2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynı his bende de var cnm Allah hayra çıkarsın inş. Rabbim korusun bebeklerimizi. İnsallah iyidirler. Benim çarşamba kontrol. İcin rahat etmeyecekse sende git cnm ve iyi haberlerle gel ins.

yakın yerdekı hıc bır yerde pazar kadın doğumcu yokmus ( inşallah yavrularım annelerını bu kez bırakmaz ne olur dua edın bana zahmet olmazsa

canım bencede sadece vesvese... bebeklerini de kendinide eşini de boşuna üzme ne olur... dua et vesvese için bir sürü dua var... elin karnında dua et sürekli... ama bencede daha fazla strese sokma kendini. acilde bakmıyorlar mı bir acile gidiver şimdi görde rahatla

Dualarım herkesle. .. Rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Allah a emanetler. Rabbim korur ins.

Devlette gitmek ıstemıyorum bır kere gıttım benı maf ettıler

Canim ismini yaz bana ozelden ismen dua edeyim.. okuyabilirsen insirah suresini oku... yada dinle.. ve bol salavat cek .. pazartesi sabahi gidersen yarin yoksa.. sakin olmaya calis.. bende korkuyorum inanki nasil beklicem diye dusunuorum ama sonra diyorumki Rabbim yazdiysa hicbirsey olmayacak ve onlar benimle olacak.. vesveselisin suan.. sorun sadece bu.. bana tamda boyle hissettiriyosun rahatla canim uzme bebislerini

Kızlar benim 10. Günüm dayanamadım gece kalktım test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgide hiç belirti yok bugün adet günüm uyuyamiyorum rüyamda hep olumsuz sonuç görüyorum ilkinde öyle aldık ya
Şimdi de iki tane transfer 5. Gün emriyosu off ya ne zaman hayatım da iki çizgi gorucem

canım hemen telaş etme, zaten idrar testi sabah kalkınca yapılması gerekiyor senin gece çıkmaması normal, zaten çok yeni. Kan ver bugün. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

@kremliçörek canım böyle hisler hepimizde oluyor bi acile git baktır. Bide eşin ve kendinde sağ elini karnına koyup 99 Ya Mübdi okuyun, bolbol Ya Musavvir ismi şeriflerini okuyun. Rabbime amanet çocuklarımız inşallah, sahibimiz o.

canım hemen telaş etme, zaten idrar testi sabah kalkınca yapılması gerekiyor senin gece çıkmaması normal, zaten çok yeni. Kan ver bugün. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Stres den uyuyamadim gece dört bucuk gibi yaptım yarın sabah eşimle ilk işimiz hastahane bir saat sonuç bekliycez inşallah tutmuştur ınşallah bugün adet olmam cnm

Stres den uyuyamadim gece dört bucuk gibi yaptım yarın sabah eşimle ilk işimiz hastahane bir saat sonuç bekliycez inşallah tutmuştur ınşallah bugün adet olmam cnm
canım tıp merkezi, özel hastane yada acilde de bugün verebilirsin, bende pazar günü yapmıştım

Canım herşey bizler için tüm sonuçlara hazır olmak gerek iyiyede kötüyede ben üçüncü transferde o ruh haline girebilmiştim anca ve Rabbimin izniyle o Zaman tutundu bebişlerim zor biliyorum ama rahat olmaya çalış herşey güzel olacak inşallah bugün bugün olmazsa yarın yarın da olmazsa mutlaka Birgün çünkü VEREN bizden daha iyi biliyor Zamanını. Umarım kan sonucunu burada kutlarız

Sana bende 10 gün yapmıştım çıkmamıştı sakin yapma git kan ver demiştim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…