- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.621
Aynı his bende de var cnm Allah hayra çıkarsın inş. Rabbim korusun bebeklerimizi. İnsallah iyidirler. Benim çarşamba kontrol. İcin rahat etmeyecekse sende git cnm ve iyi haberlerle gel ins.kızlar ben kendimi toparlayamıyorumsanki doktora gıtmelıyım bebeklerıme bırsey olmus gıbı hossedıyorum bu hıssı atamıyorum esımde cok uzuldu bu halıme dıyorkı kanamam yok agrın yok nıe bole dusunuyorsun kalbı durunca olmasına gerek yokkı kanama ya vesvese dıyordum ama ıcımden bı ses sen annesın bıse olmasa bole hıssetmezdın dıyor ne olur bana dua edın bebıslerım benımle bırlıkte olsun
canım bencede sadece vesvese... bebeklerini de kendinide eşini de boşuna üzme ne olur... dua et vesvese için bir sürü dua var... elin karnında dua et sürekli... ama bencede daha fazla strese sokma kendini. acilde bakmıyorlar mı bir acile gidiver şimdi görde rahatlakızlar ben kendimi toparlayamıyorumsanki doktora gıtmelıyım bebeklerıme bırsey olmus gıbı hossedıyorum bu hıssı atamıyorum esımde cok uzuldu bu halıme dıyorkı kanamam yok agrın yok nıe bole dusunuyorsun kalbı durunca olmasına gerek yokkı kanama ya vesvese dıyordum ama ıcımden bı ses sen annesın bıse olmasa bole hıssetmezdın dıyor ne olur bana dua edın bebıslerım benımle bırlıkte olsun
Devlette gitmek ıstemıyorum bır kere gıttım benı maf ettılercanım bencede sadece vesvese... bebeklerini de kendinide eşini de boşuna üzme ne olur... dua et vesvese için bir sürü dua var... elin karnında dua et sürekli... ama bencede daha fazla strese sokma kendini. acilde bakmıyorlar mı bir acile gidiver şimdi görde rahatla
özel hastanei acilinde bakmazlarmı? çünkü böyle kura kura daha kötü olacaksın. iyi düşün bence pozitif ol... bebeklerin sennle oradalar...hiçbirşeyleri yokDevlette gitmek ıstemıyorum bır kere gıttım benı maf ettıler
Foto gönderene canim nekadar mis ikilimi teklifi aldiniz
Ay ne guzel hayirli olsun canimm☺ cok merak ettim markasini ve fiyatini☺
canım hemen telaş etme, zaten idrar testi sabah kalkınca yapılması gerekiyor senin gece çıkmaması normal, zaten çok yeni. Kan ver bugün. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kızlar benim 10. Günüm dayanamadım gece kalktım test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgide hiç belirti yok bugün adet günüm uyuyamiyorum rüyamda hep olumsuz sonuç görüyorum ilkinde öyle aldık ya
Şimdi de iki tane transfer 5. Gün emriyosu off ya ne zaman hayatım da iki çizgi gorucem
Stres den uyuyamadim gece dört bucuk gibi yaptım yarın sabah eşimle ilk işimiz hastahane bir saat sonuç bekliycez inşallah tutmuştur ınşallah bugün adet olmam cnmcanım hemen telaş etme, zaten idrar testi sabah kalkınca yapılması gerekiyor senin gece çıkmaması normal, zaten çok yeni. Kan ver bugün. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
canım tıp merkezi, özel hastane yada acilde de bugün verebilirsin, bende pazar günü yapmıştımStres den uyuyamadim gece dört bucuk gibi yaptım yarın sabah eşimle ilk işimiz hastahane bir saat sonuç bekliycez inşallah tutmuştur ınşallah bugün adet olmam cnm
Sultanbeyli deki tıp merkezini biliyor musun hemen çıkar mi acaba sonuç bugün oraya gidiyim o zmn çok saolcanım tıp merkezi, özel hastane yada acilde de bugün verebilirsin, bende pazar günü yapmıştım
yok canım ben istanbulda oturmuyorum, telefonla öğrenebilirsiniz ama.Sultanbeyli deki tıp merkezini biliyor musun hemen çıkar mi acaba sonuç bugün oraya gidiyim o zmn çok saol
Canım herşey bizler için tüm sonuçlara hazır olmak gerek iyiyede kötüyede ben üçüncü transferde o ruh haline girebilmiştim anca ve Rabbimin izniyle o Zaman tutundu bebişlerim zor biliyorum ama rahat olmaya çalış herşey güzel olacak inşallah bugün bugün olmazsa yarın yarın da olmazsa mutlaka Birgün çünkü VEREN bizden daha iyi biliyor Zamanını. Umarım kan sonucunu burada kutlarızKızlar benim 10. Günüm dayanamadım gece kalktım test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgide hiç belirti yok bugün adet günüm uyuyamiyorum rüyamda hep olumsuz sonuç görüyorum ilkinde öyle aldık ya
Şimdi de iki tane transfer 5. Gün emriyosu off ya ne zaman hayatım da iki çizgi gorucem
Sana bende 10 gün yapmıştım çıkmamıştı sakin yapma git kan ver demiştim canimKızlar benim 10. Günüm dayanamadım gece kalktım test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgide hiç belirti yok bugün adet günüm uyuyamiyorum rüyamda hep olumsuz sonuç görüyorum ilkinde öyle aldık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?