2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm tam kaç haftalık kaçgunluksn bende haftaya normal doktora gtcem asıl tup bebek doktorumada 2 hafta sonra gtcem haftaya cinsiyetlerini oğrenebilirmiym ki
Ben 14+3 um canım ama benim dr um tam 12.haftada ense kalınlığı ölçümü yaparken zaten cinsiyetlerini söylemişti ben çok erken diye düşünüp bugün tekrar sordum oda uzun uzun baktı ve çok emin konuştu.hayırlısı olur senin hakkında da inşaallah.

Hı benim kafam karıştı şimdi benim doktor bu kesin erkek buda pipisi dedi buda kız gibi dedi çıkıntısı çok az diğeri gibi nt değil desi

ay maşallah ikizlere kardeş geliyor demek ki ikizlerin cinsiyeti neydi şimdi ki bebeşin cinsiyeti ne canım allah tamamına erdirsin inş. canım
bide ikizleri kaçıncı haftada doğurdun :)

Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah ikizleriniz kaçıncı haftada kaçar kilo doğdular acaba
İkizler iki kız simdi oglus geliuo ins..37+1 de dogum yaptim 2525-2575 doğdular..ben 29 haftadan sonra gunde 1 saat yürüyüş yaptım Dr tavsiyesiyle..ama evde otururken hep uzun oturdum bol bol dinlendim ve en önemlisi stres yapmak yok..inanın iyi olacak ins ..
Amin..benim hamileliğim guzel gecti Can'ım 24. Haftada düzenli kasılmayla hastaneye gittim tedbiren nidilat kullandım 2 hafta sonrası normaldi..ikizler ilk 3 ay zor oldu gaz kolik vs annem yardimci oldu geceleri kendim baktım ama hep..sut konusunda da endişe etmeyin ben 6 ay sadece anne sutu verdim mama vermedim gayet de yetti..sonra yavas yavas ek gıda..15 aylıkken tekrar hamile kaldığımı öğrenince memeden kestim..merak ettikleriniz olursa sorun kızlar cevaplarım..

Maşallah kuzulara allah sizlere bağışlasın ne güzel iki kız bir erkek :)) benimde yarın kontrolüm var 14+6 olacağız acaba cinsiyetler belli olur mu ki sağlıklı olsunlarda çok merak ediyorum:) 13+5 biri erkek diperinin çıkıntısı çok az kız gibi dedi bakalım yarın me diyecek tecrübelerinden yararlanmak isteriz :))

Guzel seyler yazmissiniz kizlar. Boyle okudukca seviniyorum. Allah hepimize guzel haberler vermwyi nasip etsn. Benimde cuma gunu kontrolum var. Cinsiyetini goruruz dedi dr.
İnsallah. Merakla ve dort gozle o gunu bekliyorum. Ben ikili uclu test yaptirmiycam. Esime de dedim kabul etti. Cunku bu saatten sonra bebeklerimden vaz gecmem ne olursa olsun. Rabbim nasi yazdiysa oyle kabulum artk

canimmmmm Tebrikler darısı doğuma olsun merak etme ağrı normal bende de çok oldu sonuçta yumurta toplandı işlem gördü rahim canını sıkma tadına bak artık bende doğurdu ve sağlıklı bebeğim bide kana takılma tek kese olabilir kızım da kan değeri 400 civarında ama tek keseydi çok optum hayırlı ugurlu olsun gözün aydın kucağın bebişli olsun saglikla

Günaydın canlar,

Ben akşamları öyle uyuyorumki erkenden yanı uyumamak için cabaliorum amma gözlerim açılmıyor bayiliorum gecede yada erkenden 5 gibi kalkiorum. Bu uyku ne olcak böle.. Akşama randevu var ruyamda ultrusona girdim bebisi gordum büyümüştü. Doktor gidio makine ile kendim baktım hep

günaydın canım aynen bende 9 da uyuyorum. Bide sizlere bişey sorcam sabah uzanırken karnıma dokunuyorken göbekten 3 parmak aşağıda yuvarlak bi sertlik farkettim, acaba kese mi, sizin var mı öyle bişey?

Gözün aydın canım ya.... Bakalım inşallah bende böyle haberlerle gelirim mutlu mutlu.... iyi haberler alınca artık aile gibi olduk çoook seviniyorum.. Maşallah Allah daim etsin

Canım kızlarınıda oğluşunuda Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.Rabbim yardım ederde bizde kolay bi hamilelik geçiririz umarım.6 - 12 haftalar arası benim kanamam olduğu için çok riskliydi çok şükür atlattık.Dünde bir kız bir erkek olduklarını öğrendim bundan sonra İnşaAllah hamileliğimizin tadını çıkarırırz btn hamişler olarak.Ben tek bakabilirmiyim onu merak ediyorum çünkü annem sdce bir ay yanımda kalabilecek sonra memlekete dönecek.kayınvalidem zaten hasta yardımcı olamaz.hayırlısı ile doğsunlar da bakılır diye düşünüyorum ama bazende korkmuyor değilim.şimdi tatlı telaşları sardı erken ama liste çıkartayım ne alacağım ikizler için en kullanışlı olanlar nelerdir.Sende bize yatak bebek arabası ve alş vrş konusunda arada destek olursan iyi olur.Gerekli gereksiz birton şey almayalım boşuna

Güanydın canım.Galiba bütün hamişler aynı bu konuda.Bende akşam 9-12 arası kanapede uyuya kalıyorum sonra kalkıyorum yatağa gidiyorum.sonrada sbhın köründe zombi hortlak gibi evde dolanıyorum.Hadı bugün senden de çokkk hayırlı haberler bekliyoruz.Bebişler çokkk iyilerdir inşaallah.Gelişimleri önden önden gitsinnn

Gözün aydın canım ya.... Bakalım inşallah bende böyle haberlerle gelirim mutlu mutlu.... iyi haberler alınca artık aile gibi olduk çoook seviniyorum.. Maşallah Allah daim etsin
Günaydın canım.Çok sğl evet artık duyduğumuz her güzel haber benide çok motive ediyor.Sanki burdaki bütün ikizlerin teyzoşu gibi hissediyorum kendimi.Ve herkez güzel haberler alsınki hep moralimiz yüksek olsun bebeklerimizde huzurlu huzurlu olsunlar.Seninde güzel haberlerini bekliyoruz böyle peşpeşe kontroller cinsiyetler geldikce alş vrş telaşı saracak hepimizi

Günaydın kızlarrr geceleri uykuya zor dalıyorum ilk aylarımı özledim be güzel de uyurdum erkenden gece uyuyamayınca stres oluyorum sabah da mutsuz uyanıyorum

Benm tam 12 hafta oldu asıl doktoruna 14 haftada gtcem ama yaşadğm şehrde sıradan kadın doğumcuya ise haftaya yani 13 haftalıkken gtcem kiloluym o yüzden geçmi gorurler alttan da bakmıyor burdaki doktor

Günaydın kızlarrr geceleri uykuya zor dalıyorum ilk aylarımı özledim be güzel de uyurdum erkenden gece uyuyamayınca stres oluyorum sabah da mutsuz uyanıyorum
Günaydın Canımm.Daha dur 30.haftalarda hepten evde gezincen anlaşılan sen.uykusuzluk kötü Allah kolaylık versin ben kanamam olduğu dönemde stresten gece 10 kere kalkıyordum.uykusuzluk=huzursuzluk çok haklısın.

Benm tam 12 hafta oldu asıl doktoruna 14 haftada gtcem ama yaşadğm şehrde sıradan kadın doğumcuya ise haftaya yani 13 haftalıkken gtcem kiloluym o yüzden geçmi gorurler alttan da bakmıyor burdaki doktor
Canım kiloyla alakası yok ultrasonun bildiğin kadarıyla eğer bebek kendini gösterirse.Fakat bir çok dr risk almamak için 14-16.haftalarda söylemeyi tercih ediyorlar.Alttan bakmasın zaten boşver rahim ağzı uzunluğu ölçümü için dün muayne etti dr çok gerildim.mümkünse hem üstten ultrasonla baksınlar

Cnm bebişlerinin iyi olmasına sevindim. Guzel haberler ver hep boyle ins :) Benim dun gece yine pembe kanamam oldu ama çok çabuk geçti bu sefer. Cumartesi günü kontrolüm. Stres yapmamaya çalışıyorum. Sanırım alışmam lazım dimi?
Insallah bebeklerim benimledir. Korkuyorum kalpleri duracak diye. Dualarını beklerim

Canım ne zaman dua etsem sizlerede dua ediyorum helede kanaması olup bu stresi yaşayan bütün hamişlere Rabbim biran önce ferahlık versin.İnşAllah bebişlerin çok güçlüdür ve seninle kalırlar.Benim 3 kanamada da okdr büyük parçalar düşürdüm ki hem acile hem doktoruma bebekler gitti diye gittim.Ama Rabbim ömür verdiyse hiçbirşey olmuyor çok stresli bir durum seni öyle iyi anlıyorum ki ben hem tiroit hastasıyım hem 33 yaşındayım hem tüp bebek hem ikizler okdr çok risk bir arada ki.Ama iyi haberler aldıkca haftalar ilerledikce umudum çoğalıyor.Hayırlısı ile hepimiz 37-38.haftaları görelim inşaallah.

günaydın canım benimde akşamları uyku bastırıyor ama genelde sabahları çok zor uyanıyorum gözlerimi açamıyorum resmen saat kaçta randevun canım çok mu taktın kafana acaba rüyana girmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…