- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.561
Canim bence rahat olmalisin ya bu kadar stres iyi degil.iyi dusun ki iyi olsun. Bebislerimi gormeye gidiyorum diye dusun. Surekli ultrason zararli miymis bu arada?İnş iyidir bebeklerim çarşambaya randevum cnmm her hafta her hafta korkuyorum da ultrason zararlı diye. Ama içim hiç rahat değil
İnş iyidir bebeklerim çarşambaya randevum cnmm her hafta her hafta korkuyorum da ultrason zararlı diye. Ama içim hiç rahat değil
İnş iyidir bebeklerim çarşambaya randevum cnmm her hafta her hafta korkuyorum da ultrason zararlı diye. Ama içim hiç rahat değil
Canlarım ultrasonu kafanıza boşuna takmayın bizim girdiğimiz ultrasnlar ses dalgası ile çalışıyor.doktorlarımız bize bukdr zararı olsa her hafta kontrole çağırmaz hem.Artı riskli gebelikler bizimkiler 12.haftaya kdr tabikisi sıkı takib etmeliler.içinizi ferah tutunnn bebişlerimiz çok güçlü bakın tutundular bize Allah ın izni ilede devamı gelecek.Böyle düşünün daha alş vrşleri konuşcaz isimlere karar vercez doğumlar ile ilgili konuşcaz.Canim bence rahat olmalisin ya bu kadar stres iyi degil.iyi dusun ki iyi olsun. Bebislerimi gormeye gidiyorum diye dusun. Surekli ultrason zararli miymis bu arada?
Bende her hafta bi doktordan bi doktora gidiyorm gobekten bakılıyor bişey olmaz diye gidiyorm amaCanim yok korkma ultrason zararli degil bende oyle zannediyordum ama oyle degilmis bi kitapta okudum .. rahat ol iyi kuzularin insaAllah carsambaya surda ne kalmis.. ☺ benim taaa 10 martta dusun☺☺
Kızlar ya birazcık özel bi konu amma benim mumkun değil su ara ama peşimde ciğerin peşinden koşan kedi gibi bi eşim varr napıosunuz sizzz
Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun benim annem vefat etti.. yardım edenim akıl verenim moral olanim yok... sizler iyi ki varsınız...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi.
ayyy evettt ben şimdiden sizin paylaşımlarınızı sıkı sıkı takip ediyorum ki aklımda olsun ileleyen zamanalr için diye :) ben çok pozitifim her konuda...herşey çok güzel olacak sloganım bu :)Canlarım ultrasonu kafanıza boşuna takmayın bizim girdiğimiz ultrasnlar ses dalgası ile çalışıyor.doktorlarımız bize bukdr zararı olsa her hafta kontrole çağırmaz hem.Artı riskli gebelikler bizimkiler 12.haftaya kdr tabikisi sıkı takib etmeliler.içinizi ferah tutunnn bebişlerimiz çok güçlü bakın tutundular bize Allah ın izni ilede devamı gelecek.Böyle düşünün daha alş vrşleri konuşcaz isimlere karar vercez doğumlar ile ilgili konuşcaz.
ay geçen eşim diyor ki ben sayıyorum 1.5 ay kaldı. neye dedim doktor ilk 3 ay dedi ya diyo :) dedim merak etme birşey kalmadı 7.5 ay birde lohusalık var şunun surasında 8.5 9 ay daha sabredicenn... garibim boynunu büktü:) bende cesaret edemem canım doktorumda ilk 3 aydan sonra sorun olmaz dedi ama bende bu kadar zor kazanmışken korkarım çok.canım benimde doktor hiç bir kısıtlama getirmedi ama biz kendimiz çekindiğimiz için o konulara hiç girmiyoruz cidden ne zorluklarla geldik bu günlere korkuyorum bende.. Sabredicez artık napalım:)
canım mekanı cennet olsun... gerçekten burası insanı çok rahatlatıyor. ben sürekli bebeklerle ilgili konuşmak istiyorum ama herkesle konuşamıyrsun tabiki :) ama burada herşeyi rahatça sorup paylaşabiliyorsun rahatça....buradakşi herkes iyiki var gerçektenSağolun arkadaşlar Allah razı olsun benim annem vefat etti.. yardım edenim akıl verenim moral olanim yok... sizler iyi ki varsınız...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi.
canim insallah kalp atisini duydunuz degilmi insallah duydunuz rabbim korusun sizimrb kızlar ben aranıza yeni katıldım cuma günü kalp atışı için gittim doktora 6. haftadayım ikiz dedi fakat kalp atışı yok kürtaj dedilerkalp atışını kaçıncı haftada aldınız, ben beklemek istiyorum biraz
Sağlık ocağı yazınca kutu başına 15 tl oduyorsun canimBilmiyordum kimse söylemedi medicalpark yazıyor o fiyattan veriyorlar sağlık ocağını hiç bilmiyordum o zaman ücreti ne kadar oluyor ssk üzerinden dimi cnm
canim Allah anali babali saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin insallah darisida hepimizin basina insallah hayirlisiylaKızlar günaydın4 şubat perşembe günü Allahın izniyle oğullarımızı kucağımıza aldık çok şükür 35+4 günlük biri 2500 gr.diğeri 2300 gr.olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler elhamdülillah Şimdi yanıbaşımda cennetten bize Rabbimin hediyesi olarak gönderilmiş mis kokulu iki tane yavrum var Darısı hepinize inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın
canim hayirli olsun insallah iki hafta stres yapmadan bekle lütfen bebeklerin icin cok önemliCanımaın gittimde ben Avustralya da yaşıyorum buradaki doktorlar 8 haftalık olmadan almıyo ultrasona sadece kan tahlılı yapıyolar 8 hafta olmadan başka bişey yok .. Meraktan ölücem ... Beta değerimde fırladı gitti iyice bugun yeni 6 haftalık 12107 ye fırlamış çok ikiz istiyorum klomenle hamile kaldım...
Bende yeni katildim araniza ikiz anne adaylsri hayirli olsun.bugun ogrendik 2 bebek 2 kalp tasiyorus rabbim onlari korusun.
Cok iyiymiş bni kurtardiniz valla kızlar çok saolunSağlık ocağı yazınca kutu başına 15 tl oduyorsun canim
Çok teşekkür ederim canım saolcanım bende günde 2 tane kullanıyorum tüp bebek merkezi 12.haftaya kadar dedi, bakalım kendi drm ne zaman bırak derse o zaman bırakırım. Sağlık ocağı olsun kendi drm olsun 2 kutu yazıyor baya gidiyor.
Canim bende bi fikir vermek istedim seni okuyunca.bende kan sulandirici kullaniyorum kutusu etiket fiyati 99 tl imis.yazdiriyodum bende aile hekimine 20 tl falan oduyodum.onun icinde de 10 tane var bitiveriyodu.bigun kendi kendime dedim rapor cikarsamda cokca alsam ben sunu ikide bir hastaneye gitmesem.raporuda kayinpederimden biliyodum.raporlu ilaclarini 3-6 aylik aliuodu.gittim hast.ye rapor cikattircam dedim.tamam dedi doktor kac aylik yapayim 6 aylik yapayimmi dedi yapin dedim.9 kutu yaziyorum dedi.yok dedim5 yazin siz (eczanede farki cok tutacak ya ondan)yazdi 5 tane.eczaneye gittim.aldim ilaclari kac para dedim.ucret yok dediler..ben sokk.niye dedim.raporlu ilacta ucret yok.ben sok sok sok.cunku 3 ay kullandim ilaci.gecen yil 3 aylik gebeligimde kullandim kimse uyarmadi rapor yazdir diye..olsun yinede yol yakinken uyandim ben.Cok iyiymiş bni kurtardiniz valla kızlar çok saolun
Cok şaşırdım canım çok saol inşallah hamile kaliyim ogreniyim hemen gider yaptırırım çok iyi oldu iyi ki bilgilendirdin.Canim bende bi fikir vermek istedim seni okuyunca.bende kan sulandirici kullaniyorum kutusu etiket fiyati 99 tl imis.yazdiriyodum bende aile hekimine 20 tl falan oduyodum.onun icinde de 10 tane var bitiveriyodu.bigun kendi kendime dedim rapor cikarsamda cokca alsam ben sunu ikide bir hastaneye gitmesem.raporuda kayinpederimden biliyodum.raporlu ilaclarini 3-6 aylik aliuodu.gittim hast.ye rapor cikattircam dedim.tamam dedi doktor kac aylik yapayim 6 aylik yapayimmi dedi yapin dedim.9 kutu yaziyorum dedi.yok dedim5 yazin siz (eczanede farki cok tutacak ya ondan)yazdi 5 tane.eczaneye gittim.aldim ilaclari kac para dedim.ucret yok dediler..ben sokk.niye dedim.raporlu ilacta ucret yok.ben sok sok sok.cunku 3 ay kullandim ilaci.gecen yil 3 aylik gebeligimde kullandim kimse uyarmadi rapor yazdir diye..olsun yinede yol yakinken uyandim ben.
Sende kadin dogumcuya cikip devlet hastanesi olcak tabi rapor yazdirmayi dene istersen.benim kan sulandiricida oldu jelde emin degilim oldugunu ama bi dene sansini istersen...
ayy canım sen hamıle değilmisinCok şaşırdım canım çok saol inşallah hamile kaliyim ogreniyim hemen gider yaptırırım çok iyi oldu iyi ki bilgilendirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?