2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben cok panik ve pipirikli bi tip oldugumdan dr.da bunu farkettiginden kiziyo bana azcik.. simdi bu testi yapalim felan desem demiyim en iyisi☺☺ varki bi bildigi sormama ragmen kullanma dedi diye dusunuyorum insaAllah bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza

Gunaydn kizlar uyandigmdan beridr sag gogus altindan baslayip bacagimin diz kapagina kadar inen bi sizi varbosluk bebeklerin oldugu yerde degil basina gelen varmi uzaninca hafifledi AMA tam agri gecmedi

Günaydın canlar,

Bütün gün saçma rüyalar sırası güne merhaba . rüya ile amel edilmez amma insanın psikolojisini bozuyor yanı .. Dün yikandim mis gibi uyudum. Bebislerim iyidir inşallah 3 hafta çok uzun geliyor bu kez ara doktormu ayarlasam diorum çünkü hem kendi doktorum doğum yapamam uzak hem maddi çok zorlar . bebislerim iyi olsun raziyim da yakın iyi bi doktor bulmak istiyorum aklımda medipol hastanesi var

Gunaydin kizlaar☺

Etme canim kotu dusunme.. korkularimizdan hep boyle ... bende butun gece agladim ruyamda.. cok gergin oldugum icin boyle biliyorum istemdisi ..

Bende dr.a 10 martta gidicem nasil gecicek bu gunler bilemiyorum ustelik uzun surecek beni neyin bekledigini bilmedigim bi randevu olacak bu defa.. Rabbim hayirlara cikarsin bebeklerimizin saglikli sihhatli haberlerini alalim insaAllah

Aynı durumdayız canim 9 mart benimde ense ölçümü yapılacak bebisime inşallah sağlıklı sihatlidir

kızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır

Slm canım.6.haftada kalp atışı karından değil vajinal duyulur.yani en azından benim öyle oldu.karından duyulması için çok erken sanki bence stres olman gereksiz.

canım stres yapma sakın kendini ve bebişleri de üzme kimi 7 haftada duyar kalp atışlarını ters bişey olsaydı doktorun söylerdi canım

aslinda bildiklerinden degilde herkese test yapmak maliyetli oldugu icin ancak 2 dusugu olana falan yapiyorlar. benimde oyle bi durumum yok aslinda ama bi arkadasimda tesadüfen yaptirmis onda cikmis oda beni zorladi illa doktorundan iste diye ve hic tahmin etmediğim halde bendede pihtilasma cikti. o nedenle kafana takmaktan iyidir eger devlete gidiyorlar hocani zorla biraz yok ozele gidiyorsan zaten isteme hakkin daha çok :) Rabbim yardimcimoz olsun biz onlemlerimizi alalimda gerisi ona kalmis

ben 6 + 6da duymustum ama herkeste ayni olacak diye bisey yok bence stres yapma canim 8.10.haftalarda bile duyanlar var. stres en zarar veren sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…