2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm bende düşük Riski gözükmüyor çok şükür ki ben hala progestan fitil kullanıyorum doktorum da şu tarihte bırakcaz demiyor devam
Oyyy desene ben doğuma kdr kullancam ozaman.zaten fitil kullanmakta pek başarılı olduğumda söylenemez ya.hayırlısı artık. Sen nasılsın bebisler iyice büyümüştür ben şimdiden uyumakta sıkıntı yaşamaya başladım bel ağrısı sağa dön sola dön.

Herşey iyi olcak Allah in izni ile canımmmm.dualarımız seninle herzaman.

Büyüyorlar çok şükür Uyku problemim yok şuanda anca uykuya dalana kadar sağımdan soluma dönünce haliyle canım acıyor biraz o da bebişler büyüdüğü için

Insallah guzel haberler alirsin hep canim
bence pıhtılaşma testi yaptırmanda fayda var. bende tedbir amaçlı yaptırmıştım ama testte pıhtılaşma sonucu çıktı hergun iğne kullanıyorum
Bakalim cumartesi doktoruma sorucam ne diyecek. Ona gore yaptiricam bende. Her hastane yapiyor mu sonuc ne kadar zamanda cikiyor

Kizlar bende transfer sonrasi cleaxen igneye baslamistim yeni hamile oldugunu ogrendigimde lekelenme olmustu o zaman kesti ve gecen hafta son yasadigim kanama ile coraspirini de kes demisti doktorum.. dun muayene sonrasi coraspirine baslayayimmi diye sordum pihtilasma olurmu dedim yok dedi sen artik normal gebesin biz tum tup bebek gebelerine veriyoruz cleaxan igne ve coraspirini dedi .. illa kullanilacak diye bisey yok dedi ama ben nedense pihtilasma olacak korkusu yasiyorum

Bende ayni korkuyla test yaptirmayi dusunuyorum canim ya. Bu kadar vekledikten sonra bu yuzden kotu seyler yasamak istemem

benimde tüp bebek aslında ama ne merkez nede buradaki drlar tavsiye etmedi. Bi sorun çıkmasında gerisi önemli değil.

Aynen canimm Rabbim korusun evlatlarimizi insaAllah..

Kizlar bugun ilk defa kendim icin ebebek magazasina girdim arabalara besiklere baktim cok guzel bi duyguymus☺ bisey almak icin cok erken tabi ama hayalleri kurmaya basladim bebek arabalarina vr besiklere bakiyorum netten devamli.. kendimi daha iyi hissediyorum daha mutlu oluyorum daha olumlu bakiyorum hamilelik surecime.. siz neler yapiyosunuz baktiginiz bebek arabasi besik turu vs var mi ☺☺ merak ettim birazda guzel seylerden konusalim ne dersiniz☺☺

Insallah guzel haberler alirsin hep canim

Bakalim cumartesi doktoruma sorucam ne diyecek. Ona gore yaptiricam bende. Her hastane yapiyor mu sonuc ne kadar zamanda cikiyor
bizimki 1 haftada çıktı cnm. hocaya ben biraz ısrar edince istedi yoksa normalde 2 düşüğü olana yapıyorlarmış testi.

bende 2 hafta önce falan gezmiştim. dediğin gibi birsey almak için çok erken ama fikir edinmiş olduk. beşikler genel olarak pahalı geldi bana internetten almayı düşünüyorum. bebek arabasını da ikili alacağız sanırım

Aynen ben ilk etapta oda acmayi dusunmedigim icin bebeklerime.. yatakodasina tiny love 3u biarada anakucagi almayi dusunuodum bugun ebebekte gordum cok basit geldi gozume ve alcak duruyo .. sanirim iki ayri kucuk besik almayi dusunuyorum e tabi fikrim dgismezse☺☺ arabayida ayri ayri alalim diyoruz travel bebek arabalari cok hosuma gidiyo ama cok pahali gibi ..iyice arastirmak ikiz annelerinden tavsiye almak lazim☺

Ben henüz hamileyim bile demedim arkidislrrime kayıptan dolayi
Canim benimde aileler disinda cok yakin ailecek gorustugumuz arkadaslarimiz henuz biliyo onun disinda kendi arkadaslarim ve akrabalarim bilmiyor .. su riskli surecin bitmesini bekliyorum 4.5.ayda ogrenecekler sanirim bende soylemeye korkuyorum heran birsey olacak korkusuyla

İnşallah sağlıkla bitişinde yavrucaklarimiz onlar 6 ay bilsin

cnm inşallah yoktur pıhtılaşman kafaya takmamaya çalış ama pıhtılaşma testle tespit edilmediği haldede iğne kullanmak enteresan geldi bana. fazla ilacın mutlaka zararı vardır. onun yerine bi test istese ya hocan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…