- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.421
Iste o gaz bebek degil .. bende oyle sanmistim ☺☺Cnm gobis var oldu doktor bile şaird
Benden zayıfsın kesinondanda cok fazlayımbu surecte kılo almadım amma doktorum ver dedı
Boyumuz var ya o kaldiriyo iste canim.. cok kilo almamamiz lazim ama yinede kacla tamamlicaz merak ediyorumBen 90kiloydm mide bulantım hafifleynce 92 olmuşm bugun tartldm benmde boyum 172
Benm. De çok merak ettim bir konu ablam da benm gbı hamile kalmıştm 110 kiloda doğum yaptı tabi şuan da gene aynı kilo veremedi doğum sonrasıBoyumuz var ya o kaldiriyo iste canim.. cok kilo almamiz lazim ama yinede kacla tamamlicaz merak ediyorum
Ben 68 kg iki gün öncetartildim70 kg olmusum boy 175 ya ben bise sorayim bebek giyim nne zamanaalayın cinsiyetten sonra geçolur ddiyor eşimcçok eşyası var alincak
Tedaviylemi hamile kaldn canm bence hemen alma bi 4-5 aylık olsun en azından ben hayal bile kurmaya korkuyorm inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırızBen 68 kg iki gün öncetartildim70 kg olmusum boy 175 ya ben bise sorayim bebek giyim nne zamanaalayın cinsiyetten sonra geçolur ddiyor eşimcçok eşyası var alincak
Benm. De çok merak ettim bir konu ablam da benm gbı hamile kalmıştm 110 kiloda doğum yaptı tabi şuan da gene aynı kilo veremedi doğum sonrası
Kendin bilin canm herkes ama sonradan eşya kıyafet alıyorCnm tedavi yok ben vajinamuslu yumcnm kızında erkeğinde giyeceği renk alalım dioruz ama ne bilem ahamda ben söylüyor bo erkek olcak herkes kız dio
kilo muhabbeti benimde problem.. 74ile hamile kaldım 77.5 çıkıyorum doktor şimdilik iyi dedi iştahım yok ama ya açılırsa o zaman ne olurum hiiç bilmiyorum
Bende zayiflamistim canim 70 kiloydum 63 e düşmüştüm. O yuzden yeni bir suru pantolon almistim simdi onlari giyince sıkıyor baya bir. Bugunde evde lastikli bir pantolon buldum onu giyeyim dedim o daha bir sıktı. Normalde derste dugmeleri acip oturuyordum bugun acamayinca fenalık geldi bana. Artik eski pantolonlari cikaricam bazanin altindan ne zaman giymeye basladin canim hamis pantolonlarini. Bende 1 ay sonra falan alayim diyorumsıkı olan kotlarını giyme canım.Akşamları pijamanın beli biraz sıksa rahatsız oluyorum ben artıkBen iki tane hamiş pantolan aldım onları giyiyorum.Allahtan tesettürlüyüm ve kıyafetlerim genelde boldu ordan en azından kurtardım bir parça:)
Benim simdid3n sıkıyor yaaBende pantolonlarimi kemersiz giymezken simdi kemerle giyemiyorum ancak rahat ediyorum.. hatta yakin bi zamanda sıkmaya baslicaklar tahmin edebiliyorum☺☺
Ay bende cumartesi klp atiisndan sonra kendimi kuafore aticam ama benim aci esigim dustu ya masil dayancam bilmiyorum walla.kızlar kuaföre gittim kıldık bıyıktı yoldurdum saçlarıma fön çektirdim manıkur yaptırdımm bı silkelendım tek sıkıntım cok kılolu olmam cok ısterdım zayıf anne olmak amma bebıslerımın saglıgı dah onemlı bende ınsallah kılom onları etkılemez
Ay bende ya kizartma hamur isi ve tatli yiyesim var hep. Birde onceden hic ekmek yemezdim simdi ekmeksiz doyamiyorum. Bende 63 le tedaviye basladim simdi 65 66 arasi oldumHamileyken veremezsin ki canim.. bosver takilma ben bebislerimiz saglikla dunyaya gelsinde gerisine takilmiyorum ama heralde ben en az 90 olurum.. alirim baya.. cunku yemeyi seviyorum hamurisi salatalar en sevdigim seyler..
Canimmm cok erkennn daha sabrettt bende cok sabirsizim kalp atisindan sonra bebis kitaplari ve birer patik alicam bize motivasyon olsun diyeBen 68 kg iki gün öncetartildim70 kg olmusum boy 175 ya ben bise sorayim bebek giyim nne zamanaalayın cinsiyetten sonra geçolur ddiyor eşimcçok eşyası var alincak
Bende hep oyle diyordum canim ama benim doktorumda ayni fikirde.12.haftayi assinca spora baslicaz diyor.fazla kilo almak yok diyor suan 66 yim ama sanirim 80 e tamamlanirim bebikler dogana dekBen diyodum ki yururum yediklerime dikkat ederim cok.kilo almam ama gunlerim simdilik yatarak geciyo.. sonrasinda nasil olur bilmiyorum .. yemeyi seviyorum ozellikle hamurisi.. neyseki yapicak dermanim yokta cok yiyemiyorum☺☺ 15le tamamlamak istiyorum becerebilirsem ☺☺ sende dikkat et canim saglikla doguralimda bebislerimizi artik napalim
Bende ayni durumdayim canim cımbızla evde alayim diyorum bıyıkları ama cok canim aciyor ozel bolgelere zaten hic degemiyorum bilmiyorum nasil olacak artik.benim adet dönemleri de cok canim acirdi simdi yine o donem gibi oldu aynibende lazer epilasyona gidiyodum transfer öncesi son kez gittim o zaman bile dayanamamıştım acıya... ilaçlardan mı ne ağrı eşiğim düşmüştü.. kalp atışlarını duymadan öncede lazere gidemeyeceğim için kaş bıyık için ağda yaptırayım dedim oda canımı çoık yaktı yüzüm ikigün kızarık gezdim felan.. bilmiyorum hamilelikte vücut hassaslaşıyo heralde.. korkuyorum bu süreçte ne etcem diye ..
Bende ayni durumdayim canim cımbızla evde alayim diyorum bıyıkları ama cok canim aciyor ozel bolgelere zaten hic degemiyorum bilmiyorum nasil olacak artik.benim adet dönemleri de cok canim acirdi simdi yine o donem gibi oldu ayni
sartlar gereği tedavı esnasında zaten işten ayrıldım sonra kanama gecırınce doktor yatıcaksın dedı 1 ay evde yattım . yenı yenı hareketlendım . evde ye yat cok kotu bırsey ama yuruyup kanama olmasından daha ıyı dıyorum canımKizlar bende 58le baslamistim 60 oldum 75le kapatmayi dusunuyorum ins tabi tika basa yemessem bundan sora bide kizlar siz yuruyus falan yapiomusunuz kacinci ayinda baslanmali acaba ben hep evde yatiorum hic hareket yok bebeklere bise olcak die korkuorum 3 aydir raporluyum ewde sıkıldm doktoruma calismak istedigimi soledim bence calisma dedi rahat rahat dinlen dedi ben raporu hallederim dedi zaten 6 aydan sora kesinlikle calisamassin dedi siz napiosunuz calisiomusunz ewde nasi gecio ben birde ailemden cok uzagim yanliz cok zor oluo
Hosbuldum canim. Rabbim hepimizin kuzularini esirgesin insaallahMerhaba bebişleiniz hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?