- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.941
Meraba kızlar. İkiz gebelik belirtileri neler oluyor. Mesela sağ taraf ağrınız oluyormu kasık ve üst taraflar tam tüplerin olduğu yerde kramp tarzı ağrılar. Özellikle geçmeyen derecede
Canım öyle anlaşılmaz ki ikiz mi tek mi bence tabi ki kan değerin normal değerin üstündeyse ikiz gebelik denilebilir ama bazen tek kese görünüp 10 haftalarda çift kese de görülebilir kan tahlili yaptırdın mı?Meraba kızlar. İkiz gebelik belirtileri neler oluyor. Mesela sağ taraf ağrınız oluyormu kasık ve üst taraflar tam tüplerin olduğu yerde kramp tarzı ağrılar. Özellikle geçmeyen derecede
canım değerin maşallah çok iyi ikizdir büyük ihtimalle benimde oldu arada kasıklarımda ağrı batma ama öyle çok değil yaniKızlar benim dün 10. Günümdü. 535 çıktı maşallah. Ama bende ağrı çok var tam kasık değil kızlar ya sağ tüpün üstü ağrıyor. Özellikle eğilirken derin nefes aldığımda falan. Dış gebelikten korkuyorum nolur sizdede olduğunu söyleyin sevinemedim bile doğru düzgün. Sürekli sağ taraf ağrıyor. Acaba ikiz olduğu için mi ağrı çok onu öğrenmek istiyorum
Bugün hiç kesilmedi canım ya inşallah yerlşetikleri içindir. Şu an bile hissediyorum. Hayırlısı olsun artıkcanım değerin maşallah çok iyi ikizdir büyük ihtimalle benimde oldu arada kasıklarımda ağrı batma ama öyle çok değil yani
doktorunu ara bir görüş canım benim yada gidebilirsen evine en yakın hastaneye git bir görün
aklına kötü şeyler getirme canım inş. yerleştikleri için ağrı yapıyordur
canım doktorunu arayıp bir sor bence ama ağrın çoğalırsa hastaneye git derim umarım yardımcı olabilmişimdirBugün hiç kesilmedi canım ya inşallah yerlşetikleri içindir. Şu an bile hissediyorum. Hayırlısı olsun artıkteşekkürler cevabınız için
Artık öyle yapacam doktorum ds burda değil olmazsa gündüz devlet hastanesi ne gideyimcanım doktorunu arayıp bir sor bence ama ağrın çoğalırsa hastaneye git derim umarım yardımcı olabilmişimdir
tamam canım geçmiş olsun gidersen bize de haber verArtık öyle yapacam doktorum ds burda değil olmazsa gündüz devlet hastanesi ne gideyim
Teşekkür ederim canım ederim tabi :*tamam canım geçmiş olsun gidersen bize de haber ver
Canım bende 9.gün 640 çıkmıştı bende çok korkmustum dış gebelikten. ama çok şükür şimdi ikizlerime hamileyim.tabi sırf kan değerinden anlaşılmaz inşaallah ağrıların sdce tutunma ağrısıdir.içini ferah tutmaya çalış.Ya kızlar benide görün
Ay canım benim çok çok sevindim iyi olmanıza çok şükürr sağlıklı olsun bebişler oh prensesle prens geliyor demekki sağlıklı sıhatli olsunlar inş doktorun baya iddialı konuşmuş canım yarında benim kontrolüm var bakalım ne diyecek kız için sana çıkıntusı çok az vs biley demişmiydi merak ettimKızlar ben geldim.çok şükür iyi haberlerle geldim bebislerim büyümüş ve dr kesin olarak biri erkek biri kız dedi hatta tutmaz sa doğumun benden hediye sana üstüne mesleği bırakırım gibi çok iddalı konustu:)oglusumda kızcemde haftalarina göre iyiler.kanama alanı görünmüyor normal hayatına yavaş yavaş donebilirsin dedi çokkk şükür.rahim ağzı ölçümü yaptı vajinadan ağrım var dedim diye odà gayet iyi hiçbir açılma yok dedi.benden haberler bunlar sizlerinde mutlu haberlerini alalım inşaallah.
Çok çok sevindim canim darısı yarın inşallah benim basimaKızlar ben geldim.çok şükür iyi haberlerle geldim bebislerim büyümüş ve dr kesin olarak biri erkek biri kız dedi hatta tutmaz sa doğumun benden hediye sana üstüne mesleği bırakırım gibi çok iddalı konustu:)oglusumda kızcemde haftalarina göre iyiler.kanama alanı görünmüyor normal hayatına yavaş yavaş donebilirsin dedi çokkk şükür.rahim ağzı ölçümü yaptı vajinadan ağrım var dedim diye odà gayet iyi hiçbir açılma yok dedi.benden haberler bunlar sizlerinde mutlu haberlerini alalım inşaallah.
Canım bu arada çatı muaynesini nasıl yapıyorlarKızlar ben geldim.çok şükür iyi haberlerle geldim bebislerim büyümüş ve dr kesin olarak biri erkek biri kız dedi hatta tutmaz sa doğumun benden hediye sana üstüne mesleği bırakırım gibi çok iddalı konustu:)oglusumda kızcemde haftalarina göre iyiler.kanama alanı görünmüyor normal hayatına yavaş yavaş donebilirsin dedi çokkk şükür.rahim ağzı ölçümü yaptı vajinadan ağrım var dedim diye odà gayet iyi hiçbir açılma yok dedi.benden haberler bunlar sizlerinde mutlu haberlerini alalım inşaallah.
Senden de güzel haberler bekliyoruz csnımÇok çok sevindim canim darısı yarın inşallah benim basima
Hadi hayırlısı canım sende çok güzel haberler alırsın inşaallah.evet kız için bak çıkıntı yok diye gösterdi.vajinal bakıyorlar canım. Üstten doğru anlasilmazmis en doğru ölçüm vajinal muayene ile anlaşılıyormuş.Ay canım benim çok çok sevindim iyi olmanıza çok şükürr sağlıklı olsun bebişler oh prensesle prens geliyor demekki sağlıklı sıhatli olsunlar inş doktorun baya iddialı konuşmuş canım yarında benim kontrolüm var bakalım ne diyecek kız için sana çıkıntusı çok az vs biley demişmiydi merak ettim
Aminnn canım inşaallah her şey iyi çıkar.güzel haberlerini bekliyoruz.Çok çok sevindim canim darısı yarın inşallah benim basima
cok guzel her sey..saglikli olmalari ve kiz_erkek olmalari.ben de haftaya ogrenirim cinsiyetlerini kesin olarak insallah.Kızlar ben geldim.çok şükür iyi haberlerle geldim bebislerim büyümüş ve dr kesin olarak biri erkek biri kız dedi hatta tutmaz sa doğumun benden hediye sana üstüne mesleği bırakırım gibi çok iddalı konustu:)oglusumda kızcemde haftalarina göre iyiler.kanama alanı görünmüyor normal hayatına yavaş yavaş donebilirsin dedi çokkk şükür.rahim ağzı ölçümü yaptı vajinadan ağrım var dedim diye odà gayet iyi hiçbir açılma yok dedi.benden haberler bunlar sizlerinde mutlu haberlerini alalım inşaallah.
Canm tam kaç haftalık kaçgunluksn bende haftaya normal doktora gtcem asıl tup bebek doktorumada 2 hafta sonra gtcem haftaya cinsiyetlerini oğrenebilirmiym kiHadi hayırlısı canım sende çok güzel haberler alırsın inşaallah.evet kız için bak çıkıntı yok diye gösterdi.vajinal bakıyorlar canım. Üstten doğru anlasilmazmis en doğru ölçüm vajinal muayene ile anlaşılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?