2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

maşallah canım bir güzel haber daha.. darısı bu hafta kontrolü olan bizlere cmt sabah inşallah benimkide..

Hayırdır inş hayır olsun rüyamda uyanıyorum hastanedeyim yatıyorum sedyeden bakıyorum kanamam var noldu diyorum kürtaj olmuşum. Bir ağlıyorum sormayın. Neden bana söylemeden yaptınız başka doktora da giderdim emin miydiniz diyorum. Ağlayarak uyandım.
İlk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştik. Kürtaj oldum sonra. .. Şimdi yine bebeklerimin kalbi durursa diye korkuyorum ins bilinçaltı rüyasıdır. Rabbim hayra çıkarsın ins.
Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hepimizin bebeklerini korusun ins.

Canım Benim ya hayrolsun inşAllah.bence bilinçaltından kaynaklanan bir rüya yada tersi olacağı için görüyorsun.Korkma Rabbim çok büyük bebeklerinin yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa Rabbimin izni ile hiçbirşey olmaz dualarımız seninle.

Allah razı olsun sizlerde benim duamdasiniz. Cumartesi günü kontrolüm var o zaman içim rahat edecek ins. 2 gün kaldı sabırrrrrr diyorum kendime :)
Öyle Rabbim nasip edecek olduktan sonra kanama da olsa gelir bebısler sağlıkla. . Ama ultrasona yattığımda bi sevinemiyorum. Kalbim yerinden çıkacak gibi doktorun yüzüne bakıyorum ağzından çıkacaklara. Çünkü bir kere "bebeğinizin kalbi durmuş malesef" lafını duydum bir Kez daha duymak istemiyorum. Rabbim korusun bebeklerimizi ins.

Bende mama taraftarı degilim ama bir memeyi birine digerini birine veriyorum memede süt bitince kıyamet kopuyor evet ilk zamanlar belki yettirebilirsin ama ikiz bebek zor dinlenemedigin için süt azalıyor benim içmedigim yemedigim şey kalmadı ama olmuyor uyumadan dinlenmeden süt artmıyor biz su anda yarıyarıya gidiyoruz yani yüzde elli anne sütü yüzde elli mama alıyor kilolarına göre

Guzel haberler alacaksiniz insaAllah korkmayin.. bilinc altiniz cok dolu korkulariniz cok fazla o yuzden.. ayni korkuyu bende yasiyorum bi dis gebeligim oldu ve sonrasinda tuplerim alindi acaba hicbi zaman cocuk sahibi olamayacakmiyim korkusunu atamiyodum dondurulmus embriyolarimla bebeklerime hamile kaldigimda bu defada kaybetme korkusunu atamiyorum ultrasonda dr iste burdalar kalp atislarida boyle diyene kadar kalbim duracak gibi oluyo agzindan cikanlara kitleniorm resmen.. bizimde cts sabah randevumuz var insaAllah hayirki haberler aliriz korkuyorum ..

RABBIM EVLATLARIMIZA SAGLIKLA SIHHATLE KAVUSABILMEYI NASIP ETSIN INSAALLAH

Amin cnm amin.. Doktora kitleniyorum ben de. İnsallah cumartesi ikimizde güzel haberler veririz birbirimize canım.

cok sevindim canim Allahim tamamina erdirsin insallah hepimizkini

Allah hayıra çıkarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…