2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok acele edip panik yapiosun ben 8+3te gordum canim korkma lutfeb 6.hafta bence erken telas yapip bebeklerini uzme

Cok acele edip panik yapiosun ben 8+3te gordum canim korkma lutfeb 6.hafta bence erken telas yapip bebeklerini uzme
Cok haklisin canim sakinlestim. ben hep iyi dusunuyordum aslinda ama ayni gun transfer olan herkes duymaya basladi bende dedim sorun mu var. Bencede erken bakalim insallah haftasonu guel haberler alirim canim ya.

Medikalpark muayne ve doğum ücretleri nasıl canım merak ettim

Muayene ucreti 182 oldu bu hafta 175 idi ☺Dogumucretini sormadim ama 4000 5000 gibi rakam diye okudum sanki netten ..sezeryan icin.. ben gecen sene tedaviye burda basladim doktorumdan memnunum guven verdigi icin baska biyere gecmekte istemedim..

Cok haklisin canim sakinlestim. ben hep iyi dusunuyordum aslinda ama ayni gun transfer olan herkes duymaya basladi bende dedim sorun mu var. Bencede erken bakalim insallah haftasonu guel haberler alirim canim ya.

Alirsin Allahin izniyle hic sikma.canini canim

Neden degistiriosun canim doktorunu.. ben istanbuldayim canim medicalpark bahcelievler tup bebek bolumu jane hanima gidiyorum.. tedavimin basindan beri ondayim.. memnunum ilgili guleryuzlu bir doktor ..
canım doktorumdan cok memenumum amma uzagız yol + maddı zorluyor .. ha dıyınce yarın dogumda gıdemıcem cunku o avrupada ben anadoluda ... anadolu yakasında medıpole gıdıcem orda ıkı doktor ısmı buldum leyla ıle sema hanım dıe leyla dısardan gebe kabul emtıyormus sema hanım ıcınde kımı cok ıyı dmeıs kımı soguk bı kadın demıs kafam karıstı

Bi ongorusme yapsan denemeye deger bence.. aslinda bende cok yakin degilim sisliden bahcelievlere arabayla 20 trsfikle 30dk buluyo gitmek dogumu da dusunuyorum korkuyorum bazen ama bizimki planli olacak ya dogum gunumuz onu dusunup rhaatlamaya calisiyorum insaAllah isimiz rast gider gonlumuzdeki gibi olur... bide doktorumu seviyo ve guveniyo oldugum icin baska doktorla tekrardan bag kurmak isinmak guvenmek benim icin cok zor olucagi ihtimalini dusunmek istemiyorum.. ama senin farkli farkli yaka olmasi baya zorlayacak ilerde

Buarada sen kime gidiyosun canim hangi hastaneye.. bizde maddi olarak simdilik degil ama ileride testler felan zorlanacagiz gibi ama ne yapalim biraz kemerleri sikariz diyoruz .. Allah yardimcimiz olsun insaAllah maddi manevi guc versin

bugün sabah mecburen yer tuvaleti kullandım ve karnım orda acımaya başladı, şuanda hala sağ kasığımda ağrı oluyor, sizin için problem oluyormu, doktoru özellikle klozet kullanın diyen var mı?

Benim dr. Oyle bisey demedi ama nette okumustum sanki klozeti kullanin .. karinda zorlama olmasin diye.. ama egildigim oldu bikac kere unupta .. bise olmaz canim normal kasik agrilarimiza anlamlar yukluyoruz telas yapma

Benim dr. Oyle bisey demedi ama nette okumustum sanki klozeti kullanin .. karinda zorlama olmasin diye.. ama egildigim oldu bikac kere unupta .. bise olmaz canim normal kasik agrilarimiza anlamlar yukluyoruz telas yapma
belkide canım, herşeyi kafaya takıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…