- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.061
Kızlar iyi geceler kontrol olduk bebişlerim çok iyi çok şükür sağlıkları yerinde kalp atışları güzel erkek dediğine bu kesin erkejk dedi diğer kıza benzettiğide kız gibi net bişey demiyorum ama kıza çok benziyor dedi haftaya netleşecek herşey çok iyi çok şükür harekete geçmişler biri 14+5 diğeri 14+4 haftaya tektar kontrol :))
Amin canım güzel haberler bekliyoruz sırayla herkezden.maşallah canımbir güzel haber daha.. darısı bu hafta kontrolü olan bizlere cmt sabah inşallah benimkide..
Canım Benim ya hayrolsun inşAllah.bence bilinçaltından kaynaklanan bir rüya yada tersi olacağı için görüyorsun.Korkma Rabbim çok büyük bebeklerinin yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa Rabbimin izni ile hiçbirşey olmaz dualarımız seninle.Hayırdır inş hayır olsun rüyamda uyanıyorum hastanedeyim yatıyorum sedyeden bakıyorum kanamam var noldu diyorum kürtaj olmuşum. Bir ağlıyorum sormayın. Neden bana söylemeden yaptınız başka doktora da giderdim emin miydiniz diyorum. Ağlayarak uyandım.
İlk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştik. Kürtaj oldum sonra. .. Şimdi yine bebeklerimin kalbi durursa diye korkuyorum ins bilinçaltı rüyasıdır. Rabbim hayra çıkarsın ins.
Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hepimizin bebeklerini korusun ins.
Allah razı olsun sizlerde benim duamdasiniz. Cumartesi günü kontrolüm var o zaman içim rahat edecek ins. 2 gün kaldı sabırrrrrr diyorum kendime :)Canım Benim ya hayrolsun inşAllah.bence bilinçaltından kaynaklanan bir rüya yada tersi olacağı için görüyorsun.Korkma Rabbim çok büyük bebeklerinin yiyecek ekmekleri alacak nefesleri varsa Rabbimin izni ile hiçbirşey olmaz dualarımız seninle.
Bende mama taraftarı degilim ama bir memeyi birine digerini birine veriyorum memede süt bitince kıyamet kopuyor evet ilk zamanlar belki yettirebilirsin ama ikiz bebek zor dinlenemedigin için süt azalıyor benim içmedigim yemedigim şey kalmadı ama olmuyor uyumadan dinlenmeden süt artmıyor biz su anda yarıyarıya gidiyoruz yani yüzde elli anne sütü yüzde elli mama alıyor kilolarına göreMerhaba, neden mama veriliyor? Yani mecburen yazdığınız için soruyorum. Her halükarda mama vermek mi gerekiyormuş. Ben şuan 13 haftalık ikizlere hamileyim. Ve aklıma takılan sorulardan biriside acana ikisinide emzirebilecekmiyim, Süt yetermi vs. Bu sebeple sormak istedim. pek mama vermek taraftarı da değilim aslında. Bu yüzden bu konu düşündüğüm konulardan birisi.
İnş canım hadi hayırlısı olsun bizim bebişler büyümüş maşallah:)maşallah canımbir güzel haber daha.. darısı bu hafta kontrolü olan bizlere cmt sabah inşallah benimkide..
Guzel haberler alacaksiniz insaAllah korkmayin.. bilinc altiniz cok dolu korkulariniz cok fazla o yuzden.. ayni korkuyu bende yasiyorum bi dis gebeligim oldu ve sonrasinda tuplerim alindi acaba hicbi zaman cocuk sahibi olamayacakmiyim korkusunu atamiyodum dondurulmus embriyolarimla bebeklerime hamile kaldigimda bu defada kaybetme korkusunu atamiyorum ultrasonda dr iste burdalar kalp atislarida boyle diyene kadar kalbim duracak gibi oluyo agzindan cikanlara kitleniorm resmen.. bizimde cts sabah randevumuz var insaAllah hayirki haberler aliriz korkuyorum ..Allah razı olsun sizlerde benim duamdasiniz. Cumartesi günü kontrolüm var o zaman içim rahat edecek ins. 2 gün kaldı sabırrrrrr diyorum kendime :)
Öyle Rabbim nasip edecek olduktan sonra kanama da olsa gelir bebısler sağlıkla. . Ama ultrasona yattığımda bi sevinemiyorum. Kalbim yerinden çıkacak gibi doktorun yüzüne bakıyorum ağzından çıkacaklara. Çünkü bir kere "bebeğinizin kalbi durmuş malesef" lafını duydum bir Kez daha duymak istemiyorum. Rabbim korusun bebeklerimizi ins.
Canim Allahim saglikli bir sekilde büyümelerini ve hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinTeyzoskolar yarın askaam 7 de kontrolünü var bize dua edermisiniz büyümüş olsun tospiklerim
Amin cnm amin.. Doktora kitleniyorum ben de. İnsallah cumartesi ikimizde güzel haberler veririz birbirimize canım.Guzel haberler alacaksiniz insaAllah korkmayin.. bilinc altiniz cok dolu korkulariniz cok fazla o yuzden.. ayni korkuyu bende yasiyorum bi dis gebeligim oldu ve sonrasinda tuplerim alindi acaba hicbi zaman cocuk sahibi olamayacakmiyim korkusunu atamiyodum dondurulmus embriyolarimla bebeklerime hamile kaldigimda bu defada kaybetme korkusunu atamiyorum ultrasonda dr iste burdalar kalp atislarida boyle diyene kadar kalbim duracak gibi oluyo agzindan cikanlara kitleniorm resmen.. bizimde cts sabah randevumuz var insaAllah hayirki haberler aliriz korkuyorum ..
RABBIM EVLATLARIMIZA SAGLIKLA SIHHATLE KAVUSABILMEYI NASIP ETSIN INSAALLAH
InsaAllah canim InsaAllah ☺☺ inanalim guzel seyler olsun..☺Amin cnm amin.. Doktora kitleniyorum ben de. İnsallah cumartesi ikimizde güzel haberler veririz birbirimize canım.
Aynen öyle canım. Rabbime emanet bebeklerimiz. Korusun Rabbim ins. Birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin ☺InsaAllah canim InsaAllah ☺☺ inanalim guzel seyler olsun..☺
cok sevindim canim Allahim tamamina erdirsin insallah hepimizkiniKızlar ben geldim.çok şükür iyi haberlerle geldim bebislerim büyümüş ve dr kesin olarak biri erkek biri kız dedi hatta tutmaz sa doğumun benden hediye sana üstüne mesleği bırakırım gibi çok iddalı konustu:)oglusumda kızcemde haftalarina göre iyiler.kanama alanı görünmüyor normal hayatına yavaş yavaş donebilirsin dedi çokkk şükür.rahim ağzı ölçümü yaptı vajinadan ağrım var dedim diye odà gayet iyi hiçbir açılma yok dedi.benden haberler bunlar sizlerinde mutlu haberlerini alalım inşaallah.
Allah hayıra çıkarsın canım.Hayırdır inş hayır olsun rüyamda uyanıyorum hastanedeyim yatıyorum sedyeden bakıyorum kanamam var noldu diyorum kürtaj olmuşum. Bir ağlıyorum sormayın. Neden bana söylemeden yaptınız başka doktora da giderdim emin miydiniz diyorum. Ağlayarak uyandım.
İlk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştik. Kürtaj oldum sonra. .. Şimdi yine bebeklerimin kalbi durursa diye korkuyorum ins bilinçaltı rüyasıdır. Rabbim hayra çıkarsın ins.
Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hepimizin bebeklerini korusun ins.
Amin cnm Allah razı olsun...Allah hayıra çıkarsın canım.
Amin canım İnşAllah hep herşey güzel gitsin hepimiz için.cok sevindim canim Allahim tamamina erdirsin insallah hepimizkini
İki kız mı geliyor masallah :)Teyzoskolar yeni profil fotomuz nasıl ll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?