- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.601
Sagol canim sanada gecmis olsun.Allah yasatmasin ayni aciyi bidaha.benim bebegim gelisemedi canim.sonlandirildi 12.haftada.ayrintilari anlatmiyayim etkileniyo insanlar.sende hamilesin kotu etkilenme.1000de 1 gorulen bi durummus.Allah bunlari kucagimiza almayi nasip etsin.senin ne oldu kalbi mi durdu?Canım geçmiş olsun bebegını kaybetme nedenin neydi? Ben de kaybettim ama şimdi kan sulandirici iğne ye güveniyorum ins Rabbim korur bebeklerimizi
Cok sagol canim..Allah yasatmasin bidaha..simdi aynen oyleyim bende.her an bisey olacak korkusu..her doktora gidisimiz ayri stres..doktor ultrasonu koyar koymaz ekranda bebeklere degil doktorun gozunun icine bakiyorum iyi seyler soylemesini bekliyorum.doktorumda farkinda stresimin once iyiler diyo sonra basliyo muayeneye..yolu yariladik artik ama sag salim insallah kucagimiza da almayi nasip etsin sanada bebek bekleyen herkese bana da rabbim...S sevilmedim cok.gecmis olsun canim bende cok korkuyorum heran iyilermi diye.. cok zor bi durum .. Rabbim cift cift versin kucagina bidaha bu aciyi yasatmasin insaAllah
inşallah canım inşallah hep dedım kı 8 haftayı atlatsam 10 haftayı atlatsam bugun 12+0 olduk dıe bılıyorum ama bakıyorum bu haftada bebegının kalbı duran arkadas olmusAh canim yaa seni oyle iyi anliyorum ki ayni korkulari yasiyorum vesveselerden uxaklasamiyorum diyorum keske gorsem bebeklerimi rahatlicam diye ama sonu yok ki hep gormek isticem sonra.. en iyisi beklemek 10 marti..dualarimda hep.. Rabbim sen dilemezsen olmayacak biliyorum nasip et Allahım banada annede olmayi ..bende yasamak istiyorum diye hep.. insaAllah kizlar bugunler gecicek ve biz bebeklerimizi konusucaz ..
inşallah canım inşallah hep dedım kı 8 haftayı atlatsam 10 haftayı atlatsam bugun 12+0 olduk dıe bılıyorum ama bakıyorum bu haftada bebegının kalbı duran arkadas olmus(( Rabbim bu kez sevıncımızı yarım bırakmasın ınsallah. eşim en cok ben uzulurum die dahada korkuyor .. o cok umutlu bukez ınsallah hersey gonlunce olur
amin güzelim aminn ... inşallah bu kez bizde evlatlarımızı koklarız. kendıme cok kızıyorum ne olumsuzlugu cagırıyorsun dıe ama elımde değil. gönlüm Allahtan gelene mani olamıcaksın üzme bebıtolarını dıyor ama bu ara hep ağlamaklıyımAminnm Aminnn o telaslar hic bitmiyo kalp atislarini duydugumda rahatlarm demistim ama simdi 10 mart gecsin rahatlicam diyorum... bebeklerimi her gordugumde dahada umutlaniyorum Rabbim korktugumuza ugratmasin insaAllah canlar .. Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine yavrularimiza kavusalim saglikla insaAllah
Ne kadar guzel anlatmissin canim ya.bende her icime korku dustugunde bunlari dusunerek rahatliyorum. Gercekten inanmak gerekiyor...Olana care yok dedigin gibi hersey Allahtan... kotu dusunursek bebeklerimize zarar iyi dusunelim bebeklerimiz hissediyo cunku .. onlari uzmeyelim guzel seyler dusunelim.. mesela dogumdan sonraki ilk.kucagimiza alacagimiz ani☺ besiklerini arabalarini minik tulumlarini ilk emzirdigimiz ani.. Allahin izniyle bunlar olacak kizlar.. inaniyorum Rabbim vermeyecegi seyi yasatmayacagi duyguyu istetmezdi bu kadar... anne olacagiz bizde yavrularimizla mutlu mesut yuvalarimizda bugunleri hatirlayip Rabbim bu duyguyu herkese tattir kimsenin kucagini bos birakma diye dualarimizi edicez.. inanin inanalimm.. cok ihtiyacimiz var buna☺
Foto gönderene canim nekadar mis ikilimi teklifi aldinizKızlar bugün jokere gittik tevafuk indirim varmış bebiş arabamızı babamız alalım dedi çok çok uygun oldu istediğimiz marka 20-25 güne elimizde olcak inşallah
Kızlar bugün jokere gittik tevafuk indirim varmış bebiş arabamızı babamız alalım dedi çok çok uygun oldu istediğimiz marka 20-25 güne elimizde olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?