- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.341
O evde yatma kalma surecini yasadigim icin cok iyi biliyorum canim .. dr. Net konustuysa hayallern tabiki netlesebilir ☺ hatta alisverise ufaktab baslanabilir ☺ o mobilyalar ne guzel oyle ya☺☺
Burdaki doktorlar bi acayip 8 haftalıkken alıyorlar usg içinolabilir canım benım gözün aydın nezaman gıdıceksın doktora cıkar doktorda
Kızlar 6 haftalık hamileyim beta 12107 çıktı sizce ikiz olabilirmi ??? Ben şkiz hissediyorum nedense...
Canımaın gittimde ben Avustralya da yaşıyorum buradaki doktorlar 8 haftalık olmadan almıyo ultrasona sadece kan tahlılı yapıyolar 8 hafta olmadan başka bişey yok .. Meraktan ölücem ... Beta değerimde fırladı gitti iyice bugun yeni 6 haftalık 12107 ye fırlamış çok ikiz istiyorum klomenle hamile kaldım...Olabilir canim ne guzel degerin baya yuksek.. biranevvel dr. git ☺
yurtdışı farkılı oluyor hep bu konuda turkıye cok ıyı :))) sağlıklı olsunda canım 2 hafta sonra gıttıgınde kalp atıslarını bıle duyarsın bı seferde oda çok güzelCanımaın gittimde ben Avustralya da yaşıyorum buradaki doktorlar 8 haftalık olmadan almıyo ultrasona sadece kan tahlılı yapıyolar 8 hafta olmadan başka bişey yok .. Meraktan ölücem ... Beta değerimde fırladı gitti iyice bugun yeni 6 haftalık 12107 ye fırlamış çok ikiz istiyorum klomenle hamile kaldım...
Ay inşallah canım agzından bal damlıyo :)) hayırlısı ne ise o olsun , sanırım seninde ikizlerin mi vaar :)InsaAllah oyledir canim deger tek gebeliklere gore yuksek baya.. Rabbim gonlundekini versin azcik daha sabret 2 hafta sonra gorrusun insaAllah bebislerini
Kesinlikle sağlık açısından türkiye buradan çok öde gerçekten ülkem diye demiyorum ama burda sağlık hem çok pahalı hemde gelişmemiş ... Tup bebek parası neredeyse 20 bin tl 10 bin australia dolarıyurtdışı farkılı oluyor hep bu konuda turkıye cok ıyı :))) sağlıklı olsunda canım 2 hafta sonra gıttıgınde kalp atıslarını bıle duyarsın bı seferde oda çok güzel
Daha erken canım ama sen bilirisn tabi :)) bende cinsiyetler netleşsin ufak dan beğendiğim kıyafetleri alacağımKızlarrr dubleanne nin blogda alş vrş listesi vardı onu kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum.Siz liste hazırladınızmı alş vrş için:)Daha erken biliyorum ama dayanamıcam galiba haftaya falan dışarı çıkmak istiyorum
çok güzeller canım benimde aklımda park yatak var eşim böyle istiyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun karar vermek zor :))Eki Görüntüle 1780858 Eki Görüntüle 1780859
Sizce bunlar nasıl kızlar biri kızıma biri oğluma yoksa park yatak mı daha mantıklı bunlar da 4 yaşa kadar kullanılabiliyomuş
değerin çok güzel maşallah bana da ikiz gibi geldi hakkında hayırlısı olsunKızlar 6 haftalık hamileyim beta 12107 çıktı sizce ikiz olabilirmi ??? Ben şkiz hissediyorum nedense...
Aaaaaaayyy kızz maşallah subhanallah inşallah öyledirr :))) seninde hayırlı olsun :))değerin çok güzel maşallah bana da ikiz gibi geldi hakkında hayırlısı olsun
Aynen canim esim de diyor bizim imkanimiz vardi yaptik ugrastik ya imkani olmayanlar ne yapiyor diyor surekli. Simdi 0 a 0 iz ama birini gorsem yardim etmek icin elimden geleni yaparim cunku maddi manevi cok zor bir surecBenimde gecirdigim operasyonlar ve 1 negatif tup bebek denememle birlikte suana kadar 20000 i rahat bulmustur heralde.. esimde hesaplar bazen .. Rabbim iyiki imkan vermis diyorum olmasaydi napicaktik .. ki benim tup bebekten baska yolla cocuk sahibi olma imkanimin olmadigini bildigim icin .. suanki halimize bebeklerimin varligina sukurler olsun diyorum
Baya yuksek canim masaalllah geecekten yurtdisi cok garip ya insan catlar o kadar surede. Hissediyorsan gercektir. Benimde yaklasik 6 haftalikken 16000 falan gibiydiKızlar 6 haftalık hamileyim beta 12107 çıktı sizce ikiz olabilirmi ??? Ben şkiz hissediyorum nedense...
Evet canim Rabbim saglikla.kucagima almayi nasip ederse ikizim olacak insaAllah ☺Ay inşallah canım agzından bal damlıyo :)) hayırlısı ne ise o olsun , sanırım seninde ikizlerin mi vaar :)
Senindemi ikiz :)) ay ne kadar duzel rabbşm banada nasip etsin karnım inanılmaz şişAynen canim esim de diyor bizim imkanimiz vardi yaptik ugrastik ya imkani olmayanlar ne yapiyor diyor surekli. Simdi 0 a 0 iz ama birini gorsem yardim etmek icin elimden geleni yaparim cunku maddi manevi cok zor bir surec
Baya yuksek canim masaalllah geecekten yurtdisi cok garip ya insan catlar o kadar surede. Hissediyorsan gercektir. Benimde yaklasik 6 haftalikken 16000 falan gibiydi
Canımsın allah tamamına erdirsin . Allah bağışlasın yavrularınıEvet canim Rabbim saglikla.kucagima almayi nasip ederse ikizim olacak insaAllah ☺
Canımm çok tatlılar.Ben daha araştırma aşamasındayım ikiz annelerinden tavsiyeler alarak en son karar vereceğim.Tabi benim kendi evim bir yıl sonra bitecek o yüzden çok seçeneğimde yok aslında.Ama senin eğer yer sıkıntın yoksa böyle birşey düşünülebilir.
inş. canım allah gönlüne göre versin :) sagol canım senide buralarda görmek isteriz :)Aaaaaaayyy kızz maşallah subhanallah inşallah öyledirr :))) seninde hayırlı olsun :))
Canım doktor bana yumurta takibi vermedi dediki sadece içinş. canım allah gönlüne göre versin :) sagol canım senide buralarda görmek isteriz :)
klomene kaç yumurtan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?