2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlaaaaarrrrrr selammmm uzun zamandır yazamadım herkes iyidir umarım biz kıpır kıpırız yumruklar tekmeler yerdeğiştirmeler falan tekvandocu olcak sanırım benim kızlarım
Nerelerdesin sen canım.Alş vrşe mi hız verdin yoksa :) Bende yavaş yavaş geliyorum arkandan hayırlısı ile iki-üç haftaya hissederim inşAllah

Canim cok saol cok sukur bisey yokmus bebeklerim oynasiolardi cok.mutlu oldum dr rahmin kapali dusuk tehliken yok dedi kan sulandirici igneden olmustur bi hafta kulanma dedi korkulacak bisey yok cok sukur
hadi geçmiş olsun. iyi olmalarına çok sevindim.Sorunsuz geçsin hamişliğimiz inşaAllah

Nerelerdesin sen canım.Alş vrşe mi hız verdin yoksa :) Bende yavaş yavaş geliyorum arkandan hayırlısı ile iki-üç haftaya hissederim inşAllah
İnşallah canım Bebiş alışverişini bitirdim ama hala gözüm bebiş kıyafetlerinde iki haftaya odayı boyatcam nasipse boyamızıda seçtik pamuk şekeri pembesi ondan sonraki 27. 28. Haftalardada beşik dolap alışverişine girişcez nasipse bakalım artık hayırlısı

Kizlar bu sabah benimde kırmızı desen kırmızı degil kahverengi desen kahverengi degil.. ikisinin ortasi bi renkti.. boyle kucuk bi yuvarlak su gibiydi ama devami gelmedi cok sukur.. korkumla beklicem simdi 10 marta kadar .. ama bi tarafim bebeklerim iyi diyor cunku dr. Olabilir bekledigimiz seyler 4. Aya kadar dedi... o yuzden arayamiyorum da kaldim vesveselerimle basbasa.. Yavrularim iyidir insaAllah

Alisveris için neler aldın acaba bende bi iki haftaya baslıcam ama kararsızım kızlar minnoslarım yaz bebısı uzun kol almalıyım yıne de dımı üşürler

Bu arada Allahım sag salım kucagına aldırsın hayırlısıyla

Alisveris için neler aldın acaba bende bi iki haftaya baslıcam ama kararsızım kızlar minnoslarım yaz bebısı uzun kol almalıyım yıne de dımı üşürler
Sağol canm benim hastane çıkışı aldım 3 adet ayaklı tulum aldım 2 tane ayrı alt üst takım aldım çorap patik battaniye polar battaniyede aldım ne kadar yaz da olsa üşürler birde gaz sorununda karınlarını sıcak tutmak işe yarıyormuş yazında olsa karınlarını örterim alt açma aldım biberon emzik havlu yan yatma yastığı şimdilik aklıma gelen bunlar

Canim.bendende geldi sabah kalkinca iki defa wc ye gittm ve iki kere geldi sora gecri suanda yok gibi ins gecmistir devami gelmediyse uzulme bisey olmaz ins

Bendr iyi dusunmeye calisiyorum .. benim esimin babaannesi her telefon konusmamizda sey der bana .. aman yavrum aman kızım cok yorma kendini is guc yapma hele sunlar bi ortaya ciksinda der bebeklerim icin☺☺☺tamda o moddayim hayirlisiyla yavrularimiz bi ciksin ortaya insaAllah ☺☺

Ay alla
Allahım sağlıcakla gıydırsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…