2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktorun un tavsiyeleri önemli dediğin gibi bebisler iyi olsun evde yatılır.ben 6.haftadan 12.haftaya kdr yattım kanamadan sebeb sonra ise geri döndüm ama kendimi hiç yormamaya çalışıyorum doktor normal hayatına ikiz annesi olduğunu unutmadan donebilirsin dedi ama ben hala korkudan markete bile gitmiyorum :)is ev ve yatak üçlüsü arasında gidip geliyorum.

Tabi canim bebeklerin sagligi daha onemli yatiorum yemek bile yapamiorum mutfaga girdigim zaman sonu banyoda bitio hala bulanti kusmalarim devam edio

Ya kızlar hayırdır insaAllah benimde ikigündür surekli midem bulaniyo.. hic bu kadar rahatsiz etmemisti beni.. durdu durdu sonradan costu benim bulantilar..

merhaba doktorun neden boyle birsey soyledi, gebeliğin risklimi geciyor? Walla ben ilk günden beri çalışıyorum 9-6. işte yada gelip giderken hareket etmiş oluyorum. öğlenleri de yürüyorum birazen. sadece aksam erken uyuyorum yorgun oluyorum. Rabbim kolaylıklar versin.

Kizlar cok korkuyirum bugun kalktim kahverengi lekelenmem oldu agrim falan yok ama cok korkuyirum birazdan doktora gidicem dua edin nolur bisey olmasin

Yengem bu surecte kuafore gitme mikrop kaparsin dedi bende biraz erteleyeyim dedim mecbur kaldim

Olmazsa bende alayim canim ya haftasonu cunku hepsi sikmaya basladi bizde dun 7.haftamia girdik

Yengem bu surecte kuafore gitme mikrop kaparsin dedi bende biraz erteleyeyim dedim mecbur kaldim

Olmazsa bende alayim canim ya haftasonu cunku hepsi sikmaya basladi bizde dun 7.haftamia girdik

valla o kadar merakla bekliyorum ki o ilk hareketlerini.. sabırsızlanıyorum ya ben bu haftalarda beklemeye başladım ama erken başlamışım galiba

Bende ayni durumdayim canim cımbızla evde alayim diyorum bıyıkları ama cok canim aciyor ozel bolgelere zaten hic degemiyorum bilmiyorum nasil olacak artik.benim adet dönemleri de cok canim acirdi simdi yine o donem gibi oldu ayni
Canım ikiz olduğu nezaman belli oldu ve kalp atışlarını ne zman duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…