2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlarrr bir turlu persembe olamadi yaaa su minnoslar bir gosterseydi pit pit atan kalplerini. Bugun tam 7 haftalik olduk yarin gorunur mu sizce karindan? Bu arada surekli bir bulanti ve aclik hali var ama hic kusmadim normal ki bu?ikizlerde belirtiler fazla oluyor diyorlar ya

Hadi hayırlısı ile görürsün yrn inşaAllah canım.Bende çok kısa süre mide bulantısı yaşadım çok şükür kusma hiç olmadı.12.haftada da kesildi ve sonrası sürekli aç olan ben ve canım sürekli bişeyler çekiyor işten dönünce ilk evde hangi meyve kokuyorsa onunda dibinde buluyorum kendimi

Canim bende suan cok acim ya hep acim yani surekli yemek istiyorum elim ayagim titriyor. Zaten yemezsem midem bulaniyor

sen birde o mide bulantıları geçince gör:)ben artık kendime şaşırıyorum ve sanırım ipin ucu kaçacak Sonra yusyuvarlak tostoparlak bişey olacağım
Benim simdiden pantolonlarim sikmaya basladi canim sonrasini hic hayal edemiyorum yaaa. Ne giysem sasiriyorum cok sıkıyor kotlarim falan

Benim simdiden pantolonlarim sikmaya basladi canim sonrasini hic hayal edemiyorum yaaa. Ne giysem sasiriyorum cok sıkıyor kotlarim falan
sıkı olan kotlarını giyme canım.Akşamları pijamanın beli biraz sıksa rahatsız oluyorum ben artıkBen iki tane hamiş pantolan aldım onları giyiyorum.Allahtan tesettürlüyüm ve kıyafetlerim genelde boldu ordan en azından kurtardım bir parça:)

Bende pantolonlarimi kemersiz giymezken simdi kemerle giyemiyorum ancak rahat ediyorum.. hatta yakin bi zamanda sıkmaya baslicaklar tahmin edebiliyorum☺☺

Bende ordan yirtiyorum ☺☺ o sebepten pantolonlarimi biraz bol aliyodum simdi baya ise yaradi☺☺

kızlar kuaföre gittim kıldık bıyıktı yoldurdum saçlarıma fön çektirdim manıkur yaptırdımm bı silkelendım tek sıkıntım cok kılolu olmam cok ısterdım zayıf anne olmak amma bebıslerımın saglıgı dah onemlı bende ınsallah kılom onları etkılemez

Kaç kilosunda bende çok kiloluyum kesin benm kadar değilsndr

Kaç kilosunda bende çok kiloluyum kesin benm kadar değilsndr
Bende kiloluyum hahah☺☺☺ sizi merak ettim simdi.. zayiflamistim biara 63e dusmustum ama aldim gene.. 1.70 boyum var 75 kg olarak basladim kg hamilelik hayatima .. neyseki hala ayniyim ..☺☺☺

Hamileyken veremezsin ki canim.. bosver takilma ben bebislerimiz saglikla dunyaya gelsinde gerisine takilmiyorum ama heralde ben en az 90 olurum.. alirim baya.. cunku yemeyi seviyorum hamurisi salatalar en sevdigim seyler..

Bende taze hamisim acayip midem bulanıyor v şuan 7+3 iki hafta önce hamile kıyafetleri aldım dar giyindigim için hiçbir kıyafetin olmadı tarzına uygun bulama DİE çok korkmustum çok şükür hem uygun hem sık kıyafetler aldim

Canim suanki durumun gaz var vucudunda ondan oyle... hepimizde oluyo hala hatta var .. zaman icerisinde o gidicek hamilelik gobisin cikacak ☺☺

Hamileyken veremezsin ki canim.. bosver takilma ben bebislerimiz saglikla dunyaya gelsinde gerisine takilmiyorum ama heralde ben en az 90 olurum.. alirim baya.. cunku yemeyi seviyorum hamurisi salatalar en sevdigim seyler..
Ben 90kiloydm mide bulantım hafifleynce 92 olmuşm bugun tartldm benmde boyum 172

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…