- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.441
Bende zayiflamistim canim 70 kiloydum 63 e düşmüştüm. O yuzden yeni bir suru pantolon almistim simdi onlari giyince sıkıyor baya bir. Bugunde evde lastikli bir pantolon buldum onu giyeyim dedim o daha bir sıktı. Normalde derste dugmeleri acip oturuyordum bugun acamayinca fenalık geldi bana. Artik eski pantolonlari cikaricam bazanin altindan ne zaman giymeye basladin canim hamis pantolonlarini. Bende 1 ay sonra falan alayim diyorum
Canım ben daha 6.haftada giymeye başladım ama zaten kanama geçirip evde 1 ay yatınca bebekler büyüdü ise başlayincada bidaha normal kot fln giymedim lcw da çok guzellerdi kot rengi yumuşak kumaş almıştım ben hamile kalınca hemen:)
Doktorun un tavsiyeleri önemli dediğin gibi bebisler iyi olsun evde yatılır.ben 6.haftadan 12.haftaya kdr yattım kanamadan sebeb sonra ise geri döndüm ama kendimi hiç yormamaya çalışıyorum doktor normal hayatına ikiz annesi olduğunu unutmadan donebilirsin dedi ama ben hala korkudan markete bile gitmiyorum :)is ev ve yatak üçlüsü arasında gidip geliyorum.Kizlar bende 58le baslamistim 60 oldum 75le kapatmayi dusunuyorum ins tabi tika basa yemessem bundan sora bide kizlar siz yuruyus falan yapiomusunuz kacinci ayinda baslanmali acaba ben hep evde yatiorum hic hareket yok bebeklere bise olcak die korkuorum 3 aydir raporluyum ewde sıkıldm doktoruma calismak istedigimi soledim bence calisma dedi rahat rahat dinlen dedi ben raporu hallederim dedi zaten 6 aydan sora kesinlikle calisamassin dedi siz napiosunuz calisiomusunz ewde nasi gecio ben birde ailemden cok uzagim yanliz cok zor oluo
Tabi canim bebeklerin sagligi daha onemli yatiorum yemek bile yapamiorum mutfaga girdigim zaman sonu banyoda bitio hala bulanti kusmalarim devam ediosartlar gereği tedavı esnasında zaten işten ayrıldım sonra kanama gecırınce doktor yatıcaksın dedı 1 ay evde yattım . yenı yenı hareketlendım . evde ye yat cok kotu bırsey ama yuruyup kanama olmasından daha ıyı dıyorum canım
oh canım çok sevindim allah im korusun darısı kalp alımını duymana olsun Allah im korusun hayırlı bir gebelik olsun ya arada olur muÇok şükür canım keseyi gördük Allahıma bin şükür :)
merhaba doktorun neden boyle birsey soyledi, gebeliğin risklimi geciyor? Walla ben ilk günden beri çalışıyorum 9-6. işte yada gelip giderken hareket etmiş oluyorum. öğlenleri de yürüyorum birazen. sadece aksam erken uyuyorum yorgun oluyorum. Rabbim kolaylıklar versin.Kizlar bende 58le baslamistim 60 oldum 75le kapatmayi dusunuyorum ins tabi tika basa yemessem bundan sora bide kizlar siz yuruyus falan yapiomusunuz kacinci ayinda baslanmali acaba ben hep evde yatiorum hic hareket yok bebeklere bise olcak die korkuorum 3 aydir raporluyum ewde sıkıldm doktoruma calismak istedigimi soledim bence calisma dedi rahat rahat dinlen dedi ben raporu hallederim dedi zaten 6 aydan sora kesinlikle calisamassin dedi siz napiosunuz calisiomusunz ewde nasi gecio ben birde ailemden cok uzagim yanliz cok zor oluo
Yengem bu surecte kuafore gitme mikrop kaparsin dedi bende biraz erteleyeyim dedim mecbur kaldimcımbız sürme canım oda çoğaltır tek tek canın çok acır.. iple felan aldırırsın olmadı... öyle böyle geçircez bugünleri.. belki hamileliğimiz biraz ilerleyince bu aşırı hassasiyet kalkar
Yengem bu surecte kuafore gitme mikrop kaparsin dedi bende biraz erteleyeyim dedim mecbur kaldimcımbız sürme canım oda çoğaltır tek tek canın çok acır.. iple felan aldırırsın olmadı... öyle böyle geçircez bugünleri.. belki hamileliğimiz biraz ilerleyince bu aşırı hassasiyet kalkar
Canım çok geçmiş olsun.doktordan gelince haber ver bize.Dualarımız seninle.Kizlar cok korkuyirum bugun kalktim kahverengi lekelenmem oldu agrim falan yok ama cok korkuyirum birazdan doktora gidicem dua edin nolur bisey olmasin
Merhaba cnm ben 18. Haftada ufak ufak bas la dım hıssetmeyeKızlar bebislerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
İnşallah canım 10 gün sonra ona gidecez hayırlısı Rabbimden. Siz nasılsınız :)oh canım çok sevindim allah im korusun darısı kalp alımını duymana olsun Allah im korusun hayırlı bir gebelik olsun ya arada olur mu
Korkma canım ağrın yoksa. Rabbim korusun siziKizlar cok korkuyirum bugun kalktim kahverengi lekelenmem oldu agrim falan yok ama cok korkuyirum birazdan doktora gidicem dua edin nolur bisey olmasin
Canım ikiz olduğu nezaman belli oldu ve kalp atışlarını ne zman duydunBende ayni durumdayim canim cımbızla evde alayim diyorum bıyıkları ama cok canim aciyor ozel bolgelere zaten hic degemiyorum bilmiyorum nasil olacak artik.benim adet dönemleri de cok canim acirdi simdi yine o donem gibi oldu ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?