- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.981
Canm sorma o zamanları hiç düşünemiyorum Allah yardımcımız olsunGünaydın Canımm.Daha dur 30.haftalarda hepten evde gezincen anlaşılan sen.uykusuzluk kötü Allah kolaylık versin ben kanamam olduğu dönemde stresten gece 10 kere kalkıyordum.uykusuzluk=huzursuzluk çok haklısın.
Canım kiloyla alakası yok ultrasonun bildiğin kadarıyla eğer bebek kendini gösterirse.Fakat bir çok dr risk almamak için 14-16.haftalarda söylemeyi tercih ediyorlar.Alttan bakmasın zaten boşver rahim ağzı uzunluğu ölçümü için dün muayne etti dr çok gerildim.mümkünse hem üstten ultrasonla baksınlar
Amin cnm ins bol bol dua edelim birbirimize. Rabbim yardımcımız olsun.Canım ne zaman dua etsem sizlerede dua ediyorum helede kanaması olup bu stresi yaşayan bütün hamişlere Rabbim biran önce ferahlık versin.İnşAllah bebişlerin çok güçlüdür ve seninle kalırlar.Benim 3 kanamada da okdr büyük parçalar düşürdüm ki hem acile hem doktoruma bebekler gitti diye gittim.Ama Rabbim ömür verdiyse hiçbirşey olmuyor çok stresli bir durum seni öyle iyi anlıyorum ki ben hem tiroit hastasıyım hem 33 yaşındayım hem tüp bebek hem ikizler okdr çok risk bir arada ki.Ama iyi haberler aldıkca haftalar ilerledikce umudum çoğalıyor.Hayırlısı ile hepimiz 37-38.haftaları görelim inşaallah.
yaşadğm şehirdeki doktor kilolu olduğun için hemen gozukmez dedi alttan da bakmak istemiyor asıl tup bebk doktorum hep alttan bakıyor Allaha şukur kanama lekelenme olmadı ama ona da 2 hafta sonra gtcemCanım kiloyla alakası yok ultrasonun bildiğin kadarıyla eğer bebek kendini gösterirse.Fakat bir çok dr risk almamak için 14-16.haftalarda söylemeyi tercih ediyorlar.Alttan bakmasın zaten boşver rahim ağzı uzunluğu ölçümü için dün muayne etti dr çok gerildim.mümkünse hem üstten ultrasonla baksınlar
Benmde oturup kalkarken ağrım oluyorKızlar birşey sorucM benim rahmim agriyor sanki .. Ben eskiden adet olacağını su şekilde anladım sanki biri aşağıya taş bağlamış birşey tahmini cekio gibi olurdu . iki gundur aynı ağrı var vajinam agriyor sanki sizdede böle birşey oluyormu
bende uykucuyum :)))gebelik takvimlerinde bu haftalarda yorgunluk uyku hissinin azalacağı yazıyo ama ben hala çok uykucuyum:) normal mi acaba
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebiş erkek kesin mi dedibebeklerimden birinin cinsiyeti kesinleşince dayanamadm ilk alışverişimi yaptım
dualarımız seninle canm benimRandevume 4 saat kaldı kızlar lütfen dua edin stres oldum
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebiş erkek kesin mi dedi
cnm neden gozukmesim anladim. bence baslarda cok kucukken bi seferlik falan bakilabilir ama bence alttan baktirma artik.seninle gunumuz ayni bana karindan bakildi hepyaşadğm şehirdeki doktor kilolu olduğun için hemen gozukmez dedi alttan da bakmak istemiyor asıl tup bebk doktorum hep alttan bakıyor Allaha şukur kanama lekelenme olmadı ama ona da 2 hafta sonra gtcem
Ben kasiklarimda ağrı oluyor dedim ama o bakmasada ben baktiracaktim.çünkü ikizler de önemli en azından açılma veya rahim uzunluğunda kısalma gibi durumda tedbir amaçlı serklaj yaptırırım diye düşündüm ama şükür şimdilik iyi çıktı.canım sen doktora ağrım var dediğin için mi baktı rahim ağzı uzunluğuna. yoksa rutin mi bu haftalarda bizim de olacak mı ona göre psikolojim hazır gideyim:)
Canım yeşilimsi akıntı enfeksiyon ihtimali olabilir dr lâ görüş kontrolde idrar tahlili yaptır bence.Sizde sarı yeşilimsi akıntı oldu mu hiç arkadaşlar?
Kanama bitti bu başladı. Ben kanama var mı diye kontrol etmekten tahrişte ettim sanırım. Oyy oyyy cumartesi doktoruma diyeyim bari... Bugün ilk defe gördüm çok şu içmem gerekiyor sanırım.Canım yeşilimsi akıntı enfeksiyon ihtimali olabilir dr lâ görüş kontrolde idrar tahlili yaptır bence.
Evet cumartesi ye kdr bol su iç canım dikkat et kendine.ayaklarını flnda üşütmé.Kanama bitti bu başladı. Ben kanama var mı diye kontrol etmekten tahrişte ettim sanırım. Oyy oyyy cumartesi doktoruma diyeyim bari... Bugün ilk defe gördüm çok şu içmem gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?