2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sağlıklı bir sekilde dunyaya gelsinlerde gerisi hic onemli degil canim

Senindemi ikiz :)) ay ne kadar duzel rabbşm banada nasip etsin karnım inanılmaz şiş sanki ikiz gibi ne biliyim his işte....
Evet canim iki kesemiz var viri birazcik kucuk digeri birazcik buyuk hissediyorsan dogrudur canim saglikli olsunlar da

Kizlar iyi aksamlar ... bugun mide bulantim ve kasik agrilarim cok belirgindi.. ki normalde bulantim olmazdi pek.. bide bisey daha soricam cok acik olcak ama☺ idrarimi yaparkende kasiklarimda agri oluyo.. dr.uma soyledim tit istedi yaptirdim sorun yok dedi sonucu gonderdigimde ben acaba enfeksiyonmu var diye dusunuyodum.. bi skıntı yoksa normal.mi bu durum.. sizdede oluyormu boyle ..

canım öncelikle benim bel agrım hıc ama hıc azalmadı .. bulantımda şöle oluyor hep midem boş kalırda bulanırya öyle idi afedersin bugun ilk defa kustum kusmak cok kotu bırsey idrara gelince eger acı yanma değilse idrarın sorun değil o agrılar olabılıyor..

bıde ben hapur hupur limon yıyorum canolar

Evet canim benimde en cok midem bos oldugunda oluyor.. bugun biraz gec kahvalti yaptim ondandir dedim ama sonrasinda ac kalmamaya dikkat etmeme ragmen bulandi.. 1 saat once peynir ekmek yedim bastirmak icin gecmisti gene basladi..

Agriya gelince yanma yok sadece agri.. ama yani afedersin idrarimi yaparken agriyo diye korkarak yapiyorum resmen..

Bende portakal muz cok tuketiyorum..
Yumurta hic yemek istemiyorum gormek dahi istemiyorum hatta..

Bide 3 gundur peynir zeytin ekmek ve tereyag bal uclusune fena sarmis durumdayim☺☺☺

dediğim gibi canım doktorum yanma yoksa sorun yoktur dedi... aç kalsa bulanıyor yıyınced ebulanıyor benım .. aman bulansın razıyım obur turlu hıc belırtı yok dıe takıyorum.. çok zor gercekten... bugun peynır ekmek deme o benı maf ettı (

Neyse rahatlattin beni cok saol.. belirti konusundada cok haklisin bende oyle dusunuyorum hic belirti olmasa bu seferde noluyo der onu takarim☺☺ o yuzden napalim olsun bebeklerimiz iyi olsunda tek varsin bulansin ☺

Neyse rahatlattin beni cok saol.. belirti konusundada cok haklisin bende oyle dusunuyorum hic belirti olmasa bu seferde noluyo der onu takarim☺☺ o yuzden napalim olsun bebeklerimiz iyi olsunda tek varsin bulansin ☺
ama gercekten dokuz ay kusan anneler var Allah yardımcıları olsun cok zor

günaydınlar idrarda acıma bendede var, hatta bazen idrarın çıkması baya zor oluyor, yapamayacakmışım gibi geliyor mide bulantısı bu ara pek yok ama 2 kere kustum resmen yediğimin 5 katı çıktı inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzularımızı

Günaydın arkadaşlar ultrason zararlı mı? 2 haftada bir kontrol çok mu sizce?
Günaydın canım;günümüzde ki Ultrasonlar düşük seviyede ses dalgası ile çalışıyor.ve okuduğum kadarıyla bebekler üzerinde bir zararı yok.Artı zararı olsaydı eğer doktorlar göz göre göre çok zor elde ettiğimiz bu hamileliklerde bizi ultrasona çağırmazlardı diye düşünüyorum.Sdce fark ettiysen kalp atışlarını uzun süre dinlettirmiyorlar.birde uzun süre olduğunda sanırım ısınmadan sebeb bebişler biraz rahatsız oluyorlar..Konu ile ilgili daha bilgili bir arkadaş yada sağlıkcı varsa bizle paylaşırsa iyi olur .

söyledıklerını doktorumdan dinledim canım

Evet cnm teşekkürler cvp için

Canim benim daha önceki gebeligim kalbi durduğu için 11. Haftada sona erdi. Bu nedenle pıhtılaşma sorunum olduğunu söyledi perinatologum ve doğuma kadar devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…