2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

He

Hep
canım tek yumurta ikizlerinde cinsiyet tek oluyo diye biliyorum. biri gösterse yeterli yani
Hepsı aynı olmuyor canım nadir de olsa kız erkek olabılır evimin orda tek yumurta olup kız erkek olan var Dr da kız olan kesin gosterdı dio digeri yapı olarak erkege benzıo ve tomruk var ama bacaklarını tam acmadıgı için size kız diip göndermek istemiyorum dedı.ne olursa olsun lar saglıklı olsunlar da

tüp bebek doktoru aynı cinsiyette olur demişti. benim 1 kızım var. gönül isterki bunlar erkek olsun. hayırlısı tabi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canm benm de sağ tarafta ağrı olmuştu ama ama goğus altından başlayp kasık ve bacağma kadar ağrı vuruyordu o kadar gttm bobrek idrar herşeye baktrdm bişey çıkmadı su içmeyi çoğalttm düzeldi. Suyu az içiyor olabilirmisn belki benm kine benzerdir

Benimde aklıma geldi ama cumadan beri nedense kasıklarım bacaklarım heryerim ağrıyor doğru düzgün uykuda uyuyamadım iki gündür.Hayırlısı bakalım dediğin gibi suyu biraz çoğaltayım belki işe yarar.tşk ler tavsiyen için.

İnşallah hemen geçer benm öyle bi ağrıdıki dayanılcak gbi değildi 3 parol la anca hafiflemişti

canım sen 21 haftadasın daha belli değil mi cinsiyetler benim doktor 12 haftada biri erkek gibi dedi 14 haftada kesin erkek dedi 15 haftada %100 erkek dedi bu haftalar diğer bebiş içinde kıza benziyor dedi 14 haftada %70 dedi 15 haftada %80 kız dedi sonra sen biri kız biri erkek gibi düşünebilirsin ama kıyafet alma dedi :)) bide diğeride erkek olsaydı onunda pipi belli olurdu ama bir hafta daha bekleyelim dedi :) hakkımızda hayırlısı olsun artık

kızlar merhaba benimde bu hafta sonu biraz kasıklarımda ağrılar oldu normalmiş galıba bu ağrılar
sizin bebişler yer değiştiriyor mu benim doktorum geçen gün altta ki bebek üste geçmiş üstte ki bebek altta geçmiş dedi :))

Kızlar aranızda benden başka pgtli tup bebekle hamile kalan varmı embriyolardan sağlıklılar seçilip transfer ediliyor ama yinede bende korkuyorum bişey olcakmı diye

canım bide ben varım ama %6 yanılma payı var dediler sadece. ama ben o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.Sonuçta normal yolla hamile kalanların hiç mi riski yok sen rahat ol ki olumsuzluğu çağırmayasın..

amin canım amin.. başına böyle bişey gelmeyen arkadaşlarla konuşuyoruz da bazen onlar o kadar rahat ki sadece merak var büyüdü mü cinsiyeti ne vs.. ama bizdeki öyle değil önce keseyi görelim sonra kalp atışı sonra düzenli mi haftası uyumlu mu sürekli korku korku doğuma kadar da devam eder sanırım bende her doktora gittiğimde stresten karın ağrıları çekiyorum ta ki doktor iyiler diyene kadar. Alışveriş telaşına bile korkudan giremiyorum az daha büyüsünler de..

Yok canım benım ki biraz yaramaz sanırım kardesının ustune cıktı diğeri bi turlu goremedık onca ugrasma ragmen mecbur bekliyorum

Kızlar ;

bana bır yardım ederbilirmisiniz ? benim akıntım var galiba, şöle renkli falan değil su gibi çamaşırım ıslanıyor günlük ped kullanıyorum Jelden kaynaklı dıyorum ama baska akıntı olabilir mi ?

Canim transferden 1 hafta sonra basladi hic durmadi bendede var ayni sey. Sanirim normal hepsi. Günlük ped zararli diye duydum canim bence kullanma mantar oluyormus.ben peçete koyuyorum her lavaboda degistiriyorum

Merhaba arkadaşlar bulantı hiç kalmadı bende çarşamba kontrol ins bebeklerim iyidir. Günler geçmiyor sanki.. bir iyi olduklarını öğrensem. .

kızlar burda ikiz gebelik geçirenler kan değerlerini bilirler size bir sorum olacak adetten 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 66,74 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi oda tam adet günümde 186,94 çıktı..
Sizde çoğul gebelik oluşumu nasıl olmuştu? (doktor gelişimi çok iyi 3. bi kan tahliline gerek yok dedi)
sizce ikiz olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…