- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.501
canım suanda hıc bırseye bakmıyor okumuyorum şu ikili testen güzel haber alsam bı yandna kzııyorum kendıme bukadar takılıp olumsuzlugu cagırma dıe ama ıcımden nedense atamıyorum dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımdenBende iş hayatının yoğunluğu ve stresiyle baş edebiliyorsam bununda altından kalkarım bir düzen kurarım diye düşünüyorum.sonrada diyorum deli cesaretim geldi heralde diye:)şaka bi tarafa dünden buyana 2015 ikiz annelerinin bebekleri doğduktan sonraki süreçlerini sayfa sayfa okuyorum çünkü bu konuda çok cahilim bez mama süt sağma makinesi evde bir düzen kurma konusu vs bilgi sahibi olabilmek için.en pratik nasıl idare edilir.Tek bakan çok kişi var ama çok yıpranıyorlar psikolojik olarak.tabiki bebişlerin bir gülüşü tüm yorgunluklarımıza iyi gelecektir ama bu dönemi onları en iyi şekilde büyütürken kendimizden vazgeçmeden nasıl idare ederiz.Gerçi bir gerçek var ne plan yaparsak yapalım evdeki hesap asla çarşıya uymuyor:)))Ben şuan araştırıyorum ama önceliğim 35-37.haftayı görüp sağlıkla kucağıma almak.ay ne kdr uzun yazdı başını şişirdim korku çeneye vuruyor bende de
canım suanda hıc bırseye bakmıyor okumuyorum şu ikili testen güzel haber alsam bı yandna kzııyorum kendıme bukadar takılıp olumsuzlugu cagırma dıe ama ıcımden nedense atamıyorum dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımden
inşallah sadece gerildiğimle kalırım canım Rabbim evlatla sağlıkla ımtıhan etmesın ınsallahAynen yaa su 10 mart bi hayirli haberlerle gecse diyorum bende.. olumsuzlulugu cagirmak istemesekte uzerimzden o vesveseyi atamiyoruz.. kizlar cuma vakti geliyo sela ile ezan arasi dua edelim bebislerimiz icin .. Rabbim yavrularimiza kavustursun saglikli sihhatli ..
inşallah sadece gerildiğimle kalırım canım Rabbim evlatla sağlıkla ımtıhan etmesın ınsallah
Aynen yaa su 10 mart bi hayirli haberlerle gecse diyorum bende.. olumsuzlulugu cagirmak istemesekte uzerimzden o vesveseyi atamiyoruz.. kizlar cuma vakti geliyo sela ile ezan arasi dua edelim bebislerimiz icin .. Rabbim yavrularimiza kavustursun saglikli sihhatli ..
günaydın canım.Benimde aklımdaki en büyük sorulardan biri bu.Ben doğum izninden sonra işten ayrılacağım ve bidaha dönemeyeceğim.Başta benimde annem yanımda olur kv yakın oturuyoruz ama sağlık durumu çok öyle yanımda kalıp bebek bakmaya müsait değil.Annemde kırkı çıkana kdr ancak kalabilir sonra memlekete döner.Kendi düzenimi kurup tek başıma bakabilirmiyim diye düşünüyorum.şuan haftada bir gelen bir temizlikcim var ama bebekler olunca üstüne biraz daha katıp haftanın 5 günü belli saatlerde ev temizlik yemeğe yardımcı olcak birini bulabilirmiyim güvenilir birini bulmakda zorama okuduklarımdan anladığım kadarıyla tek başına yardımcısız bakmak ütopya gibi görünüyor.helede ilk üç ay erken doğumdan sebeb kilo problemi gazı maması.Senin fikrin ne nasıl bir yol izleyeceksin???
Bende sizler gibiyim kizlar herkesten uzakta farklı bir sehirde yaşıyoruz.kayinvalidem rahatsiz gelmeye calisir ama gelse de cok duramaz annemde ayni sekilde en fazla hadi 40 gun idare etsin destek olsun bize. Sonrasinda herkes memlekete doner bebisler ve biz kaliriz ben ogretmenim seneye hic gitmem diyorum maddi durum elverirse belki 1 yil daha ucretsiz izin alabilirim ama ben o kadar buyutmuyorum gozumde bakarim gibi geliyor ya. Eltimde 12 ay ara ile dogum yapti en kucuk 3 aylikken okula basladi sorunda yasamadi simdi buyuyp gidiyorlar. Rabbim yardim eder bence endiselenmeyelim. Bende cok bilgsiizim tek korkum o hic bebekle ilgilenmedim ama herseyi yasayarak ogrenicez baska care yok. Zaten hareketlendiklerinde hayat daha kolay olur gozunun onunde yuvarlanip duruyorlar ben daha pozitif bakiyorum.birde eskielri dusunun ardarda 6 7 cocuk hepsine nasil yetiyorlardi dusunsenize.bizde yeticez birsekildemerhaba hanımlar
çoğunuz ne kadar sanslısınız. çocuklarınıza baktıracak anneanne ve babaanneler var. ben ise ikisinden de uzağım. annem hamile olduğumu bile bilmiyor. blsede gelip bakmaz. çünki esimi kabul etmiyorlar.bende konuşmuyorum. kayınvalidem de ancak 1 hafta gelir. o kadar. ben o nedenle doğuma yakın bakıcı alıcam. ikizlere tek başına bakmak mutlaka zor olacak. çalışan bir hanım olduğum için maddi olarak da çok sorun olmaz. yeterki cok iyi bir bakıcı teyzemiz olsun.
Yok insaAllah 10 martta .. test yerine ultrason olcumleri yapilacak sanirim amaikili test yaptırdınız mı.
merhaba cnm bahsettigim gibi ben son suresine kadar ucretsiz izin almayi düşünüyorum sonrasinda ise donerim aslinda devlette yeni hi sistem cikti okul yasina kadar yarim gun calis yarim ücret al diye ama denermiyim bilmiyorum. ise dondugum zaman neredeyse bebisler 2,5! yasina gelir zaten 3yasinda falanda krese vermeyi dusunuyorum. cunku anneanne babaanne belli yastan sonra cocuga yetmiyor 3yasina gelen cocuk karninin doymasindan ziyana arkadas ve oyuna ihtoyac duyuyor ve gercekten akranlari ile kalite bi kreste vakit geçiren cocuk herseyi daha cabuk kapiyor. benim derdim biraz ilk zamanlar ilk 3ay bende yalniz geciremem annemde kayinvalidemde gelir ama ben onlarla catisirsak diye korkuyorum. annemle yine idare ederiz sonucta annem sunu soyle yap yapma dedigime alinmaz ama kayinvalidemle bu sureci nasil geciririz bilemiyorum.biz esimle cok ozgur bagimsiz bi hayat yasiyoruz acikcasi evimizde kalan buyuklerle bu muhabbetimiz sekteye ugrar duzenimiz bozulur diye korkuyorum. senin gunluk ev isleri icin birini bulma fikrinde iyi aslinda ama zor guvenilir bulmak. bakıcıyi zaten hic dusunmuyorum cunku ben kendim oyle buyudum hayli zorgünaydın canım.Benimde aklımdaki en büyük sorulardan biri bu.Ben doğum izninden sonra işten ayrılacağım ve bidaha dönemeyeceğim.Başta benimde annem yanımda olur kv yakın oturuyoruz ama sağlık durumu çok öyle yanımda kalıp bebek bakmaya müsait değil.Annemde kırkı çıkana kdr ancak kalabilir sonra memlekete döner.Kendi düzenimi kurup tek başıma bakabilirmiyim diye düşünüyorum.şuan haftada bir gelen bir temizlikcim var ama bebekler olunca üstüne biraz daha katıp haftanın 5 günü belli saatlerde ev temizlik yemeğe yardımcı olcak birini bulabilirmiyim güvenilir birini bulmakda zorama okuduklarımdan anladığım kadarıyla tek başına yardımcısız bakmak ütopya gibi görünüyor.helede ilk üç ay erken doğumdan sebeb kilo problemi gazı maması.Senin fikrin ne nasıl bir yol izleyeceksin???
merhaba seni cok iyi anliyorum ben ve kardeslerimde bakicilarla büyüdük. keske imkan olsada aileden biri baksa ama yoksada uzulme Rabbim eminim karşına iyi bi insan cikarir. calisiyor olmakta buyuk avantaj isimi birakmayi bende hic dusunmem. zaten belli bir zaman sonra iyi bir krese verirsin yasitlariyla gule oynaya buyurmerhaba hanımlar
çoğunuz ne kadar sanslısınız. çocuklarınıza baktıracak anneanne ve babaanneler var. ben ise ikisinden de uzağım. annem hamile olduğumu bile bilmiyor. blsede gelip bakmaz. çünki esimi kabul etmiyorlar.bende konuşmuyorum. kayınvalidem de ancak 1 hafta gelir. o kadar. ben o nedenle doğuma yakın bakıcı alıcam. ikizlere tek başına bakmak mutlaka zor olacak. çalışan bir hanım olduğum için maddi olarak da çok sorun olmaz. yeterki cok iyi bir bakıcı teyzemiz olsun.
canım öncelikle tedavın hayırlı olsun...Merhaba arkadaşlar
Sizleri okurken cok mutlu oldum kendimi de hayal etmeye çalıştım.
Bana yardımcı olur musunuz kızlar
Ben 26 yaşındayım ilk tüp bebek denememizi yaptık geçen sene temmuz ayında medicalpark da göztepe. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük olmasıydı 5 senedir normal yolla olmuyor varikosel fln oldu ama duzelmedi bizde ilk tüp bebeği yaptık yaşım genç olduğundan çokguzel embriyolar verdim 4 tanesi döllendi 5. Güne gitti ama tutmadı iki tanesi
Sonra rahim filmi çekindim tekrardan sağtüp kapalı dendi sol da yarıkapalı dediler ki ordan sıvı birikmiş embriyo yu atmış olabilir enfeksiyon falan laparoskopi ameliyatı oldum aynı hastahanede sağ tüp kesildi sol da açılmış.. şimdi iki tane dondurulmuş embriyoyumuzu subatin 18 de transfer edildi kaliteleri aynı dedi biri daha iyi diğerinden dedi ikisi de transfer edildi evdeyim yattım dinlendim hiçbir iş yapmadım bugun7. Günüm adet olmak dan korkuyorum arkadaşlar hiç bi belirtim yok anlamıyorum heyecandan ama sağ kasigim iki gündür tık tık diye atıyor Ben de korktum yumurta gelistidecatliyor mu adet mi olacam normal de adet günün pazar gunu ınşallah olmam ne olur dua edin olmazsam pazartesi kan testi yaptircam..
Kafanızı sisirdimkusura bakmayın okuyanlar yazımı tecrübeli olarak bana birşeyler yazın lütfen
vnm oncelikle hayirli olsun bizimkide tup bebek. zaten normal yolla ihtimal cok zordu esim azospermi. Rabbime cok sukur tup bebekte 2 embruyoda tutundu. Allah yardimcin olsun insallah tutunmustur bebisler senide burda goruruz. stres yapmamaya çalış baska seylerle ugras kafani dagit. Rabbim omur bictiyse olmustur insallah. tam 12gun gecince testini yaptir. benim 10.gunde idrar testinde cikmisti. belirti soruyorsan ara ara regl olacakmisim gibi kasiklarima bi sizi giriyordu. hakkimizda hayirlisiMerhaba arkadaşlar
Ben 26 yaşındayım ilk tüp bebek denememizi yaptık geçen sene temmuz ayında medicalpark da göztepe. Bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı düşük olmasıydı 5 senedir normal yolla olmuyor varikosel fln oldu ama duzelmedi bizde ilk tüp bebeği yaptık yaşım genç olduğundan çokguzel embriyolar verdim 4 tanesi döllendi 5. Güne gitti ama tutmadı iki tanesi
Sonra rahim filmi çekindim tekrardan sağtüp kapalı dendi sol da yarıkapalı dediler ki ordan sıvı birikmiş embriyo yu atmış olabilir enfeksiyon falan laparoskopi ameliyatı oldum aynı hastahanede sağ tüp kesildi sol da açılmış.. şimdi iki tane dondurulmuş embriyoyumuzu subatin 18 de transfer edildi kaliteleri aynı dedi biri daha iyi diğerinden dedi ikisi de transfer edildi evdeyim yattım dinlendim hiçbir iş yapmadım bugun7. Günüm adet olmak dan korkuyorum arkadaşlar hiç bi belirtim yok anlamıyorum heyecandan ama sağ kasigim iki gündür tık tık diye atıyor Ben de korktum yumurta gelistidecatliyor mu adet mi olacam normal de adet günün pazar gunu ınşallah olmam ne olur dua edin olmazsam pazartesi kan testi yaptircam..
Kafanızı sisirdimkusura bakmayın okuyanlar yazımı tecrübeli olarak bana birşeyler yazın lütfen
testleriniz insallah iyi cikacaktir kızlar. bendede kan almadılar ultrason kemik olcumlerine baktilar cok sukur sorun cikmadiAynen yaa su 10 mart bi hayirli haberlerle gecse diyorum bende.. olumsuzlulugu cagirmak istemesekte uzerimzden o vesveseyi atamiyoruz.. kizlar cuma vakti geliyo sela ile ezan arasi dua edelim bebislerimiz icin .. Rabbim yavrularimiza kavustursun saglikli sihhatli ..
Canım transferin hayırlı olsun hakkında.İçini ferah tut bebişlerin seninledir inşaAllah.test yapınca bizlerlede paylaş iyi haberlerini bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar
Çok teşekkür ederim canım ınşallah buraya yazarım bende güzel haberler pazar günü adet olmam inşallahcanım öncelikle tedavın hayırlı olsun...
ben test gunune ilk 4 gun agrı sonrakı 4 gun sıfır belırtı ıle negatıfe sartladım kendımı ... bu belırtıler herkesde degısıyor oyuzden gönlünü ferah tut oldugun amelıyatlar sıfa olmustur ınsallah tutunur bu kez bebeıskoların .. bugun 7 gununse pazartesı vars akanda kesin cıkar .. . hadı güzel haberlerınıu beklıyoruz
Çok teşekkür ederim canım sağol ınşallah yazarım guzel haberCanım transferin hayırlı olsun hakkında.İçini ferah tut bebişlerin seninledir inşaAllah.test yapınca bizlerlede paylaş iyi haberlerini bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim canım pazar günüadet olmazsam evde test yapacağım inşallah hayırlı haber veririmvnm oncelikle hayirli olsun bizimkide tup bebek. zaten normal yolla ihtimal cok zordu esim azospermi. Rabbime cok sukur tup bebekte 2 embruyoda tutundu. Allah yardimcin olsun insallah tutunmustur bebisler senide burda goruruz. stres yapmamaya çalış baska seylerle ugras kafani dagit. Rabbim omur bictiyse olmustur insallah. tam 12gun gecince testini yaptir. benim 10.gunde idrar testinde cikmisti. belirti soruyorsan ara ara regl olacakmisim gibi kasiklarima bi sizi giriyordu. hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?