- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.461
maşallah canım inşallah o günleri bizde görürüzKızlaaaaarrrrrr selammmmuzun zamandır yazamadım herkes iyidir umarım biz kıpır kıpırız yumruklar tekmeler yerdeğiştirmeler falan tekvandocu olcak sanırım benim kızlarım
Canim cok saol cok sukur bisey yokmus bebeklerim oynasiolardi cok.mutlu oldum dr rahmin kapali dusuk tehliken yok dedi kan sulandirici igneden olmustur bi hafta kulanma dedi korkulacak bisey yok cok sukurCanım çok geçmiş olsun.doktordan gelince haber ver bize.Dualarımız seninle.
Saolasin canim cok sukurki tehlikeli bi durum yokmus bebeklerim iyi cok sukurKorkma canım ağrın yoksa. Rabbim korusun sizi
Nerelerdesin sen canım.Alş vrşe mi hız verdin yoksa :) Bende yavaş yavaş geliyorum arkandan hayırlısı ile iki-üç haftaya hissederim inşAllahKızlaaaaarrrrrr selammmmuzun zamandır yazamadım herkes iyidir umarım biz kıpır kıpırız yumruklar tekmeler yerdeğiştirmeler falan tekvandocu olcak sanırım benim kızlarım
hadi geçmiş olsun. iyi olmalarına çok sevindim.Sorunsuz geçsin hamişliğimiz inşaAllahCanim cok saol cok sukur bisey yokmus bebeklerim oynasiolardi cok.mutlu oldum dr rahmin kapali dusuk tehliken yok dedi kan sulandirici igneden olmustur bi hafta kulanma dedi korkulacak bisey yok cok sukur
Kızlaaaaarrrrrr selammmmuzun zamandır yazamadım herkes iyidir umarım biz kıpır kıpırız yumruklar tekmeler yerdeğiştirmeler falan tekvandocu olcak sanırım benim kızlarım
İnşallah canımNerelerdesin sen canım.Alş vrşe mi hız verdin yoksa :) Bende yavaş yavaş geliyorum arkandan hayırlısı ile iki-üç haftaya hissederim inşAllah
Alisveris için neler aldın acaba bende bi iki haftaya baslıcam ama kararsızım kızlar minnoslarım yaz bebısı uzun kol almalıyım yıne de dımı üşürlerİnşallah canımBebiş alışverişini bitirdim ama hala gözüm bebiş kıyafetlerinde iki haftaya odayı boyatcam nasipse boyamızıda seçtik pamuk şekeri pembesi ondan sonraki 27. 28. Haftalardada beşik dolap alışverişine girişcez nasipse bakalım artık hayırlısı
Bu arada Allahım sag salım kucagına aldırsın hayırlısıylaİnşallah canımBebiş alışverişini bitirdim ama hala gözüm bebiş kıyafetlerinde iki haftaya odayı boyatcam nasipse boyamızıda seçtik pamuk şekeri pembesi ondan sonraki 27. 28. Haftalardada beşik dolap alışverişine girişcez nasipse bakalım artık hayırlısı
Sağol canm benim hastane çıkışı aldım 3 adet ayaklı tulum aldım 2 tane ayrı alt üst takım aldım çorap patik battaniye polar battaniyede aldım ne kadar yaz da olsa üşürler birde gaz sorununda karınlarını sıcak tutmak işe yarıyormuş yazında olsa karınlarını örterim alt açma aldım biberon emzik havlu yan yatma yastığı şimdilik aklıma gelen bunlarAlisveris için neler aldın acaba bende bi iki haftaya baslıcam ama kararsızım kızlar minnoslarım yaz bebısı uzun kol almalıyım yıne de dımı üşürler
Canim.bendende geldi sabah kalkinca iki defa wc ye gittm ve iki kere geldi sora gecri suanda yok gibi ins gecmistir devami gelmediyse uzulme bisey olmaz insKizlar bu sabah benimde kırmızı desen kırmızı degil kahverengi desen kahverengi degil.. ikisinin ortasi bi renkti.. boyle kucuk bi yuvarlak su gibiydi ama devami gelmedi cok sukur.. korkumla beklicem simdi 10 marta kadar .. ama bi tarafim bebeklerim iyi diyor cunku dr. Olabilir bekledigimiz seyler 4. Aya kadar dedi... o yuzden arayamiyorum da kaldim vesveselerimle basbasa.. Yavrularim iyidir insaAllah
Canim.bendende geldi sabah kalkinca iki defa wc ye gittm ve iki kere geldi sora gecri suanda yok gibi ins gecmistir devami gelmediyse uzulme bisey olmaz ins
Allahım sağlıcakla gıydırsin inşSağol canm benim hastane çıkışı aldım 3 adet ayaklı tulum aldım 2 tane ayrı alt üst takım aldım çorap patik battaniye polar battaniyede aldım ne kadar yaz da olsa üşürler birde gaz sorununda karınlarını sıcak tutmak işe yarıyormuş yazında olsa karınlarını örterim alt açma aldım biberon emzik havlu yan yatma yastığı şimdilik aklıma gelen bunlar
Çok sevindim canim hadi gözün aydınKizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn
Ay canim cok sagolll o kadar rahatladim ki anlatamam... O kadar guzel birseymis kiÇok sevindim canim hadi gözün aydın
öyle canım benım bıdakıne gıttıgınde bakıcaksın bıde hareketlendıklerınde dahada bı tuhaf hıssedıyor ınsan elı kolu oynuyor kucucuk bedenındeAy canim cok sagolll o kadar rahatladim ki anlatamam... O kadar guzel birseymis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?