2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

hayırlı olsun canım bazen diğer kese 9. haftalarda görülebiliyor 20 gün beklemek zor allah sabır versin

Kızlar rüya ile amel edilmez amma yeşil erik gordum ve yedim.mevsimindeki değilse sıkıntı dio hayır olur inşallah aynı rüyada kocca denizlerde yuzdum
Ben de çok karışık rüyalar görüyorum. Hayrolsun cnm rabbim hayra çıkarsın ins. Bilinçaltı oyunu olsa gerek :) karpuz gördüm dün rüyamda mesela mevsimsiz gördüm diye sıkıntı diyor yorumda sms ben hayra yoruyorum :)

oy maşallah annesi kuzular büyüyor :) inş. herşey yolundadır canım :)

oy maşallah annesi kuzular büyüyor :) inş. herşey yolundadır canım :)
İnşallah canım sağolasın. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ins. Biri 8.1 mm diğeri 7.5 mm biri daha küçük ama haftaları bugün aynı çıktı :)

iyi olmanıza sevindim canım benimde bazen oynuyor haftalar doktor normal diyor hatta aralarında bazen 3 gün falan oluyor bu hafta gittiğimde 1 gün vardı

İnşallah canım sağolasın. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ins. Biri 8.1 mm diğeri 7.5 mm biri daha küçük ama haftaları bugün aynı çıktı :)
maşallah kuzulara :) büyüyorlar yavaş yavaş ben bu hafta gittiğimde boylarını sormayı unuttum cinsiyete odaklandık ama oda net belli olmadı

maşallah kuzulara :) büyüyorlar yavaş yavaş ben bu hafta gittiğimde boylarını sormayı unuttum cinsiyete odaklandık ama oda net belli olmadı
Bir dahaki kontrole netleşir ins cnm. Bizim için çok erken daha ama çok zor karar veren biriyim ben. İsim düşünüyorum bugün ilk defa :)) şimdi başlasam doğuma kadar ancak karar veririm

Bir dahaki kontrole netleşir ins cnm. Bizim için çok erken daha ama çok zor karar veren biriyim ben. İsim düşünüyorum bugün ilk defa :)) şimdi başlasam doğuma kadar ancak karar veririm
o kadar yani canım :)) o zaman sen şimdiden başla bir kız-bir erkek / iki kız / iki erkek doğuma kadar anca karar verirsin :))

iyi olmanıza sevindim canım benimde bazen oynuyor haftalar doktor normal diyor hatta aralarında bazen 3 gün falan oluyor bu hafta gittiğimde 1 gün vardı

evet dr da normal dedi cok sukur canım ya Rabbim devamını nasip etsın inşaAllah .. hepimiz için... saglıkla ...

Kizlar bisey sorcam dr 3 hafta sonra zeka testi ikili test icin 45dk lık randevu alin dedi.. acaba diyorum kanda bakmak yerine ultrasonda mi olcum yaparak ikili test sonuclarini olusturacak.. ben tabi sormayi unuttum .. detayli konusucaz 3 hafta sonra dedi .. varmi bilgisi olan acaba

Canım benim ultrason ölçümü yapıldı ikili için burdaki bir çok arkadaşımında o sdce ölçüm yapıldı kan testi ikizler de doğru sonuç vermediği için.

Canım benim ultrason ölçümü yapıldı ikili için burdaki bir çok arkadaşımında o sdce ölçüm yapıldı kan testi ikizler de doğru sonuç vermediği için.

Evet canim netten okuduklarimda hep dedigin gibi kan testi yerine ölcüm yapilmis... o zaman buyuk ihtimalle 45dk lik randevu al dedigine gore benimde sadece olcum yapilacak.. cok tesekkur ederin saolasin bilgi icin☺

Kızlar ben doktordan geldim. Bebeklerim güzelce büyümüşler doktor birine kız birini erkeğe benzettim ama sen yine de kıyafet alma dedi bi dahakine emin oluruz dedi. Sağlıklılar ya şükür. Gerçi doktorum ikili test yaptıramadıgımız için down sendromuna bakılsın Amerika'ya gönderilen bi test var falan dedi. Benim zaten genetik taramada ona bakıldı falan dedim yok o çıkmaz dedi. Ama yine de yaptırmayı düşünmüyorum benim doktorum mu fazla karamsar anlamadım ki.. Size ne dediler

Benm doktorumda demişti pgtli olduğu için gerek yok ona demişti canm pgtli de sorun çıkmıyor eğer ki cinsiyet için gonderelm dersen de 10-15 gün bulur sonucun gelmesi ozamana belli olur ultrasonda dedi

Tam kaç haftalık kaç gunluksn canm ben de gidince cinsiyetlerini soylerm dedi 4marta gitcem ozaman 14+3 olcam inşallah

Kizlar bugun bende dayanamayip gittim 6+2 yiz normalde ama 6+4 ciktik ultrasonda.büyük olanin kesesi 2.07 cm ymis. Ama kalp atisi görülmedi.doktor cok erken gelisimleri iyi ama daha erken 4 gune gorulur persembe gelin dedi. Kucuk olan da sanki biraz var gibi ama emin olamadim dedi. Persembe 7+2 olucaz gorulur dedi.

Gorursun insaAllah canim bende 7 de gittim dr ultrasonda 8+3 dedi.. ve ogun duymustum kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…