2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Iyi gunler kizlar crinone jel kullanipta doktoru kesen varmi Ben birakali 5gun oluyor halen beyaz tortu olaraktan kalan jeller geliyor o kadar aydr kullaniyordm tum icerde biriken bitene kadarmi gelcek Boyle

Iyi gunler kizlar crinone jel kullanipta doktoru kesen varmi Ben birakali 5gun oluyor halen beyaz tortu olaraktan kalan jeller geliyor o kadar aydr kullaniyordm tum icerde biriken bitene kadarmi gelcek Boyle
Benim doktorumda 12.haftada biraktiracak canim. Ama bende cok tortu gelir diye tahmin ediyorum cunku simdi bile 3 4 gune bir yogun geliyor.

Slm.canım. ben kanama olunca erken bırakmıştım.ama kyllanlardan okuduğum kadarıyla bir süre geri geliyormuş.suan hangi ilaçları kullanıyorsun.

Günaydın güzel anneskolar ,

Pek sessiziz galiba.yardım için annem geldi kardeşiyle pek giremiofum
Oh ne guzel .. benimde bugun esim evde ama haftaici annem gelebilse ne guzel olur.. haftaici cok sıkıliyorm bunaliyorum ama annemle farkli yakalardayiz ve okula giden kucuk kardesim var birakipts gelemiyo sen sanslisin ne guzel☺

O tortular bendede geliyo kapsulu attiktan bi saat sonra felan.. sıkıntî yapma icerde kalanlari atiodur bunye.. Dun doktorum banada progesteron kapsulu 1 hafta sonra birakmami soyledi.. agrilarin olursa bitane atarsin dedi .. bakalim birakinca ne olacak..

Slm.canım. ben kanama olunca erken bırakmıştım.ama kyllanlardan okuduğum kadarıyla bir süre geri geliyormuş.suan hangi ilaçları kullanıyorsun.
Jeli biraktm demir ilaci Verdi aylardr da folik asit coraspin b vitamini kullaniyorm canm

Bakalm NE zaman bitecek

Kızlar annem arada gelio sağolsun babamı kaybettiğimiz için kizkardesim evde tek kalamio pek arada gelip gidio Allah razı olsun..

İlaçlara gelince ben ilk günden beri kullanıyorum ve doktorum geçen gittiğimde riske atmayalim bi sonraki randevuya kadar kullan dedi. Açıkçası ben çok korkuyorum ilaçları bırakınca aksilik olurmu die

canım benm doktorum da kalp atışı duyulunca iğne ve bantı bırakcaz dedi. bende korkuyorum iğneyi bırakınca sorun olur mu ki diye? acaba pıhtılaşma tetsi mi yapırsam da öyle bıraksam dyorum

Jeli biraktm demir ilaci Verdi aylardr da folik asit coraspin b vitamini kullaniyorm canm
Bende 12.haftada progestAn iğneyi kan sulandırıcı iğneyi folik asitı bıraktım yerine demir ilacı decavit ve progestan fitil verdi.sanırım benim düşük riski olduğu için progestani daha uzunca bir süre kullandiracak((

Korkma canım dr zaten risk görürse devam ettirirdi.bende pihtilasmadan çok korkuyordum ama ense kalınlığı ölçümünde plasentadan kan akışına baktı normal dedi gerek görmedi teste ben bırakalı iki hafta oldu ilaçları hala lavaboya korka korka gidiyorum:)))

burda çoğunuza kan sulandırıcı iğne yada hap vermişler, bunun için test mi yaprılar canım. Bana vermedi drlar hatta iki dr gittim.

Benim doktorum kan pıhtılaşmasına bakmadı boşuna masraf etme olsada olmasada ben sana kan sulandırıcı iğne vericem dedi amma şimdi ben 9 aymi kullancam bilmiyorum. İlaç hakkında Martin 9 zunda randevum ozaman konusucaz korkum o . ben progeston iğne kullanıyorum 3 aydır hemde hergun estrofem 6 tane dekort 2 tane fobilol decavit coraspin clenax iğne .... Sen 9 marta kadar kullan dedi 2 kaybim olduğu için.. Kanamam bir kere oldu oda iğne kullanıyorum DİE bence yoksa çok olurdu 2 sinde öyle idi. Şimdi kafam karisik hepsi 9 martya netlesicek hayırlısı ile ozamanda ense ölçümü yapılacak dua edin sağlıklı haber alayim icim rahat etsin.

Canm bende düşük Riski gözükmüyor çok şükür ki ben hala progestan fitil kullanıyorum doktorum da şu tarihte bırakcaz demiyor devam

anladım canım, inşallah güzel haberler alırsın. Bebişlerin sağlık sıhhat içinde büyüsünler.

canım benm doktorum da kalp atışı duyulunca iğne ve bantı bırakcaz dedi. bende korkuyorum iğneyi bırakınca sorun olur mu ki diye? acaba pıhtılaşma tetsi mi yapırsam da öyle bıraksam dyorum
bence pıhtılaşma testi yaptırmanda fayda var. bende tedbir amaçlı yaptırmıştım ama testte pıhtılaşma sonucu çıktı hergun iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…