- 4 Kasım 2011
- 112
- 49
- 98
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.661
Yok cnm bu dediklerini uygulatcam inşallah önce sorun çözülmesi lazım iki kere denendi az değil yani allah yardımcımız olsunRahme çizik attırdnmı birde genetik sorunun olmayabilir ama pgt denedin mi her dollenen embriyo sağlıklı çıkmıyor bizimde genetk testlerde problem yoktu ama bir duşuğm birde olumsuz sonucm olmuştu istersen bi araştır o kadar maddi manevi çokuyoruz yaptrmışken hepsini yaptr bence bebeğin tutmasını. Çok etkiliyor bu dediklerm
Test falan yapılmadı bana ultrasonla ense kalınlığı olcumu yaptı gayet iyi dedi 11+4gunlukken gtmiştm biri erkeğe benziyor ama kesin değil dedi onumuzdeki cumartesi gtcem 14+3gun olcak kesin soylerm geldğnde cinsiyetlerini dedi bana demir ilacını tam 12haftanda başla diye yazdı ferrum fort kullanıyorm canm allahım sorunsuz gebelik geçirmeyi nasip etsn sağlıklı bebişlermzi kucağmıza alırız inşallahevet cnm taramalarnı yaparken kemik yapısından ikiside kız gibi dedi. kızlarda değişme ihtimali daha yüksekiş gerçi ama doktorum bu konuda tecrübeli biraz erken tahminleri tutuyor genelde :) senin nasıl gidiyor ne zaman gittin en son doktora? ilaçlardan ne kullanıyorsun?. beni 16.haftaya çağırdı bir daha. gerekirse demir hapına başlayacakmışız.
Evet en başta rahme çizikle başla bir ay ara veriliyor. Tedaviye rahim yenileniyor bebek için pgt de çok önemli birde ben transfer zamanı çok ananas yedm sende dene Bi istersenYok cnm bu dediklerini uygulatcam inşallah önce sorun çözülmesi lazım iki kere denendi az değil yani allah yardımcımız olsun
Pgt ne demek cnm bide rahime çizik zor bi işlem miEvet en başta rahme çizikle başla bir ay ara veriliyor. Tedaviye rahim yenileniyor bebek için pgt de çok önemli birde ben transfer zamanı çok ananas yedm sende dene Bi istersen
Histeroskopi ile rahm içine bakılıp polip falan varsa temizliyorlar rahmede makas gbi bişeyle çeltikleme yontemyle çizik atılıyor bir ay ara veriliyor tup bebeğe sonrada normL tup bebekte olan şeyler ama sadece döllenmiş embriyolara genetik taramadan geçiriliyor kromozmlara bakılıyor en sağlıklı olanlar transfer ediliyor duşukler de zaten sağlıksız döllenmiş embriyolardan dolayı duşuyorya vücut atıyor hasta diye pgt ile sağlıklı bebekler transfer edilmiş oluyor ben her yolu denemek istedm doktorumda saolsn herşeyi uyguladıPgt ne demek cnm bide rahime çizik zor bi işlem mi
canım herşeyin hayırlısı. Biz şişli memorialde tedavi olduk, benim de rahime çizik atıldı ilk tedavim ve Allahıma şükürler olsun ikiz hamilelik var. Benim eşim azoospermi ve kemoterapi aldı. Bence çok iyi araştır, memorialde ön görüşme ücretsiz diye biliyorum git bi görüş. Işlerini iyi yapıyorlar.Sonucum negatifşok oldum çok üzüldüm tedavim medicalpark göztepe deydi bu dondurulmuş du oda tutmadı kendimizi toparlayıp manevi maddi yeniden başlayacağız ınşallah bu sefer farklı hastahane olacak ıstanbul da önerdiğiniz var mi arkadaşlar bahceci daha mi iyi laboratuvarı fln
Canım doktorlar sorun yok diyordu pcoluyum ben ama hiçbir doktor engel olur demedi Kendiliğinden gelmek istemedi bizim minikler illa doktor amcalar teyzeler uğraşsın istedilerInşallah cnm çokzor gerçekten eşim de çok üzgün sizde sorun neydi 3 de tuttu dimi senin benim de öyle olur ınşallah
Canim ürünü inceledim gerçekten guzel bir ürün ama ne bileyim açıkçası biraz fazla geldi bana.Uzun araştırmalar sonucu bugaboo Donkey aldık 4250 ye geldi 500 de kredi birikti 3750 ye gelmiş oldu aslında :)
Uzun süredir incelediğim bi konuydu araba çok önemli bence ikiz olacakları için sürekli birilerine muhtaç olmak istemiyorum iki bebeğimle dışarıda rahat etmem gerekti iki bebeğim var diye eve kapanabilcek bi ruhum da yokCanim ürünü inceledim gerçekten guzel bir ürün ama ne bileyim açıkçası biraz fazla geldi bana.
Bu arada ikinci elleri 3000 e çok rahat satılıyor piyasası olan bir ürünCanim ürünü inceledim gerçekten guzel bir ürün ama ne bileyim açıkçası biraz fazla geldi bana.
Senin doktorun ismi ney canım bu hafta gidip on görüşme yaparım fiyatı fln çok sağolcanım herşeyin hayırlısı. Biz şişli memorialde tedavi olduk, benim de rahime çizik atıldı ilk tedavim ve Allahıma şükürler olsun ikiz hamilelik var. Benim eşim azoospermi ve kemoterapi aldı. Bence çok iyi araştır, memorialde ön görüşme ücretsiz diye biliyorum git bi görüş. Işlerini iyi yapıyorlar.
Allahım kucağına almayı nasip etsin cnm bizlere de dua edin siz tutsunCanım doktorlar sorun yok diyordu pcoluyum ben ama hiçbir doktor engel olur demedi Kendiliğinden gelmek istemedi bizim minikler illa doktor amcalar teyzeler uğraşsın istedilerbizim üçüncüde nasip oldu
Çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için doktora soylerim yaparlar ınşallah toparliyim tedaviye başlarım inslHisteroskopi ile rahm içine bakılıp polip falan varsa temizliyorlar rahmede makas gbi bişeyle çeltikleme yontemyle çizik atılıyor bir ay ara veriliyor tup bebeğe sonrada normL tup bebekte olan şeyler ama sadece döllenmiş embriyolara genetik taramadan geçiriliyor kromozmlara bakılıyor en sağlıklı olanlar transfer ediliyor duşukler de zaten sağlıksız döllenmiş embriyolardan dolayı duşuyorya vücut atıyor hasta diye pgt ile sağlıklı bebekler transfer edilmiş oluyor ben her yolu denemek istedm doktorumda saolsn herşeyi uyguladı
Cok sevindim canim gozunaydinnnKızlar doktordan çıktım çok şükür tospiklerim iyiydi saglikliydilar öne bile geçmişler Allahım hamd olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-merkezinde-tedavi-gorenler.658731/page-1328 bu topiği incele canım. Benim dr sevinç ünal ama Ayşe hanımıda çok iyi diyorlar, mümkün olursada prof semra kahramanıda iste. 6.000 civarı ücreti var, gidince bütün bilgileri verirler. Önceden istedikleri testler var onları telefonla öğrenip gidersen daha iyi olurçSenin doktorun ismi ney canım bu hafta gidip on görüşme yaparım fiyatı fln çok sağol
Tamam cnm çok sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-merkezinde-tedavi-gorenler.658731/page-1328 bu topiği incele canım. Benim dr sevinç ünal ama Ayşe hanımıda çok iyi diyorlar, mümkün olursada prof semra kahramanıda iste. 6.000 civarı ücreti var, gidince bütün bilgileri verirler. Önceden istedikleri testler var onları telefonla öğrenip gidersen daha iyi olurç
Valla doktoruna bunları bu tedavıde yapalm kesinlikle diye belirt yoksa doktorlar pek umursamıyolar gelsin gtsin paramı alıym derdindeler olan bizlere oluyorÇok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için doktora soylerim yaparlar ınşallah toparliyim tedaviye başlarım insl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?