2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar iyi geceler kontrol olduk bebişlerim çok iyi çok şükür sağlıkları yerinde kalp atışları güzel erkek dediğine bu kesin erkejk dedi diğer kıza benzettiğide kız gibi net bişey demiyorum ama kıza çok benziyor dedi haftaya netleşecek herşey çok iyi çok şükür harekete geçmişler biri 14+5 diğeri 14+4 haftaya tektar kontrol :))

Seninde hayırlı olsun canım benim. Ama tüpte kanama alanı var dedi mahvoldum çok kötüyüm. Dış gebelik riski var dedi dua et bana

Tüpte kanama alanı var dedi canım dış gebelik olabilr dedi

Seninde hayırlı olsun canım benim. Ama tüpte kanama alanı var dedi mahvoldum çok kötüyüm. Dış gebelik riski var dedi dua et bana
allahım korusun canım inş sıkıntısız bir gebelik olur dua ederim tabi inan doğum anında adına dua ettim

Evet kılar gene gece 10 da bayıldım gece 3te ayaga sıkıldım ne olcak benim bu erkenden uykuya bayılıp geceyi ayakta gecirmelrim

Evet kılar gene gece 10 da bayıldım gece 3te ayaga sıkıldım ne olcak benim bu erkenden uykuya bayılıp geceyi ayakta gecirmelrim

Sendemiiii☺ Bende 10.30 yattim guya cok erken degil ama 2.30dan beri ayaktayim.. once uykum kacti sonra midem bulandi derken sabah olucak galiba... son zamanlarda geceleri uykular hep yarimyamalak

Sendemiiii☺ Bende 10.30 yattim guya cok erken degil ama 2.30dan beri ayaktayim.. once uykum kacti sonra midem bulandi derken sabah olucak galiba... son zamanlarda geceleri uykular hep yarimyamalak
Ayn canim saat 10 olunca direniyim diorum bayılır gibi uyuyorum. Sora geçen gündüzün oluyor. Hamd olsun halime .. Agrimda var biraz. Gazda var bulantısı iki gundur vajinal agrim var rahim büyüyor ondan galiba

Ayn canim saat 10 olunca direniyim diorum bayılır gibi uyuyorum. Sora geçen gündüzün oluyor. Hamd olsun halime .. Agrimda var biraz. Gazda var bulantısı iki gundur vajinal agrim var rahim büyüyor ondan galiba

Az dalmisim nasil olduysa☺ benimde kasik agrilarim hep var genelde drdigin gibi rahim buyuyor ya ondan sanirim☺ bebislerimiz tek iyi olsunlarda napalim raziyiz☺

İkiz annesi olacaklar Gunaydinnn simdi evden bi foto atıp moralin izi bozayim mi sizin gobuslerde durdukları iyiymis az yatalim keyif yapalım dersiniz walla iki tane cadim var evde ev harabe her yer heryerde

Gunaydinn o gunlerin hayalini kuruyorumm☺☺ onlar dagitsin ben toplarim ☺☺ suan onlara bisey olacak korkusu daha zor geliyo.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah diye dua ederken gece gunduz uykusuz zombi gibi gezmeye raziyim da diyorum bakalim bizi neler bekliyo ☺☺☺☺

Kotu düşünmeyin öncelikle rahat olun lütfen Allah a emanet edin onları Rabbim inşallah hayırlısı ile tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla... Benim de böyleydi hep bi düştü düşecek kanama vs. Ama ben çok rahattim iste gerçekten söylüyorum bunu amaan diyordum veren Allah alacak olanda o Rabbim korusun diyordum 7aylik hamileyken cam bile silmistim tabi siz yapmayın şükür ben Allah a emanet ettim o da bana nasip etti hepinizin Allah yardımcısi olsun

Aslında olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim de geçtiğimiz hafta bir kanamam oldu o yüzden cok tedirgin oldum doktorum normal bir sorun yok desede bu kadar yaklaşmışken onlara kaybetme korkusu çok fazla oluyor .. ayrica cok haklisin su konuda kendimi hep boyle sakinlestirmeye calisiyorum bende... Rabbim bebislerime omur yazdiysa
Yiyecek ekmek içecek sulari varsa ne olursa olsun dünyaya gelecek rahat ol ..

Günaydın herkese yarın randevu var birçok tahlil var uzuuuun Birgün olacak ama Prenseslerimi görcem o yeter bu arada ülkemizin başısağolsun Rabbim bir daha göstermesin böyle acılar

Hadi seninde gözün aydın canım.Maşallah barekallah bebişlere.Sen yine muallaktamı kaldın senin kızın çok nazlı çıktı sanırım göstermiyecek kendini:)))

Günaydın herkese yarın randevu var birçok tahlil var uzuuuun Birgün olacak ama Prenseslerimi görcem o yeter bu arada ülkemizin başısağolsun Rabbim bir daha göstermesin böyle acılar
Günaydın canım.Allah kolaylık versin prensesleri görmenin huzuruyla hemencik geçer herşey inşAllah.Ve evet Rabbim ülkemiz üstünde oynanan ne oyun varsa hepsini bozsun ve artık kimsenin evine ateş düşmesin bu şekilde.

Hadi seninde gözün aydın canım.Maşallah barekallah bebişlere.Sen yine muallaktamı kaldın senin kızın çok nazlı çıktı sanırım göstermiyecek kendini:)))
sagol canım benim ya nebilim canım ya erkek kesin dedi doktor diğeri içinde %70 kız dedi ama haftaya netleşir dedi :))
%70 de iyi bir tahmin ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…