2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım suanda hıc bırseye bakmıyor okumuyorum şu ikili testen güzel haber alsam bı yandna kzııyorum kendıme bukadar takılıp olumsuzlugu cagırma dıe ama ıcımden nedense atamıyorum dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden

Kizlar ben ilk tedavi oncesi isten ayrilmistim zaten.. yaklasik 1 yil olacak evde olali.. oncelikle kayinvalidemle yakin olsakta cok destek alamam diye dusunuyorum kendisinden sebep.. 40 cikana kadar belki.. biraz annemden biraz kayinvalidemden.. annemde uzun sureli kalamaz okula giden kucuk kardesim var .. dogum yapana kadar bebek bakimiyla egitim ve seminerleri kollamayi dusunuyoruz esimle.. arti kitaplardan destek almayi.. ve 40ı cikana kadarda biraz tecrube.. sonrasinda bebeklerime insaAllah kendim bakmayi buyutmeyi dusunuyorum calismayi dusunmedigim icin .. onlarin heranina sahit olmayi onlarla anne olmayi basarmak herseyi sifirdan yasamak istyorum.. hem bebislerimi hem beni mutlu edicek bi duzen olusturmak istiyorum arasira arkadaslarim var onlardanda destek alabilirim ama genel olarak disardan bi mudahale simdiden hic istemiyorum insaAllah pisman olmam.. 2tane cok yaramaz oglu olan ve 3.yu isteye isteye Doguran bi arkadasim var ben ondan ilham aldim biraz herseye yetebiliyo cok pratik .. cok takdir ederim kendisini.. ben neden yetemeyeyim tabiki yeterim Allahin izniyle bu kadar bekleyip istemisim neticede diye dusunuyorum

bende ücretsiz izin alma taraftarıyım ama özel sektörde malum 6 ay.. ücretli izinle 9 aylık olacaklar da sonrası Allah kerim kayınvalidem yalnız yaşıyo muhtemelen gelecektir yanımıza yardıma. ama bende uzun süreli çatışma çıkacağını düşünmüyor değilim. Allah yardımcımız olsn inşallah.. Zorluğunu veren Rabbim kolaylığını da verecektir inşallah...

Aynen yaa su 10 mart bi hayirli haberlerle gecse diyorum bende.. olumsuzlulugu cagirmak istemesekte uzerimzden o vesveseyi atamiyoruz.. kizlar cuma vakti geliyo sela ile ezan arasi dua edelim bebislerimiz icin .. Rabbim yavrularimiza kavustursun saglikli sihhatli ..

inşallah sadece gerildiğimle kalırım canım Rabbim evlatla sağlıkla ımtıhan etmesın ınsallah

inşallah sadece gerildiğimle kalırım canım Rabbim evlatla sağlıkla ımtıhan etmesın ınsallah

Amin insaAllah oyle olacak hepimiz icin inanyorum.. her hamile kadin yasiyo bu korkuyu bitek biz degil aslinda.. ama iste insan bitek kendi boyle zannediyo .. Rabbin korktugumuza ugratmasin insaAllah .. cuma vakti kabul olsun dualarimiz ☺

ikili test yaptırdınız mı.

Bende sizler gibiyim kizlar herkesten uzakta farklı bir sehirde yaşıyoruz.kayinvalidem rahatsiz gelmeye calisir ama gelse de cok duramaz annemde ayni sekilde en fazla hadi 40 gun idare etsin destek olsun bize. Sonrasinda herkes memlekete doner bebisler ve biz kaliriz ben ogretmenim seneye hic gitmem diyorum maddi durum elverirse belki 1 yil daha ucretsiz izin alabilirim ama ben o kadar buyutmuyorum gozumde bakarim gibi geliyor ya. Eltimde 12 ay ara ile dogum yapti en kucuk 3 aylikken okula basladi sorunda yasamadi simdi buyuyp gidiyorlar. Rabbim yardim eder bence endiselenmeyelim. Bende cok bilgsiizim tek korkum o hic bebekle ilgilenmedim ama herseyi yasayarak ogrenicez baska care yok. Zaten hareketlendiklerinde hayat daha kolay olur gozunun onunde yuvarlanip duruyorlar ben daha pozitif bakiyorum.birde eskielri dusunun ardarda 6 7 cocuk hepsine nasil yetiyorlardi dusunsenize.bizde yeticez birsekilde

merhaba cnm bahsettigim gibi ben son suresine kadar ucretsiz izin almayi düşünüyorum sonrasinda ise donerim aslinda devlette yeni hi sistem cikti okul yasina kadar yarim gun calis yarim ücret al diye ama denermiyim bilmiyorum. ise dondugum zaman neredeyse bebisler 2,5! yasina gelir zaten 3yasinda falanda krese vermeyi dusunuyorum. cunku anneanne babaanne belli yastan sonra cocuga yetmiyor 3yasina gelen cocuk karninin doymasindan ziyana arkadas ve oyuna ihtoyac duyuyor ve gercekten akranlari ile kalite bi kreste vakit geçiren cocuk herseyi daha cabuk kapiyor. benim derdim biraz ilk zamanlar ilk 3ay bende yalniz geciremem annemde kayinvalidemde gelir ama ben onlarla catisirsak diye korkuyorum. annemle yine idare ederiz sonucta annem sunu soyle yap yapma dedigime alinmaz ama kayinvalidemle bu sureci nasil geciririz bilemiyorum.biz esimle cok ozgur bagimsiz bi hayat yasiyoruz acikcasi evimizde kalan buyuklerle bu muhabbetimiz sekteye ugrar duzenimiz bozulur diye korkuyorum. senin gunluk ev isleri icin birini bulma fikrinde iyi aslinda ama zor guvenilir bulmak. bakıcıyi zaten hic dusunmuyorum cunku ben kendim oyle buyudum hayli zor

Merhaba arkadaşlar
Sizleri okurken cok mutlu oldum kendimi de hayal etmeye çalıştım.
Bana yardımcı olur musunuz kızlar
Ben 26 yaşındayım ilk tüp bebek denememizi yaptık geçen sene temmuz ayında medicalpark da göztepe. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük olmasıydı 5 senedir normal yolla olmuyor varikosel fln oldu ama duzelmedi bizde ilk tüp bebeği yaptık yaşım genç olduğundan çokguzel embriyolar verdim 4 tanesi döllendi 5. Güne gitti ama tutmadı iki tanesi
Sonra rahim filmi çekindim tekrardan sağtüp kapalı dendi sol da yarıkapalı dediler ki ordan sıvı birikmiş embriyo yu atmış olabilir enfeksiyon falan laparoskopi ameliyatı oldum aynı hastahanede sağ tüp kesildi sol da açılmış.. şimdi iki tane dondurulmuş embriyoyumuzu subatin 18 de transfer edildi kaliteleri aynı dedi biri daha iyi diğerinden dedi ikisi de transfer edildi evdeyim yattım dinlendim hiçbir iş yapmadım bugun7. Günüm adet olmak dan korkuyorum arkadaşlar hiç bi belirtim yok anlamıyorum heyecandan ama sağ kasigim iki gündür tık tık diye atıyor Ben de korktum yumurta gelistidecatliyor mu adet mi olacam normal de adet günün pazar gunu ınşallah olmam ne olur dua edin olmazsam pazartesi kan testi yaptircam..
Kafanızı sisirdimkusura bakmayın okuyanlar yazımı tecrübeli olarak bana birşeyler yazın lütfen

merhaba seni cok iyi anliyorum ben ve kardeslerimde bakicilarla büyüdük. keske imkan olsada aileden biri baksa ama yoksada uzulme Rabbim eminim karşına iyi bi insan cikarir. calisiyor olmakta buyuk avantaj isimi birakmayi bende hic dusunmem. zaten belli bir zaman sonra iyi bir krese verirsin yasitlariyla gule oynaya buyur

canım öncelikle tedavın hayırlı olsun...

ben test gunune ilk 4 gun agrı sonrakı 4 gun sıfır belırtı ıle negatıfe sartladım kendımı ... bu belırtıler herkesde degısıyor oyuzden gönlünü ferah tut oldugun amelıyatlar sıfa olmustur ınsallah tutunur bu kez bebeıskoların .. bugun 7 gununse pazartesı vars akanda kesin cıkar .. . hadı güzel haberlerınıu beklıyoruz

vnm oncelikle hayirli olsun bizimkide tup bebek. zaten normal yolla ihtimal cok zordu esim azospermi. Rabbime cok sukur tup bebekte 2 embruyoda tutundu. Allah yardimcin olsun insallah tutunmustur bebisler senide burda goruruz. stres yapmamaya çalış baska seylerle ugras kafani dagit. Rabbim omur bictiyse olmustur insallah. tam 12gun gecince testini yaptir. benim 10.gunde idrar testinde cikmisti. belirti soruyorsan ara ara regl olacakmisim gibi kasiklarima bi sizi giriyordu. hakkimizda hayirlisi

testleriniz insallah iyi cikacaktir kızlar. bendede kan almadılar ultrason kemik olcumlerine baktilar cok sukur sorun cikmadi

Canım transferin hayırlı olsun hakkında.İçini ferah tut bebişlerin seninledir inşaAllah.test yapınca bizlerlede paylaş iyi haberlerini bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim canım ınşallah buraya yazarım bende güzel haberler pazar günü adet olmam inşallah

Çok teşekkür ederim canım pazar günüadet olmazsam evde test yapacağım inşallah hayırlı haber veririm

Kizlar slm benim lekelemmem hala devam edio ins bi sıkıntı cikmaz dun sabahtan sora hic gelmemisti bugun yine az az gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…