2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım meleklerinin iyi olmasına çok sevindim.ne güzel büyüyorlar bırak sağlıklı büyüsünler ekranlara sığmasınlar :)inşaAllah şeker yüklemeninde sonucu güzel çıkar hayırlısıyla.

ayy ne güzel yaa.. maşallah meleklerine... darısı bize Rabbim bize de o haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah..

Canım benimde ilk hamilwligimde 10.haftada kalbi durmuştu bebeğimin.bende aynı senin gibi uyandım bugün.çok kotu bir ruyaydi.allah hayır etsin inşallah. Benimde bebeklerinin kalbi durmuş, zorla kurtaja alıyorlardı.ben inanmak istemeyip direniyordum.inşallah dediğin gibi bilinç altı rüyasıdır.

Canım ne guzel inş sekerin de guzel cıkar detaylı ultrasyonda renkli mi gordun yoksa siyah beyazlı mı tosuncuk olarak saglıkla dunyaya gelsinler inşallah

Kendine 70000 ya şafi ya allah çeksene cok faydası var cnm

Rabbim hayra çıkarsın ins cnm. Rabbim korusun bebeklerimizi. İkinci kez yaşatmasın o acıyı. Dua edelim bol bol

Ben 11haftada doktoruma kontrole gttm bi ense kalınlığı olcumu yaptı normal dedi bende. İkili Test falan olmuycakmı dedm yok ikizlerde gereksiz tam sonuç vermiyor dedi

enteresan 2li test 11-14. haftalarda yapılıyor diye biliyorum. bende 12+4te gideceğim.Zaten ikizlerde kan testi güvenilir değilmiş cnm sonuç ne çıkarsa çıksın fazla endişelenme

benim tüp bebek dr.umda 2 test yapılacak demişti. çapa da yapılacak dedi... rand. p.tesi. belki sadece ölçüm yapılır. kan da bakılmaz

geçmiş olsun canım. Çalışıyor muydun? İnşallah sıkıntısız devam edersiniz.

ayy ne güzel yaa.. maşallah meleklerine... darısı bize Rabbim bize de o haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah..
Sağolun canlarım hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı şekilde kucağımızda olsun inşallah

Geçmiş olsun canım Rabbim sıkıntını gidersin inşallah hepimize sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin

Kızlar selam. Bende 5haftalik hamileyim doktorum iki kese var dedi. Asilamayla tuttu zaten. Size sorum su gunleriniz hep dinlenmeyle mi geciyor? Ben öğretmenim yanı haftaici çalışıyorum acaba bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum kaç aya kadar sürekli dinlenmek gerekiyo hep evde yatmali mıyız. Doktorum dinlenme dedi ama çalışma filan demedi yine de çok korkuyorum

Pardon yanlış yazmisim dinlen dedi ama çalışma demedi doktorum. Benim gibi çalışan hamisler var mi acaba

canım bende tüp bebekle hamile kaldm evde rapor alıp yatmayı doktorum da önermedi bende çok kafayı takarım vakit geçmez diye istemedim. Bankacıyım haliyle yoğun çalışıyoruz akşamları çok yorgun bitik gidiyorum ama şükür 15. haftayı bulduk. 9.haftamda kanamam oldu yine rapor vermedi yani o derece.. sen içini rahat tut düşük ihtimali vs demedikten sonra..

Can'ım sana tavsiyem evi Bi dunya beşikle doldurma zaten bindünya eşya olacak herşeyden 2 tane..ben 4 aya kadar tek beşiği yanima koydum 4 aydan sonra odalarını ayirdim beşiklerini karsilikli koydum ortaya Bi yer yatagi attım ya ben ya babası yanlarında olduk cogu Zaman..gece yatağımda yattığımda da bi telsiz herseyi cozuyo..ih dese yanına gittim bazen aralarında yanlarında yattım salladım..odalarına ve yataklarına alışmaları ileriki Zaman icin de cok iyi oluuo..emzirip yataklarına geri koydum geceleri uykuya devam ettiler meme bitince de yataklara alışık olunca cok sorun olmadı..
Bu arada motorola fişte takılı kullanılan telsiz aldım 80 tl biseydi ama cok memnunum ne cızırtı ne bise gittiğim odada fişe takıyorum..hala kullanıyorum
Bu arada ilk aylar cok sallanmak istemiyolar oyle emip uyurlar Bi gaz olunca sıkıntı oluyo onu da besik sallaması yetmez zaten

Mrb Canım.korkuların çok normal ama bende 6.hafta ve 7.haftalarda üst üste 3 kanama geçirdim.kanamam kesilince işime döndüm.şuan çok şükür çalışıyorum.sdce akşam eve gidince hemen dinlenmeye geçiyorum.doktorlar düşük riski olmadıktan sonra evde dinlenme vermiyorlar sdce ani hareketlerden sakınmak lazım.Rabbim hayırlısı ile sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasib etsin sanada bizede

Benim henuz erken ama hayallerime ket vuramiyorum☺☺ basladim simdiden dusunmeye.. ben suan kirada oturdugumuz icin fazladanda bi odam olmasina ragmen ayri oda yapmak istemiyorum bebeklerime taa ki kendi evimize gecene kadar.. buda iki yili bulacak gibi dolayisiyla besik ve oda konusunda cok kararsizim ne yapmaliyim ayri oda acmadigim icin pisman olurmuyum ki acaba..

Bende seninle aynı durumdayım canım ya.benim evimde kira ve kendi evime geçmeme bir yıl daha var.şuan çamaşır odası olarak kullanıyorum normalde çocuk odası olan odayı ve çocuk odasına çevirip çevirmemede acayip muallakta kaldım.

Aynen canim ya bende camasir ve utu icin kullaniyorum o odayi arti olarak kucuk bi L koltuk koydum biri kalirsa felan yatiririm diye ama simdi karar veremedim bi turlu oda acsam en az 4-5 ay yanimda yaticaklar kucuk olduklari icin yada ben orda yaticam.. diyorum yatak odama iki kucuk sallanan anakucagi alsam 6aya kadar kullanabilirmiyim? Bu sefer 6 ay sonra napicam ☺☺ zamanimiz bol ama tecrubeli annelerin fikirlerini alirsak daha rahat karar veririz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…