- 22 Kasım 2014
- 101
- 83
- 28
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.381
8. haftada mı anladım canım benim bakalım eğer benim br kız bir erkek olursa çiftir o zaman :))
perşembe kontrolümüz olcak belki o zaman belli olur cinsiyetler iki ayrı kesedeler başta biri sağda biri soldaydı büyüdükçe yakınalştılar :))
evet canım ya önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.Sağlıklı bir sekilde dunyaya gelsinlerde gerisi hic onemli degil canim
Evet canim iki kesemiz var viri birazcik kucuk digeri birazcik buyuk hissediyorsan dogrudur canim saglikli olsunlar daSenindemi ikiz :)) ay ne kadar duzel rabbşm banada nasip etsin karnım inanılmaz şişsanki ikiz gibi ne biliyim his işte....
canım öncelikle benim bel agrım hıc ama hıc azalmadı .. bulantımda şöle oluyor hep midem boş kalırda bulanırya öyle idi afedersin bugun ilk defa kustum kusmak cok kotu bırseyKizlar iyi aksamlar ... bugun mide bulantim ve kasik agrilarim cok belirgindi.. ki normalde bulantim olmazdi pek.. bide bisey daha soricam cok acik olcak ama☺ idrarimi yaparkende kasiklarimda agri oluyo.. dr.uma soyledim tit istedi yaptirdim sorun yok dedi sonucu gonderdigimde ben acaba enfeksiyonmu var diye dusunuyodum.. bi skıntı yoksa normal.mi bu durum.. sizdede oluyormu boyle ..
dediğim gibi canım doktorum yanma yoksa sorun yoktur dedi... aç kalsa bulanıyor yıyınced ebulanıyor benım .. aman bulansın razıyım obur turlu hıc belırtı yok dıe takıyorum.. çok zor gercekten... bugun peynır ekmek deme o benı maf ettıEvet canim benimde en cok midem bos oldugunda oluyor.. bugun biraz gec kahvalti yaptim ondandir dedim ama sonrasinda ac kalmamaya dikkat etmeme ragmen bulandi.. 1 saat once peynir ekmek yedim bastirmak icin gecmisti gene basladi..
Agriya gelince yanma yok sadece agri.. ama yani afedersin idrarimi yaparken agriyo diye korkarak yapiyorum resmen..
Bende portakal muz cok tuketiyorum..
Yumurta hic yemek istemiyorum gormek dahi istemiyorum hatta..
Bide 3 gundur peynir zeytin ekmek ve tereyag bal uclusune fena sarmis durumdayim☺☺☺
dediğim gibi canım doktorum yanma yoksa sorun yoktur dedi... aç kalsa bulanıyor yıyınced ebulanıyor benım .. aman bulansın razıyım obur turlu hıc belırtı yok dıe takıyorum.. çok zor gercekten... bugun peynır ekmek deme o benı maf ettı(
ama gercekten dokuz ay kusan anneler var Allah yardımcıları olsun cok zorNeyse rahatlattin beni cok saol.. belirti konusundada cok haklisin bende oyle dusunuyorum hic belirti olmasa bu seferde noluyo der onu takarim☺☺ o yuzden napalim olsun bebeklerimiz iyi olsunda tek varsin bulansin ☺
Günaydın canım;günümüzde ki Ultrasonlar düşük seviyede ses dalgası ile çalışıyor.ve okuduğum kadarıyla bebekler üzerinde bir zararı yok.Artı zararı olsaydı eğer doktorlar göz göre göre çok zor elde ettiğimiz bu hamileliklerde bizi ultrasona çağırmazlardı diye düşünüyorum.Sdce fark ettiysen kalp atışlarını uzun süre dinlettirmiyorlar.birde uzun süre olduğunda sanırım ısınmadan sebeb bebişler biraz rahatsız oluyorlar..Konu ile ilgili daha bilgili bir arkadaş yada sağlıkcı varsa bizle paylaşırsa iyi olur .Günaydın arkadaşlar ultrason zararlı mı? 2 haftada bir kontrol çok mu sizce?
söyledıklerını doktorumdan dinledim canımGünaydın canım;günümüzde ki Ultrasonlar düşük seviyede ses dalgası ile çalışıyor.ve okuduğum kadarıyla bebekler üzerinde bir zararı yok.Artı zararı olsaydı eğer doktorlar göz göre göre çok zor elde ettiğimiz bu hamileliklerde bizi ultrasona çağırmazlardı diye düşünüyorum.Sdce fark ettiysen kalp atışlarını uzun süre dinlettirmiyorlar.birde uzun süre olduğunda sanırım ısınmadan sebeb bebişler biraz rahatsız oluyorlar..Konu ile ilgili daha bilgili bir arkadaş yada sağlıkcı varsa bizle paylaşırsa iyi olur .
Evet cnm teşekkürler cvp içinGünaydın canım;günümüzde ki Ultrasonlar düşük seviyede ses dalgası ile çalışıyor.ve okuduğum kadarıyla bebekler üzerinde bir zararı yok.Artı zararı olsaydı eğer doktorlar göz göre göre çok zor elde ettiğimiz bu hamileliklerde bizi ultrasona çağırmazlardı diye düşünüyorum.Sdce fark ettiysen kalp atışlarını uzun süre dinlettirmiyorlar.birde uzun süre olduğunda sanırım ısınmadan sebeb bebişler biraz rahatsız oluyorlar..Konu ile ilgili daha bilgili bir arkadaş yada sağlıkcı varsa bizle paylaşırsa iyi olur .
Çok şükür canım keseyi gördük Allahıma bin şükür :)zehra nasıl oldun sesin çıkmıyor Dr ne dedi
Canim benim daha önceki gebeligim kalbi durduğu için 11. Haftada sona erdi. Bu nedenle pıhtılaşma sorunum olduğunu söyledi perinatologum ve doğuma kadar devam edeceğim.Mrb kizlar bugun kontrolum vardi ikizlerimi gordum o kadar heyecanlandm ve mutlu oldumki canlarim benim elleri ayaklari durmuodu hareket ediolardi biri bi hafta ileriymis 9 cm ve 8 cm 13 haftalik ve 12 haftalik oldular birde siz kan sulandirici igneyi biraktinizmi ben digerlerini biraktim ama igneyi doguma kadar kullanacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?