- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.161
hayırlı olsun canım bazen diğer kese 9. haftalarda görülebiliyor 20 gün beklemek zor allah sabır versinmerhaba herkese.5,5 yasında oğlum var şuan ve 5 haftalık hamileyim daha yeni adet gecikmem oldu ve idrar testim pozitif çıktı. ve bulantılarım adet gecikmem olmadan cok erken başladı. dün dr a gittim. karnımdan ultrason yaptı ve iki kese gördü. bende gördüm iki küçük noktacık. inanamadım ailemizde hiç ikiz gebelik yok. zaten hamileliğim süpriz oldu bide ikiz olabilir deyince panikledim. vajinal ultrason yaptı tekrar. ama vajinal utrasonda tek kese görüldü. daha çok küçük biri görünmüyo olabilir yada arkada kalmış olabilir dedi. kesin tek yada çift demedi. 20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim kalp atışı için. o zaman kesin görünür dedi. ama ben çok huzursuzum. nasıl gececek bu 20 gün bilmiyorum.böyle bi durumla karşılasan yada duyan bilen var mı. fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
Ben de çok karışık rüyalar görüyorum. Hayrolsun cnm rabbim hayra çıkarsın ins. Bilinçaltı oyunu olsa gerek :) karpuz gördüm dün rüyamda mesela mevsimsiz gördüm diye sıkıntı diyor yorumda sms ben hayra yoruyorum :)Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum
oy maşallah annesi kuzular büyüyor :) inş. herşey yolundadır canım :)Bebeklerimizi gördük sabah azıcık buyumusler :) 7+3 uz ama usg de 6+5 çıktı. . Oysaki pazartesi günü usg de 6+1 çıkmıştı. +2 -2 gün oynar dedi doktor. Bir sürü kan testi ve idrar testi istedi öğleden sonra sonuç göstericem. Her şey yolundadır ins :)
Sizler isim düşündünüz mü bebişlerinize? :)
İnşallah canım sağolasın. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ins. Biri 8.1 mm diğeri 7.5 mm biri daha küçük ama haftaları bugün aynı çıktı :)oy maşallah annesi kuzular büyüyor :) inş. herşey yolundadır canım :)
iyi olmanıza sevindim canım benimde bazen oynuyor haftalar doktor normal diyor hatta aralarında bazen 3 gün falan oluyor bu hafta gittiğimde 1 gün vardıBuarada bugun randevum vardi .. bebislerimi gordum cok sukur Rabbime.. rahatladim.. yalniz 2 hafta once 8+3 demisti simdi 10.3 olmasi gerekirken 9+6 dedi.. bende dedimki gelisim geriligi mi var acaba yok dedi haftalarina gore gayet uyumlular ve hatta biraz uzunlar bile dedi.. boyle bikac gun oynarmis sorun yok dedi insaAllah ☺☺bazi tahliller verdi toksoplazma felan tit t4 felan... dr. 3 hafta sonra icinde ikili teste cagirdi hadi insaAllah Rabbim hayirli sonuclarla karsilastirsin saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insaAllah
maşallah kuzulara :) büyüyorlar yavaş yavaş ben bu hafta gittiğimde boylarını sormayı unuttum cinsiyete odaklandık ama oda net belli olmadıİnşallah canım sağolasın. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ins. Biri 8.1 mm diğeri 7.5 mm biri daha küçük ama haftaları bugün aynı çıktı :)
Bir dahaki kontrole netleşir ins cnm. Bizim için çok erken daha ama çok zor karar veren biriyim ben. İsim düşünüyorum bugün ilk defa :)) şimdi başlasam doğuma kadar ancak karar veririmmaşallah kuzulara :) büyüyorlar yavaş yavaş ben bu hafta gittiğimde boylarını sormayı unuttum cinsiyete odaklandık ama oda net belli olmadı
o kadar yani canım :)) o zaman sen şimdiden başla bir kız-bir erkek / iki kız / iki erkek doğuma kadar anca karar verirsin :))Bir dahaki kontrole netleşir ins cnm. Bizim için çok erken daha ama çok zor karar veren biriyim ben. İsim düşünüyorum bugün ilk defa :)) şimdi başlasam doğuma kadar ancak karar veririm
Aynen cnm :) tek bir isim var aklımda Zümra. Erkek ismi hiç düşünemiyorum. Doğuma kadar buluruz artık :))o kadar yani canım :)) o zaman sen şimdiden başla bir kız-bir erkek / iki kız / iki erkek doğuma kadar anca karar verirsin :))
iyi olmanıza sevindim canım benimde bazen oynuyor haftalar doktor normal diyor hatta aralarında bazen 3 gün falan oluyor bu hafta gittiğimde 1 gün vardı
iyi olmanıza sevindim canım benimde bazen oynuyor haftalar doktor normal diyor hatta aralarında bazen 3 gün falan oluyor bu hafta gittiğimde 1 gün vardı
Canım benim ultrason ölçümü yapıldı ikili için burdaki bir çok arkadaşımında o sdce ölçüm yapıldı kan testi ikizler de doğru sonuç vermediği için.Kizlar bisey sorcam dr 3 hafta sonra zeka testi ikili test icin 45dk lık randevu alin dedi.. acaba diyorum kanda bakmak yerine ultrasonda mi olcum yaparak ikili test sonuclarini olusturacak.. ben tabi sormayi unuttum .. detayli konusucaz 3 hafta sonra dedi .. varmi bilgisi olan acaba
Canım benim ultrason ölçümü yapıldı ikili için burdaki bir çok arkadaşımında o sdce ölçüm yapıldı kan testi ikizler de doğru sonuç vermediği için.
Benm doktorumda demişti pgtli olduğu için gerek yok ona demişti canm pgtli de sorun çıkmıyor eğer ki cinsiyet için gonderelm dersen de 10-15 gün bulur sonucun gelmesi ozamana belli olur ultrasonda dediKızlar ben doktordan geldim. Bebeklerim güzelce büyümüşler doktor birine kız birini erkeğe benzettim ama sen yine de kıyafet alma dedi bi dahakine emin oluruz dedi. Sağlıklılar ya şükür. Gerçi doktorum ikili test yaptıramadıgımız için down sendromuna bakılsın Amerika'ya gönderilen bi test var falan dedi. Benim zaten genetik taramada ona bakıldı falan dedim yok o çıkmaz dedi. Ama yine de yaptırmayı düşünmüyorum benim doktorum mu fazla karamsar anlamadım ki.. Size ne dediler
Tam kaç haftalık kaç gunluksn canm ben de gidince cinsiyetlerini soylerm dedi 4marta gitcem ozaman 14+3 olcam inşallahKızlar ben doktordan geldim. Bebeklerim güzelce büyümüşler doktor birine kız birini erkeğe benzettim ama sen yine de kıyafet alma dedi bi dahakine emin oluruz dedi. Sağlıklılar ya şükür. Gerçi doktorum ikili test yaptıramadıgımız için down sendromuna bakılsın Amerika'ya gönderilen bi test var falan dedi. Benim zaten genetik taramada ona bakıldı falan dedim yok o çıkmaz dedi. Ama yine de yaptırmayı düşünmüyorum benim doktorum mu fazla karamsar anlamadım ki.. Size ne dediler
Kizlar bugun bende dayanamayip gittim 6+2 yiz normalde ama 6+4 ciktik ultrasonda.büyük olanin kesesi 2.07 cm ymis. Ama kalp atisi görülmedi.doktor cok erken gelisimleri iyi ama daha erken 4 gune gorulur persembe gelin dedi. Kucuk olan da sanki biraz var gibi ama emin olamadim dedi. Persembe 7+2 olucaz gorulur dedi.
Bende persembe tekrar gidicem bugun gittigim doktora. Cumartesi de tup bebek doktoruma randevum var. Insallah birinden birinde duyarim yaGorursun insaAllah canim bende 7 de gittim dr ultrasonda 8+3 dedi.. ve ogun duymustum kalp atislarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?