- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.101
Banada herkes bugunleri ararsin yat dinlen bol bol uyu diyo ama bende kafamin dolulugundanmidir nedir geceleri yarim yarim uykularla geciriyorum bu gece 2.30ta uyandim 6ydi uyumusum artik vücudum pes etmese daha uyuyamicam yani☺☺Ya bide bol bol uyuyun nolur hamileyken Bi dahaki hamileliğiniz hic boyle olmayacak cunku ben cok zorlaniyirim su anda..
Çok teşekkür ederiz gerçekten çok merak ediyordm ilk bebişlerm ve yaşım da 23 ailede bi ablamın bebği var oda annemle ikisi buyuttu benm bilgim hiç yok ablamın bebeğini bile 4-5 aylıkken kucağma alabildm korktum aman bişey olcak diye diye korktum bende istyorm ki aileden çok fazla destek almadan eşimle buyutelmErkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benim
Biri 16 biri 20
Haftadan sonra kesinleşti..
Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..ama
Geceleri kendim baktım esimle..eger esinizin is durumu rahatsa daha da guzel birlikte bakarsınız..ilk 3 ay hem alışma sureci hem gaz falan biraz zor oluyo sonra uyku düzenleri oturmaya basliyo beslenme araları uzuyo derken olup gidiyo iste..
İkizler kucuk doğuyorlar benimkiler 2500 gecik oldukları halde ben ilk ay en cok 50 cm tulumlardan memnun kaldım kıyafet alırken boy hesabı yapın 62 cm ler biraz buyuk geliyo iki parça kıyafetler aciliyo dökuluyo üstlerinden..iki parçaları hic zevkli giydirmedim yanı..Bebek arabası ikiz alın derim tek tek alacaksanız yanınızda biri olması lazım birleşince hic biyerden geçmiyo..ben Kraft nitro aldım memnunum..besik de ahşap sallanan besik aldım ilk yıl sallamasını kullandım sonra sabitledim..ilk Zaman yok sallamayalım yok kucağa almayalım falan diye uğraşmayın zamanla hersey düzene giriyo.. Ben sallamayı 11 ayda bıraktım uyku egitimi verdim yataklarında yatiyolar..ilk 4 ay ayni beşiğe koydum hareketsiz oluyolar zateb yarım kundak yaptım cok guzel uyudular..sonra kollar çıkmaya basladi kundaktan vazgeçtik..karnıma mustela çatlak kremi kullandım memnunum nerdeyse hic çatlamadım..puset cok kullandım hala arabada kullanıyoruz mutlaka alın..
Kızlar ben yine kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım. Plasentada kireçlenme başlamış erken doğumu da tetikliyormuş. 1. Seviyedeymiş henüz. Doktor yapabileceğin tek şey sürekli yatmak dua edelim de suyun gelmesin dedi
Geçmiş olsun canm allahm bebeklermizi kucağmıza almayı nasip etsn inşallah bişey sorcam bu zamana kadar hep ayakta geziyormuydn yoksa genelde evde uzanıyormuydnKızlar ben yine kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım. Plasentada kireçlenme başlamış erken doğumu da tetikliyormuş. 1. Seviyedeymiş henüz. Doktor yapabileceğin tek şey sürekli yatmak dua edelim de suyun gelmesin dedi
bugün ilk defa çapaya gittim. dr 2li test için geç kalmışsın dedi. yine de pazartesiye rand verildi 2li test için. onları hissetmediğim için korkuyodum bişey olacak diye 3 hafta aradan sonra onları görmek çok iyi geldi
benimkiler 12+1.. 11.haftada gitmem gerekiyomuş.Kacinci haftadasin canim ... en gec kacta gitmek gerekiyormus ki
amin. inş.Benimkiler 10+1.. bu haftada randevum var cts gunu.. o zaman haftaya yine cagiracak beni .. bide ikizlerde ikili test dogru cikmiyo ultrason kayitlari onemli diyolar ama pek anlayamadim bu isi.. Rabbim yavrularimizin saglikli haberlerini almayi nasip etsin insaAllah canim☺
cnm merhaba cok tesekkur verdigin bilgiler cok degerli. dikkatimi cekti de ilk 4 ay sallanan besikte beraber yatirdim demissin. bende 1 yasindan sonra oda kurmayi planliyorum ozaman 2 tane sallanan besikten alacam .ilk 1 yil icinde yatakodasinda basucu yatagi almayi dusunuyordum boyle ingiliz tipi küçük yuksek besikler var ya onlardan. simdi sen 4ay birlikte yatirsam degince acaba diyorum sonradan almayi düşündüğüm sallanan besiklerden basta alsamda beraber mi yatirsam. ama kollari hareketlenince ayirmak gerekirse 2sallanan buyuk besigi yatak odasina koyamam sigmaz. sen ne yaptin 4aydan sonra? kusura bakma cok karisik anlattim :) simdiden cevabin icin tesekkurlerErkek milleti kendini en gec 16 da belli ediyo Can'ım kızlar benim
Biri 16 biri 20
Haftadan sonra kesinleşti..
Ben yalniz baktım ama temizligime gelen vardı surekli..annem 3 ay yardımcı oldu..ama
Geceleri kendim baktım esimle..eger esinizin is durumu rahatsa daha da guzel birlikte bakarsınız..ilk 3 ay hem alışma sureci hem gaz falan biraz zor oluyo sonra uyku düzenleri oturmaya basliyo beslenme araları uzuyo derken olup gidiyo iste..
İkizler kucuk doğuyorlar benimkiler 2500 gecik oldukları halde ben ilk ay en cok 50 cm tulumlardan memnun kaldım kıyafet alırken boy hesabı yapın 62 cm ler biraz buyuk geliyo iki parça kıyafetler aciliyo dökuluyo üstlerinden..iki parçaları hic zevkli giydirmedim yanı..Bebek arabası ikiz alın derim tek tek alacaksanız yanınızda biri olması lazım birleşince hic biyerden geçmiyo..ben Kraft nitro aldım memnunum..besik de ahşap sallanan besik aldım ilk yıl sallamasını kullandım sonra sabitledim..ilk Zaman yok sallamayalım yok kucağa almayalım falan diye uğraşmayın zamanla hersey düzene giriyo.. Ben sallamayı 11 ayda bıraktım uyku egitimi verdim yataklarında yatiyolar..ilk 4 ay ayni beşiğe koydum hareketsiz oluyolar zateb yarım kundak yaptım cok guzel uyudular..sonra kollar çıkmaya basladi kundaktan vazgeçtik..karnıma mustela çatlak kremi kullandım memnunum nerdeyse hic çatlamadım..puset cok kullandım hala arabada kullanıyoruz mutlaka alın..
enteresan 2li test 11-14. haftalarda yapılıyor diye biliyorum. bende 12+4te gideceğim.Zaten ikizlerde kan testi güvenilir değilmiş cnm sonuç ne çıkarsa çıksın fazla endişelenmebenimkiler 12+1.. 11.haftada gitmem gerekiyomuş.
Uzanıyordum ama yine de olduGeçmiş olsun canm allahm bebeklermizi kucağmıza almayı nasip etsn inşallah bişey sorcam bu zamana kadar hep ayakta geziyormuydn yoksa genelde evde uzanıyormuydn
Bende mama taraftarı degilim ama bir memeyi birine digerini birine veriyorum memede süt bitince kıyamet kopuyor evet ilk zamanlar belki yettirebilirsin ama ikiz bebek zor dinlenemedigin için süt azalıyor benim içmedigim yemedigim şey kalmadı ama olmuyor uyumadan dinlenmeden süt artmıyor biz su anda yarıyarıya gidiyoruz yani yüzde elli anne sütü yüzde elli mama alıyor kilolarına göre
Bende hayatımda hiç sigra içmedim aynı senin gbi hep evdeym uzanıyorm bi doktor muayane gunlerı çıkıyorm o gün ayakta duruyorum haklısn olacağı varsa. OluyorUzanıyordum ama yine de olduzaten o canımı sıkıyor. Doktor bundan sonra gezmek yok yatacaksın dedi zaten sürekli yatıyorum dedim. Plasentada kireçlenme hamileyken sigara içenlerde olur genelde dedi bir tane bile içmedim. Naparsak yapalım olacak olan oluyor yani. Yapabileceğimiz tek şey dua etmek..
Ben 11haftada doktoruma kontrole gttm bi ense kalınlığı olcumu yaptı normal dedi bende. İkili Test falan olmuycakmı dedm yok ikizlerde gereksiz tam sonuç vermiyor dedibenimkiler 12+1.. 11.haftada gitmem gerekiyomuş.
Canım çok geçmiş olsun.Bu mübarek günde dualarımız seninle.Rabbim hayırlısı ile bebeklerini vaktinde kucağına almayı nasib etsin sana.Kızlar ben yine kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım. Plasentada kireçlenme başlamış erken doğumu da tetikliyormuş. 1. Seviyedeymiş henüz. Doktor yapabileceğin tek şey sürekli yatmak dua edelim de suyun gelmesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?