2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende baktımda 2.bebekte %100fark almıyorlar sanırım ama yarısı gibi 7500 gibi.. Allah yardımcımız olsun gittiğimde sorarm bi merak ettım

biz de bugün hastanedeydik. 2li test ultrason taramasında ölçümlerde sorun çıkmadı. kan vermedik. 35 yaş üstü+ tüp bebek + tek yumurta ikizi olduğu için sonuç riskli çıktı. 16. haftada amniyosentez istendi. böyle bi durumla karşılaşan varmı. amniyosentez yaptırmalımıyım ki?

canım ıkızlerde zaten sonuc dogru cıkmıyor dedı doktorum kı amniyosentez yaptırıp cok erken dogum ve dusuk yapan var o dahada riskli sen daha ıyı bılırsın

Bende baktımda 2.bebekte %100fark almıyorlar sanırım ama yarısı gibi 7500 gibi.. Allah yardımcımız olsun gittiğimde sorarm bi merak ettım
canım bende bılmıyorum sorucaktım ıkı katımı dıe anaam cok pahalı cıdden yavrucaklarım saglıkla sıhatle ogune gelsınler hıc muhım degılde yeterkı ogunlerı gorelım

Ben kk da acilan bi konuda tabi baya eski tarihli bizim hastanede 2600 tl tek bebek .. ikizde 300 ile 700 arasi fark geliyo yazmis sanirim 2009 yiliydi baktigim.. dedigin gibi simdide 7500 tamamliolardir kesin..

bugün sabah mecburen yer tuvaleti kullandım ve karnım orda acımaya başladı, şuanda hala sağ kasığımda ağrı oluyor, sizin için problem oluyormu, doktoru özellikle klozet kullanın diyen var mı?
Canim bizimde okul klasik tuvalet ilk gun bende sorun olur diye korktum ama artik kafama takmadan giriyorum sanirim biz cok takinca sorun oluyor ya.sonucta mecburen kullanmak zorunda kalicaz nirmal tuvaleti

Canim bizimde okul klasik tuvalet ilk gun bende sorun olur diye korktum ama artik kafama takmadan giriyorum sanirim biz cok takinca sorun oluyor ya.sonucta mecburen kullanmak zorunda kalicaz nirmal tuvaleti
canım bende işyerinde normal kullanıyordum taaki 8. Haftada kanamam olana kadar.sonra rapor verdi doktor o gündür ilk defa kullandım ve farklı bi acı var karnımda rapor bitince mecburen işe gideceğim ama hiç istemiyorum

Olmaz birsey canim rabbime emanet baska secenek yok sabah 8 de gidip 5 te donuyorum en az3 kez giriyorum yapilacak birsey yok belki baska birseydendir

Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillahŞimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum varDarısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorumAllah herkese bu güzel duyguyu tattırsın

Masallah Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inş. Darısı başımıza :)

maşallah canım Allah ayırmasın, darısı başımıza, tecrübelerini paylaş bizimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…