- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.221
cnm inşallah yoktur pıhtılaşman kafaya takmamaya çalış ama pıhtılaşma testle tespit edilmediği haldede iğne kullanmak enteresan geldi bana. fazla ilacın mutlaka zararı vardır. onun yerine bi test istese ya hocan.
Canım yokmu bi çözümü acaba.gazdà sana sancı yapar.Kızlar şuan gazdan ölücem sanki 9 aylık karnim ... Bide nefesin çok kesilir gibi zor aliyorum
Gunaydinlar dünyanın en güzell ve özel anné adayları.hayırlı en güzelinden bir hafta olsun hepimizegünaydın arkadaşlar hayırlı haftalarımız olsun
Tam kaç haftalık kaç gunluksn canm ben de gidince cinsiyetlerini soylerm dedi 4marta gitcem ozaman 14+3 olcam inşallah
Günaydın canlar,
Bütün gün saçma rüyalar sırası güne merhaba . rüya ile amel edilmez amma insanın psikolojisini bozuyor yanı .. Dün yikandim mis gibi uyudum. Bebislerim iyidir inşallah 3 hafta çok uzun geliyor bu kez ara doktormu ayarlasam diorum çünkü hem kendi doktorum doğum yapamam uzak hem maddi çok zorlar . bebislerim iyi olsun raziyim da yakın iyi bi doktor bulmak istiyorum aklımda medipol hastanesi var
Aynı durumdayız canim 9 mart benimde ense ölçümü yapılacak bebisime inşallah sağlıklı sihatlidirGunaydin kizlaar☺
Etme canim kotu dusunme.. korkularimizdan hep boyle ... bende butun gece agladim ruyamda.. cok gergin oldugum icin boyle biliyorum istemdisi ..
Bende dr.a 10 martta gidicem nasil gecicek bu gunler bilemiyorum ustelik uzun surecek beni neyin bekledigini bilmedigim bi randevu olacak bu defa.. Rabbim hayirlara cikarsin bebeklerimizin saglikli sihhatli haberlerini alalim insaAllah
Şifa olsun tospiklereKizlar iki gundur kahvaltida deli gibi tereyag bal yiyorum durdurmasam kendimi bi ekmek yiyebilirim hatta
Oyyy insaAllah .. ☺☺☺Şifa olsun tospiklere
Valla benim doktorum tup bebek doktoru prof doktor oda pgtli oldugu icin gerek yok dedi SEN icine ferah tutcanım 14+4 tü. doktora özellikle pgt li. 21. kromozomuna bakıldı dememe rağmen yok onda çıkmaz falan deyip beni iyice gerdi.
oo afiyet olsun :) bende ısınmış ekmeğin üstüne terayağ sürüp yemeyi çok seviyorum :)Kizlar iki gundur kahvaltida deli gibi tereyag bal yiyorum durdurmasam kendimi bi ekmek yiyebilirim hatta
Slm canım.6.haftada kalp atışı karından değil vajinal duyulur.yani en azından benim öyle oldu.karından duyulması için çok erken sanki bence stres olman gereksiz.kızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
canım stres yapma sakın kendini ve bebişleri de üzme kimi 7 haftada duyar kalp atışlarını ters bişey olsaydı doktorun söylerdi canımkızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
aslinda bildiklerinden degilde herkese test yapmak maliyetli oldugu icin ancak 2 dusugu olana falan yapiyorlar. benimde oyle bi durumum yok aslinda ama bi arkadasimda tesadüfen yaptirmis onda cikmis oda beni zorladi illa doktorundan iste diye ve hic tahmin etmediğim halde bendede pihtilasma cikti. o nedenle kafana takmaktan iyidir eger devlete gidiyorlar hocani zorla biraz yok ozele gidiyorsan zaten isteme hakkin daha çok :) Rabbim yardimcimoz olsun biz onlemlerimizi alalimda gerisi ona kalmisBen cok panik ve pipirikli bi tip oldugumdan dr.da bunu farkettiginden kiziyo bana azcik.. simdi bu testi yapalim felan desem demiyim en iyisi☺☺ varki bi bildigi sormama ragmen kullanma dedi diye dusunuyorum insaAllah bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza
ben 6 + 6da duymustum ama herkeste ayni olacak diye bisey yok bence stres yapma canim 8.10.haftalarda bile duyanlar var. stres en zarar veren seykızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?