günü tekrar soracağım bakalım ne dicek.Heycanlı olmak da ne kelime.Bende risklerin geçtiğini bi duysam doktordan yavaş yavaş bişeyler almak istiyorum.çok erken biliyorum ama yinede yavaştan araştırmak almaya başlamak istiyorum hep riskli ve gerginliğini yaşadık birazda hamişliğimizin tadını çıkaralım dimi ama
üçümüzde 14 haftalardayız dediğin gibi aynı cinsiyet tahminleri hakkımızda hayırlısı olsun inş. :)))Bide ben varım :)ecrin87 aynı haftalarda aynı cinsiyetler . İnşallah 34-36. haftalarımızıda görürüz.
ay evet ya çok heyecanlı ne güzel sohbetlerimiz olur artık dimi uykusuz geceler bizi bekler :))Aminnn kızlar.İnşAllah güzel haberler verir doktorum.Hepimiz musmutlucuk haberler alalım bebişlerimizide hayırlısı ile kucağımıza alır sonra uykusuz geceler için sohbet ederiz inşAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?