- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.321
çok sevındım canım darısı basımıza 9 martta bızımde ense ölçümü var ınsallah rabbım saglıklı sıhatlı haberler verır sevıcnlerımız daım olurcanım tüp bebek merkezini aradım ikizlerde ikili test için kan almıyoruz yanıltıcı olabiliyor dediler . arkadaşımın gittiği haatneye gittim hem daha yakın diye oradaki doktorda aynısı söyledi sadece ense kalınlıklarına ve gelişimine baktı herşey çok güzel gidiyor çok şükür doktor herşey normal dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş.
canım tüp bebek merkezini aradım ikizlerde ikili test için kan almıyoruz yanıltıcı olabiliyor dediler . arkadaşımın gittiği haatneye gittim hem daha yakın diye oradaki doktorda aynısı söyledi sadece ense kalınlıklarına ve gelişimine baktı herşey çok güzel gidiyor çok şükür doktor herşey normal dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş.
10 martta benim hadi insaAllah guzel haberlerimizi konusuruz..çok sevındım canım darısı basımıza 9 martta bızımde ense ölçümü var ınsallah rabbım saglıklı sıhatlı haberler verır sevıcnlerımız daım olur
inşallah canım dualarını eksik etme10 martta benim hadi insaAllah guzel haberlerimizi konusuruz..
amin canım amin inş. sağlıkla gelsin bebişlerçok sevındım canım darısı basımıza 9 martta bızımde ense ölçümü var ınsallah rabbım saglıklı sıhatlı haberler verır sevıcnlerımız daım olur
Esimde gecen hesapliyordu 3 yilda 25 bintl oldu diyordu hatta hep dalga geciyoduk ikiz olursa tanesi daha hesapliya gelicek diye ay hayirlisi ile saglikla gesinlerde artik raziyim bende herseyedaha düğün ev eşyası borçlarını ödeyemedik ama bebekler kısmetiyle gelecek inşallah...
para yoksa sağlıkta yok ben de bir ozel kliniğe randevu aldım 140 tl. geçen destlere 120 tl verdim. giriş 60 tl özel hastane.
para gidiyor baya ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda para önemsiz
sizden de güzel haberler alacağız canım allahın izniyle :)Cok sukur canim ne guzel darisi basimiza insaAllah
Kızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
Kızlarrr dubleanne nin blogda alş vrş listesi vardı onu kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum.Siz liste hazırladınızmı alş vrş için:)Daha erken biliyorum ama dayanamıcam galiba haftaya falan dışarı çıkmak istiyorum
Canım Rabbim kolaylıklar versin darda sıkıntıda bırakmasın.Hepimiz bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşAllah.Hep peşpeşeyiz şuanda aralarımızda 4-5 hafta oynuyor.Mutlucuk haberlerle dolup taşacağız doğum zamanlarımız geldiğinde ve btn sıkıntılarımızı unutacağz hatırlamamak üzere içinizi ferah tutun kızlarrr.Benimde gecirdigim operasyonlar ve 1 negatif tup bebek denememle birlikte suana kadar 20000 i rahat bulmustur heralde.. esimde hesaplar bazen .. Rabbim iyiki imkan vermis diyorum olmasaydi napicaktik .. ki benim tup bebekten baska yolla cocuk sahibi olma imkanimin olmadigini bildigim icin .. suanki halimize bebeklerimin varligina sukurler olsun diyorum
Biliyormusun 1 ay evden iğne dışında dışarı çıkmadım bir aydırda sdce işe geliyorum markete bile gitmiyorum eve gider gitmez yatıyorum.yani iki aydır hiç dışarı çıkmadım.doktorumda cinsiyetlerle ilgili çok net konuştu ve yavaş yavaş artık bakmak istiyorum.bebişciklerim için bişeyler almak istiyorumGecen hafta pazar gunu disari ciktigimizda ebebege baktim cok heyecan vericiydi.. liste icin erken gibi.. bana kalsa baslarim hemen alisverisede ☺ cinsiyet belli olsun baslariz o zaman insaAllah yavastan☺
Canımm çok tatlılar.Ben daha araştırma aşamasındayım ikiz annelerinden tavsiyeler alarak en son karar vereceğim.Tabi benim kendi evim bir yıl sonra bitecek o yüzden çok seçeneğimde yok aslında.Ama senin eğer yer sıkıntın yoksa böyle birşey düşünülebilir.Eki Görüntüle 1780858 Eki Görüntüle 1780859
Sizce bunlar nasıl kızlar biri kızıma biri oğluma yoksa park yatak mı daha mantıklı bunlar da 4 yaşa kadar kullanılabiliyomuş
Canım Rabbim kolaylıklar versin darda sıkıntıda bırakmasın.Hepimiz bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşAllah.Hep peşpeşeyiz şuanda aralarımızda 4-5 hafta oynuyor.Mutlucuk haberlerle dolup taşacağız doğum zamanlarımız geldiğinde ve btn sıkıntılarımızı unutacağz hatırlamamak üzere içinizi ferah tutun kızlarrr.
Biliyormusun 1 ay evden iğne dışında dışarı çıkmadım bir aydırda sdce işe geliyorum markete bile gitmiyorum eve gider gitmez yatıyorum.yani iki aydır hiç dışarı çıkmadım.doktorumda cinsiyetlerle ilgili çok net konuştu ve yavaş yavaş artık bakmak istiyorum.bebişciklerim için bişeyler almak istiyorum
olabilir canım benım gözün aydın nezaman gıdıceksın doktora cıkar doktordaKızlar 6 haftalık hamileyim beta 12107 çıktı sizce ikiz olabilirmi ??? Ben şkiz hissediyorum nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?