- 26 Eylül 2010
- 118
- 57
- 98
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.141
Teşekkür ederim :) öğretmenim ama transferden beridir heyet raporu alıyorum bu sene hiç çalışmadım. İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız artık da sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)geçmiş olsun canım. Çalışıyor muydun? İnşallah sıkıntısız devam edersiniz.
Canım size tavsiyem be olursa olsun yanınızda yada baska odada farketmez yataklarında yatırın..yer varsa yatak odası da olur ama yer yıksa diger odaya yanına gitmek daha mantıklı..aldığınız İngiliz tipi sallanan beşikte 6 bilemedin 10 ay yatar ayağa kalktığı anda biter tehlikeli cunku..Benim henuz erken ama hayallerime ket vuramiyorum☺☺ basladim simdiden dusunmeye.. ben suan kirada oturdugumuz icin fazladanda bi odam olmasina ragmen ayri oda yapmak istemiyorum bebeklerime taa ki kendi evimize gecene kadar.. buda iki yili bulacak gibi dolayisiyla besik ve oda konusunda cok kararsizim ne yapmaliyim ayri oda acmadigim icin pisman olurmuyum ki acaba..
merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun bebişler Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. hepimiz zaman zaman endişeleniyoruz merak etme. Bende çalışıyorum 9-6. Kanama düşük riskim olmadı çok şükür, o yüzden çalışma hayatım aynen devam ediyor sadece fiziksel olarak çok yorulmamaya dikkat ediyorum eve döndüğümde de genelde dinlenme halindeyim ama sürekli yatmıyorum tabi. Zaten sürekli evde olup dinlenmek normalde çalışma hayatı olan insan için çok sıkıcı. inan evde kafaya takacak daha çok şey bulursun.Kızlar selam. Bende 5haftalik hamileyim doktorum iki kese var dedi. Asilamayla tuttu zaten. Size sorum su gunleriniz hep dinlenmeyle mi geciyor? Ben öğretmenim yanı haftaici çalışıyorum acaba bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum kaç aya kadar sürekli dinlenmek gerekiyo hep evde yatmali mıyız. Doktorum dinlenme dedi ama çalışma filan demedi yine de çok korkuyorum
canım teşekkürler faydalı oldu. tek beşikte bir süre beraber yatırma işi kafama yattı, ayırdıklarım zamanda iki beşiği yatak odasına sığdırmaya çalışacam. gerekirse şifonyeri çıkarırım odadan, açıkçası 10-12 ay yataklarında ama yatak odasında yanımda olsunlar istiyorum. 1 yaşla beraber odalarını ayırdığım zaman telsizi bende düşünüyorum görüntülü olanları da kullanışlı olabilir.Can'ım sana tavsiyem evi Bi dunya beşikle doldurma zaten bindünya eşya olacak herşeyden 2 tane..ben 4 aya kadar tek beşiği yanima koydum 4 aydan sonra odalarını ayirdim beşiklerini karsilikli koydum ortaya Bi yer yatagi attım ya ben ya babası yanlarında olduk cogu Zaman..gece yatağımda yattığımda da bi telsiz herseyi cozuyo..ih dese yanına gittim bazen aralarında yanlarında yattım salladım..odalarına ve yataklarına alışmaları ileriki Zaman icin de cok iyi oluuo..emzirip yataklarına geri koydum geceleri uykuya devam ettiler meme bitince de yataklara alışık olunca cok sorun olmadı..
Bu arada motorola fişte takılı kullanılan telsiz aldım 80 tl biseydi ama cok memnunum ne cızırtı ne bise gittiğim odada fişe takıyorum..hala kullanıyorum
Bu arada ilk aylar cok sallanmak istemiyolar oyle emip uyurlar Bi gaz olunca sıkıntı oluyo onu da besik sallaması yetmez zaten
çok mu yoruluyorsun acaba?benim 4-5 kat merdiven çıktığımda oluyor ama normalde öyle birşey yok. şişkinlik varsa o da yapabilir.Kızlar benim.nefesin çok kesiliyor ya zor nefes alıyorum helede hareket ediyim napsam iyi gelirli acep
Kendimi hiç yormuyirum canim doktor kanamadan sora istirahat verdi işlerini annem kardeşim eşim yapio Allah razı olsun. Ama gazim çok oluyor karnim akşamları 7 aylık gibi o zorluyor olabilir bide burnum hep tikaloçok mu yoruluyorsun acaba?benim 4-5 kat merdiven çıktığımda oluyor ama normalde öyle birşey yok. şişkinlik varsa o da yapabilir.
Canım ben çözemedim k.bakma tlfondan zor takip ediyorum zaten sen 36. Haftadasin şuan doğum yapmış desem ikiz bebekleein bakimi hakkında yaşamış dille anlatiyosun şu an ikizlerin dışında ikinci gebeliğin sanırım ??? Hayırlı dogumlar diliyorum inşallah hepimize Bu tek Beşikte yatırmak işi beni çok düşündürüyordu cvbin iyi geldi bi kaç gün önce uzuunn bi yolculuk sonunda anemlere geldik çok şükür benim 3 yaşındaki oğlumun hala kullandığı park yatakta yanımızda ikizler için düşünüyorum on yatağı o niyetle getirdim ama oğluşum bazen yatsın kardeşlerim diyo bazen o benim o benim :) bakalım napicaz biz tayin bekliyoruz haziran temmuz a kadar inşallah evimize geçicez o zaman a kadar idare ederiz inşallah tek besikle sonra ikizler e ayrı diğer oğlum a ayrı odami yapsak üçü birlikte mi olsa acaba bu konuda fikri olan var mı kızlarCan'ım sana tavsiyem evi Bi dunya beşikle doldurma zaten bindünya eşya olacak herşeyden 2 tane..ben 4 aya kadar tek beşiği yanima koydum 4 aydan sonra odalarını ayirdim beşiklerini karsilikli koydum ortaya Bi yer yatagi attım ya ben ya babası yanlarında olduk cogu Zaman..gece yatağımda yattığımda da bi telsiz herseyi cozuyo..ih dese yanına gittim bazen aralarında yanlarında yattım salladım..odalarına ve yataklarına alışmaları ileriki Zaman icin de cok iyi oluuo..emzirip yataklarına geri koydum geceleri uykuya devam ettiler meme bitince de yataklara alışık olunca cok sorun olmadı..
Bu arada motorola fişte takılı kullanılan telsiz aldım 80 tl biseydi ama cok memnunum ne cızırtı ne bise gittiğim odada fişe takıyorum..hala kullanıyorum
Bu arada ilk aylar cok sallanmak istemiyolar oyle emip uyurlar Bi gaz olunca sıkıntı oluyo onu da besik sallaması yetmez zaten
Ben de ogretmenim ve yogun geciyo. Dr bana nobet konusunda da yasal sureye kadar rapor vermedi.herkesin erken dogum riski ne kadarsa senin de o kadar dedi.calisma konusunda zaten dinlen demiyor.normal hayatima devam ediyorum ilerleyen aylarda hareket etme kisitlanir elbette ama evde oturmak daha kötü bence.normal zamaninda dogacaklari gune kadar bekleyecegiz ve calismaya devam :))haftaya kesin cinsiyetlerini soyler diye bekliyoruz..Mrb Canım.korkuların çok normal ama bende 6.hafta ve 7.haftalarda üst üste 3 kanama geçirdim.kanamam kesilince işime döndüm.şuan çok şükür çalışıyorum.sdce akşam eve gidince hemen dinlenmeye geçiyorum.doktorlar düşük riski olmadıktan sonra evde dinlenme vermiyorlar sdce ani hareketlerden sakınmak lazım.Rabbim hayırlısı ile sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasib etsin sanada bizede
Günaydın canım.Bende de gaz problemi çok fazla özellik akşam çatlayacağım sanıyorumKendimi hiç yormuyirum canim doktor kanamadan sora istirahat verdi işlerini annem kardeşim eşim yapio Allah razı olsun. Ama gazim çok oluyor karnim akşamları 7 aylık gibi o zorluyor olabilir bide burnum hep tikalo
Günaydın canım.Yolculuğun iyi geçmiştir umarım.Ne güzel bebişlerini kucağına almana az kaldı artık annenin yanındasın ohhh keyfine bak bebişler gelmeden dinlen dinlenebildiğin kadar.Bu arada tayin konusunda da Rabbim kolaylık verir inşAllah. oğlunu bebeklerle aynı odada yatırırsan gece uyandıkları zaman oğlunda uyanabilir huzursuz olabilirmi acaba.Canım ben çözemedim k.bakma tlfondan zor takip ediyorum zaten sen 36. Haftadasin şuan doğum yapmış desem ikiz bebekleein bakimi hakkında yaşamış dille anlatiyosun şu an ikizlerin dışında ikinci gebeliğin sanırım ??? Hayırlı dogumlar diliyorum inşallah hepimize Bu tek Beşikte yatırmak işi beni çok düşündürüyordu cvbin iyi geldi bi kaç gün önce uzuunn bi yolculuk sonunda anemlere geldik çok şükür benim 3 yaşındaki oğlumun hala kullandığı park yatakta yanımızda ikizler için düşünüyorum on yatağı o niyetle getirdim ama oğluşum bazen yatsın kardeşlerim diyo bazen o benim o benim :) bakalım napicaz biz tayin bekliyoruz haziran temmuz a kadar inşallah evimize geçicez o zaman a kadar idare ederiz inşallah tek besikle sonra ikizler e ayrı diğer oğlum a ayrı odami yapsak üçü birlikte mi olsa acaba bu konuda fikri olan var mı kızlar
Çok uzattım karışık yazdım sanırım ama k.bakmayin
Hayırdır İnşAllah.Deniz yeşil hayra işaret eder.hayır düşünelim hayır olsun.Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum
Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum
oyy maşallah canım kaçıncı haftadasın sen peki benimde 14+5 kontrolüm vardı doktor biri kesin erkek dedi diğeride kıza benziyor dedi %70 kız gibi dedi net bişey söylemedi haftaya belli olacak inş.Nefessiz kalma olayi bende de var kizlar. Ama siskinlik hazimsizlik ta var. Belki onla ilgilidir gercekten. Bu arada bugun kontrolum vardi. Bi kizim bi oglum olucak buyuk ihtimal:) zaten oyle hissediyordum en basindan beri:) simdi isime karar verme zamani. Gerci ben verdim de esim henuz kabul etmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?