- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.241
aslinda bildiklerinden degilde herkese test yapmak maliyetli oldugu icin ancak 2 dusugu olana falan yapiyorlar. benimde oyle bi durumum yok aslinda ama bi arkadasimda tesadüfen yaptirmis onda cikmis oda beni zorladi illa doktorundan iste diye ve hic tahmin etmediğim halde bendede pihtilasma cikti. o nedenle kafana takmaktan iyidir eger devlete gidiyorlar hocani zorla biraz yok ozele gidiyorsan zaten isteme hakkin daha çok :) Rabbim yardimcimoz olsun biz onlemlerimizi alalimda gerisi ona kalmis
cnm doktoruna guveniyorsan icini ferah tut ozaman dedigin gibi belkide yapilmistir brn basta igne verdi kullandim tedbir amacli deyince bakilmadi sandim. ys bencede cok sacma heleki tup bebekle gebelikler zor elde edilirken. dedigim gibi sen icini rahat tut ozaman stres yapma,Özele gidiyorum ama soyle bi durum var tedavi oncesi bi tuplerim alindiginda grcirdigim 2 ayri operasyonda dunya kadar tahlil yapildi hani onlardan dolayi olabilir bu dusuncesi diye dusunuyorum.. ben pihtilasmadan korktugumu soyledigimde gel buna boyle bi testle bakalim da diyebilirdi.. cunku ben en basindan dr uma siz ne derseniz o dedik .. tedavinin basinda ortasinda ve son gidisimde yine bi suru tahlil istedi ..benim panik oldugumu bildigi icinde her sordugumu cevapliyo rahatlatmak icin.. tupbebek doktrum Ayni zamanda.. 10.martta gidicem sorarim tekrar olmadi .. maliyeti ne ki hic konusunu acmiyolar cok sacma illa bebeklerimize bisemi olmasi gerekiyo onca masraf yapiyoruz onuda yapardik yani
anladım cnım 6+2 de gittim perşembe tam 7.hafta olucak tekrar randevu verdi kesin duyarız dedi. inşallah duyulr yaSlm canım.6.haftada kalp atışı karından değil vajinal duyulur.yani en azından benim öyle oldu.karından duyulması için çok erken sanki bence stres olman gereksiz.
sanırım doğru fazla okumak ta iyi değil sanırım yacanım stres yapma sakın kendini ve bebişleri de üzme kimi 7 haftada duyar kalp atışlarını ters bişey olsaydı doktorun söylerdi canım
bende 7+0 da perşembe tekrar gidicem cumartesi 7+ 2 de tüp bebk doktoruma randevum var bakalım inşallah bu hafta güzel biter bize.ben 6 + 6da duymustum ama herkeste ayni olacak diye bisey yok bence stres yapma canim 8.10.haftalarda bile duyanlar var. stres en zarar veren sey
Benm 6+4 de gttigmde karindan duyulmustu AMA doktor basta demistiki duyulmazsa korkma 7.nci haftada duyulur demistiSlm canım.6.haftada kalp atışı karından değil vajinal duyulur.yani en azından benim öyle oldu.karından duyulması için çok erken sanki bence stres olman gereksiz.
Valla benim doktorum tup bebek doktoru prof doktor oda pgtli oldugu icin gerek yok dedi SEN icine ferah tut
Benim 2. Gidişte 6+4 vajinal duyuldu cnm stres yapma lütfen. Karından duyulmadı benimde.kızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
ben gittiğimde 6+2ydi canım. bakalım perşembe tekrar randevu var 7+ 0 olucaz inşallah duyulur meleklerimin pıtpıtları ya.Benim 2. Gidişte 6+4 vajinal duyuldu cnm stres yapma lütfen. Karından duyulmadı benimde.
Büyüdüler tabi ki duyulur Allah in izniyle güzel düşün cnm :)ben gittiğimde 6+2ydi canım. bakalım perşembe tekrar randevu var 7+ 0 olucaz inşallah duyulur meleklerimin pıtpıtları ya.
Herkesle kendini kıyaslama herkes farklı bende 7 hafta duydum canimkızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
Büyüdüler tabi ki duyulur Allah in izniyle güzel düşün cnm :)
doğru diyorsunuz kızar bugün evde tektim canım sıkıldı galiba takacak birşey aradım kendime.. normalde de inanılmaz pozitiftim biliyorsunuz kızlar ya her giden gördük diyor her giden gördük diyor dedim heralde bizde sorun var... alslında tüp bebek doktorum bu cumartesi çağırdı 7+ 2 de . ben dyanamayıp geçen hafta gittim sabırsızlık bende yaniHerkesle kendini kıyaslama herkes farklı bende 7 hafta duydum canim
Benden sana tavsiye canim ilk iki kaybim da çok sabirizdim erken gitmek doktora HIc bise degistirmio ne kadar geç gidersen okadar yol kaybetmiş bulunuosun Rabbim sabrımızı arttırsin inşallahdoğru diyorsunuz kızar bugün evde tektim canım sıkıldı galiba takacak birşey aradım kendime.. normalde de inanılmaz pozitiftim biliyorsunuz kızlar ya her giden gördük diyor her giden gördük diyor dedim heralde bizde sorun var... alslında tüp bebek doktorum bu cumartesi çağırdı 7+ 2 de . ben dyanamayıp geçen hafta gittim sabırsızlık bende yani
Ankarada Ozel muayenesine gidiyorum gerekli tahlil oldumuda anlasmali oldugu labratuara gonderiyor kan falan gerekliyse veriyorum cikiyorm doktor sonra beni arayp izah ediyor ankarada yasamiyorm 3 saatlik yol var o yuzden devamli doktorum o AMA Ben ki yasadigm sehirdeki normal kadin dogumya da arada bi gidip bebisler nasil baktiriyorm biraz panikliym bisey olcakmi bebklere bisey olmusmudr diye korkularm oluyorcanım benim tüp bebek doktorum 12. haftada perinatologa devretti ama o da bişey bilmiyor gibi geldi sinir oldum sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyosn acaba
amin canım inşaallah dediğin gibi şimdi ne yaparsam yapayım sonuç aynı olacak sanırımB
Benden sana tavsiye canim ilk iki kaybim da çok sabirizdim erken gitmek doktora HIc bise degistirmio ne kadar geç gidersen okadar yol kaybetmiş bulunuosun Rabbim sabrımızı arttırsin inşallah
Canım suan işyerinde uzattım ayaklarımı uzanıyorum karnım çatlamak üzere dokunamiyorum bileKızlar bugün çok bel ve karın agrim var( karnimda sis doktorum normal dio ama ağrıdan sebep değil bisi terimi hidio bilmemek kötü
bizde doktordan geldik ultrason taramalarimiz yapildi hersey olmasi gerektigi gibiymis kan dogru sonuc vermez diye istemedi doktorumuz. bebesleri detayli srkilde gorduk elleri ayakkalari oynuyordu hep. crinonejel i birak dedi doktor, buyuk ihtimal bizede 2 cadi geliyorheyecanliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?