- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.261
İçinizde istanbulda olan varmı kızlar doktorumu değiştiricem de fikir almak istiyorum
Medikalpark muayne ve doğum ücretleri nasıl canım merak ettimNeden degistiriosun canim doktorunu.. ben istanbuldayim canim medicalpark bahcelievler tup bebek bolumu jane hanima gidiyorum.. tedavimin basindan beri ondayim.. memnunum ilgili guleryuzlu bir doktor ..
kızlar ya ben stres olmaya başladım. 6+2 de karından kalp atışı duyamadık doktorum gelişimleri çok iyi büyük olan 6+4 çıktı. 4 5 güne duyulur dedi ama tereddüt ettim her giden görüyor 6. haftada kalp atışını. normaldir değil mi bu durum erken olduğu için çıkmamıştır
Cok haklisin canim sakinlestim. ben hep iyi dusunuyordum aslinda ama ayni gun transfer olan herkes duymaya basladi bende dedim sorun mu var. Bencede erken bakalim insallah haftasonu guel haberler alirim canim ya.Cok acele edip panik yapiosun ben 8+3te gordum canim korkma lutfeb 6.hafta bence erken telas yapip bebeklerini uzme
Medikalpark muayne ve doğum ücretleri nasıl canım merak ettim
Cok haklisin canim sakinlestim. ben hep iyi dusunuyordum aslinda ama ayni gun transfer olan herkes duymaya basladi bende dedim sorun mu var. Bencede erken bakalim insallah haftasonu guel haberler alirim canim ya.
canım doktorumdan cok memenumum amma uzagız yol + maddı zorluyor .. ha dıyınce yarın dogumda gıdemıcem cunku o avrupada ben anadoluda ... anadolu yakasında medıpole gıdıcem orda ıkı doktor ısmı buldum leyla ıle sema hanım dıe leyla dısardan gebe kabul emtıyormus sema hanım ıcınde kımı cok ıyı dmeıs kımı soguk bı kadın demıs kafam karıstıNeden degistiriosun canim doktorunu.. ben istanbuldayim canim medicalpark bahcelievler tup bebek bolumu jane hanima gidiyorum.. tedavimin basindan beri ondayim.. memnunum ilgili guleryuzlu bir doktor ..
canım doktorumdan cok memenumum amma uzagız yol + maddı zorluyor .. ha dıyınce yarın dogumda gıdemıcem cunku o avrupada ben anadoluda ... anadolu yakasında medıpole gıdıcem orda ıkı doktor ısmı buldum leyla ıle sema hanım dıe leyla dısardan gebe kabul emtıyormus sema hanım ıcınde kımı cok ıyı dmeıs kımı soguk bı kadın demıs kafam karıstı
Ben gop medicalpark A gıdıorum docent Dr var cok memnunumİçinizde istanbulda olan varmı kızlar doktorumu değiştiricem de fikir almak istiyorum
Canim anadolu yakasında mi ? Muayene ücreti nekadar ?/ bide doğum fiyatı ararsirtdinizmiBen gop medicalpark A gıdıorum docent Dr var cok memnunum
Canim anadolu yakasında mi ? Muayene ücreti nekadar ?/ bide doğum fiyatı ararsirtdinizmi
Canım ben de az ara vererek ikinciye hamile kaldım, erken mı alınıyor böyle oluncadikislerin patlayabilecegini oyuzden bebekleri erken alicaklarini soylediler oyuzden ayni seyi yasayan varmi merak ettim
belkide canım, herşeyi kafaya takıyoruzBenim dr. Oyle bisey demedi ama nette okumustum sanki klozeti kullanin .. karinda zorlama olmasin diye.. ama egildigim oldu bikac kere unupta .. bise olmaz canim normal kasik agrilarimiza anlamlar yukluyoruz telas yapma
Aynen takmasak iyide duramıyoruz ki canımbelkide canım, herşeyi kafaya takıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?