2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok şaşırdım canım çok saol inşallah hamile kaliyim ogreniyim hemen gider yaptırırım çok iyi oldu iyi ki bilgilendirdin.
Ben hamilesin sandim canim..evet rapor icin hamile olman gerekiyo.o zaman sen tedavidesin su an..rabbim insallah sana da nasip eder canim..tedavin bol bebislerle sonuclanir insallahh..benimde tup bebek ve ikizlerime hamileyim..Allah im yardimcin olsun..

Evet hamilelere raporlu ilac bedava bu kan sulandirici iğne icin biliyorum.bencede herkez uyanik olsun israrla istesin bunu pek soylemiyorlar nedense....

Inşallah cnm keşke hamileyim diye yazsam ucsam havalara 5 senedir bekliyorum dondurulmuş embriyo tranfser edildi bugün 8. Günüm yarın idrar testi yapsam çıkar mi pazar günüde adet günüm ınşallah olmam pazartesi kan testi yaptircam dualariniza ihtiyacım var iki tane bebeklerimizi transfer ettiler 5. Gün embriyo

canım bence idrar testi yapma.boşuna moral bozukluğu oluyo.benim geçen yıl dondurulmuş embriyolar ile olan tüp denememde 11.gün beta 353 çıkmıştı.sevinçten eve geldim.o idrar testinde çift çizgiyi görmek istiyorum dedim.yaptım testi.tek çizgi çıktı.eğer kan yaptırmamış olsaydım yıkılacaktım.ki senin yarın daha 9.gün.çıkmaz sonra üzülürsün sonuç positifse bile.sabret.çoğu gitmiş azı kalmış.10.günden sonrasını anlamıycaksın bile.Allah yardımcın olsun canım..inşallah tutunmuştur bebişlerin sana..sonuç olumsuzsa bile sakın yılma.ben geçen yıl ki bebeğimi kaybettim.ama Rabbim bu denememde bana iki tane verdi mucizelerimi..sakın yılma pes etme isyan etme.her zaman Allaha sığın.var onun bildiği.vaktini bekliyo vermek için...

Kan sulandirici için rapor çıkıyo canim ama jele çıkarmadı benim doktor. Genelde 12. Haftadan sonra kesildiği için rapor olmuyormus 2 ser kutu yaziyor

Kan sulandirici için rapor çıkıyo canim ama jele çıkarmadı benim doktor. Genelde 12. Haftadan sonra kesildiği için rapor olmuyormus 2 ser kutu yaziyor
öyle mi canım..bilmiyodum ben.zaten arkadaşa jel i bilmediğimi söyledim..aslında olması lazım.sonuçta bu ilacı gebeler kullanıyor..başka bir amacı yok zannedersem..çok saçma prosedürler var.bugün folik asit aldım mesela.fiyatı 40 tl.ee bu meledi sadece gebelik için üretmiyorlar mı neden sgk karşılamıyor..çok saçma şeyler var bu ülkede...neyse söylediğin iyi oldu.başka arkadaşları da yanlış yönlendirmekten kurtardın...

İdrar testi yapma yapacağına kan ver idrar hiç mantıklı değil ben 10/gün yapmıştım koskoca tek cizgiydi

Aynen canim saçma sapan şeylerle ugrastiriyorlar insanları. Ben de dün elimde son ignem kaldığı için yazdirdim eczane diyorki elinizde var görünüyor. İyi de cuma için 1 tane var haftasonu nasıl yazdirayim. Neyseki yardimci oldular pazartesi girecekler receteyi verdiler ilaçları. Böyle bi saçmalık ancak bizde olur zaten.

Himm tmm cnm ben bekliyim o zmn pztsi yaptırırım inşallah çıkar.
5.gun embriyosu transfer edildiyse 7-8.gun kanda çıkıyor benmde çıktı doktorum söyledi yaptrcaksan erkenden 7-8.gunlerde yaptr kana geçiyor tutunmuşsa demişti dunde sitedeki arakadaşn birine soyledm yaptrdı pozitf gordu pgtli tup bebek deneyenler grubnda

Gunaydin kizlar... insaAllah bizde bebislerimle iyiyiz arasira ufak mide bulantilari olsada.☺ bizde dun aksam son zamanlarin en buyuk sosyal aktivitesini yaptik sinemaya gittik arkadaslarimizla.. ve o bile beni yormus ki sabaha kadar deliksiz uyudum☺☺ bugunde annemlere gecicem cok bunaldim evde olmaktan.. yaticaksamda oturacaksamda annemlerde olayim ev ustume ustume geliyo artik ya☺☺

Kızlar ya basım çok agriyor bugün (( hiç istemiyorum amma bitane parol icsem bisi olurmu bebislerime

Canım geçmiş olsun bebegını kaybetme nedenin neydi? Ben de kaybettim ama şimdi kan sulandirici iğne ye güveniyorum ins Rabbim korur bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…