2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım size tavsiyem be olursa olsun yanınızda yada baska odada farketmez yataklarında yatırın..yer varsa yatak odası da olur ama yer yıksa diger odaya yanına gitmek daha mantıklı..aldığınız İngiliz tipi sallanan beşikte 6 bilemedin 10 ay yatar ayağa kalktığı anda biter tehlikeli cunku..
Bise bu arada tavsiyem ne olursa olsun ikisini ayırmayın yalnız bakmak istiyorsanız..alışsınlar birbirlerinin seslerine

Kızlar benim.nefesin çok kesiliyor ya zor nefes alıyorum helede hareket ediyim napsam iyi gelirli acep

merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun bebişler Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. hepimiz zaman zaman endişeleniyoruz merak etme. Bende çalışıyorum 9-6. Kanama düşük riskim olmadı çok şükür, o yüzden çalışma hayatım aynen devam ediyor sadece fiziksel olarak çok yorulmamaya dikkat ediyorum eve döndüğümde de genelde dinlenme halindeyim ama sürekli yatmıyorum tabi. Zaten sürekli evde olup dinlenmek normalde çalışma hayatı olan insan için çok sıkıcı. inan evde kafaya takacak daha çok şey bulursun.

canım teşekkürler faydalı oldu. tek beşikte bir süre beraber yatırma işi kafama yattı, ayırdıklarım zamanda iki beşiği yatak odasına sığdırmaya çalışacam. gerekirse şifonyeri çıkarırım odadan, açıkçası 10-12 ay yataklarında ama yatak odasında yanımda olsunlar istiyorum. 1 yaşla beraber odalarını ayırdığım zaman telsizi bende düşünüyorum görüntülü olanları da kullanışlı olabilir.

Nefessiz kalma olayi bende de var kizlar. Ama siskinlik hazimsizlik ta var. Belki onla ilgilidir gercekten. Bu arada bugun kontrolum vardi. Bi kizim bi oglum olucak buyuk ihtimal:) zaten oyle hissediyordum en basindan beri:) simdi isime karar verme zamani. Gerci ben verdim de esim henuz kabul etmedi:)

çok mu yoruluyorsun acaba?benim 4-5 kat merdiven çıktığımda oluyor ama normalde öyle birşey yok. şişkinlik varsa o da yapabilir.
Kendimi hiç yormuyirum canim doktor kanamadan sora istirahat verdi işlerini annem kardeşim eşim yapio Allah razı olsun. Ama gazim çok oluyor karnim akşamları 7 aylık gibi o zorluyor olabilir bide burnum hep tikalo

Canım ben çözemedim k.bakma tlfondan zor takip ediyorum zaten sen 36. Haftadasin şuan doğum yapmış desem ikiz bebekleein bakimi hakkında yaşamış dille anlatiyosun şu an ikizlerin dışında ikinci gebeliğin sanırım ??? Hayırlı dogumlar diliyorum inşallah hepimize Bu tek Beşikte yatırmak işi beni çok düşündürüyordu cvbin iyi geldi bi kaç gün önce uzuunn bi yolculuk sonunda anemlere geldik çok şükür benim 3 yaşındaki oğlumun hala kullandığı park yatakta yanımızda ikizler için düşünüyorum on yatağı o niyetle getirdim ama oğluşum bazen yatsın kardeşlerim diyo bazen o benim o benim :) bakalım napicaz biz tayin bekliyoruz haziran temmuz a kadar inşallah evimize geçicez o zaman a kadar idare ederiz inşallah tek besikle sonra ikizler e ayrı diğer oğlum a ayrı odami yapsak üçü birlikte mi olsa acaba bu konuda fikri olan var mı kızlar
Çok uzattım karışık yazdım sanırım ama k.bakmayin

Ben de ogretmenim ve yogun geciyo. Dr bana nobet konusunda da yasal sureye kadar rapor vermedi.herkesin erken dogum riski ne kadarsa senin de o kadar dedi.calisma konusunda zaten dinlen demiyor.normal hayatima devam ediyorum ilerleyen aylarda hareket etme kisitlanir elbette ama evde oturmak daha kötü bence.normal zamaninda dogacaklari gune kadar bekleyecegiz ve calismaya devam :))haftaya kesin cinsiyetlerini soyler diye bekliyoruz..

merhaba herkese.5,5 yasında oğlum var şuan ve 5 haftalık hamileyim daha yeni adet gecikmem oldu ve idrar testim pozitif çıktı. ve bulantılarım adet gecikmem olmadan cok erken başladı. dün dr a gittim. karnımdan ultrason yaptı ve iki kese gördü. bende gördüm iki küçük noktacık. inanamadım ailemizde hiç ikiz gebelik yok. zaten hamileliğim süpriz oldu bide ikiz olabilir deyince panikledim. vajinal ultrason yaptı tekrar. ama vajinal utrasonda tek kese görüldü. daha çok küçük biri görünmüyo olabilir yada arkada kalmış olabilir dedi. kesin tek yada çift demedi. 20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim kalp atışı için. o zaman kesin görünür dedi. ama ben çok huzursuzum. nasıl gececek bu 20 gün bilmiyorum.böyle bi durumla karşılasan yada duyan bilen var mı. fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Kendimi hiç yormuyirum canim doktor kanamadan sora istirahat verdi işlerini annem kardeşim eşim yapio Allah razı olsun. Ama gazim çok oluyor karnim akşamları 7 aylık gibi o zorluyor olabilir bide burnum hep tikalo
Günaydın canım.Bende de gaz problemi çok fazla özellik akşam çatlayacağım sanıyorum((çözüm bulursanız paylaşın bizimlede.

Günaydın canım.Yolculuğun iyi geçmiştir umarım.Ne güzel bebişlerini kucağına almana az kaldı artık annenin yanındasın ohhh keyfine bak bebişler gelmeden dinlen dinlenebildiğin kadar.Bu arada tayin konusunda da Rabbim kolaylık verir inşAllah. oğlunu bebeklerle aynı odada yatırırsan gece uyandıkları zaman oğlunda uyanabilir huzursuz olabilirmi acaba.

Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum

Bebeklerimizi gördük sabah azıcık buyumusler :) 7+3 uz ama usg de 6+5 çıktı. . Oysaki pazartesi günü usg de 6+1 çıkmıştı. +2 -2 gün oynar dedi doktor. Bir sürü kan testi ve idrar testi istedi öğleden sonra sonuç göstericem. Her şey yolundadır ins :)

Sizler isim düşündünüz mü bebişlerinize? :)

Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum

Canim bende bazen garip seyler goruyorum bakiyorum tabirine uzuleceksiniz gibi seyler yaziyo uzuluyorum ama sonra hayrolsun deyip cok stresli gecirdigim gunlere veriyorum bu durumu.. sende oyle yap uzme kendini.. bilincaltimiz dolu ya ondan insaAllah

oyy maşallah canım kaçıncı haftadasın sen peki benimde 14+5 kontrolüm vardı doktor biri kesin erkek dedi diğeride kıza benziyor dedi %70 kız gibi dedi net bişey söylemedi haftaya belli olacak inş.

Buarada bugun randevum vardi .. bebislerimi gordum cok sukur Rabbime.. rahatladim.. yalniz 2 hafta once 8+3 demisti simdi 10.3 olmasi gerekirken 9+6 dedi.. bende dedimki gelisim geriligi mi var acaba yok dedi haftalarina gore gayet uyumlular ve hatta biraz uzunlar bile dedi.. boyle bikac gun oynarmis sorun yok dedi insaAllah ☺☺bazi tahliller verdi toksoplazma felan tit t4 felan... dr. 3 hafta sonra icinde ikili teste cagirdi hadi insaAllah Rabbim hayirli sonuclarla karsilastirsin saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…