2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aminnn darisi basimiza..☺ ne guzel bir mutluluktur... bende hep bebeklerimizle evimize geldigimizi hayal ediyorum.. ☺Rabbim bebeklerinizle saglikli mutlu huzurlu ömurler nasip etsin insaAllah☺

Dualariniza bizleri de ekleyin☺ bizde saglikli sihhatli kucagimiza alalim insaAllah yavrularimizi☺

MaşaAllah yavrularına.Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib etsin.Darısı bizim başımıza hayırlısı ile.Bakımları konusunda bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz.

Muayene ucreti 182 oldu bu hafta 175 idi ☺Dogumucretini sormadim ama 4000 5000 gibi rakam diye okudum sanki netten ..sezeryan icin.. ben gecen sene tedaviye burda basladim doktorumdan memnunum guven verdigi icin baska biyere gecmekte istemedim..
cevap için sagol canım o hastaneyi beğeniyorum ben ama biraz pahalı sanki

canım ben medipol varya bağcılarda oraya sordum sezaryan tek 1900 tl ikiz olunca 200 tl fark koyuyoruz dedi
medipol üniversite hastanesi hatta oraya gittim 80 tl muayne ücreti derya yaşarı çok duydum bir gün gittik ama çok fazla ilgilenmedi gibi geldi benden ikili test için ayrıntılı ultrasyon istedi perinatalogdan oda 780 tl istediler galıba bende yaptırmadım daha gitmedim de derya hanım o gün doğuma giriyordu iyi biri gibiydi ama ben daha gidemedim

cevap için sagol canım o hastaneyi beğeniyorum ben ama biraz pahalı sanki
Rica ederim canim .. bizde tedaviye burda basladigimiz icin baska bi yere gecmeye cesaret edemiyoruz yoksa biraz tuzlu geliyo bizede .. iste yavrularimiz icin napalim dedik artik.. Allahim hayirlisiyla altindan kalkabilmeyi nasip etsin insaAllah

Rica ederim canim .. bizde tedaviye burda basladigimiz icin baska bi yere gecmeye cesaret edemiyoruz yoksa biraz tuzlu geliyo bizede .. iste yavrularimiz icin napalim dedik artik.. Allahim hayirlisiyla altindan kalkabilmeyi nasip etsin insaAllah
doğru canım haklısın rabbim kolaylık versin bizlere sağlıklı bir şekilde alalım inş. kucağımıza :)

çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inş. müsait oldukça yaz canım :))

daha düğün ev eşyası borçlarını ödeyemedik ama bebekler kısmetiyle gelecek inşallah...
para yoksa sağlıkta yok ben de bir ozel kliniğe randevu aldım 140 tl. geçen destlere 120 tl verdim. giriş 60 tl özel hastane.
para gidiyor baya ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda para önemsiz

canım su 4 yılda evlat ıcın harcadıgım para ıle 4 dugun borcu öderdim

canım su 4 yılda evlat ıcın harcadıgım para ıle 4 dugun borcu öderdim
Doğrudur canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş. 2 maaşız ama ailesi hiç destek olmadı eşimin o yüzden çok bocaladık. ekstra masraflar vs. o hep dedi borçlar bitsin sonra bebek diye de ben dinlemedim iyi ki de dinlememişim yaş geçiyor bir yandan :) çok şükür rabbim 2 bebiş nasip etti. daha önce bebeğimi kaybettim 10. haftada o yüzden korkularım var rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip eder inş. isteyen herkese anne olmayı nasip etsin rabbim.
dualarım hepimiz için. para geliyor da gidiyor şükür ya hiç olmasa. Allah sağlık versin de çalışalım.

canım ıkılı test yada ense ölçümünü ne yaptın
canım tüp bebek merkezini aradım ikizlerde ikili test için kan almıyoruz yanıltıcı olabiliyor dediler . arkadaşımın gittiği haatneye gittim hem daha yakın diye oradaki doktorda aynısı söyledi sadece ense kalınlıklarına ve gelişimine baktı herşey çok güzel gidiyor çok şükür doktor herşey normal dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş.

evet yeter ki bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…