- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.081
Super cok tatli ☺☺Teyzoskolar yeni profil fotomuz nasıl ll
Canım tek ya da çift yumurta ikizi oluşları ne zaman belli oluyor?Merhaba kızlar bende 19 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim tekmelerini en iyi ne zaman hissettiniz ufak ufak hissetmeye basladım ama cok hafif ler b
9. Haftada öğrendim ben ikiz beklediğimizi bile bilmioduk gizlemiş kendısını minnosCanım tek ya da çift yumurta ikizi oluşları ne zaman belli oluyor?
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Tek kesede ler mi cnm ? Nasıl anlaşılıyor acaba tek mi çift mi oldukları. Ay ne meraklıyım :))Ben
9. Haftada öğrendim ben ikiz beklediğimizi bile bilmioduk gizlemiş kendısını minnos
Canım benım kiler tek kese içindeler aynı yerde oluşmuşturTek kesede ler mi cnm ? Nasıl anlaşılıyor acaba tek mi çift mi oldukları. Ay ne meraklıyım :))
Anladım cnm ne güzel :) benim 2 kese. İçime biri kız biri erkek doğuyor hayırlı sağlıklı olsunlar en başta tabi.Canım
Canım benım kiler tek kese içindeler aynı yerde oluşmuştur
saglıklı sıhhat ha tlı bir sekilde Rabbim kucagımıza aldırsın hepımızınkını.gonlüne gore versın inşAnladım cnm ne güzel :) benim 2 kese. İçime biri kız biri erkek doğuyor hayırlı sağlıklı olsunlar en başta tabi.
İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. :)
Aminnnn cnm ins :)Sa
saglıklı sıhhat ha tlı bir sekilde Rabbim kucagımıza aldırsın hepımızınkını.gonlüne gore versın inş
çok tatlılar maşallah :))Teyzoskolar yeni profil fotomuz nasıl ll
Hahah ben ne yersen yiyeyim buara gazmanimbir bardak süt içtim içmez olaydım Gazman gibiyim
Erkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benimMaşallah kuzulara allah sizlere bağışlasın ne güzel iki kız bir erkek :)) benimde yarın kontrolüm var 14+6 olacağız acaba cinsiyetler belli olur mu ki sağlıklı olsunlarda çok merak ediyorum:) 13+5 biri erkek diperinin çıkıntısı çok az kız gibi dedi bakalım yarın me diyecek tecrübelerinden yararlanmak isteriz :))
Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..amaCanım kızlarınıda oğluşunuda Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.Rabbim yardım ederde bizde kolay bi hamilelik geçiririz umarım.6 - 12 haftalar arası benim kanamam olduğu için çok riskliydi çok şükür atlattık.Dünde bir kız bir erkek olduklarını öğrendim bundan sonra İnşaAllah hamileliğimizin tadını çıkarırırz btn hamişler olarak.Ben tek bakabilirmiyim onu merak ediyorum çünkü annem sdce bir ay yanımda kalabilecek sonra memlekete dönecek.kayınvalidem zaten hasta yardımcı olamaz.hayırlısı ile doğsunlar da bakılır diye düşünüyorum ama bazende korkmuyor değilim.şimdi tatlı telaşları sardı erken ama liste çıkartayım ne alacağım ikizler için en kullanışlı olanlar nelerdir.Sende bize yatak bebek arabası ve alş vrş konusunda arada destek olursan iyi olur.Gerekli gereksiz birton şey almayalım boşuna
Erkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benim
Biri 16 biri 20
Haftadan sonra kesinleşti..
Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..ama
Geceleri kendim baktım esimle..eger esinizin is durumu rahatsa daha da guzel birlikte bakarsınız..ilk 3 ay hem alışma sureci hem gaz falan biraz zor oluyo sonra uyku düzenleri oturmaya basliyo beslenme araları uzuyo derken olup gidiyo iste..
İkizler kucuk doğuyorlar benimkiler 2500 gecik oldukları halde ben ilk ay en cok 50 cm tulumlardan memnun kaldım kıyafet alırken boy hesabı yapın 62 cm ler biraz buyuk geliyo iki parça kıyafetler aciliyo dökuluyo üstlerinden..iki parçaları hic zevkli giydirmedim yanı..Bebek arabası ikiz alın derim tek tek alacaksanız yanınızda biri olması lazım birleşince hic biyerden geçmiyo..ben Kraft nitro aldım memnunum..besik de ahşap sallanan besik aldım ilk yıl sallamasını kullandım sonra sabitledim..ilk Zaman yok sallamayalım yok kucağa almayalım falan diye uğraşmayın zamanla hersey düzene giriyo.. Ben sallamayı 11 ayda bıraktım uyku egitimi verdim yataklarında yatiyolar..ilk 4 ay ayni beşiğe koydum hareketsiz oluyolar zateb yarım kundak yaptım cok guzel uyudular..sonra kollar çıkmaya basladi kundaktan vazgeçtik..karnıma mustela çatlak kremi kullandım memnunum nerdeyse hic çatlamadım..puset cok kullandım hala arabada kullanıyoruz mutlaka alın..
Süper yararlı bilgiler oldu tşk ederim.benim şuanda haftada bir gelen temizlikcim var ama bebekler olunca en kötü haftada birkaç gün alırım.İlk bir aydan sonra büyük ihtimalle Allah nasib ederse tek başıma kalacağım görünüyor.Eşimin kendi işi o konuda da sanırım rahat olurum.Hayırlısı ile doğsunlar dediğin gibi elbet bir düzen oturur.Erkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benim
Biri 16 biri 20
Haftadan sonra kesinleşti..
Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..ama
Geceleri kendim baktım esimle..eger esinizin is durumu rahatsa daha da guzel birlikte bakarsınız..ilk 3 ay hem alışma sureci hem gaz falan biraz zor oluyo sonra uyku düzenleri oturmaya basliyo beslenme araları uzuyo derken olup gidiyo iste..
İkizler kucuk doğuyorlar benimkiler 2500 gecik oldukları halde ben ilk ay en cok 50 cm tulumlardan memnun kaldım kıyafet alırken boy hesabı yapın 62 cm ler biraz buyuk geliyo iki parça kıyafetler aciliyo dökuluyo üstlerinden..iki parçaları hic zevkli giydirmedim yanı..Bebek arabası ikiz alın derim tek tek alacaksanız yanınızda biri olması lazım birleşince hic biyerden geçmiyo..ben Kraft nitro aldım memnunum..besik de ahşap sallanan besik aldım ilk yıl sallamasını kullandım sonra sabitledim..ilk Zaman yok sallamayalım yok kucağa almayalım falan diye uğraşmayın zamanla hersey düzene giriyo.. Ben sallamayı 11 ayda bıraktım uyku egitimi verdim yataklarında yatiyolar..ilk 4 ay ayni beşiğe koydum hareketsiz oluyolar zateb yarım kundak yaptım cok guzel uyudular..sonra kollar çıkmaya basladi kundaktan vazgeçtik..karnıma mustela çatlak kremi kullandım memnunum nerdeyse hic çatlamadım..puset cok kullandım hala arabada kullanıyoruz mutlaka alın..
Kizlar birsey sorcam ben idrarimi yaparken kasiklarimda ki ozellikle sol tarafta hafif bi agri hissediyorum sizdede oluyomu hic boyle?
enfeksiyon değil canım o bende de oluyor böle wcde bıcaga oturyormususm gıbı oluyor zaman zamanKizlar varmi boyle olan.. acaba enfeksiyon felanmi var
Can'ım ilk Zaman'lar haftada 1 temixlik yeter sana hareketli oldukları emekledilerse Zaman zorluyo biraz temixlik yerlerde oluyolar cunku..birlikte uyutup birlikte uyanmaya alışırlarsa kı ben oyle düzen kurdum onlar uyurken islerini yaparsın uyursun dinlenik olmak herseye bedel cunkuSüper yararlı bilgiler oldu tşk ederim.benim şuanda haftada bir gelen temizlikcim var ama bebekler olunca en kötü haftada birkaç gün alırım.İlk bir aydan sonra büyük ihtimalle Allah nasib ederse tek başıma kalacağım görünüyor.Eşimin kendi işi o konuda da sanırım rahat olurum.Hayırlısı ile doğsunlar dediğin gibi elbet bir düzen oturur.
Aynen oyle ya.. mesela normaldede oturup kalkarken zaten o kadar yavas hareket ediyorum ki sanki popomun uzerine degil rahmimin uzerine.oturuyomusum gibi hassasiyet oluyo..enfeksiyon değil canım o bende de oluyor böle wcde bıcaga oturyormususm gıbı oluyor zaman zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?