2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba canim bence kendini cok strese sokma bebekler hissediyor neticede durumu sonra da bol bol dinlen hala devam ederse baska bir doktora git onun da görüşünü al derim ilaç kullaniyor musun peki bu akintilar icin canim

canim transferin hayirli olsun hakkinda hayirlisi bence test gününü bekle acele etme biliyorum insan dayanamiyo ama herseyde bir hayir vardir hamile olsanda 8.günde kanda cikmayabilir bosuna kendini üzersin

Merhaba canim bence kendini cok strese sokma bebekler hissediyor neticede durumu sonra da bol bol dinlen hala devam ederse baska bir doktora git onun da görüşünü al derim ilaç kullaniyor musun peki bu akintilar icin canim
Yok canim doktorum ilac vermedi dinlenmeye calisiyirum canim ama iste stres yapmamak elde deil dvm ederse baska doktora gidicem sanirim

yakın yerdekı hıc bır yerde pazar kadın doğumcu yokmus ( inşallah yavrularım annelerını bu kez bırakmaz ne olur dua edın bana zahmet olmazsa
canim bu düsündüklerin hepimizde var inan ama sen cok daha fazla etkilenmissin Allahim dualarimizi duysun hepimizin bebeklerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin INSALLAH

Kızlar görüyorum ki en ufak şeyden etkilenip panik olan çok arkadaşım var benim önceki halim gbi kızlar bebişlere stresle daha çok zarar veriyoruz aslında o balkaymakların rahatı çok yerindeyken gereksiz stresle hormonların değerlerini değiştirip onlara zarar veriyoruz bende bebişleri hissetmeden önce bazen korkuya kapılıyordum durduk yere biraz daha sabredin hareketlerini hissetmeye başlayınca bunlar geride kalacak siz tam endişe edeyim derken pat bir tekme annecim kendine gel lütfen biz buradayız rahatımızı bozma lütfen diye size mesaj gönderecekler

o kadar haklısın ki , gerçekten evhamlı çok arkadaş var. insan stresli değilken bile herkesin stres yaptığını okudukça ruh hali değişiyor :) seninle tamamen aynı fikirdeyim. bunu gebeliği ilerlemiş tecrubeli birinin dile getirmeside çok iyi oldu :)teşekkürler

laboratuarı iyi bi hastane olarak Memorial şişli yi önerebilirim. ama dr lar için bişey diyemem.

kızlar benim bebişler tek yumurta ikizi. riskli olduğu için üniv. hastanesine gidiyorum. oradada cinsiyetini söylemiyorlar. acaba özele gitsem cinsiyetleri belli olur mu ki?

İnsan ister istemez endişe duyabiliyor tabi ki çok doğal ama o anlarda kendimizi birazcık daha rahatlatmaya çalışırsak önce bebişler için sonra kendimiz sonrada burdaki diğer arkadaşlar için süper olur hepimizi hayırlısıyla Zaman'ında bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız Allah'ın izniyle

kızlar benim bebişler tek yumurta ikizi. riskli olduğu için üniv. hastanesine gidiyorum. oradada cinsiyetini söylemiyorlar. acaba özele gitsem cinsiyetleri belli olur mu ki?
Bende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedi

boya merhaba
belirtiler herkeste farklı canım.
benim ikiz olmasına rağmen hiç belirtim yoktu. o nedenle test gununu bekle mutlaka.
jel hamile kalırsan ınşaalllah 3 ay yani 12. hafta bitene kadar kullanılacak. arkadaşımın dediği gibi eğer hamile kalırsan devlet jeli ödüyor. doktor düşük tehlikesi yazıyor reçeteye.

Kızlar 2. Düzey detaylı ultrasyon yaptıran arkadaslar ne kadar ucret ödediniz 24 te yaptırcam da yer arıyorum

Bende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedi
canım tek yumurta ikizlerinde cinsiyet tek oluyo diye biliyorum. biri gösterse yeterli yani

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.Benim sol bacağım ile kasık kısmımda çok fena ağrı var.geceleride bacaklarımda magnezyum kullanmama rağmen dehşet kasılmalar oluyor.normalmidir sizce .sizdede oluyormu bu tarz ağrılar?

Benim şimdiye kadar bir kez sabah kalktığımda bacak arkalarımda gerilme oldu magnezyum bende kullanıyorum ama kasılma yaşamadım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…