- 18 Şubat 2016
- 156
- 280
- 18
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.701
canım tek yumurta ikizlerinde cinsiyet tek oluyo diye biliyorum. biri gösterse yeterli yani[/QUO
Ku cu kte olsa cımsoyet farkı olabılır canım kendı sokağında var tek yumurta olup biri kız biri erkek. Kız olan kesin gosterdı değeri erkege benzıo tomruk var ama bacaklarını acmadıgı için size kız diip gondermek istemiyorum dedi
Hepsı aynı olmuyor canım nadir de olsa kız erkek olabılır evimin orda tek yumurta olup kız erkek olan var Dr da kız olan kesin gosterdı dio digeri yapı olarak erkege benzıo ve tomruk var ama bacaklarını tam acmadıgı için size kız diip göndermek istemiyorum dedı.ne olursa olsun lar saglıklı olsunlar dacanım tek yumurta ikizlerinde cinsiyet tek oluyo diye biliyorum. biri gösterse yeterli yani
tüp bebek doktoru aynı cinsiyette olur demişti. benim 1 kızım var. gönül isterki bunlar erkek olsun. hayırlısı tabi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHepsı aynı olmuyor canım nadir de olsa kız erkek olabılır evimin orda tek yumurta olup kız erkek olan var Dr da kız olan kesin gosterdı dio digeri yapı olarak erkege benzıo ve tomruk var ama bacaklarını tam acmadıgı için size kız diip göndermek istemiyorum dedı.ne olursa olsun lar saglıklı olsunlar da
Rabbım gonlune gore versın saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım hepımız inşallahtüp bebek doktoru aynı cinsiyette olur demişti. benim 1 kızım var. gönül isterki bunlar erkek olsun. hayırlısı tabi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canm benm de sağ tarafta ağrı olmuştu ama ama goğus altından başlayp kasık ve bacağma kadar ağrı vuruyordu o kadar gttm bobrek idrar herşeye baktrdm bişey çıkmadı su içmeyi çoğalttm düzeldi. Suyu az içiyor olabilirmisn belki benm kine benzerdirGünaydın arkadaşlar nasılsınız.Benim sol bacağım ile kasık kısmımda çok fena ağrı var.geceleride bacaklarımda magnezyum kullanmama rağmen dehşet kasılmalar oluyor.normalmidir sizce .sizdede oluyormu bu tarz ağrılar?
Benimde aklıma geldi ama cumadan beri nedense kasıklarım bacaklarım heryerim ağrıyor doğru düzgün uykuda uyuyamadım iki gündür.Hayırlısı bakalım dediğin gibi suyu biraz çoğaltayım belki işe yarar.tşk ler tavsiyen için.Canm benm de sağ tarafta ağrı olmuştu ama ama goğus altından başlayp kasık ve bacağma kadar ağrı vuruyordu o kadar gttm bobrek idrar herşeye baktrdm bişey çıkmadı su içmeyi çoğalttm düzeldi. Suyu az içiyor olabilirmisn belki benm kine benzerdir
İnşallah hemen geçer benm öyle bi ağrıdıki dayanılcak gbi değildi 3 parol la anca hafiflemiştiBenimde aklıma geldi ama cumadan beri nedense kasıklarım bacaklarım heryerim ağrıyor doğru düzgün uykuda uyuyamadım iki gündür.Hayırlısı bakalım dediğin gibi suyu biraz çoğaltayım belki işe yarar.tşk ler tavsiyen için.
canım sen 21 haftadasın daha belli değil mi cinsiyetler benim doktor 12 haftada biri erkek gibi dedi 14 haftada kesin erkek dedi 15 haftada %100 erkek dedi bu haftalar diğer bebiş içinde kıza benziyor dedi 14 haftada %70 dedi 15 haftada %80 kız dedi sonra sen biri kız biri erkek gibi düşünebilirsin ama kıyafet alma dedi :)) bide diğeride erkek olsaydı onunda pipi belli olurdu ama bir hafta daha bekleyelim dedi :) hakkımızda hayırlısı olsun artıkHep
Hepsı aynı olmuyor canım nadir de olsa kız erkek olabılır evimin orda tek yumurta olup kız erkek olan var Dr da kız olan kesin gosterdı dio digeri yapı olarak erkege benzıo ve tomruk var ama bacaklarını tam acmadıgı için size kız diip göndermek istemiyorum dedı.ne olursa olsun lar saglıklı olsunlar da
Kızlar aranızda benden başka pgtli tup bebekle hamile kalan varmı embriyolardan sağlıklılar seçilip transfer ediliyor ama yinede bende korkuyorum bişey olcakmı diye
Aminnm Aminnn o telaslar hic bitmiyo kalp atislarini duydugumda rahatlarm demistim ama simdi 10 mart gecsin rahatlicam diyorum... bebeklerimi her gordugumde dahada umutlaniyorum Rabbim korktugumuza ugratmasin insaAllah canlar .. Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine yavrularimiza kavusalim saglikla insaAllah
Yok canım benım ki biraz yaramaz sanırım kardesının ustune cıktı diğeri bi turlu goremedık onca ugrasma ragmen mecbur bekliyorumcanım sen 21 haftadasın daha belli değil mi cinsiyetler benim doktor 12 haftada biri erkek gibi dedi 14 haftada kesin erkek dedi 15 haftada %100 erkek dedi bu haftalar diğer bebiş içinde kıza benziyor dedi 14 haftada %70 dedi 15 haftada %80 kız dedi sonra sen biri kız biri erkek gibi düşünebilirsin ama kıyafet alma dedi :)) bide diğeride erkek olsaydı onunda pipi belli olurdu ama bir hafta daha bekleyelim dedi :) hakkımızda hayırlısı olsun artık
Canim transferden 1 hafta sonra basladi hic durmadi bendede var ayni sey. Sanirim normal hepsi. Günlük ped zararli diye duydum canim bence kullanma mantar oluyormus.ben peçete koyuyorum her lavaboda degistiriyorumKızlar ;
bana bır yardım ederbilirmisiniz ? benim akıntım var galiba, şöle renkli falan değil su gibi çamaşırım ıslanıyor günlük ped kullanıyorum Jelden kaynaklı dıyorum ama baska akıntı olabilir mi ?
Amin canım geçsin hemen inşaAllah..Zaten öğleden sonra oldumu balon gibi şişiyorum karnıma dokunulmuyor birde ağrılar olunca korktum biraz ister istemez.İnşallah hemen geçer benm öyle bi ağrıdıki dayanılcak gbi değildi 3 parol la anca hafiflemişti
Ben yaptirmadim. Doktorum ikizlere yapmiyoruz dedi. Ense kalınlığı zaten bilgi veriyor.selam arkadaslar ikili testi yaptiranlar varmi nasil yapiliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?