2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Olabilir canim ne guzel degerin baya yuksek.. biranevvel dr. git ☺
Canımaın gittimde ben Avustralya da yaşıyorum buradaki doktorlar 8 haftalık olmadan almıyo ultrasona sadece kan tahlılı yapıyolar 8 hafta olmadan başka bişey yok .. Meraktan ölücem ... Beta değerimde fırladı gitti iyice bugun yeni 6 haftalık 12107 ye fırlamış çok ikiz istiyorum klomenle hamile kaldım...

InsaAllah oyledir canim deger tek gebeliklere gore yuksek baya.. Rabbim gonlundekini versin azcik daha sabret 2 hafta sonra gorrusun insaAllah bebislerini

yurtdışı farkılı oluyor hep bu konuda turkıye cok ıyı :))) sağlıklı olsunda canım 2 hafta sonra gıttıgınde kalp atıslarını bıle duyarsın bı seferde oda çok güzel

yurtdışı farkılı oluyor hep bu konuda turkıye cok ıyı :))) sağlıklı olsunda canım 2 hafta sonra gıttıgınde kalp atıslarını bıle duyarsın bı seferde oda çok güzel
Kesinlikle sağlık açısından türkiye buradan çok öde gerçekten ülkem diye demiyorum ama burda sağlık hem çok pahalı hemde gelişmemiş ... Tup bebek parası neredeyse 20 bin tl 10 bin australia doları

Daha erken canım ama sen bilirisn tabi :)) bende cinsiyetler netleşsin ufak dan beğendiğim kıyafetleri alacağım

Aynen canim esim de diyor bizim imkanimiz vardi yaptik ugrastik ya imkani olmayanlar ne yapiyor diyor surekli. Simdi 0 a 0 iz ama birini gorsem yardim etmek icin elimden geleni yaparim cunku maddi manevi cok zor bir surec
Kızlar 6 haftalık hamileyim beta 12107 çıktı sizce ikiz olabilirmi ??? Ben şkiz hissediyorum nedense...
Baya yuksek canim masaalllah geecekten yurtdisi cok garip ya insan catlar o kadar surede. Hissediyorsan gercektir. Benimde yaklasik 6 haftalikken 16000 falan gibiydi

Senindemi ikiz :)) ay ne kadar duzel rabbşm banada nasip etsin karnım inanılmaz şiş sanki ikiz gibi ne biliyim his işte....

aslında yer konusunda benimde sıkıntım var ama boyutları park yataklarla aynı çocuk odası da yapamayacağım için en azından 3-4 sene idare edebilir diye düşünüyorum

Merhaba kizlar bende ikizlerime hamileyim yarin cinsiyetlerini öğreneceğim kizlar ikizlerde doktor kontrolünü 2 haftada bir yaptirin ve asla tek doktora gitmeyin gerekirse devlet hastanesine de kontrole gidin ve her kontrolde ikizlerinizin boylarını ve kilolarini ogrenin not edin bi kenara tek yumurta ikizlerinde bi tanesi hep alici bi tanesi hep vericidir ve ikisininde suyunu takip ettirin bana da dua edin bebislerim esit bi sekilde büyüyordur insallah

inş. canım allah gönlüne göre versin :) sagol canım senide buralarda görmek isteriz :)
klomene kaç yumurtan oldu
Canım doktor bana yumurta takibi vermedi dediki sadece iç olur senin çocugun biraz destek lazım sadece dedi . Yumurtlama zamanı progesteron hormonu normalde 10- 80 arası olması gerekıyoe burdakı degerlerde benim 76 idi doktor birden çok yumurta gelişmiş dedi sadece anlamadım. Yurtdısında yasıyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…