- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.481
Gözün aydın canim. Daha ne maceralar heyecanlar yasatacaklar annesiiiKizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn
O gunleri de gorurum insallah canim yaaaöyle canım benım bıdakıne gıttıgınde bakıcaksın bıde hareketlendıklerınde dahada bı tuhaf hıssedıyor ınsan elı kolu oynuyor kucucuk bedenınde
Gözün aydın canim. Daha ne maceralar heyecanlar yasatacaklar annesiii
ne mutlu canım gözün aydın darısı basımıza ıksııde mı erkemısOgluslarim olacak bugün ogrendik.harmony test sonucu da normal çıktı. Endiselerimiz gitti.insallah devam eder boyle..
Kizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn
Kizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn
Ay evet canim ya onlari sonsuza dek syeredebilirim dinleyebilirim oylesine guzel ki...rabbim daim etsin gelincede yanimizda dinleyelim soluk alisverislerini...Aminn canim .. cok sevindim canim.. o kalp atislarinin muptelasi oluyosun duydugun anda dimi☺☺
Oh maşallah ne güsel canım bol bol dinlen :)Saolasin canim cok sukurki tehlikeli bi durum yokmus bebeklerim iyi cok sukur
ben kayınvalidem ile altlıustlu oturuyorum .. umarım ve dılerım Rabbımden sorun yasamayızslm arkadaslar bugun aklima bi konu takildi. sizlerlede mütalaa etmek istedim. hayirlisiyla bebisler dogunca nasil bakmayi düşünüyor sunuz? sorum calisan calismayan herkese. ben çalışıyorum 1-2yil ucretsiz izin almayi düşünüyorum. tabi başlarda annem kayinvalidem flnda yanimda olur ama genel mantigim bi sekilde pratik olup birsüre sonra bakimlarini tek başıma ustlenmek. cunku bebekler dolayısıyla buyuklerimlede sorun yasamak istemiyorum illaki catismalar cikiyor. siz ne düşünüyorsunuz?
insallah yasamazsiniz canim sen calisiyor muydun? normaldede iyi anlasiyorsaniz daha kolay olur. biz ayni sehirdeyiz ama iki tarafada yakin degiliz yani bakma halinde bizde kalacaklar hic bir sorunumuz olmadi bugune kadar.severiz birbirimizi. ama acikcasi disiplin ve buyutme konusunda ters dustugumuz anlar olabilir. tabiki bizler cokta usulle buyumedik ama ben yinede bebislerimi yari eski usul yari uzman bilgisi ile buyutmek istiyorum.sonucta eskilerinde cok dogru bildiği yanlışlar var. yinede cok sukurki annem kayinvalidem var ben bakicilarla buyudum o yuzden anneanne babaanneyi cok daha uygun buluyor. hic bisey yapmasalar bebege sevgilerini verirlerben kayınvalidem ile altlıustlu oturuyorum .. umarım ve dılerım Rabbımden sorun yasamayız
Yani anlaşmak alttan aldıgın surece herkesle anlasıyorsun cnaım öyle aman aman bıse yasamayız ama şimdiden isim konusunda baskısı var anlam veremıyor guzelce uyarıyorum ama pek dınlemıyor. bende suanda bebeklerımın saglıgını dusundugum ıcın kımseyı kırmayayım dıyorum. buyukler elbette olsun onların tecrubesı var ama ben bırsey yaptıgımd akarıssın ıstemem. Artık yasayıp gorucez .. bnormalde alttan alan bırıyım ama 4 yıldır ben bu bebek ıcın cok ugrastım agladım bukadar zahmet cektım bana anlayıs gostermelerını rıca edıyorum..insallah yasamazsiniz canim sen calisiyor muydun? normaldede iyi anlasiyorsaniz daha kolay olur. biz ayni sehirdeyiz ama iki tarafada yakin degiliz yani bakma halinde bizde kalacaklar hic bir sorunumuz olmadi bugune kadar.severiz birbirimizi. ama acikcasi disiplin ve buyutme konusunda ters dustugumuz anlar olabilir. tabiki bizler cokta usulle buyumedik ama ben yinede bebislerimi yari eski usul yari uzman bilgisi ile buyutmek istiyorum.sonucta eskilerinde cok dogru bildiği yanlışlar var. yinede cok sukurki annem kayinvalidem var ben bakicilarla buyudum o yuzden anneanne babaanneyi cok daha uygun buluyor. hic bisey yapmasalar bebege sevgilerini verirler
Canim ben kayinvalidemden oldukça uzak bi şehirde yaşıyorum. Annemle çok yakın oturuyoruz. Pamuk gibi bi kadındır esimle de çok iyi anlasinlar. Bebislerimi başka kimseye emanet edemem zaten annem bakacak kismetse. Ücretsiz izin ben de düşünüyorum bakalım durum neyi gosterecek.slm arkadaslar bugun aklima bi konu takildi. sizlerlede mütalaa etmek istedim. hayirlisiyla bebisler dogunca nasil bakmayi düşünüyor sunuz? sorum calisan calismayan herkese. ben çalışıyorum 1-2yil ucretsiz izin almayi düşünüyorum. tabi başlarda annem kayinvalidem flnda yanimda olur ama genel mantigim bi sekilde pratik olup birsüre sonra bakimlarini tek başıma ustlenmek. cunku bebekler dolayısıyla buyuklerimlede sorun yasamak istemiyorum illaki catismalar cikiyor. siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın canım.Benimde aklımdaki en büyük sorulardan biri bu.Ben doğum izninden sonra işten ayrılacağım ve bidaha dönemeyeceğim.Başta benimde annem yanımda olur kv yakın oturuyoruz ama sağlık durumu çok öyle yanımda kalıp bebek bakmaya müsait değil.Annemde kırkı çıkana kdr ancak kalabilir sonra memlekete döner.Kendi düzenimi kurup tek başıma bakabilirmiyim diye düşünüyorum.şuan haftada bir gelen bir temizlikcim var ama bebekler olunca üstüne biraz daha katıp haftanın 5 günü belli saatlerde ev temizlik yemeğe yardımcı olcak birini bulabilirmiyim güvenilir birini bulmakda zorslm arkadaslar bugun aklima bi konu takildi. sizlerlede mütalaa etmek istedim. hayirlisiyla bebisler dogunca nasil bakmayi düşünüyor sunuz? sorum calisan calismayan herkese. ben çalışıyorum 1-2yil ucretsiz izin almayi düşünüyorum. tabi başlarda annem kayinvalidem flnda yanimda olur ama genel mantigim bi sekilde pratik olup birsüre sonra bakimlarini tek başıma ustlenmek. cunku bebekler dolayısıyla buyuklerimlede sorun yasamak istemiyorum illaki catismalar cikiyor. siz ne düşünüyorsunuz?
Rabbim yardimcimiz olsun iki arkadaşım var zor ama hiç korkulcak kadar zorlanmadı bi sure yanlarında biri oldu zaten 3 ayibatlatsak bakarız biz DİE dusunuyorumgünaydın canım.Benimde aklımdaki en büyük sorulardan biri bu.Ben doğum izninden sonra işten ayrılacağım ve bidaha dönemeyeceğim.Başta benimde annem yanımda olur kv yakın oturuyoruz ama sağlık durumu çok öyle yanımda kalıp bebek bakmaya müsait değil.Annemde kırkı çıkana kdr ancak kalabilir sonra memlekete döner.Kendi düzenimi kurup tek başıma bakabilirmiyim diye düşünüyorum.şuan haftada bir gelen bir temizlikcim var ama bebekler olunca üstüne biraz daha katıp haftanın 5 günü belli saatlerde ev temizlik yemeğe yardımcı olcak birini bulabilirmiyim güvenilir birini bulmakda zorama okuduklarımdan anladığım kadarıyla tek başına yardımcısız bakmak ütopya gibi görünüyor.helede ilk üç ay erken doğumdan sebeb kilo problemi gazı maması.Senin fikrin ne nasıl bir yol izleyeceksin???
Bende iş hayatının yoğunluğu ve stresiyle baş edebiliyorsam bununda altından kalkarım bir düzen kurarım diye düşünüyorum.sonrada diyorum deli cesaretim geldi heralde diye:)şaka bi tarafa dünden buyana 2015 ikiz annelerinin bebekleri doğduktan sonraki süreçlerini sayfa sayfa okuyorum çünkü bu konuda çok cahilim bez mama süt sağma makinesi evde bir düzen kurma konusu vs bilgi sahibi olabilmek için.en pratik nasıl idare edilir.Tek bakan çok kişi var ama çok yıpranıyorlar psikolojik olarak.tabiki bebişlerin bir gülüşü tüm yorgunluklarımıza iyi gelecektir ama bu dönemi onları en iyi şekilde büyütürken kendimizden vazgeçmeden nasıl idare ederiz.Gerçi bir gerçek var ne plan yaparsak yapalım evdeki hesap asla çarşıya uymuyor:)))Ben şuan araştırıyorum ama önceliğim 35-37.haftayı görüp sağlıkla kucağıma almak.ay ne kdr uzun yazdı başını şişirdim korku çeneye vuruyor bende deRabbim yardimcimiz olsun iki arkadaşım var zor ama hiç korkulcak kadar zorlanmadı bi sure yanlarında biri oldu zaten 3 ayibatlatsak bakarız biz DİE dusunuyorum
Canım Rabbim yardımcın olsun.Bu ailelerin zaten birbirini seven insanlarla ne zoru vardır hiç anlamıyorum.İnşaAllah çok iyi bakıcı teyze bulursun tabi bende çok iyi bir yardımcı bulurum inşaAllah.merhaba hanımlar
çoğunuz ne kadar sanslısınız. çocuklarınıza baktıracak anneanne ve babaanneler var. ben ise ikisinden de uzağım. annem hamile olduğumu bile bilmiyor. blsede gelip bakmaz. çünki esimi kabul etmiyorlar.bende konuşmuyorum. kayınvalidem de ancak 1 hafta gelir. o kadar. ben o nedenle doğuma yakın bakıcı alıcam. ikizlere tek başına bakmak mutlaka zor olacak. çalışan bir hanım olduğum için maddi olarak da çok sorun olmaz. yeterki cok iyi bir bakıcı teyzemiz olsun.
Amin canım herşeyin hayırlısı olsun.En önemliside bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza gelsinler.Gerisi bir şekilde hallolur.günaydın arkadaşlar bende zaman zaman düşünüyorum, ücretsiz izin almak istiyorum nasipse, ilk bikaç ay annem yada k.valide gelsin yeter. İnşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda biz biraz zorlanalım. Çok bekledik bu günleri. Geçen yıl bu zamanlar eşimin kanser tedavisiyle uğraşıyorduk, Bugünlerimize çok şükür bin şükür. Bunları düşününce diyorum Rabbim herşeyi ayarlamıştır biz nekadar düşünürsek düşünelim. Herşeyin hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?