2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet cumartesi ye kdr bol su iç canım dikkat et kendine.ayaklarını flnda üşütmé.
Ne kadar sorunluyum değil mi ? Kendimden bıktım. Canım hiç tatlı değildir. Nazlı değilim. Hep güçlü olmayı tercih ettim. Şimdi sırf bebekler için dikkat ediyorum kendime. İnsallah sorunsuz geçiririz hamileliklerimizi. Çok teşekkür ederim canım sana da güzel cevapların için. . Dışarıdaki çok kişiden iyi burdaki arkadaşlıklar hiç görmeden bilmeden. .

Bana da yapılcak 2 hafta sonra doktor kontrolüm var ozaman bidaha olçecekmiş açılma gbi durum olursa dikiş atılcakmış bebişler için ona da katlanırız napalım allahım hepimizinde kucaklarını doldurur inşallah

Hamile kaldıktan sonra bende kendimi pek bi problemli hissettim.hatta işyerine diyorum beni Hamilelikten emekli edin diye:)ama zor olunca bebeklerde kıymetli oluyor napalım aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz sanırım.hayırlısı ile 12.haftanı geçince daha rahatlarsın inşaallah.

Amin canım. Rabbim kolaylıklar versin hepimize başka dert vermesin ama başa gelince bebekler için katlaniyoruz.

Kızlar benimde bu akşam kontrolüm var saat belli değil eşimi bekliyorum muayne olunca size dönüş yaparım benim içinde dua edin kızlar inş herşey yolundadır. Hakkımızda hayırlısı olsun inş

Selam kızlar dün transferimden sonraki ilk hamilelik testimizi yaptırdık .Tüp bebek çift transfer olduğu için döllenmeden itibaren 18. gündeyiz dün 17. gündü ve kan değerimdeki hormon seviyesi 1700 üzeri çıktı yarın yine test yapıcaklar eğer 3000-4000 arası değerde olunrsa ikiz olasığı kesinleşmiş demekmiş. Çok heyecanlıyım arkadaşlar korku da var umarım ikisi de tutmuştur sağlıklı taşımak ve doğum günlerine kadar kazasız belasız hamilelik olur inşallah. Sizce değerlerim nasıl? normalde 400 - 500 olması gerekirmiş tek bebekte ama henüz kesinleşmedi...

Mrb arkadaslar nasilsinz cok sukur bulantilarim azaldi 11 haftamda yemegimi huzurla yiyebiliyorum ve gobegimde cikti sizin nasil göbüsler buyudumu bebislerimiz burdaiz diyorlarmi

Kızlar benimde bu akşam kontrolüm var saat belli değil eşimi bekliyorum muayne olunca size dönüş yaparım benim içinde dua edin kızlar inş herşey yolundadır. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Hadi hayirli haberlerle gel canım sırayla güzel haberler alıyoruz sıra sende

Rabbim hayırlı olanı versin hakkında canım.seninledir meleklerin inşaallah.güzel haberlerini alınca bizede yaz.

Hakkında hayırlısı olsun canım inş ikiside tutmuştur allah hayırlısunı nasip etsin inş değerin yüksek geldi maşallah

Mrb arkadaslar nasilsinz cok sukur bulantilarim azaldi 11 haftamda yemegimi huzurla yiyebiliyorum ve gobegimde cikti sizin nasil göbüsler buyudumu bebislerimiz burdaiz diyorlarmi
Benimde bebişler buradayım diyor teyzesi bu hafta baya çıktı göbüş :))

Kızlar merhaba

Benim 12. Gunde 938 cikmisti suan ikizlerime hamileyim 10+1 iz bugun .. insaAllah sizinde oyledir☺ Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah

Teyzoskolar doktordan ciktik 10+4 olmus tospiklerim birisi amuda kalkiyordu cok sukur bin sukur ellerinizden operiz
canım sen ta tedaviye başlarken umut olmuştun bana hep takip ediyorum seni :) çok sevndm endişeliydin şükür ki herşey yolunda :) bende geçen hafta keseleri gördüm biri biraz minikti 1 gün var dedi doktor aralarında. haftaya randevu var bana da dua et pıt pıtları duyayım ikisininde :)

kızlar benim yarın tam 6 hafta oluyor inanılmaz acıkıyrum bulantım yok ama ackınca içim karışıyor çok fena. çok yorgun ve halsiizm birde nasıl olacak bilmiyorum okuldan geliyorum yatıyorum o kadar :) bir de benm çok çabuk karnım çıktı ya bu kadar kısa sürede olur mu yoksa şişlik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…