- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.541
inş. canım benim gönlümden geçende bir kız bir erkek sağlıkla gelsinler inş.gözün aydın canımm amma erkek oldu topiklerde bırı kız olsun :))
Canım bizede yasak kanamadan sonra.Sanırım doğuma kdrda böyleKızlar ya birazcık özel bi konu amma benim mumkun değil su ara ama peşimde ciğerin peşinden koşan kedi gibi bi eşim varr napıosunuz sizzz
benim kız yine netleşmedi yaa %80 de kaldıkcanım benimkinin birisi kızzz:)))bu arada isim tavsiyesi bekliyorum kız için
doktoruna sor canım seni yönlendirir bize de yasak demişlerdiKızlar ya birazcık özel bi konu amma benim mumkun değil su ara ama peşimde ciğerin peşinden koşan kedi gibi bi eşim varr napıosunuz sizzz
bende ondan korkuyorum :) bide sizdede oluyormu kızlar evde pişen yemeklerden çok pizza yesem patates kızartması hamburger kumpir börek çörek hep böyle şeyler hayal ediyorum nedense.. uzun suredir tuketmediğim için olabilir geçen gün küçük bi pizza söyledi eşim çok ağlandım sızlandım diyeeama diğerleri hep aklımda ve zararlı şeyler nolcak benim halim böyle
Kızlar ya birazcık özel bi konu amma benim mumkun değil su ara ama peşimde ciğerin peşinden koşan kedi gibi bi eşim varr napıosunuz sizzz
Kızlar ya birazcık özel bi konu amma benim mumkun değil su ara ama peşimde ciğerin peşinden koşan kedi gibi bi eşim varr napıosunuz sizzz
Bende korkumdan dolayi kestim canimAynı sıkıntıyı bende cekiyorum dr. Serbest hicbi problem yok demesine ragmen korkuyorum..
Valla yazdıklarını ben mi yazmıştım acaba diye baktım tekrar tekrar :) kumpir bile aynı. Börekler, pideler. Ki ben severim bu tarz şeyleri ama yani önüme gelirse yerdim. Şimdi özellikle yemek için gidiyorum. Herhalde karbonhidrata ihtiyacım var diye düşünüyorum artık. Yoksa anlamlandıramıyorum.. Bende geçen gün nerdeyse 8 aydır yemediğim hamburgeri yedim. Napiyim. bu kadar zaman yememişsin aklına gelmemiş. Şimdi demekki yemem gerekiyor diyorum .. Yedim gitti :)
Bende korkumdan dolayi kestim canim
Korkma canım ağrın yoksa. Rabbim korusun sizi
☺☺ bende bu sanah kendimi patates kizartirken buldum yine.. of aklimdan ciksrtamiyorum resmen.. simdide yarin esimi.nasil ikna etsemde pizza yesem diye dusunuyorum☺☺
Ya bide sey var transfer suresi boyunca her sabah 2 haslanmis yumurta ceviz findik kaju badem tuketen ben simdi dusununce midem bulaniyo napicam.kizlar ya .. vicdan yapiyorum saglikli beslenemiyorum diye
Bende ay i durumdayim canim ya hep patates kizartmais falan cekiyor canim hep sagliksiz seyler ilk 1 hafta zorladim kendimi sur iceyim dkye simdi sut goresim yok. Ceviz yerken midem bulaniyor sanirim zorlamamak laizm bende kotu hissediyorum cok☺☺ bende bu sanah kendimi patates kizartirken buldum yine.. of aklimdan ciksrtamiyorum resmen.. simdide yarin esimi.nasil ikna etsemde pizza yesem diye dusunuyorum☺☺
Ya bide sey var transfer suresi boyunca her sabah 2 haslanmis yumurta ceviz findik kaju badem tuketen ben simdi dusununce midem bulaniyo napicam.kizlar ya .. vicdan yapiyorum saglikli beslenemiyorum diye
Bende ay i durumdayim canim ya hep patates kizartmais falan cekiyor canim hep sagliksiz seyler ilk 1 hafta zorladim kendimi sur iceyim dkye simdi sut goresim yok. Ceviz yerken midem bulaniyor sanirim zorlamamak laizm bende kotu hissediyorum cok
Benim bulantı göğüs hassasiyeti vs kesildi çok korkuyorum bebeklere bişi mi oldu diyeçünkü ilk bebeğimde kalbi durmuştu böyle oldugunda
Bana doktorum hiçbişey demedi bende sormadım ama 1-2haftada bi birlktelğmz oluyor hiç kanama ağrı lekelenme olmadıBenim doktorum izin verdi ama ben 2. aydan sonra iliskiyi kestim. O cocuklari bulana kadar canim cikti en ufak bir tehlikeyi bile goze alamam once doktoruna sor ama esinede yawrularini düşün de yeter
canım bende günde 2 tane kullanıyorum tüp bebek merkezi 12.haftaya kadar dedi, bakalım kendi drm ne zaman bırak derse o zaman bırakırım. Sağlık ocağı olsun kendi drm olsun 2 kutu yazıyor baya gidiyor.Arkadaşlar birşey daha sorabilir miyim crinone jel kullanıyorum günde 2 defa embriyo yu koymadan 4 gün önce fln başlamıştım hala devam ediyorum inşallah hamile kalırsam kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor günde 2 defa mi oluyor yine merak ettim fiyatı da 79 tl ne kadar pahalı kızlar ya içinde 15 tane bir haftada bitiyor valla yapacak birşey bebegimiz için herşeye katlaniyiruz yeter ki sonu iyi olsun
İnş iyidir bebeklerim çarşambaya randevum cnmm her hafta her hafta korkuyorum da ultrason zararlı diye. Ama içim hiç rahat değilHer hamilelikte aynisi olmaz canim kotu dusunme lutfen.. bazen psikolojik olarak kotu dusundugumuz icin etkileniyoruz farkinda olmadan.. ben kotu bisey oldugunu sanmiyorum ama icin rahat etmeyecekse ultrasonda bi baktir dr.na..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?