2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yok cnm bu dediklerini uygulatcam inşallah önce sorun çözülmesi lazım iki kere denendi az değil yani allah yardımcımız olsun

Test falan yapılmadı bana ultrasonla ense kalınlığı olcumu yaptı gayet iyi dedi 11+4gunlukken gtmiştm biri erkeğe benziyor ama kesin değil dedi onumuzdeki cumartesi gtcem 14+3gun olcak kesin soylerm geldğnde cinsiyetlerini dedi bana demir ilacını tam 12haftanda başla diye yazdı ferrum fort kullanıyorm canm allahım sorunsuz gebelik geçirmeyi nasip etsn sağlıklı bebişlermzi kucağmıza alırız inşallah

Yok cnm bu dediklerini uygulatcam inşallah önce sorun çözülmesi lazım iki kere denendi az değil yani allah yardımcımız olsun
Evet en başta rahme çizikle başla bir ay ara veriliyor. Tedaviye rahim yenileniyor bebek için pgt de çok önemli birde ben transfer zamanı çok ananas yedm sende dene Bi istersen

Pgt ne demek cnm bide rahime çizik zor bi işlem mi
Histeroskopi ile rahm içine bakılıp polip falan varsa temizliyorlar rahmede makas gbi bişeyle çeltikleme yontemyle çizik atılıyor bir ay ara veriliyor tup bebeğe sonrada normL tup bebekte olan şeyler ama sadece döllenmiş embriyolara genetik taramadan geçiriliyor kromozmlara bakılıyor en sağlıklı olanlar transfer ediliyor duşukler de zaten sağlıksız döllenmiş embriyolardan dolayı duşuyorya vücut atıyor hasta diye pgt ile sağlıklı bebekler transfer edilmiş oluyor ben her yolu denemek istedm doktorumda saolsn herşeyi uyguladı

canım herşeyin hayırlısı. Biz şişli memorialde tedavi olduk, benim de rahime çizik atıldı ilk tedavim ve Allahıma şükürler olsun ikiz hamilelik var. Benim eşim azoospermi ve kemoterapi aldı. Bence çok iyi araştır, memorialde ön görüşme ücretsiz diye biliyorum git bi görüş. Işlerini iyi yapıyorlar.

Inşallah cnm çokzor gerçekten eşim de çok üzgün sizde sorun neydi 3 de tuttu dimi senin benim de öyle olur ınşallah
Canım doktorlar sorun yok diyordu pcoluyum ben ama hiçbir doktor engel olur demedi Kendiliğinden gelmek istemedi bizim minikler illa doktor amcalar teyzeler uğraşsın istediler bizim üçüncüde nasip oldu

Canim ürünü inceledim gerçekten guzel bir ürün ama ne bileyim açıkçası biraz fazla geldi bana.
Uzun süredir incelediğim bi konuydu araba çok önemli bence ikiz olacakları için sürekli birilerine muhtaç olmak istemiyorum iki bebeğimle dışarıda rahat etmem gerekti iki bebeğim var diye eve kapanabilcek bi ruhum da yok diğerleri baston tipi ama denge sorunu olabilir Allah korusun o yüzden bunda karar kıldık eşimde rahat kullandı

Senin doktorun ismi ney canım bu hafta gidip on görüşme yaparım fiyatı fln çok sağol

Çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için doktora soylerim yaparlar ınşallah toparliyim tedaviye başlarım insl

Senin doktorun ismi ney canım bu hafta gidip on görüşme yaparım fiyatı fln çok sağol
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-merkezinde-tedavi-gorenler.658731/page-1328 bu topiği incele canım. Benim dr sevinç ünal ama Ayşe hanımıda çok iyi diyorlar, mümkün olursada prof semra kahramanıda iste. 6.000 civarı ücreti var, gidince bütün bilgileri verirler. Önceden istedikleri testler var onları telefonla öğrenip gidersen daha iyi olurç

Kizlar nasilsinz ben cok stresliyim ya kahverengi lekem persembeden beri devam edio doktorum bi sorun yok dedi dusuk tehliken gozukmuo demisti persembe gunu ama ya simdi varsa die vesveseye kaldim baska bi doktorami gitsem die dusunuyorum bide kahverengi deilde yesilimtrak bi rengi var tortu halinde wc den sora cok az gelio boyle olan varmi cok korkuyorum netten arastirdikca daha cok endiseleniyorum ne yapmam lazim

Çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için doktora soylerim yaparlar ınşallah toparliyim tedaviye başlarım insl
Valla doktoruna bunları bu tedavıde yapalm kesinlikle diye belirt yoksa doktorlar pek umursamıyolar gelsin gtsin paramı alıym derdindeler olan bizlere oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…