- 22 Kasım 2015
- 20
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.681
Merhaba canim bence kendini cok strese sokma bebekler hissediyor neticede durumu sonra da bol bol dinlen hala devam ederse baska bir doktora git onun da görüşünü al derim ilaç kullaniyor musun peki bu akintilar icin canimKizlar nasilsinz ben cok stresliyim ya kahverengi lekem persembeden beri devam edio doktorum bi sorun yok dedi dusuk tehliken gozukmuo demisti persembe gunu ama ya simdi varsa die vesveseye kaldim baska bi doktorami gitsem die dusunuyorum bide kahverengi deilde yesilimtrak bi rengi var tortu halinde wc den sora cok az gelio boyle olan varmi cok korkuyorum netten arastirdikca daha cok endiseleniyorum ne yapmam lazim
canim transferin hayirli olsun hakkinda hayirlisi bence test gününü bekle acele etme biliyorum insan dayanamiyo ama herseyde bir hayir vardir hamile olsanda 8.günde kanda cikmayabilir bosuna kendini üzersinInşallah cnm keşke hamileyim diye yazsam ucsam havalara 5 senedir bekliyorum dondurulmuş embriyo tranfser edildi bugün 8. Günüm yarın idrar testi yapsam çıkar mi pazar günüde adet günüm ınşallah olmam pazartesi kan testi yaptircam dualariniza ihtiyacım var iki tane bebeklerimizi transfer ettiler 5. Gün embriyo
Yok canim doktorum ilac vermedi dinlenmeye calisiyirum canim ama iste stres yapmamak elde deil dvm ederse baska doktora gidicem sanirimMerhaba canim bence kendini cok strese sokma bebekler hissediyor neticede durumu sonra da bol bol dinlen hala devam ederse baska bir doktora git onun da görüşünü al derim ilaç kullaniyor musun peki bu akintilar icin canim
canim bu düsündüklerin hepimizde var inan ama sen cok daha fazla etkilenmissin Allahim dualarimizi duysun hepimizin bebeklerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin INSALLAHyakın yerdekı hıc bır yerde pazar kadın doğumcu yokmus( inşallah yavrularım annelerını bu kez bırakmaz ne olur dua edın bana zahmet olmazsa
Ben yaptirmadim. Doktorum ikizlere yapmiyoruz dedi. Ense kalınlığı zaten bilgi veriyor.selam arkadaslar ikili testi yaptiranlar varmi nasil yapiliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim
o kadar haklısın ki , gerçekten evhamlı çok arkadaş var. insan stresli değilken bile herkesin stres yaptığını okudukça ruh hali değişiyor :) seninle tamamen aynı fikirdeyim. bunu gebeliği ilerlemiş tecrubeli birinin dile getirmeside çok iyi oldu :)teşekkürlerKızlar görüyorum ki en ufak şeyden etkilenip panik olan çok arkadaşım var benim önceki halim gbikızlar bebişlere stresle daha çok zarar veriyoruz aslında o balkaymakların rahatı çok yerindeyken gereksiz stresle hormonların değerlerini değiştirip onlara zarar veriyoruz bende bebişleri hissetmeden önce bazen korkuya kapılıyordum durduk yere biraz daha sabredin hareketlerini hissetmeye başlayınca bunlar geride kalacak siz tam endişe edeyim derken pat bir tekme annecim kendine gel lütfen biz buradayız rahatımızı bozma lütfen diye size mesaj gönderecekler
laboratuarı iyi bi hastane olarak Memorial şişli yi önerebilirim. ama dr lar için bişey diyemem.Sonucum negatifşok oldum çok üzüldüm tedavim medicalpark göztepe deydi bu dondurulmuş du oda tutmadı kendimizi toparlayıp manevi maddi yeniden başlayacağız ınşallah bu sefer farklı hastahane olacak ıstanbul da önerdiğiniz var mi arkadaşlar bahceci daha mi iyi laboratuvarı fln
İnsan ister istemez endişe duyabiliyor tabi ki çok doğal ama o anlarda kendimizi birazcık daha rahatlatmaya çalışırsak önce bebişler için sonra kendimiz sonrada burdaki diğer arkadaşlar için süper oluro kadar haklısın ki , gerçekten evhamlı çok arkadaş var. insan stresli değilken bile herkesin stres yaptığını okudukça ruh hali değişiyor :) seninle tamamen aynı fikirdeyim. bunu gebeliği ilerlemiş tecrubeli birinin dile getirmeside çok iyi oldu :)teşekkürler
Bende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedikızlar benim bebişler tek yumurta ikizi. riskli olduğu için üniv. hastanesine gidiyorum. oradada cinsiyetini söylemiyorlar. acaba özele gitsem cinsiyetleri belli olur mu ki?
Günaydın inşallah öyle olsun yarın benim ikili test var çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var hepinizden şimdiden Allah razı olsunHerkese günaydın sağlıklı hayırlı güzel haberler duyacağımız bir hafta olsun inşallah
boya merhabaArkadaşlar birşey daha sorabilir miyim crinone jel kullanıyorum günde 2 defa embriyo yu koymadan 4 gün önce fln başlamıştım hala devam ediyorum inşallah hamile kalırsam kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor günde 2 defa mi oluyor yine merak ettim fiyatı da 79 tl ne kadar pahalı kızlar ya içinde 15 tane bir haftada bitiyor valla yapacak birşey bebegimiz için herşeye katlaniyiruz yeter ki sonu iyi olsun
canım tek yumurta ikizlerinde cinsiyet tek oluyo diye biliyorum. biri gösterse yeterli yaniBende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedi
Benim şimdiye kadar bir kez sabah kalktığımda bacak arkalarımda gerilme oldu magnezyum bende kullanıyorum ama kasılma yaşamadım canmGünaydın arkadaşlar nasılsınız.Benim sol bacağım ile kasık kısmımda çok fena ağrı var.geceleride bacaklarımda magnezyum kullanmama rağmen dehşet kasılmalar oluyor.normalmidir sizce .sizdede oluyormu bu tarz ağrılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?