2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sana bende 10 gün yapmıştım çıkmamıştı sakin yapma git kan ver demiştim canim
Sonucum negatif şok oldum çok üzüldüm tedavim medicalpark göztepe deydi bu dondurulmuş du oda tutmadı kendimizi toparlayıp manevi maddi yeniden başlayacağız ınşallah bu sefer farklı hastahane olacak ıstanbul da önerdiğiniz var mi arkadaşlar bahceci daha mi iyi laboratuvarı fln

Sonuç negatif cnm nasip olmadı dondurulmuş embriyo koydurmustuk olmadı
Istanbul da önerdiğiniz tüp merkezi var mi

Canm benm mutlaka bundada bir hayır vardır bizim göremediğimiz bebişin daha da güzelleşip ballanıyordur sizin için ondan naz yapıyor :) kendini ne Zaman hazır hissettin o Zaman denersiniz hazır olmadan kesinlikle başlama benim ikinciside tutmayınca eşime sakın konusunu açma demiştim bir daha o kadar çok etkilenmiştim birde en yakınlarımdan kötü yaklaşımlar da görünce iyice moralim bozuldu ne Zaman kendini toparlıyor insan kendi kendine tekrar denemeliyim diyor zaten herşey çok güzel olacak olmaması için bir sebep yok Rabbime güven ona bırak kendini

Ha
Hayırlısı olsun canim ne diyelim elden bise gelmio vakti değilmiş. Ben sana İstanbul tüp bebek Aret kamerî öneririm bi araştır istersen . raporunda varsa gayet uygun

mutlu pazarlar cnm. iki kızın olacakmış Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. bizede 12. haftada ikiside kız gibi dedi doktor değişmezse bende 2 prenses bekliyorum :)
Amin Canm Rabbim hepimize göstersin o Mutlu günleri :) seninde kızların hayırlı olsun bakalım

Inşallah cnm çokzor gerçekten eşim de çok üzgün sizde sorun neydi 3 de tuttu dimi senin benim de öyle olur ınşallah

hayırlısı olsun canım Rabbim zamanını bilir. İnsallah tez zamanda kavusursun bebişine. yeni tedaviye hemen başlama bence maddi manevi toparlayın kendinizi biraz oluruna bırak. ayrıca mutlaka araştır neden tutunamadığını tetkiklerini yaptır ki yeni tedavide şansın artsın. Rabbim kolaylıklar versin

Ha

Hayırlısı olsun canim ne diyelim elden bise gelmio vakti değilmiş. Ben sana İstanbul tüp bebek Aret kamerî öneririm bi araştır istersen . raporunda varsa gayet uygun
Siz orda mi yaptırdınız orası taksim de dimi giderim sorun olmaz raporum yok devlet h astahanesinde çıkartılıyor galiba benim üçüncü olacak başlayınca çıkarırlar rapor inşallah tahminen ücret ne kadardır cnm

Amin cnm saol aynen ilk tutmadi laparoskopi dedi oldum bütün testler normal embriyo birinci kalite umutlaniyorix olmuyor ışte bakalım şimdi hastahane degistircem maddi olarak da coktuk çok zor gerçekten

Evet canim gumussuyunda ben orda yaptırdım Aret bey işini iyi yapuo ben aynı hastanede başka doktordaydim orda da tuttu ama kaybettim ana Aret bey başka.. 3000 lira tutuyor canim

cnm bak bu kadar evham bebeklere zarar düşünmemeye çalış stresten uzak dur. gerekirse çık dolaş kafanı dağıtacak birşeyler yap. sürekli bebek konusunda takılıp kalma koru kolla ama hayatına kaldığın yerden devam et, benden sana tavsiye yoksa 9ay geçmez. olacaksa zaten olur sen doktora gitsende olur. kalp durmasına yapacak birsey yok. kan pıhtılaşman varmı, iğne kullanıyor musun? kötüyü negatifi çağırma kendine. Rabbime bırak verecekse de alacaksa da biz engelleyemeyiz. 12.haftan bitsin bak riskler daha da azalıyor. dua edelim bebeklerin iyi olsun vesvesende azalsın inşallah.

Amin cnm saol aynen ilk tutmadi laparoskopi dedi oldum bütün testler normal embriyo birinci kalite umutlaniyorix olmuyor ışte bakalım şimdi hastahane degistircem maddi olarak da coktuk çok zor gerçekten
Rahme çizik attırdnmı birde genetik sorunun olmayabilir ama pgt denedin mi her dollenen embriyo sağlıklı çıkmıyor bizimde genetk testlerde problem yoktu ama bir duşuğm birde olumsuz sonucm olmuştu istersen bi araştır o kadar maddi manevi çokuyoruz yaptrmışken hepsini yaptr bence bebeğin tutmasını. Çok etkiliyor bu dediklerm

Sende benimle aynı zamandasın cinsiyet konusunda doktorun birşey dedimi sana canm

Sende benimle aynı zamandasın cinsiyet konusunda doktorun birşey dedimi sana canm
evet cnm taramalarnı yaparken kemik yapısından ikiside kız gibi dedi. kızlarda değişme ihtimali daha yüksekiş gerçi ama doktorum bu konuda tecrübeli biraz erken tahminleri tutuyor genelde :) senin nasıl gidiyor ne zaman gittin en son doktora? ilaçlardan ne kullanıyorsun?. beni 16.haftaya çağırdı bir daha. gerekirse demir hapına başlayacakmışız.

Evet canim gumussuyunda ben orda yaptırdım Aret bey işini iyi yapuo ben aynı hastanede başka doktordaydim orda da tuttu ama kaybettim ana Aret bey başka.. 3000 lira tutuyor canim
Çok iyiymiş cnm çok saol inşallah rapor çıkartırım zor mu işlemler uzun mu sürüyor bilgin var mi rapor çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…