- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.121
Canım meleklerinin iyi olmasına çok sevindim.ne güzel büyüyorlar bırak sağlıklı büyüsünler ekranlara sığmasınlar :)inşaAllah şeker yüklemeninde sonucu güzel çıkar hayırlısıyla.Günaydın kızlar hayırlı cumalarhastanedeyim tokluk şekeri için saatimi bekliyorum detaylıdan çıktım bu arada tombik meleklerimden biri 490 gr biri 475 gr olmuş maşallahhhhhhh çok şükür gayet iyilerimiş rahim ağzımda baktırdım ondada risk yokmuş şükür ki ama büyüdükleri için ekrana sığmıyorlar yarım orası yarım burası derken anlayamadım pek yavrucaklarımı ona üzüldüm yinede iyiler ya o yeter Rabbime şükürler olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalarhastanedeyim tokluk şekeri için saatimi bekliyorum detaylıdan çıktım bu arada tombik meleklerimden biri 490 gr biri 475 gr olmuş maşallahhhhhhh çok şükür gayet iyilerimiş rahim ağzımda baktırdım ondada risk yokmuş şükür ki ama büyüdükleri için ekrana sığmıyorlar yarım orası yarım burası derken anlayamadım pek yavrucaklarımı ona üzüldüm yinede iyiler ya o yeter Rabbime şükürler olsun
Canım benimde ilk hamilwligimde 10.haftada kalbi durmuştu bebeğimin.bende aynı senin gibi uyandım bugün.çok kotu bir ruyaydi.allah hayır etsin inşallah. Benimde bebeklerinin kalbi durmuş, zorla kurtaja alıyorlardı.ben inanmak istemeyip direniyordum.inşallah dediğin gibi bilinç altı rüyasıdır.Hayırdır inş hayır olsun rüyamda uyanıyorum hastanedeyim yatıyorum sedyeden bakıyorum kanamam var noldu diyorum kürtaj olmuşum. Bir ağlıyorum sormayın. Neden bana söylemeden yaptınız başka doktora da giderdim emin miydiniz diyorum. Ağlayarak uyandım.
İlk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştik. Kürtaj oldum sonra. .. Şimdi yine bebeklerimin kalbi durursa diye korkuyorum ins bilinçaltı rüyasıdır. Rabbim hayra çıkarsın ins.
Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hepimizin bebeklerini korusun ins.
Günaydın kızlar hayırlı cumalarhastanedeyim tokluk şekeri için saatimi bekliyorum detaylıdan çıktım bu arada tombik meleklerimden biri 490 gr biri 475 gr olmuş maşallahhhhhhh çok şükür gayet iyilerimiş rahim ağzımda baktırdım ondada risk yokmuş şükür ki ama büyüdükleri için ekrana sığmıyorlar yarım orası yarım burası derken anlayamadım pek yavrucaklarımı ona üzüldüm yinede iyiler ya o yeter Rabbime şükürler olsun
Kendine 70000 ya şafi ya allah çeksene cok faydası var cnmUzanıyordum ama yine de olduzaten o canımı sıkıyor. Doktor bundan sonra gezmek yok yatacaksın dedi zaten sürekli yatıyorum dedim. Plasentada kireçlenme hamileyken sigara içenlerde olur genelde dedi bir tane bile içmedim. Naparsak yapalım olacak olan oluyor yani. Yapabileceğimiz tek şey dua etmek..
Rabbim hayra çıkarsın ins cnm. Rabbim korusun bebeklerimizi. İkinci kez yaşatmasın o acıyı. Dua edelim bol bolCanım benimde ilk hamilwligimde 10.haftada kalbi durmuştu bebeğimin.bende aynı senin gibi uyandım bugün.çok kotu bir ruyaydi.allah hayır etsin inşallah. Benimde bebeklerinin kalbi durmuş, zorla kurtaja alıyorlardı.ben inanmak istemeyip direniyordum.inşallah dediğin gibi bilinç altı rüyasıdır.
Ben 11haftada doktoruma kontrole gttm bi ense kalınlığı olcumu yaptı normal dedi bende. İkili Test falan olmuycakmı dedm yok ikizlerde gereksiz tam sonuç vermiyor dedi
enteresan 2li test 11-14. haftalarda yapılıyor diye biliyorum. bende 12+4te gideceğim.Zaten ikizlerde kan testi güvenilir değilmiş cnm sonuç ne çıkarsa çıksın fazla endişelenme
geçmiş olsun canım. Çalışıyor muydun? İnşallah sıkıntısız devam edersiniz.Uzanıyordum ama yine de olduzaten o canımı sıkıyor. Doktor bundan sonra gezmek yok yatacaksın dedi zaten sürekli yatıyorum dedim. Plasentada kireçlenme hamileyken sigara içenlerde olur genelde dedi bir tane bile içmedim. Naparsak yapalım olacak olan oluyor yani. Yapabileceğimiz tek şey dua etmek..
Canım meleklerinin iyi olmasına çok sevindim.ne güzel büyüyorlar bırak sağlıklı büyüsünler ekranlara sığmasınlar :)inşaAllah şeker yüklemeninde sonucu güzel çıkar hayırlısıyla.
Sağolun canlarım hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı şekilde kucağımızda olsun inşallahayy ne güzel yaa.. maşallah meleklerine... darısı bize Rabbim bize de o haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah..
amin canım inşallahhCanım ne guzel inş sekerin de guzel cıkar detaylı ultrasyonda renkli mi gordun yoksa siyah beyazlı mı tosuncuk olarak saglıkla dunyaya gelsinler inşallah
zehra nasıl oldun sesin çıkmıyor Dr ne dediTüpte kanama alanı var dedi canım dış gebelik olabilr dedi
Geçmiş olsun canım Rabbim sıkıntını gidersin inşallah hepimize sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsinKızlar ben yine kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım. Plasentada kireçlenme başlamış erken doğumu da tetikliyormuş. 1. Seviyedeymiş henüz. Doktor yapabileceğin tek şey sürekli yatmak dua edelim de suyun gelmesin dedi
Kızlar selam. Bende 5haftalik hamileyim doktorum iki kese var dedi. Asilamayla tuttu zaten. Size sorum su gunleriniz hep dinlenmeyle mi geciyor? Ben öğretmenim yanı haftaici çalışıyorum acaba bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum kaç aya kadar sürekli dinlenmek gerekiyo hep evde yatmali mıyız. Doktorum dinlenme dedi ama çalışma filan demedi yine de çok korkuyorum
Can'ım sana tavsiyem evi Bi dunya beşikle doldurma zaten bindünya eşya olacak herşeyden 2 tane..ben 4 aya kadar tek beşiği yanima koydum 4 aydan sonra odalarını ayirdim beşiklerini karsilikli koydum ortaya Bi yer yatagi attım ya ben ya babası yanlarında olduk cogu Zaman..gece yatağımda yattığımda da bi telsiz herseyi cozuyo..ih dese yanına gittim bazen aralarında yanlarında yattım salladım..odalarına ve yataklarına alışmaları ileriki Zaman icin de cok iyi oluuo..emzirip yataklarına geri koydum geceleri uykuya devam ettiler meme bitince de yataklara alışık olunca cok sorun olmadı..cnm merhaba cok tesekkur verdigin bilgiler cok degerli. dikkatimi cekti de ilk 4 ay sallanan besikte beraber yatirdim demissin. bende 1 yasindan sonra oda kurmayi planliyorum ozaman 2 tane sallanan besikten alacam .ilk 1 yil icinde yatakodasinda basucu yatagi almayi dusunuyordum boyle ingiliz tipi küçük yuksek besikler var ya onlardan. simdi sen 4ay birlikte yatirsam degince acaba diyorum sonradan almayi düşündüğüm sallanan besiklerden basta alsamda beraber mi yatirsam. ama kollari hareketlenince ayirmak gerekirse 2sallanan buyuk besigi yatak odasina koyamam sigmaz. sen ne yaptin 4aydan sonra? kusura bakma cok karisik anlattim :) simdiden cevabin icin tesekkurler
Mrb Canım.korkuların çok normal ama bende 6.hafta ve 7.haftalarda üst üste 3 kanama geçirdim.kanamam kesilince işime döndüm.şuan çok şükür çalışıyorum.sdce akşam eve gidince hemen dinlenmeye geçiyorum.doktorlar düşük riski olmadıktan sonra evde dinlenme vermiyorlar sdce ani hareketlerden sakınmak lazım.Rabbim hayırlısı ile sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasib etsin sanada bizedeKızlar selam. Bende 5haftalik hamileyim doktorum iki kese var dedi. Asilamayla tuttu zaten. Size sorum su gunleriniz hep dinlenmeyle mi geciyor? Ben öğretmenim yanı haftaici çalışıyorum acaba bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum kaç aya kadar sürekli dinlenmek gerekiyo hep evde yatmali mıyız. Doktorum dinlenme dedi ama çalışma filan demedi yine de çok korkuyorum
Benim henuz erken ama hayallerime ket vuramiyorum☺☺ basladim simdiden dusunmeye.. ben suan kirada oturdugumuz icin fazladanda bi odam olmasina ragmen ayri oda yapmak istemiyorum bebeklerime taa ki kendi evimize gecene kadar.. buda iki yili bulacak gibi dolayisiyla besik ve oda konusunda cok kararsizim ne yapmaliyim ayri oda acmadigim icin pisman olurmuyum ki acaba..Can'ım sana tavsiyem evi Bi dunya beşikle doldurma zaten bindünya eşya olacak herşeyden 2 tane..ben 4 aya kadar tek beşiği yanima koydum 4 aydan sonra odalarını ayirdim beşiklerini karsilikli koydum ortaya Bi yer yatagi attım ya ben ya babası yanlarında olduk cogu Zaman..gece yatağımda yattığımda da bi telsiz herseyi cozuyo..ih dese yanına gittim bazen aralarında yanlarında yattım salladım..odalarına ve yataklarına alışmaları ileriki Zaman icin de cok iyi oluuo..emzirip yataklarına geri koydum geceleri uykuya devam ettiler meme bitince de yataklara alışık olunca cok sorun olmadı..
Bu arada motorola fişte takılı kullanılan telsiz aldım 80 tl biseydi ama cok memnunum ne cızırtı ne bise gittiğim odada fişe takıyorum..hala kullanıyorum
Bu arada ilk aylar cok sallanmak istemiyolar oyle emip uyurlar Bi gaz olunca sıkıntı oluyo onu da besik sallaması yetmez zaten
Bende seninle aynı durumdayım canım ya.benim evimde kira ve kendi evime geçmeme bir yıl daha var.şuan çamaşır odası olarak kullanıyorum normalde çocuk odası olan odayı ve çocuk odasına çevirip çevirmemede acayip muallakta kaldım.Benim henuz erken ama hayallerime ket vuramiyorum☺☺ basladim simdiden dusunmeye.. ben suan kirada oturdugumuz icin fazladanda bi odam olmasina ragmen ayri oda yapmak istemiyorum bebeklerime taa ki kendi evimize gecene kadar.. buda iki yili bulacak gibi dolayisiyla besik ve oda konusunda cok kararsizim ne yapmaliyim ayri oda acmadigim icin pisman olurmuyum ki acaba..
Bende seninle aynı durumdayım canım ya.benim evimde kira ve kendi evime geçmeme bir yıl daha var.şuan çamaşır odası olarak kullanıyorum normalde çocuk odası olan odayı ve çocuk odasına çevirip çevirmemede acayip muallakta kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?