2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm sorma o zamanları hiç düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun

canım sen doktora ağrım var dediğin için mi baktı rahim ağzı uzunluğuna. yoksa rutin mi bu haftalarda bizim de olacak mı ona göre psikolojim hazır gideyim:)

Amin cnm ins bol bol dua edelim birbirimize. Rabbim yardımcımız olsun.

Kızlar birşey sorucM benim rahmim agriyor sanki .. Ben eskiden adet olacağını su şekilde anladım sanki biri aşağıya taş bağlamış birşey tahmini cekio gibi olurdu . iki gundur aynı ağrı var vajinam agriyor sanki sizdede böle birşey oluyormu

yaşadğm şehirdeki doktor kilolu olduğun için hemen gozukmez dedi alttan da bakmak istemiyor asıl tup bebk doktorum hep alttan bakıyor Allaha şukur kanama lekelenme olmadı ama ona da 2 hafta sonra gtcem

Benmde oturup kalkarken ağrım oluyor

yaşadğm şehirdeki doktor kilolu olduğun için hemen gozukmez dedi alttan da bakmak istemiyor asıl tup bebk doktorum hep alttan bakıyor Allaha şukur kanama lekelenme olmadı ama ona da 2 hafta sonra gtcem
cnm neden gozukmesim anladim. bence baslarda cok kucukken bi seferlik falan bakilabilir ama bence alttan baktirma artik.seninle gunumuz ayni bana karindan bakildi hep

canım sen doktora ağrım var dediğin için mi baktı rahim ağzı uzunluğuna. yoksa rutin mi bu haftalarda bizim de olacak mı ona göre psikolojim hazır gideyim:)
Ben kasiklarimda ağrı oluyor dedim ama o bakmasada ben baktiracaktim.çünkü ikizler de önemli en azından açılma veya rahim uzunluğunda kısalma gibi durumda tedbir amaçlı serklaj yaptırırım diye düşündüm ama şükür şimdilik iyi çıktı.

Canım yeşilimsi akıntı enfeksiyon ihtimali olabilir dr lâ görüş kontrolde idrar tahlili yaptır bence.
Kanama bitti bu başladı. Ben kanama var mı diye kontrol etmekten tahrişte ettim sanırım. Oyy oyyy cumartesi doktoruma diyeyim bari... Bugün ilk defe gördüm çok şu içmem gerekiyor sanırım.

Kanama bitti bu başladı. Ben kanama var mı diye kontrol etmekten tahrişte ettim sanırım. Oyy oyyy cumartesi doktoruma diyeyim bari... Bugün ilk defe gördüm çok şu içmem gerekiyor sanırım.
Evet cumartesi ye kdr bol su iç canım dikkat et kendine.ayaklarını flnda üşütmé.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…