- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.521
tek çözüm yatmak güzelim olabıldıgınce yat sadece wc ye kalk bı sureKizlar slm benim lekelemmem hala devam edio ins bi sıkıntı cikmaz dun sabahtan sora hic gelmemisti bugun yine az az gelio
Canim yanliz olunca yemegimi falan yapmam gerekio onun disinda bisey yapmiorum dr bi sorun yok dedi ama yinede tedirgin oluyorum senin gectimi canim lekelenmentek çözüm yatmak güzelim olabıldıgınce yat sadece wc ye kalk bı sure
gectı canım cok sukur ama yattımCanim yanliz olunca yemegimi falan yapmam gerekio onun disinda bisey yapmiorum dr bi sorun yok dedi ama yinede tedirgin oluyorum senin gectimi canim lekelenmen
Canım geçmiş olsun.dinlen bol bol.bir an önce geçsin inşaAllah.Stresi yetiyor zaten o lekeyi görmenin ama sıkıntı yapmamaya çalış.dua oku kendine.EL-MÜBDİ zikrini çekmiştim ben.onu oku istersen kendine.Kizlar slm benim lekelemmem hala devam edio ins bi sıkıntı cikmaz dun sabahtan sora hic gelmemisti bugun yine az az gelio
canım birincisi ben hala kullanıyorum ben 1 tane kullanıyorum cunku ıgne falan oluyorum. ıkıncısı neden 79 tl verıyorsun sağlık ocagına gıdıyorsun yazdııryorsunArkadaşlar birşey daha sorabilir miyim crinone jel kullanıyorum günde 2 defa embriyo yu koymadan 4 gün önce fln başlamıştım hala devam ediyorum inşallah hamile kalırsam kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor günde 2 defa mi oluyor yine merak ettim fiyatı da 79 tl ne kadar pahalı kızlar ya içinde 15 tane bir haftada bitiyor valla yapacak birşey bebegimiz için herşeye katlaniyiruz yeter ki sonu iyi olsun
Bilmiyordum kimse söylemedi medicalpark yazıyor o fiyattan veriyorlar sağlık ocağını hiç bilmiyordum o zaman ücreti ne kadar oluyor ssk üzerinden dimi cnmcanım birincisi ben hala kullanıyorum ben 1 tane kullanıyorum cunku ıgne falan oluyorum. ıkıncısı neden 79 tl verıyorsun sağlık ocagına gıdıyorsun yazdııryorsun
tabi ssk uzerınde gıdıyorsun dıyorsun kı ben tedavı goruyorum bu ılacları yazarmısınız yazıolar valla benım 6 ılac kullanıyorum tek tek fıyatlarını bılmıyorum sonuc ıtıbarı ıle 3/1 dır yanı hıc yoktan ıyıdır.Bilmiyordum kimse söylemedi medicalpark yazıyor o fiyattan veriyorlar sağlık ocağını hiç bilmiyordum o zaman ücreti ne kadar oluyor ssk üzerinden dimi cnm
Tamam cnm çok sağol bildiğim iyi oldu bundan sonra öyle yaptırırım valla uyguna gelir en azından saoltabi ssk uzerınde gıdıyorsun dıyorsun kı ben tedavı goruyorum bu ılacları yazarmısınız yazıolar valla benım 6 ılac kullanıyorum tek tek fıyatlarını bılmıyorum sonuc ıtıbarı ıle 3/1 dır yanı hıc yoktan ıyıdır.
sende sağol yoksa para dayanmaz cnaımTamam cnm çok sağol bildiğim iyi oldu bundan sonra öyle yaptırırım valla uyguna gelir en azından saol
gözün aydın canımm amma erkek oldu topiklerde bırı kız olsun :))merhaba arkadaşlar bizimde kontrolümüz vardı doktor gelişimleri çok iyi kalp atışları çok iyi dedi çok şükür
biri 15+5 diğer bebişde 16+0 haftalık olmuş birine kesin erkek demişti diğerine %70 kız demişti
şimdi erkek dediğine %100 erkek diğer kıza benzettiği bebişede %80 kız dedi net bişey söylemek istemiyorum ama
sen bir kız bir erkek gibi düşün ama kıyafet alma dedi
bende aralarında pek fazla fark yok diğeri de erkek olsa belli olmazmıydı dedim sonuçta erkeğin testisleri çıkmış
evet aralarında çok fark yok ama kıza benzettiğimde ki çıkıntı çok küçük klitoris gibi dedi ilerleryen haftalarda büyüyüp pipi olmasın dedi onun için kesin kız demiyorum dedi
ama bence bir kız bir erkek gibi düşün haftaya netleşir herhalde dedi
bende iki ile basladim 7.haftada kalp atisini duyar duymaz gunde 1e indirdi doktor. 12.hafta ortasinda taramalara gittigimdede biraktirdi. kanaman lekelenmen olmazsa birakirabilir. birde saglik ocaginda yaziyorlar doktorundan yazabilir yalniz devlet gunde 1taneyi oduyor sadece doktor kac doz yazarsa yazsin. yuzden 2 kullanirken 1ini sigortadan birini cepten aldim ben. ama tedaviden once devamli ilaclarimi aldigim bi eczane edindim ondan 50tlye aliyordum. teke dusunce zaten sorun olmuyor.Arkadaşlar birşey daha sorabilir miyim crinone jel kullanıyorum günde 2 defa embriyo yu koymadan 4 gün önce fln başlamıştım hala devam ediyorum inşallah hamile kalırsam kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor günde 2 defa mi oluyor yine merak ettim fiyatı da 79 tl ne kadar pahalı kızlar ya içinde 15 tane bir haftada bitiyor valla yapacak birşey bebegimiz için herşeye katlaniyiruz yeter ki sonu iyi olsun
canım benimkinin birisi kızzz:)))bu arada isim tavsiyesi bekliyorum kız içingözün aydın canımm amma erkek oldu topiklerde bırı kız olsun :))
benimde öle olsun inşallahcanım benimkinin birisi kızzz:)))bu arada isim tavsiyesi bekliyorum kız için
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşaAllahbenimde öle olsun inşallah
aminnn fıstığımmRabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşaAllah
14 haftada yani çarşambaya gtcem gorurlermi artık cinsiyetlerini gelişimleri de 5gun ilerde oluyor hep gözukmezmi kicanım benimkinin birisi kızzz:)))bu arada isim tavsiyesi bekliyorum kız için
Canım benimkini 12.haftada gördü dr ense kalınlığı ölçümü sırasında.ama ilk sorduğumuzda riske atmamak için 16.haftada söyleyebilirim demişti.14 haftada yani çarşambaya gtcem gorurlermi artık cinsiyetlerini gelişimleri de 5gun ilerde oluyor hep gözukmezmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?