2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

oyy maşallah size 18 haftadasınız dktor hiç cinsiyet tahmini yapmadı mı?
sizin tek yumurta ikizi mi ?

hı anladım canım klomenle evet bazen çok yumurta oluyor inş seninde ikizdir :)

aslında yer konusunda benimde sıkıntım var ama boyutları park yataklarla aynı çocuk odası da yapamayacağım için en azından 3-4 sene idare edebilir diye düşünüyorum
Eğer ölçülerde aynıysa uzun vadeli düşünmekde fayda var.ben okudukca blogları sanada yazarım ikiz anneleri yazıyor zaten hangisi pratik oluyor hangisi gereksiz yer kaplıyor.ikiz olunca en pratiği en kullanışlısı en uzun vadelisi olsun istiyor insan.Tek olsa değiştirme ihtimalin olur ama şimdi dha iyi düşünüp karar vermek lazım

oyy maşallah size 18 haftadasınız dktor hiç cinsiyet tahmini yapmadı mı?
sizin tek yumurta ikizi mi ?

Tek yumurta ikizi canim bende yurtdışındayim kör olasicalar hemen randevu vermiyolar burda ama Allaha bin şükür 20 gun sonra kesin dönüş yapiyoeum istedigim zaman doktora gidebilecegim

C
Tek yumurta ikizi canim bende yurtdışındayim kör olasicalar hemen randevu vermiyolar burda ama Allaha bin şükür 20 gun sonra kesin dönüş yapiyoeum istedigim zaman doktora gidebilecegim
anım hangı ulkedensin bende Avustralya dayım hemen randevu yok ... Oyle ultrason yok istediğin zaman 8-12-16-20-24 bu haftalarda var gıcık ediyolar beni

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi ikizlerimi gordum o kadar heyecanlandm ve mutlu oldumki canlarim benim elleri ayaklari durmuodu hareket ediolardi biri bi hafta ileriymis 9 cm ve 8 cm 13 haftalik ve 12 haftalik oldular birde siz kan sulandirici igneyi biraktinizmi ben digerlerini biraktim ama igneyi doguma kadar kullanacakmisim

Canım ben hala ilk gittiğim dr a gidiyorum.Kanamam olduğunda sdce başka bir doktora gittim sonra birdaha gitmedim.hep iki haftada bir gittiğim gçn haftaya kdr ilk defa bir ay sonra çağırdı benim niyetim 3 hafta sonra gitmekti sen böyle deyince acaba iki haftada bire devammı etsem diye düşündüm.İnşAllah bebişlerin iyidir ve cinsiyetlerinide öğrenirsin yrn hayırlısı ile.

Hadi gözün aydın.Böyle devam etsinler inşAllah.Evet canım ben 12.haftda kan sulandırıcıyı bıraktım ama dr sıkıntı görmediği için bıraktırdı.Pıhtılaşma problemin varsa kullanman bebeklerin için daha iyi.

C

anım hangı ulkedensin bende Avustralya dayım hemen randevu yok ... Oyle ultrason yok istediğin zaman 8-12-16-20-24 bu haftalarda var gıcık ediyolar beni

Belcikadayim canim ama şükür ben kurtuluyorum buralardan ölüyorum desen 3 hafta sonra gel diyecekler nasil sistemse

tek yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım benim doktoruma tek mi çift mi dedim belli değil iki ayrı plasenta var ama sanki bir yerde birleşiyor gibi dedi ama biri kesin erkek diğeri %70 kız dedi.
türkiye bu hastane konusunda daha iyi galiba istediin zaman gidip muayne olabiliyorsun neyse az kalmış dönüş yapmanıza :))

Canim dedigim gibi ikizler normal gebelik gibi olmuyor sende 15. Haftadasin doktor nasil 1 ay sonrasina randevu veriyor dedigim gibi tedbiri elden birakmayin ozel doktorlar pahali oluyor bor de devlet hastanesinden doktor bul kendine

oyy maşallah kuzulara :)) ben göbekten kullandığım kan sulandırcı iğneydi galıba transfer günü başladık test yaptım bıraktım 15 gün falan kullandım galıba canım

Benim burdaki doktorum iyi bi doktor tek yumurta ikizinde ikiside ya erkek yada kiz olur bi kiz bi erkek olmasi olanaksiz dedi 8. Haftada ogrendik canim

Canim pihtilasma sorunim yok ama coraspini kullanmadigin icin igneyi kallanman gerekio dedi doktor

oyy maşallah kuzulara :)) ben göbekten kullandığım kan sulandırcı iğneydi galıba transfer günü başladık test yaptım bıraktım 15 gün falan kullandım galıba canım
Saol canim sen cok erken bitirmissin coraspin kullaniomusun canim ben coraspini kullanadigim icin dr devam et dedi igneye

Benim burdaki doktorum iyi bi doktor tek yumurta ikizinde ikiside ya erkek yada kiz olur bi kiz bi erkek olmasi olanaksiz dedi 8. Haftada ogrendik canim
8. haftada mı anladım canım benim bakalım eğer benim br kız bir erkek olursa çiftir o zaman :))
perşembe kontrolümüz olcak belki o zaman belli olur cinsiyetler iki ayrı kesedeler başta biri sağda biri soldaydı büyüdükçe yakınalştılar :))

Saol canim sen cok erken bitirmissin coraspin kullaniomusun canim ben coraspini kullanadigim icin dr devam et dedi igneye
coraspirinde kullandım transferden sonra ama keseyi göreceğim zaman kanamam oldu doktor onuda bıraktırdı canım şuan iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…