2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba kızlar bende 19 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim tekmelerini en iyi ne zaman hissettiniz ufak ufak hissetmeye basladım ama cok hafif ler b
Canım tek ya da çift yumurta ikizi oluşları ne zaman belli oluyor?
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım

Canım benım kiler tek kese içindeler aynı yerde oluşmuştur
Anladım cnm ne güzel :) benim 2 kese. İçime biri kız biri erkek doğuyor hayırlı sağlıklı olsunlar en başta tabi.
İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. :)

Sa
Anladım cnm ne güzel :) benim 2 kese. İçime biri kız biri erkek doğuyor hayırlı sağlıklı olsunlar en başta tabi.
İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. :)
saglıklı sıhhat ha tlı bir sekilde Rabbim kucagımıza aldırsın hepımızınkını.gonlüne gore versın inş

Kizlar birsey sorcam ben idrarimi yaparken kasiklarimda ki ozellikle sol tarafta hafif bi agri hissediyorum sizdede oluyomu hic boyle?

Erkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benim
Biri 16 biri 20
Haftadan sonra kesinleşti..

Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..ama
Geceleri kendim baktım esimle..eger esinizin is durumu rahatsa daha da guzel birlikte bakarsınız..ilk 3 ay hem alışma sureci hem gaz falan biraz zor oluyo sonra uyku düzenleri oturmaya basliyo beslenme araları uzuyo derken olup gidiyo iste..
İkizler kucuk doğuyorlar benimkiler 2500 gecik oldukları halde ben ilk ay en cok 50 cm tulumlardan memnun kaldım kıyafet alırken boy hesabı yapın 62 cm ler biraz buyuk geliyo iki parça kıyafetler aciliyo dökuluyo üstlerinden..iki parçaları hic zevkli giydirmedim yanı..Bebek arabası ikiz alın derim tek tek alacaksanız yanınızda biri olması lazım birleşince hic biyerden geçmiyo..ben Kraft nitro aldım memnunum..besik de ahşap sallanan besik aldım ilk yıl sallamasını kullandım sonra sabitledim..ilk Zaman yok sallamayalım yok kucağa almayalım falan diye uğraşmayın zamanla hersey düzene giriyo.. Ben sallamayı 11 ayda bıraktım uyku egitimi verdim yataklarında yatiyolar..ilk 4 ay ayni beşiğe koydum hareketsiz oluyolar zateb yarım kundak yaptım cok guzel uyudular..sonra kollar çıkmaya basladi kundaktan vazgeçtik..karnıma mustela çatlak kremi kullandım memnunum nerdeyse hic çatlamadım..puset cok kullandım hala arabada kullanıyoruz mutlaka alın..

bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. biri kesin erkek dedi doktorum. diğerine de %70 kız dedi bakalım haftaya net belli olur dedi hakkımızda hayırlısı olsun.
verdiğin bilgiler içinde teşekkürler bizde inş. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi ve burada deniylerimizi paylaşırız :))))))

Süper yararlı bilgiler oldu tşk ederim.benim şuanda haftada bir gelen temizlikcim var ama bebekler olunca en kötü haftada birkaç gün alırım.İlk bir aydan sonra büyük ihtimalle Allah nasib ederse tek başıma kalacağım görünüyor.Eşimin kendi işi o konuda da sanırım rahat olurum.Hayırlısı ile doğsunlar dediğin gibi elbet bir düzen oturur.

Can'ım ilk Zaman'lar haftada 1 temixlik yeter sana hareketli oldukları emekledilerse Zaman zorluyo biraz temixlik yerlerde oluyolar cunku..birlikte uyutup birlikte uyanmaya alışırlarsa kı ben oyle düzen kurdum onlar uyurken islerini yaparsın uyursun dinlenik olmak herseye bedel cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…