- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.281
Cok ilaç kullanıosan onlarda yapıodur canımUff su gaz olayi ni napican ya yesem gaz yemesem gaz 9 aylık geziorum
Hemde ne ilaç canisi. Şimdi baktimda sezEfyan 5000/ TL ikiz olunca 10000 aliolarCok ilaç kullanıosan onlarda yapıodur canım
Ne diyosun yaa bizim hastanede mi öyleymis şok oldum eğer oyleysr ocağımıza incir ağacı dikecekler yaa..Hemde ne ilaç canisi. Şimdi baktimda sezEfyan 5000/ TL ikiz olunca 10000 aliolar
canım ıkızlerde zaten sonuc dogru cıkmıyor dedı doktorum kı amniyosentez yaptırıp cok erken dogum ve dusuk yapan var o dahada riskli sen daha ıyı bılırsınbiz de bugün hastanedeydik. 2li test ultrason taramasında ölçümlerde sorun çıkmadı. kan vermedik. 35 yaş üstü+ tüp bebek + tek yumurta ikizi olduğu için sonuç riskli çıktı. 16. haftada amniyosentez istendi. böyle bi durumla karşılaşan varmı. amniyosentez yaptırmalımıyım ki?
canım bende bılmıyorum sorucaktım ıkı katımı dıe anaam cok pahalı cıdden yavrucaklarım saglıkla sıhatle ogune gelsınler hıc muhım degılde yeterkı ogunlerı gorelımBende baktımda 2.bebekte %100fark almıyorlar sanırım ama yarısı gibi 7500 gibi.. Allah yardımcımız olsun gittiğimde sorarm bi merak ettım
Hangi hastane? Ben de baya para ödüyorumHemde ne ilaç canisi. Şimdi baktimda sezEfyan 5000/ TL ikiz olunca 10000 aliolar
canım yanlıs yazdım oylemı oluyor dıe sorucaktım medıpole gecıs yapıyorum orda oyle fıyatlar galıba ınternette yazdıgına gore ama ıkızde 10000 / 7500 ıstıyorlar hastaneye sormak lazım sen nereye gıdıyorsunHangi hastane? Ben de baya para ödüyorum
Canim bizimde okul klasik tuvalet ilk gun bende sorun olur diye korktum ama artik kafama takmadan giriyorum sanirim biz cok takinca sorun oluyor ya.sonucta mecburen kullanmak zorunda kalicaz nirmal tuvaletibugün sabah mecburen yer tuvaleti kullandım ve karnım orda acımaya başladı, şuanda hala sağ kasığımda ağrı oluyor, sizin için problem oluyormu, doktoru özellikle klozet kullanın diyen var mı?
canım bende işyerinde normal kullanıyordum taaki 8. Haftada kanamam olana kadar.sonra rapor verdi doktor o gündür ilk defa kullandım ve farklı bi acı var karnımdaCanim bizimde okul klasik tuvalet ilk gun bende sorun olur diye korktum ama artik kafama takmadan giriyorum sanirim biz cok takinca sorun oluyor ya.sonucta mecburen kullanmak zorunda kalicaz nirmal tuvaleti
Bende onu merak ediyodum canim baska doktora sordum olmayada biliyomus dikislerin agrimaya basladiginda oyle bi ihtimal olabiliyormusCanım ben de az ara vererek ikinciye hamile kaldım, erken mı alınıyor böyle olunca
Olmaz birsey canim rabbime emanet baska secenek yok sabah 8 de gidip 5 te donuyorum en az3 kez giriyorum yapilacak birsey yok belki baska birseydendircanım bende işyerinde normal kullanıyordum taaki 8. Haftada kanamam olana kadar.sonra rapor verdi doktor o gündür ilk defa kullandım ve farklı bi acı var karnımdarapor bitince mecburen işe gideceğim ama hiç istemiyorum
Masallah Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inş. Darısı başımıza :)Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
maşallah canım Allah ayırmasın, darısı başımıza, tecrübelerini paylaş bizimle :)Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?