- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.021
kızlar benim yarın tam 6 hafta oluyor inanılmaz acıkıyrum bulantım yok ama ackınca içim karışıyor çok fena. çok yorgun ve halsiizm birde nasıl olacak bilmiyorum okuldan geliyorum yatıyorum o kadar :) bir de benm çok çabuk karnım çıktı ya bu kadar kısa sürede olur mu yoksa şişlik mi?
Canim benim dualarım her daim merak etme benim tospiklerim arası 2 gün merak etme . inşallah pit pitlarida duyarsin haberdar et beni. Bugün çok stresliydim ama bi tospik amuda kalkmıştı beni gulsurdu çok sükur inşallah 3 hafta sonra ense kalınlığı olculucek oranda sağlıklı haberler aliraam hamileyim diyebilicemcanım sen ta tedaviye başlarken umut olmuştun bana hep takip ediyorum seni :) çok sevndm endişeliydin şükür ki herşey yolunda :) bende geçen hafta keseleri gördüm biri biraz minikti 1 gün var dedi doktor aralarında. haftaya randevu var bana da dua et pıt pıtları duyayım ikisininde :)
artık de bence:) herşey yolunda gidecek merak etme hiç :) ay walla o anları bir görsem daha ne isterim :) canım kalp atışlarını kaçıncı hafta görmüştün?Canim benim dualarım her daim merak etme benim tospiklerim arası 2 gün merak etme . inşallah pit pitlarida duyarsin haberdar et beni. Bugün çok stresliydim ama bi tospik amuda kalkmıştı beni gulsurdu çok sükur inşallah 3 hafta sonra ense kalınlığı olculucek oranda sağlıklı haberler aliraam hamileyim diyebilicem
Canim ben 7 haftada gitmistim 8 haftada kanamam olmuştu tekrar gitmistimartık de bence:) herşey yolunda gidecek merak etme hiç :) ay walla o anları bir görsem daha ne isterim :) canım kalp atışlarını kaçıncı hafta görmüştün?
he gazdan mı oluyor o :))) bende karnım çıktı diye dolanıyorum her ne kadar mümkün olmadığını bilsem de.Evet canim o gaz siskinligi.. benmde olmustu .. simdilerde indi yavastan☺
normalde randevum 27 si 7+2 olıyor o zaman o tarihi bekliyim daha erken gitmeme gerek yok. ay vakit geçmiyor vallaCanim ben 7 haftada gitmistim 8 haftada kanamam olmuştu tekrar gitmistim
Aynen canim ama insan oyle zannediyo ☺☺he gazdan mı oluyor o :))) bende karnım çıktı diye dolanıyorum her ne kadar mümkün olmadığını bilsem de.
Canim ben 7 haftada gitmistim 8 haftada kanamam olmuştu tekrar gitmistim
canım ne kadar gec gıdersen emın ol okadar ıyı... kanaman falan olmadıgı surece .. ben bu kez hep oyle dedım olucagın onune zaten gecemıcez en azından tospıklerı buyuk gorıyım ıstedım inşallah sende güzel haberler verırsın pozıtıf ol sevıyorum senınormalde randevum 27 si 7+2 olıyor o zaman o tarihi bekliyim daha erken gitmeme gerek yok. ay vakit geçmiyor valla
benım doktorum da hep normal dedı bebekler tutunmak ıcın rahımdekı damarlara yapısıyorlar bol bol ıstırahat et dedı 1 aydır o moddayım canımCanim benimde 9+2de bi kanamam oldu oncesindede 2 defa minik lekelenmelerim oldu .. doktorum tupbebek gebelerinde 4aya kadar kanamalar bekledigimiz seyler demisti.. senin dr.unda ne dedi merak ediyorum
sanırım bu kadar bekleynce öyle olsun istiyor :)Aynen canim ama insan oyle zannediyo ☺☺
en güzeli kendi doktorumun dediği tarih.. dediğin gibi zaten olacağın önüne geçemeyiz. şimdilik yok kanama inşallah hiç olmaz :) ben zaten niyeyse fazla pozitifim bebişlerimin kalplerinin pıt pıt attığını hissediyorum içimde :) geriye sadece görmek kalıyor :)canım ne kadar gec gıdersen emın ol okadar ıyı... kanaman falan olmadıgı surece .. ben bu kez hep oyle dedım olucagın onune zaten gecemıcez en azından tospıklerı buyuk gorıyım ıstedım inşallah sende güzel haberler verırsın pozıtıf ol sevıyorum senı
bide amuda kalktıgı görmek varmıs bugun öğrendım :))sanırım bu kadar bekleynce öyle olsun istiyor :)
en güzeli kendi doktorumun dediği tarih.. dediğin gibi zaten olacağın önüne geçemeyiz. şimdilik yok kanama inşallah hiç olmaz :) ben zaten niyeyse fazla pozitifim bebişlerimin kalplerinin pıt pıt attığını hissediyorum içimde :) geriye sadece görmek kalıyor :)
normalde randevum 27 si 7+2 olıyor o zaman o tarihi bekliyim daha erken gitmeme gerek yok. ay vakit geçmiyor valla
Benim dr. Da aynen oyle onun rahatligi benide rahatlatiyo ama iste insan kaybetme korkusunu atamadigi icin ustunden hep bi acabalarda oluyobenım doktorum da hep normal dedı bebekler tutunmak ıcın rahımdekı damarlara yapısıyorlar bol bol ıstırahat et dedı 1 aydır o moddayım canım
ahh canım bugun ne halde o masaya yattım bı bılsen 2 kaybım var benımde ama kalbim hep şöle , eger Rabbım nasip etmıcekse zaten olmıcak dıyorum .. Cok streslıydım dun geceden berı ya yıne kalbı durduysa dusuncesı atamıyorum 9 ayda bole olucak galıba sımdıde 3 hafta sonra kı ense kalınlgıı kafamda ama su bıakc gunu rahat gecırmek ıstıyorum acıkcası... eşim cok uzuluyor o halıme... kanamanın oldugu an ben gece doktora bıle gıtmedım cunku gıtseydım bana progestan verıp yollıcaklardı daha once basıma geldı , dualara sığındım sabah kendı doktorumu aradım ben zaten progestanın ıgnesını kullanıyordum doktorumda hak verdı bana.. ama cok dınlendım wc dısında kalkmadım canım sende yorma kendını kanamanın gecırıcek tek sey dınlenmek yatmak yanıBende 7. Haftamda gitmistim kalp atislarini duymak icin ama dr. 8+3 oldugumu soylemisti ultrason kagidimdada oyle yaziyodu..
Benim dr. Da aynen oyle onun rahatligi benide rahatlatiyo ama iste insan kaybetme korkusunu atamadigi icin ustunden hep bi acabalarda oluyo
ahh canım bugun ne halde o masaya yattım bı bılsen 2 kaybım var benımde ama kalbim hep şöle , eger Rabbım nasip etmıcekse zaten olmıcak dıyorum .. Cok streslıydım dun geceden berı ya yıne kalbı durduysa dusuncesı atamıyorum 9 ayda bole olucak galıba sımdıde 3 hafta sonra kı ense kalınlgıı kafamda ama su bıakc gunu rahat gecırmek ıstıyorum acıkcası... eşim cok uzuluyor o halıme... kanamanın oldugu an ben gece doktora bıle gıtmedım cunku gıtseydım bana progestan verıp yollıcaklardı daha once basıma geldı , dualara sığındım sabah kendı doktorumu aradım ben zaten progestanın ıgnesını kullanıyordum doktorumda hak verdı bana.. ama cok dınlendım wc dısında kalkmadım canım sende yorma kendını kanamanın gecırıcek tek sey dınlenmek yatmak yanı
inşallah canım benım inşallah ağustos ayında doğumuzuzu konusuruzCanim benim seni cok iyi anliyorum enfeksiyon yuzunden bi dis gebeligim oldu bi sene once ve sonra iki tupumde alindi .. cocuk sahibi olabilmemin tek yoluntup bebekti.. ve bi negatif tup bebek denemem var 8 ay oncesinde... simdi dondurulmus embriyolarimla hamile kaldim ama bu surec oyle zor ki.. once dedimki betahcg pozitif guzel bi deger olsun rahatlicam .. malesf oyle olmadi tabi bu sferde keseleri gorebilecekmiyim korkusu sardi.. keseleri gordum kalp atislarini duyamicam diyr 2 hafta cildirdim resmeb kendi kendimi yedim .. cok sukur Mevlam kalp atislarini duyurdu ama stres bitmedi kanamaydi derken kaybetme korkum tavan yapti.. simdi bende diyorum 9 ay devam edicek bu boyle anladim yapicak bisey yok.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah.. simdi cts dr.a gidicem ama beni sardi bi telas ya birine bisey olduysa diyr.. rahat ol stres yapma diyo herkes ama yapamiyorum atamiyorum uzerinden bu gerginligi malesef.. Gecicek bugunler.. ve biz yavruLrimizi kucagimiza almaninin mutlulugunu paylasicaz birbirimizle insaAllah
bu arada kızlar ben bugun doktoruma dedım kı vajınal agrım var sankı rahmım agrıyor aşağıya cekılır gıbı sağolsun kontrol bıtmıstı tekrardan yatta ben bakıyım ıcın rahat etsın dedı cok suku rınsallah bole devam etsın rahım agzın cok ıyı dedı
evet canım ölçüm yapıyor duruma gore ve cok gecıkmeden ölçtür mesela 13 haftada falanBenim doktorumda ileriki zamanlarda serklaj gerekebilir demisti heralde rahim agzi olcumu yapilinca daha bi netlesir dimi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?