- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.301
Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
MaşaAllah yavrularına.Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib etsin.Darısı bizim başımıza hayırlısı ile.Bakımları konusunda bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz.Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
cevap için sagol canım o hastaneyi beğeniyorum ben ama biraz pahalı sankiMuayene ucreti 182 oldu bu hafta 175 idi ☺Dogumucretini sormadim ama 4000 5000 gibi rakam diye okudum sanki netten ..sezeryan icin.. ben gecen sene tedaviye burda basladim doktorumdan memnunum guven verdigi icin baska biyere gecmekte istemedim..
canım ben medipol varya bağcılarda oraya sordum sezaryan tek 1900 tl ikiz olunca 200 tl fark koyuyoruz dedicanım yanlıs yazdım oylemı oluyor dıe sorucaktım medıpole gecıs yapıyorum orda oyle fıyatlar galıba ınternette yazdıgına gore ama ıkızde 10000 / 7500 ıstıyorlar hastaneye sormak lazım sen nereye gıdıyorsun
Rica ederim canim .. bizde tedaviye burda basladigimiz icin baska bi yere gecmeye cesaret edemiyoruz yoksa biraz tuzlu geliyo bizede .. iste yavrularimiz icin napalim dedik artik.. Allahim hayirlisiyla altindan kalkabilmeyi nasip etsin insaAllahcevap için sagol canım o hastaneyi beğeniyorum ben ama biraz pahalı sanki
günaydın canım mutlu günler :))Günaydın güzel ikiz anneleri :) sorunsuz güzel bir gün diliyorum hepimize :)
benimde 200 tl canımvalla benım tup bebek doktorumun muayene ucretı 350 tl
doğru canım haklısın rabbim kolaylık versin bizlere sağlıklı bir şekilde alalım inş. kucağımıza :)Rica ederim canim .. bizde tedaviye burda basladigimiz icin baska bi yere gecmeye cesaret edemiyoruz yoksa biraz tuzlu geliyo bizede .. iste yavrularimiz icin napalim dedik artik.. Allahim hayirlisiyla altindan kalkabilmeyi nasip etsin insaAllah
çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inş. müsait oldukça yaz canım :))Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
Az degil kizlar..benimde 200 tl canım
canım ıkılı test yada ense ölçümünü ne yaptınbenimde 200 tl canım
medipole gectıgımde ıyı olucak bu hususta canım bebeklerım sağlıklı olsund aokadar emek verdikAz degil kizlar..kremalicorek seninki baya yuksek.. Rabbim odeme kolayligi versin insaAllah ...
medipole gectıgımde ıyı olucak bu hususta canım bebeklerım sağlıklı olsund aokadar emek verdik
canım su 4 yılda evlat ıcın harcadıgım para ıle 4 dugun borcu öderdimdaha düğün ev eşyası borçlarını ödeyemedik ama bebekler kısmetiyle gelecek inşallah...
para yoksa sağlıkta yok ben de bir ozel kliniğe randevu aldım 140 tl. geçen destlere 120 tl verdim. giriş 60 tl özel hastane.
para gidiyor baya ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda para önemsiz
Doğrudur canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş. 2 maaşız ama ailesi hiç destek olmadı eşimin o yüzden çok bocaladık. ekstra masraflar vs. o hep dedi borçlar bitsin sonra bebek diye de ben dinlemedim iyi ki de dinlememişim yaş geçiyor bir yandan :) çok şükür rabbim 2 bebiş nasip etti. daha önce bebeğimi kaybettim 10. haftada o yüzden korkularım var rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip eder inş. isteyen herkese anne olmayı nasip etsin rabbim.canım su 4 yılda evlat ıcın harcadıgım para ıle 4 dugun borcu öderdim
canım ben tüp bebek merkezini bıraktım artık hem uzak hemde beni cumartesileri almıyorlardı kontrole tekde gidemediğim için bıraktımAz degil kizlar..kremalicorek seninki baya yuksek.. Rabbim odeme kolayligi versin insaAllah ...
canım tüp bebek merkezini aradım ikizlerde ikili test için kan almıyoruz yanıltıcı olabiliyor dediler . arkadaşımın gittiği haatneye gittim hem daha yakın diye oradaki doktorda aynısı söyledi sadece ense kalınlıklarına ve gelişimine baktı herşey çok güzel gidiyor çok şükür doktor herşey normal dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş.canım ıkılı test yada ense ölçümünü ne yaptın
evet yeter ki bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsundaha düğün ev eşyası borçlarını ödeyemedik ama bebekler kısmetiyle gelecek inşallah...
para yoksa sağlıkta yok ben de bir ozel kliniğe randevu aldım 140 tl. geçen destlere 120 tl verdim. giriş 60 tl özel hastane.
para gidiyor baya ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda para önemsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?