- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.041
Seninde hayırlı olsun canım benim. Ama tüpte kanama alanı var dedi mahvoldum çok kötüyüm. Dış gebelik riski var dedi dua et banacanimmmmm Tebrikler darısı doğuma olsun merak etme ağrı normal bende de çok oldu sonuçta yumurta toplandı işlem gördü rahim canını sıkma tadına bak artık bende doğurdu ve sağlıklı bebeğim bide kana takılma tek kese olabilir kızım da kan değeri 400 civarında ama tek keseydi çok optum hayırlı ugurlu olsun gözün aydın kucağın bebişli olsun saglikla
Tüpte kanama alanı var dedi canım dış gebelik olabilr dediCanım bende 9.gün 640 çıkmıştı bende çok korkmustum dış gebelikten. ama çok şükür şimdi ikizlerime hamileyim.tabi sırf kan değerinden anlaşılmaz inşaallah ağrıların sdce tutunma ağrısıdir.içini ferah tutmaya çalış.
allahım korusun canım inş sıkıntısız bir gebelik olur dua ederim tabi inan doğum anında adına dua ettimSeninde hayırlı olsun canım benim. Ama tüpte kanama alanı var dedi mahvoldum çok kötüyüm. Dış gebelik riski var dedi dua et bana
Evet kılar gene gece 10 da bayıldım gece 3te ayaga sıkıldım ne olcak benim bu erkenden uykuya bayılıp geceyi ayakta gecirmelrim
Ayn canim saat 10 olunca direniyim diorum bayılır gibi uyuyorum. Sora geçen gündüzün oluyor. Hamd olsun halime .. Agrimda var biraz. Gazda var bulantısı iki gundur vajinal agrim var rahim büyüyor ondan galibaSendemiiii☺ Bende 10.30 yattim guya cok erken degil ama 2.30dan beri ayaktayim.. once uykum kacti sonra midem bulandi derken sabah olucak galiba... son zamanlarda geceleri uykular hep yarimyamalak
Ayn canim saat 10 olunca direniyim diorum bayılır gibi uyuyorum. Sora geçen gündüzün oluyor. Hamd olsun halime .. Agrimda var biraz. Gazda var bulantısı iki gundur vajinal agrim var rahim büyüyor ondan galiba
İkiz annesi olacaklar Gunaydinnn simdi evden bi foto atıp moralin izi bozayim mi sizin gobuslerde durdukları iyiymis az yatalim keyif yapalım dersiniz walla iki tane cadim var evde ev harabe her yer heryerde
Kotu düşünmeyin öncelikle rahat olun lütfen Allah a emanet edin onları Rabbim inşallah hayırlısı ile tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla... Benim de böyleydi hep bi düştü düşecek kanama vs. Ama ben çok rahattim iste gerçekten söylüyorum bunu amaan diyordum veren Allah alacak olanda o Rabbim korusun diyordum 7aylik hamileyken cam bile silmistim tabi siz yapmayınGunaydinn o gunlerin hayalini kuruyorumm☺☺ onlar dagitsin ben toplarim ☺☺ suan onlara bisey olacak korkusu daha zor geliyo.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah diye dua ederken gece gunduz uykusuz zombi gibi gezmeye raziyim da diyorum bakalim bizi neler bekliyo ☺☺☺☺
Teyzoskolar doktordan ciktik 10+4 olmus tospiklerim birisi amuda kalkiyordu cok sukur bin sukur ellerinizden operiz
Mrb arkadaslar nasilsinz cok sukur bulantilarim azaldi 11 haftamda yemegimi huzurla yiyebiliyorum ve gobegimde cikti sizin nasil göbüsler buyudumu bebislerimiz burdaiz diyorlarmi
Hadi seninde gözün aydın canım.Maşallah barekallah bebişlere.Sen yine muallaktamı kaldın senin kızın çok nazlı çıktı sanırım göstermiyecek kendini:)))Kızlar iyi geceler kontrol olduk bebişlerim çok iyi çok şükür sağlıkları yerinde kalp atışları güzel erkek dediğine bu kesin erkejk dedi diğer kıza benzettiğide kız gibi net bişey demiyorum ama kıza çok benziyor dedi haftaya netleşecek herşey çok iyi çok şükür harekete geçmişler biri 14+5 diğeri 14+4 haftaya tektar kontrol :))
Günaydın canım.Allah kolaylık versin prensesleri görmenin huzuruyla hemencik geçer herşey inşAllah.Ve evet Rabbim ülkemiz üstünde oynanan ne oyun varsa hepsini bozsun ve artık kimsenin evine ateş düşmesin bu şekilde.Günaydın herkese yarın randevu var birçok tahlil var uzuuuun Birgün olacak ama Prenseslerimi görcem o yeterbu arada ülkemizin başısağolsun Rabbim bir daha göstermesin böyle acılar
sagol canım benim ya nebilim canım ya erkek kesin dedi doktor diğeri içinde %70 kız dedi ama haftaya netleşir dedi :))Hadi seninde gözün aydın canım.Maşallah barekallah bebişlere.Sen yine muallaktamı kaldın senin kızın çok nazlı çıktı sanırım göstermiyecek kendini:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?